Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج یک بررسی حاکی از آن است که مصرف برخی از مسکن‌ها ممکن است عفونت کلستریدیوم دیفیسیل (C. difficile) را تشدید کند.

به گزارش ایسنا، پزشکان با بیان اینکه مصرف برخی از مُسکن‌ها عامل تشدید کننده عفونت کلستریدیوم دیفیسیل است، اظهار داشتند: یافته‌های بدست آمده می‌تواند به کنترل بیماری و علائم آن کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کلستریدیوم دیفیسیل باکتری است که موجب التهاب روده‌ای می‌شود. معمولا افراد بزرگسالی که در بیمارستان تحت درمان قرار می‌گیرند به این بیماری مبتلا می‌شوند و علائم آن اغلب پس از مصرف داروهای آنتی‌بیوتیک ظاهر می‌شود.

طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از امراض آمریکا، C. difficile عامل ۵۰۰ هزار مورد عفونت در بیماران این کشور در مدت یک سال بوده‌ است. همچنین بیش از ۸۰ درصد مرگ و میر این بیماران در میان افراد ۶۵ سال به بالا بوده‌ است.

بیمارانی که آنتی بیوتیک دریافت کرده‌اند بیشتر در معرض ابتلا به عفونت C. difficile هستند زیرا این داروها می‌توانند بر فلور طبیعی روده تاثیر بگذارند. همچنین مصرف داروهای غیر استروئیدی ضد التهابی (NSAIDs) که به منظور تسکین درد و پایین آوردن تب و التهاب توصیه می‌شود می‌تواند عفونت کلستریدیوم دیفیسیل را تشدید کند.

محققان آمریکایی به مطالعه روی تعدادی موش مبتلا به عفونت کلستریدیوم دیفیسیل پرداختند. این موش‌ها در دو گروه قرار گرفتند و یکی از این گروه‌ها با داروهای غیر استروئیدی ضد التهابی تحت درمان قرار گرفتند. در پایان مطالعه مشاهده شد تنها حدود ۲۰ درصد از موش‌هایی که با این دارو تحت درمان قرار گرفته بودند زنده ماندند در حالی که شانس نجات موش‌های گروهی که از این داروها دریافت نکرده بودند بیشتر بوده و حدود ۸۰ درصد از آنها جان سالم به در بردند.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، به گفته محققان مصرف داروهای NSAID می‌تواند شدت عفونت را افزایش داده و شانس زنده ماندن را در مبتلایان به آن کاهش دهد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مسکن عفونت روده ای تشدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۵۷۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند

دبیرکل اوپک در مقاله‌ای نوشت به جای سخن گفتن از پایان عصر نفت و پافشاری بر آن باید بر کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای تمرکز کرد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، هیثم الغیص به‌تازگی در مقاله‌ای برای نشریه «میس» نوشت: پایان عصر نفت موضوعی غیرقابل تحقق است، زیرا سرعت رشد تقاضای انرژی به‌گونه‌ای پیش می‌رود که انرژی‌های جایگزین‌ در مقیاسی نیستند که بخواهند جای نفت را در سبد مصرف انرژی جهان بگیرند از این رو باید به جای کاهش مصرف نفت، تمرکز را بر کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در فرآیند تولید سوخت‌های فسیلی گذاشت.

وی افزود: روند نگران‌کننده‌ای درباره روایت‌های موجود درباره مصرف نفت وجود دارد که در آنها از عبارت‌هایی مانند پایان عصر نفت استفاده می‌کنند و این موضوع می‌تواند به هرج و مرج در حوزه انرژی دامن بزند.

الغیص در مقاله‌ای که نشریه میس در شبکه اجتماعی ایکس (X) به اشتراک گذاشت، نوشت: اگر در نتیجه کاهش سرمایه‌گذاری‌ها عرضه کاهش یابد، در حالی که تقاضا برای نفت همچنان افزایش یابد، همان‌طور که امروز شاهد چنین روندی هستیم، چه اتفاقی رخ می‌دهد؟

وی ادامه داد: واقعیت این است که پایان عصر نفت محقق‌شدنی نیست.

سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) بر این باور است که مصرف نفت در دهه‌های آینده همچنان رو به افزایش خواهد بود، در حالی که آژانس بین‌المللی انرژی پیش‌بینی می‌کند تقاضا برای نفت تا سال ۲۰۳۰ میلادی به اوج خود می‌رسد.

الغیص در مقاله‌ای برای «میس» نوشت: صنعت نفت در فناوری‌هایی مانند استفاده از جذب کربن و ذخیره‌سازی، هیدروژن پاک و جذب مستقیم هوا سرمایه‌گذاری می‌کند، بنابراین این شرایط نشان از این دارد که امکان کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در فرآیند تولید نفت مورد نیاز جهان فراهم است.

وی در این مقاله آورده است: جهان در دو دهه اخیر بیش از ۹.۵ تریلیون دلار در زمینه دوره گذار به انرژی کم‌کربن سرمایه‌گذاری کرده است، با این حال انرژی‌های بادی و خورشیدی هنوز هم تنها کمتر از ۴ درصد از انرژی مورد نیاز جهان را تأمین می‌کنند و خودروهای برقی ضریب نفوذ جهانی بین ۲ و ۳ درصد دارند،

به گفته الغیص، واقعیت این است که بسیاری از انرژی‌های جایگزین‌ها نمی‌توانند جایگزین نفت در مقیاس لازم شوند، یا در بسیاری از مناطق مقرون به‌صرفه نیستند.

دیگر خبرها

  • روغن حیوانی و فواید آن برای سلامتی
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • مراقب باشید؛ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • دلیل آبریزش دائمی بینی احتمالا «التهاب سینوسی مزمن» است
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • شیر گاو یکی از چالش برانگیزترین مشکلات پزشکی را حل کرد
  • دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟
  • پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند
  • آستر نازکی که داخل روده قرار می‌گیرد؛ روش جدید برای کاهش وزن و درمان دیابت نوع ۲
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی