Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشهد- ایرنا- مشاور وزیر اطلاعات گفت: امروز اداره کشور با استفاده از روشهای منسوخ سخت افزاری میسر نیست بلکه کشور را باید با استفاده از روشهای نرم، نوین و علمی مدیریت کرد.

اداره کل اطلاعات خراسان رضوی روز دوشنبه به نقل مدیرکل این اداره در نخستین نشست هم اندیشی روسا، نمایندگان ولی فقیه و مدیران حراست دانشگاههای خراسان رضوی گزارش داد: خودشیفتگی و وادادگی دو آفت مهم در نظام محاسباتی کشور به شمار می روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: نباید در ارزیابی وضعیت خود با دشمن دچار خودشیفتگی یا وادادگی شویم زیرا در چنین وضعیتی امکان پیشرفت و صعود به قله های ترقی امکانپذیر نخواهد بود. دشمن تلاش می کند ما را به سمت محاسبات مبتنی بر جهل و احساسات سوق دهد.
مدیرکل اطلاعات خراسان رضوی در ادامه با تبیین نقش دانشگاه در تنظیم نظام محاسباتی کشور از مدیران دانشگاهی خواست که در این راستا به وظایف خود عمل کنند.
وی به سه شاخص مقاوم سازی، اقتدار و ثبات جمهوری اسلامی ایران اشاره و بیان کرد: ظرفیتهای علمی دانشگاهها در حل مشکلات صنعت در شرایط تحریم و فشارهای اقتصادی نظام سلطه، مورد تاکید و نقش دانشگاهها در توانمندیهای موشکی و هسته ای کشور ویژه است.
مشاور وزیر اطلاعات در ادامه به مسائل، مشکلات و پیشنهادات مطرح شده از سوی مدیران دانشگاهی حاضر در نشست اشاره و بیان کرد: تمام تلاش دستگاههای امنیتی و اجرایی معطوف به حل مسائل و مشکلات دانشگاهها است.
همچنین در این نشست دکتر دارابی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، حجت الاسلام ترابی نماینده ولی فقیه در دانشگاههای خراسان رضوی، دکتر شمسیان رئیس جهاد دانشگاهی، دکتر علی نژاد رئیس دانشگاه پیام نور، دکتر تشکری رئیس دانشگاه علمی و کاربردی، دکتر قنبری رئیس پارک علم و فناوری و دکتر طیرانی رییس دانشگاه خیام به بیان مسائل و دیدگاههای خود پرداختند.
30271858

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي امنيتي مديريت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۶۱۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود

کمال اکبری در نشست خبری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین که در سالن جلسات دانشکده دین و رسانه قم برگزار شد از ارسال ۱۵۳ مقاله به دبیرخانه خبر داد و گفت: از این تعداد ۵۰ مقاله چاپ و در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت.

رئیس دانشکده دین و رسانه افزود: استقبال مراکز علمی از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه قم، پژوهشگاه‌های وابسته به حوزه و دانشگاه و نیز مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین بسیار عالی بود. نیازمند استفاده از ظرفیت‌های حوزوی و دانشگاهی برای تولیدات صدا و سیما هستیم.

دبیر همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین، محور‌های این همایش را "دین، فرهنگ و نظامات رسانه‌ای"، "دین، جهانی شدن و رسانه‌های نوین"، "دین و زیبایی‌شناسی رسانه‌های نوین"، "زبان دین و زبان رسانه‌های نوین" و "دین دیجیتال و رسانه‌های نوین" اعلام و خاطرنشان کرد: "روش‌شناسی مطالعات دینی و رسانه‌های نوین"، "فرهنگ، حکمرانی و رسانه‌های نوین"، "رسانه، خرده‌فرهنگ‌ها و تفاهم فرهنگی"، "رسانه‌های نوین، خانواده و سبک زندگی"، "هویت دینی، عدالت‌طلبی و رسانه‌های نوین"، "دین و قالب‌های برنامه‌سازی در رسانه‌های نوین" از دیگر محور‌های این همایش است.

اکبری عنوان کرد: "استعاره و تمثیل در رسانه‌های نوین"، "فرصت‌ها و چالش‌های دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های اخلاقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های حقوقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "هنر‌های رسانه‌ای و عرفی‌سازی دین"، "دین، رسانه‌های نوین و چالش‌های زیست‌محیطی"، "تنظیم‌گری رسانه‌های نوین و حکمرانی فضای مجازی"، "فرهنگ و آینده‌پژوهی رسانه‌های نوین"، "علوم شناختی، دین و رسانه‌های نوین"، "هوش مصنوعی، دین و رسانه‌های نوین"، "رسانه‌های نوین و بازآفرینی انقلاب اسلامی" و "دین و تنوع زیبایی‌شناسی‌های نوظهور" از دیگر محور‌های این همایش ملی است.

رئیس دانشکده دین و رسانه قم گفت: این همایش برای تولید ادبیات علمی و فرهنگی در مبحث رسانه‌های نوین است، بنا به تغییرات ساختاری سازمان صداوسیما در استفاده از فرصت رسانه‌ای و فضای مجازی، پژوهش علمی در این زمینه ضروری است. همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» تلاشی از سوی همه اندیشمندان، اساتید حوزه و دانشگاه برای تولید ادبیات نظری در حوزه رسانه‌های جدید است.

دبیر این همایش تصریح کرد: اولین همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» پس از برگزاری ۱۷ پیش نشست در طول ۶ ماه گذشته و برگزاری ۱۱ نشست علمی، هشتم و نهم خرداد در استان تهران و قم با معرفی مقالات برگزیده برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند
  • کارگاه آموزشی جامع مدیریت امور قرآنی در یاسوج برگزار شد
  • همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود
  • بازدید مدیرکل صمت خراسان رضوی از مجتمع کشت و صنعت جوین
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • پیام تسلیت وزیر کشور به مناسبت درگذشت نخبه جوان مازندرانی
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت نخبه علمی کشور
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت ناباورانه نخبه‌ علمی کشور
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت نخبه‌ علمی کشور