Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-05-07@02:33:10 GMT

سیستم مدیریتی کشور در گِل مانده است

تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۵۷۲۹۹

سیستم مدیریتی کشور در گِل مانده است

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام امروز در جمع جهادگران عرصه دفاع مقدس و سازندگی کشور، گفت: خوشحال هستم یک بار دیگر برادران عزیزی که در سال های مظلومیت ملت ایران، آستین همت خود را بالا زدند و به کمک امام و مردم شتافتند را می بینم.

وی با بیان اینکه خاطرات من و مردم ایران با شما فراموش ناشدنی است، خاطرنشان کرد: آن زمانی که همه دنیا در یک طرف قرار گرفته بودند و می خواستند با جنگ، راه ما را سد کنند، شما به میدان آمدید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن زمان همه کشورهای بزرگ حامی صدام بودند و آن قدر کمک کرده بودند که خودشان به وحشت افتاده بودند، شما به جبهه ها آمدید.

دبیر مجع تشخیص مصلحت نظام خاطر نشان کرد: یادم است که صدام در روزهای بعد از جنگ به آقای ولایتی گفته بود که آمریکایی ها می خواهند به ما حمله کنند، چون از سلاح هایی که من دارم می ترسند. او می دانست که آمریکا برای نابودی تسلیحات بعثیون به عراق حمله خواهند کرد برای همین به کویت حمله کرد تا بتواند در برابر عقب نشینی از کویت با دنیا مذاکره کنند.

رضایی گفت: شما با چنین دیوانه ای روبرو شدید و توانستید تمام سرزمین هایتان را آزاد کنید. در دویست،سیصدسال اخیر این جنگ تنها نبردی بود که بچه های انقلاب، محاسبات را به هم ریختند و پیروز شدند؛ خدا شهدای جهادگر را رحمت کند. بسیاری از شهدای جهاد را در خاطر دارم.ایثار آنها و کار شما بزرگ بود.

وی گفت: امروز همان سوال که شما در دهه ۶۰ به آن پاسخ دادید، دوباره در اقتصاد پیش روی ملت ایران، گشوده شده است. ایران را با تحریم در محاصره قرار داده اند. با بی تعهدی به توافقات در روز روشن می گویند نمی خواهیم ایرانیان چهلمین سالگرد انقلابشان را جشن بگیرند.

فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس با برشمردن شرایط اقتصادی کشور در دوران تحریم، گفت: در چنین شرایطی روی کمک کشورهای خارجی نمی شود حساب کرد. مردم این سوال را دارند که چه کسی به فکر ما خواهد بود و به ما کمک خواهد کرد. اول مخاطب این سوال، بچه های سپاه و بسیج هستند که تجارب و افتخاراتشان می تواند راهگشا باشد.

رضایی با بیان اینکه تاریخ هیچ بهانه ای برای فعالیت نکردن در عرصه آبادانی را از ما نخواهد پذیرفت، اظهارداشت: موانع نمی تواند بهانه ی خوبی برای عدم کمک به مردم باشد.

وی خطاب به جهادگران فعال در عرصه اقتصادی، تاکید کرد: من از فعالیت های شما در سازندگی حمایت می کنم. زمانی برای عدم ادغام شما به سردار فضلی متوسل شدم و جلوی حذف این مجموعه را گرفتم و همچنان از شما حمایت خواهم کرد.

دبیرمجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ترامپ می خواهد فروش نفت ایران را به صفر نزدیک کند و کشور را در تامین حقوق کارمندان با مشکل روبرو کند.

رضایی با بیان اینکه در این جنگ شدید اقتصادی، نیروهایی که توان مدیریت در صلح را دارند نمی توانند کاری انجام دهند، تصریح کرد: مدیریت در حالت صلح و در حالت جنگ، دو نوع است. در این شرایط باید نیروهای انقلابی وارد عمل شوند و از کارهای پراکنده خودداری کنند و به کارها طبق یک هدف گذاری جهت بدهیم و نحوه پروژه پذیری دوستان در استراتژی دو تا پنج ساله تغییر کند؛ دوستان جهادگر منتظر منابع دولتی نباشند.

وی گفت: ایده های مختلفی هست، مثلا منطقه ای خاص را در هر کجای کشور با سرمایه و کمک مردم، در کوتاه مدت آباد کنیم. این جنب و جوش جهادگران به مردم و دولتمردان امید خواهد داد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه در سال اول جنگ، مشکلات ما زیاد بود، یادآوردشد: بچه های انقلاب پراکنده بودند و نمی توانستیم عملیات های بزرگ انجام دهیم. مهم ترین کار این بود که همت و احمد متوسلیان ها را به هم وصل کردیم. تیپ و قرارگاه انجام دادیم. در کنار هم ثامن الائمه و طریق القدس و بیت المقدس را انجام دادیم و مردم پیشرفت را دیدند و بن بست جنگ شکسته شد.

رضایی تاکید کرد: الان سیستم اداری و مدیریتی کشور در گل مانده است و در بمباران اقتصادی دشمن، دچار به هم ریختگی شده است، نمی شود دست روی دست گذاشت و تسلیم شد. دشمن می خواهد انتقام این چهل سال را از مردم انقلابی ما بگیرد. انقلابیون باید راه را باز کنند.

وی با بیان اینکه ما باید برای خدا کار کنیم و به ملت مان و رهبرمان گزارش بدهیم، گفت: باید به فکر ملت ایران باشیم و در کنار هم فکر کنیم.

در ابتدای این جلسه، شمایلی، مدیر شرکت جهاد نصر ضمن خوش آمدگویی به محسن رضایی به معرفی جمع حاضر در این نشست پرداخت و گفت: جمع زیادی از مدیران حاضر در جلسه، در دوران دفاع مقدس، در شمار جهادگران و سنگرسازان بی سنگر بودند و سهام داران این گروه هشتاد هزار نفر از ایثارگران و جهادگران و خانواده های آنان هستند.

در ادامه جلسه، داود دانش جعفری عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، گزارشی از وضعیت اقتصاد و درآمدهای کشور در سال های اخیر و چشم انداز اقتصاد مقاومتی در ایران ارائه کرد و جمعی از مدیران شرکت های عضو گروه تلاشگران، نظرات و دیدگاه های خود را طرح کردند.

انتهای پیام

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۵۷۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات پایان‌ناپذیر کادر درمان؛ مدل جدید از مهاجرت شکل گرفته!

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، مهاجرت پزشکان و کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی را فاجعه پنهان نظام پزشکی دانست و گفت: مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی منجر به کاهش نیروی مجرب در سیستم دولتی خواهد شد و مردم بالاجبار برای دریافت خدمات درمانی به سیستم خصوصی مراجعه می‌کنند و در نتیجه پرداختی از جیب مردم بین ۱۰ الی ۱۵ برابر افزایش پیدا می‌کند.

مشکلات پایان ناپذیر کادر درمان به ویژه در بخش دولتی، باعث شده برخی از پزشکان و پرستاران، خدمت در بخش خصوصی را به ماندن در بیمارستان‌های دولتی ترجیح دهند.‌

مهر در گزارشی نوشت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که بیش از ۸۰ درصد بستری‌ها در بیمارستان‌های دولتی صورت می‌گیرد، یعنی اینکه اغلب مردم به دلیل هزینه‌های سنگین درمان؛ ناگزیر به انتخاب بخش دولتی هستند و این در حالی است که شرایط ماندگاری کادر درمان در بیمارستان‌های دولتی تا حدودی سخت‌تر از بخش خصوصی است. به ناچار شاهد مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی هستیم.

آن طور که از اخبار و شواهد امر بر می‌آید، پرداختی مردم در بیمارستان‌های دولتی بین ۱۰ تا ۱۵ برابر کمتر از بخش خصوصی است. پرداختی و ویزیت متخصص یا فوق تخصص در بیمارستان‌های دولتی مبلغی در حدود ۱۵ هزار تومان است، در صورتی که اگر بیمار به متخصص و یا فوق تخصص در مطب رجوع کند، حدود ۲۵۰ هزار تومان باید پرداخت کند.

با توجه به پرداختی بسیار کمتر بیمارانی که به بخش دولتی مراجعه می‌کنند و با عنایت به اینکه اختلاف بسیاری در پرداختی بیماران بیمارستان‌های دولتی و خصوصی وجود دارد؛ سیاست دولت و مجلس باید به گونه‌ای باشد که کادر درمان تمایلی به تغییر جابجایی از بخش دولتی به خصوصی را نداشته باشند.

جلیل میرمحمدی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، مهاجرت پزشکان و کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی را فاجعه پنهان نظام پزشکی دانست و گفت: مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی منجر به کاهش نیروی مجرب در سیستم دولتی خواهد شد و مردم بالاجبار برای دریافت خدمات درمانی به سیستم خصوصی مراجعه می‌کنند و در نتیجه پرداختی از جیب مردم بین ۱۰ الی ۱۵ برابر افزایش پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه دولت باید انگیزه و مشوق‌های ماندگاری پرستاران و پزشکان در بخش دولتی را فراهم کند، اظهار داشت: امروز پرداختی کادر سلامت در برابر خدماتی که ارائه می‌دهد کافی نیست و انگیزه لازم برای ماندگاری در سیستم دولتی را فراهم نمی‌کند، از طرفی پرداختی‌های کادر سلامت نیز در سیستم دولتی به قدری با تأخیر انجام می‌پذیرد که انگیزه فعالیت از این گروه را می‌گیرد.

میرمحمدی ضمن انتقاد از اینکه پرداختی کادر درمان با تأخیر ۹ الی ۱۰ ماهه است، گفت: پرداختی کادر درمان به صورت پلکانی و مشمول پرداخت مالیات با عناوین مختلف شده است که نه تنها مشوقی برای پزشکان نیست بلکه انگیزه‌ای برای خروج هرچه سریع‌تر از سیستم دولتی خواهد شد و متأسفانه آسیب این کوتاهی‌ها در خدمات پزشکی را مردم متوسط و مستضعف خواهند دید که به ناچار در بیمارستان‌های دولتی بستری می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه دولت باید از حداکثر توان خود بهره بگیرد تا نیروی متخصص در بدنه دولتی باقی بماند، یادآور شد: امروز دولت با اتخاذ تصمیمات نادرست منجر به خروج کادر درمان از سیستم دولتی می‌شود.

میرمحمدی با اشاره به تلاش مجلس برای ماندگاری نیروی کارآمد پزشکی در بدنه دولتی، ادامه داد: در سال گذشته تلاش شد پزشکانی که دارای مطب در بخش خصوصی نیستند از پرداخت مالیات معاف شوند و طبق مصوبات مجلس ۱۰ درصد مالیات برای آنان تعیین شد، اما تاکنون موفق نشدیم خروجی این مصوبات را بگیریم، البته رئیس مجلس قول قطعی داد که در اولین فرصت این مسئله در داخل صحن علنی به گونه‌ای حل شود تا مصوبه سال گذشته مجلس، امسال نیز ادامه داشته باشد.

وی با بیان اینکه بحث کارانه باید برای پزشکانی که در غیر از مراکز استان در حال خدمت رسانی به مردم مناطق محروم هستند، تغییر کند، یادآور شد: سیاست‌های دولت و مجلس باید به گونه‌ای باشد که مشوق یا انگیزه‌ای برای پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص شود تا در مناطق محروم و بیمارستان‌های غیر از مراکز استان‌ها خدمات ارائه دهند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان در مجلس تاکید کرد: توجه به این مسئله برای پزشکان هیأت علمی نیز صدق می‌کند چرا که اگر پزشک متخصص هیأت علمی ما انگیزه‌ای نداشته باشد نه تنها آموزش به لحاظ کیفی آسیب می‌بیند بلکه از سیستم نیز خارج خواهد شد و عملاً ما به لحاظ کمی، عضو هیأت علمی نخواهیم داشت تا بتوانیم آموزش‌ها را ارائه دهیم.

در همین حال، همایون سامه یح یکی دیگر از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با عنوان این مطلب که امروز کادر درمان در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند، گفت: متأسفانه دولت با مشکل تأمین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوءاستفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی در کشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می‌زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادر درمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

دیگر خبرها

  • حضور مسعود کیمیایی در اجرای نمایش «مرگ با طعم نسکافه»
  • تحویل گواهینامه های بین المللی به ذوب آهن اصفهان
  • خیز کشتی گیر ایران برای کسب تنها سهمیه باقی مانده المپیک پاریس
  • رویداد ملی بازی آرا، کمک به صنعت تولید بازی در کشور
  • مشکلات پایان‌ناپذیر کادر درمان؛ مدل جدید از مهاجرت شکل گرفته!
  • محسن رضایی از جلسات با گروه‌های سیاسی دنبال چه هدفی است؟
  • اخطار محسن رضایی به تک‌روی و سهم‌خواهی برخی جریانات / سعید محمد به گله‌مندی پرداخت
  • محسن رضایی: سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • جلسات محسن رضایی با احزاب و جریان‌های انقلاب
  • محسن رضایی: تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند