Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ انصاری: پرستار با برخورد مناسب خود باعث بهبود بیمار می شود خوشبختی یک معلم در رشد دانش آموزش است لذت یک پزشک و پرستار نیز در بهبود بیمار است تبسم و لبخند را زمانی می چشد که بیمار بهبود پیدا کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایل بانو، عصر امروز جشن و به مناسبت میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار مراسم جشنی در سالن سینما انقلاب یاسوج برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

جانشین سپاه فتح استان در این جشن گفت:  روایت گری حضرت زینب باعث شد که کربلا در کربلا نماند به دلیل رشادت های حضرت زینب روز ولادت ایشان به نام روز پرستار نامگذاری شده است و بهانه ای برای تقدیر از این قشر است.

 

سرهنگ جهانگیر انصاری به خاطره ای از حضور خود در دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: سال  ۶۳ در قصر شیرین مجروح شدم و من را به عقب برگرداندند، دیدم که در خط دوم خانم هایی هستند که پرستاری می کنند  می دانستیم بانوان  پشت جبهه نقش افرینی می کنند اما نمی دانستیم در خط مقدم نیز حضور دارند در آن زمان وقتی من را به بیمارستان کرمانشاه انتقال دادند از خانم پرستار پرسیدم مگر خانم هم هست یعنی ما اینقد ضعیف هستیم که خانم ها وارد میدان شده اند، در پاسخ گفت نه.

 

جانشین سپاه  فتح استان ادامه داد: این خانم پرستار گفت که ما هفت خواهر و یک برادر هستیم، برادرم شهید شد، آمدم سنگر برادرم را پر کنم.

 

وی افزود:  در آستانه جشن چهل سالگی انقلاب اسلامی هستیم گرد هم امدیدم که یاد و خاطره حضرت زینب (س) و مجموعه پرستاران و پزشکان شهید را گرامی بداریم حیات یک انسان به شیوه برخورد یک پرستار و پزشک نیز تاثیرگذار است ، اخلاق ،  منش ، دلسوزی پرستار، خدامحوری پرستار و اعتقاد به خدا در بهبود  بیمار تاثیر دارد .

 

انصاری  با بیان اینکه پرستاری شغل شریف و حساسی است، گفت: پرستار با  برخورد مناسب خود  باعث بهبود بیمار می شود خوشبختی یک معلم در  رشد دانش آموزش است لذت یک پزشک و پرستار نیز در بهبود بیمار است تبسم و لبخند را زمانی می چشد که بیمار بهبود پیدا کند.

 

جانشین سپاه فتح استان تصریح کرد: به عنوان کسی که احترام ویژه ای به این قشر دارم  برخورد و منش های پرستاران  با بیماران و همراه بیمار دلگرمی برای بیمار و خانواده بیمار است، اعتماد به نفسی که پرستار در برخوردش  به بیمار می دهد در بهبود بسیار تاثیر گذار است، امیدواریم پرستاران مزد زحمتکشان را از حضرت زینب بگیرند .

 

وی عنوان کرد: اگر مشکلاتی نیز هست مشکلات را در محیط کار نبرید چرا که پرستاری شغل سنگینی است و این موارد در  بهبود بیمار تاثیر گذار است.

 

 

موسوی پور مدیر درمانگاه امام جعفر صادق (ع) نیز در این مراسم با بیان اینکه پرستار خط مقدم جبهه سلامت است، گفت: پرستاران  نقش ویژه ای در درمان دارند پرستار باید روانشناس ، اخلاق مدار و سنگ صبور برای بیمار باشد.

 

وی ادامه داد: این پرستار است که می تواند امید را در بیمار زنده کند به این دلیل  و روز پرستار یک روز ویژه است روز پرستار روز ولادت بانوی صبر و استقامت است و پرستاران ما باید به این ببالند و به وظیفه خودشان جدی و کوشا عمل کنند.

 

در پایان این مراسم از پرستاران نمونه تجلیل شد.   پ پ پ پ پ پ                   پ   پ       انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۵۸۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پخش گفتگوی اختصاصی با همسر شهید طهرانی مقدم از شبکه خبر

به گزارش گروه ایثار و حماسه خبرگزاری صداوسیما ؛ گفتگوی اختصاصی خبرگزاری صداوسیما با همسر سردار شهید حسن طهرانی مقدم در دو بخش با عنوان روز‌هایی که نیستی از شبکه خبر پخش شد.

شهید حسن طهرانی مقدم ۶ آبان سال ۱۳۳۸ در محله سرچشمه تهران متولد شد. وی پس از تحصیلات مقدماتی، موفق به دریافت مدرک کارشناسی در رشته مهندسی صنایع شد. این شهید که در آغازین روز‌های تشکیل سپاه پاسداران، به عضویت آن درآمده بود، در دوران جنگ عراق و ایران، جزو نخستین فرماندهان توپخانه سپاه و بنیان‌گذاران این واحد بود.

شهید طهرانی مقدم بنیان‌گذار یگان موشکی سپاه است که با گذراندن دوره موشکی در سوریه، این واحد ارزشمند را در زمان جنگ مدیریت می‌کرد. او در سال ۱۳۶۴ به سمت فرمانده موشکی نیروی هوایی سپاه منصوب شد و همچنان تحقیقات خود را درباره ساخت موشک و راکت ادامه داد.

راکت نازعات، موشک شهاب ۳، قیام، قدر، عاشورا و خلیج‌فارس، جزو تولیدات موشکی ایران در دوران مدیریت اوست. شهید حسن تهرانی مقدم در سال ۱۳۸۵، مسؤولیت سازمان جهاد خودکفایی سپاه را بر عهده گرفت و تا روز شهادتش در حادثه انفجار مهمات یکی از پادگان‌های تحت امر در تاریخ ۲۱ آبان سال ۱۳۹۰، برای تولید و گسترش تسلیحات موشکی کشور فعالیت داشت.

علی طهرانی مقدم برادر شهید حسن طهرانی مقدم نیز ۱۸ آبان سال ۱۳۵۹ مصادف با ظهر عاشورا وقتی تنها ۱۸ سال داشت در جبهه سوسنگرد به شهادت رسیده بود.

دیگر خبرها

  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • کارگران در خط مقدم جبهه اقتصادی و تولید هستند
  • پخش گفتگوی اختصاصی با همسر شهید طهرانی مقدم از شبکه خبر
  • جانشین فرمانده کل سپاه: شهید حجازی موجب اقتدار و اوج‌گیری جبهه مقاومت شد
  • التیام سریع زخم پای دیابتی با استفاده روزانه از یک محصول فناورانه ایرانی در منزل
  • سردار فدوی: شهید حجازی موجب اقتدار و اوج‌گیری جبهه مقاومت شد
  • سردار فدوی: شهید حجازی در توانمندسازی جبهه مقاومت نقش موثری ایفا کرد
  • برگزاری گرامیداشت یاد و خاطره شهید شفیع زاده در تبریز
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا