Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا احمد رضازاده، یکشنبه در همایش سلامت زنان در شیراز، با بیان اینکه همه بیماران سرطانی پذیرش شده در بیمارستان های شیراز مربوط به شیراز و فارس نیستند، اظهار داشت: تعداد زیادی از این بیماران از استان های همجوار و سایر نقاط کشور در شیراز پذیرش می شوند و این موضوع نیز بر هزینه های درمانی بیماران می افزاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: یکی از شایع ترین سرطان ها در بانوان، سرطان سینه است و این بیماری در اغلب کشورهای دنیا عامل اصلی مرگ و میر شناخته شده است.
رضا زاده ادامه داد: در ایران نیز این بیماری در صدر سرطان‌ های بانوان قرار دارد و بروز آن در حال افزایش است و مرگ و میرهای ناشی از آن، عواقب بسیاری برای خانواده و جامعه به همراه دارد.
رئیس مرکز بهداشت شهدای والفجر شیراز گفت: سرطان سینه، یکی از مشکلات مهم بهداشتی در بانوان است و مطالعه های مختلف ثابت کرده است که مبتلایان به این نوع سرطان در ایران حدود 10 سال جوان تر از مبتلایان دیگر کشورها هستند.
وی، با بیان اینکه شیوع ابتلای به این بیماری در بانوان ایرانی، بین سنین 40 تا 50 سالگی است، اظهار داشت: کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان در تشخیص زودرس آن است، تشخیص زود هنگام این بیماری با استفاده از ماموگرافی، آزمایش های کلینیکی و خود آزمایی انجام می شود و نقش حیاتی در کاهش مرگ و میر و ناتوانایی ناشی از سرطان دارد.
رضازاده با تاکید بر لزوم پیشگیری از ابتلای به سرطان پستان در بانوان گفت: تهیه داروهای شیمی درمانی، پرتو درمانی و درمان این بیماران هزینه بسیار زیاد برای خانواده ها و سیستم درمانی کشور دارد.
او بیان کرد: متاسفانه برخی از بانوان در مراحل پایانی ابتلای به این بیماری، برای غربالگری مراجعه می کنند و 70 درصد از بانوان به دلیل تشخیص دیر هنگام فوت می کنند.
استاد دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه (س) دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این همایش گفت: نشانه های هشدار دهنده ابتلا به سرطان سینه در بانوان شامل، وجود توده در سینه یا زیر بغل، تغییر در شکل، نبود قرینگی، سفتی سینه، تغییرات پوستی سینه مانند پوست پرتقالی، زخم پوست، پوسته پوسته شدن و اگزمای پوست، تغییرات نوک سینه مانند فرورفتگی یا خراشیدگی است.
فاطمه رحمانیان، به ترشح نوک سینه به عنوان نشانه ای دیگر اشاره کرد و افزود: چنانچه این ترشح از یک سینه باشد، از یک مجرا باشد و نه از چند مجرا، ترشح خود به خودی و ادامه دار باشد و در هنگام معاینه ترشح وجود داشته باشد، باید مورد پیگیری قرار گیرد.
مسئول واحد سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت شهدای والفجر شیراز نیز مهم ترین توصیه های خود مراقبتی برای پیشگیری از سرطان سینه را داشتن وزن متعادل، پرهیز از مصرف غذاهای پُر چرب و سرخ شده، نمک زده، آماده و حاوی مواد نگهدارنده، پرهیز از مصرف ترشی و کنسروها یا کاهش مصرف آنها، افزایش مصرف میوه، سبزی ها، غلات و گوشت ماهی در رژیم غذایی بیان کرد.
مهنوش طینوش ادامه داد: بانوان باید روزانه دستکم 30 دقیقه فعالیت ورزشی داشته باشند، از مصرف الکل و سیگار پرهیز کنند، در صورت دارا بودن فرزند شیرخوار، شیردهی از سینه را مورد توجه قرار دهند و با کارشناسان مرکز بهداشتی در باره خطرات و مزایای حاصل از مصرف هورمون های جایگزین یائسگی مشورت کنند.
همایش یک روزه سلامت زنان، با شرکت 70 ماما و نیروی شاغل در مرکز بهداشت شهدای والفجر شیراز برگزار شد.
6113 /6118
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها ابتلا به سرطان دانشگاه علوم پزشکی زنان سرطان گوشت جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۵۹۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سل تراپی معجزه نمی کند/ حداقل دو سوم سرطانی ها در ایران حتماً زنده می مانند

پروفسور محمداسماعیل اکبری در تعریف سرطان به قدس آنلاین می گوید: سرطان یک نوع بیماری هوشمند است و کاملاً هوشیارانه خودش حفظ می کند به همین دلیل هر ساله در تمامی دنیا شاهد افزایش تعداد و نوع سرطان هستیم و از آنجا که کشور ما رو به پیری است افزایش سرطان نیز در آن بیش از دیگر کشورها مشاهده می شود.

دکتر محمد اسماعیل اکبری،رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

وی می افزاید: سرطان صرفاً بیماری ژنتیک نیست به دلیل آنکه سرطان ها حداکثر ۱۰درصد واکنش ارثی دارند و ۹۰درصد فرضی هستند نه ژنتیکی. این در حالی است که هیچ سرطانی وجود ندارد که بدون تغییر ژن ایجاد شده باشد.

رئیس مرکز تحقیقات سرطان ادامه می دهد: درمان سلول به جای درمان ژن نکته مثبتی است؛ اما باید به این نکته اشاره کنیم که قطعا در آینده پاسخ همه مشکلات درمانی را نخواهد داد و ما ناگزیر خواهیم بود آن را کنار بگذاریم. چراکه قبل از این تصور می کردیم که سلول سرطانی عامل ایجاد سرطان است؛ اما اکنون می دانیم که هم سلول سرطانی در بروز این بیماری نقش دارد و هم محیط میکروسکوپی تومور که همان سلول های نسج هم بندی هستند و در اطراف سلول های سرطانی قرار دارند. بنابراین محیط اطراف سلول های سرطانی جایگاه مهمی در تثبیت و گسترش سرطان دارند.

این  فوق تخصص جراحی غدد و سرطان تصریح می کند: کشور ما از سردمداران از درمانی جدید در دنیا است و ما بر مبنای محیط اطراف سلول های سرطانی طراحی کرده ایم. بنابر این محیط اطراف سلول های سرطانی جایگاه مهمی در تثبیت و گسترش سرطان دارد.

بیش از ۲۰۰۰ مورد سل تراپی در ایران انجام شده است که این موضوع نشان می دهد از دنیا عقب نیستیم؛ اما چنین نیست که مشکل سرطان حل شده باشد چراکه انتظار نداریم سل تراپی معجزه کندوی می گوید: کشور ما جزو ۱۰کشور دنیاست که سلول درمانی انجام می دهد؛ اما این روش درمان قطعی سرطان نیست و کسانی که سلول درمانی را روشی قطعی برای درمان می دانند بیش از ۵۰ متغیر را نادیده گرفته اند.

اکبری اذعان می دارد: درمان تومورهای غده ای تنها با جراحی امکان پذیر است و روش های دیگر از جمله رادیوتراپی، شیمی درمانی، درمان با اشعه، هورمون درمانی، سلول درمانی و ایمنی درمانی هرکدام به سهم خود مثبت و تأثیر گذارند اما به هیچ وجه درمان قطعی سرطان نیستند. بنابراین سل تراپی نیز هرگز نمی تواند روش درمانی قطعی باشد.

رئیس مرکز تحقیقات سرطان با اشاره به اینکه تقریباً هر روش درمانی نقطه ضعف هایی دارد ادامه می دهد: بیش از ۲۰۰۰ مورد سل تراپی در ایران انجام شده است که این موضوع نشان می دهد از دنیا عقب نیستیم؛ اما چنین نیست که مشکل سرطان حل شده باشد چراکه انتظار نداریم سل تراپی معجزه کند و تنها می تواند تأثیرگذار و کمک کننده برای درمان باشد.

وی درباره مرگ و میر بیماران سرطانی توضیح می دهد: در گذشته دو سوم افرادی که مبتلا به سرطان می شدند بیشتر از یک سال زنده نمی ماندند اما اکنون در کشور ما حداقل دو سوم مبتلایان حتماً زنده می مانند و این موضوع نشان می دهد روی خط علم دنیا حرکت می کنیم و جزو کشورهای موفق و حتی در مواردی مانند سرطان پستان یا تیروئید، پیشگام تر از کشورهای اروپایی و آمریکایی بوده ایم.

اکبری در پاسخ به خبرنگار ما درباره تأثیر داروهای سنتی بر درمان سرطان تصریح می کند: متأسفانه در فضای مجازی درباره انواع بیماری ها و روش های درمانی آن تبلیغات بدون اساس و پایه علمی صورت می گیرد اما به جرئت باید گفت سرطان هرگز و هرگز با هیچ داروی سنتی درمان نمی شود بلکه در موارد بسیاری استفاده از داروی سنتی برای درمان سرطان، بیمار قابل درمان را به بیمار غیرقابل درمان تبدیل کرده است.

عفت زارع

دیگر خبرها

  • مصرف دخانیات از مهم‌ترین عوامل ایجاد سرطان دهان
  • حقایق مهم و جذاب درباره سلامتی بدن
  • ابتلای درختان نارنج شیراز به بیماری نماتد
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز/ عین‌الهی: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است!
  • سل تراپی معجزه نمی کند/ حداقل دو سوم سرطانی ها در ایران حتماً زنده می مانند
  • هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار
  • کدام‌ سرطان‌ها با سیگار کشیدن سراغ ما می آیند
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت پزشکان در شیراز
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز
  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان