Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@05:43:25 GMT

سقوط یک گربه ولگرد بانک را بهم ریخت! +فیلم

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۶۲۴۵۶

سقوط یک گربه ولگرد بانک را بهم ریخت! +فیلم

‍‍‍‍‍‍

 به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، سقوط یک گربه ولگرد از سقف بانکی در چین موجب شد تا برای لحظاتی این بانک بهم بریزد. سقوط این گربه موجب عکس‌العمل این کارمند زن بانک و فریاد ناگهانی او در بانک شد. در ویدئویی که منتشر شده مشاهده می‌شود هنگامی که این کارمند پشت صندلی خود نشسته، ناگهان این گربه در نزدیکی او و از سقف بانک به پایین سقوط می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این زن در حالی که دچار وحشت شده بود، ناگهان فریاد می‌کشد و بانک را برای لحظاتی بهم می‌ریزد. تحقیقات در مورد این حادثه از سوی مسئولان بانک آغاز شده است.

این اتفاق روز دوشنبه و در یکی از شعب بانک بازرگانی و صنعتی چین در شهر «ژنگژو» در استان هنان چین رخ داد. این کارمند در مورد این حادثه به خبرنگاران گفت که احتمالاً این گربه از راه لوله تهویه هوا وارد بانک شده است. در ویدئوی منتشر شده او در حالی که دچار ترس و وحشت شده، از پشت میز خود به پایین سقوط می‌کند. او بلافاصله در ادامه در حالی که از همکارانش کمک می‌خواهد، رو به آنها می‌گوید: «یک گربه بود، الآن اینجاست، لطفا یک لحظه از کار دست بکشید.»

این ویدئو پس از انتشار تبدیل به ویدئویی داغ در شبکه های اجتماعی شد و بسیاری از کاربران، امنیت این بانک را مورد انتقاد قرار دادند. یکی از کاربران در کامنتی نوشت: «چه گربه بزرگی! این حیوان احتمالاً یک موش را در کنار میز کامپیوتر دیده و قصد داشت آن را شکار کند.» یکی دیگر از کاربران در کامنت دیگری نوشت: «آیا این به این معنی نیست که سارقان نیز می‌توانند به راحتی از راه لوله تهویه هوا وارد بانک شوند!»

گفتنی است؛ این نخستین بار نیست که چنین حادثه‌ای موجب بهم ریختگی یک بانک در چین می‌شود. اکتبر سال پیش نیز سقوط یک مار پیتون غول پیکر از سقف بانکی در شهر «نانینگ» در استان گوانگژی موجب هرج و مرج در بانک شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

انتهای پیام/

وحشت کارمند بانک از وقوع اتفاق غیرمنتظره!

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: چین وحشتناک ترین ها حوادث بانک حیوانات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۶۲۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غذا دادن دستی به حیوانات پرسه زن، مصداق حیوان آزاری است

وقتی تعداد سگ‌ها زیاد شود تعادل طبیعت را بهم می‌زنند، تکثیر حیوانات دیگر را متخل می‌کنند، از خزندگان مانند مار گرفته تا کبک مورد حمله سگ قرار می‌گیرند، حتی به محیطبانان هم حمله می‌کنند. مقالات زیادی وجود دارد که می‌گوید فقط صرف حضور سگ در جنگل سبب استرس پرندگان می‌شود و آن‌ها تخم جوجه‌های خود را رها می‌کنند.

به گزارش سازمان پزشکی قانونی از ابتدای فروردین تا پایان شهریور سال گذشته۷۸۴ مصدوم ناشی از گازگرفتگی سگ برای معاینه و تعیین خسارت به مراکز پزشکی قانونی مراجعه کردند، متاسفانه در این مدت ۵ نفر نیز به دلیل گازگرفتگی سگ جان خود را از دست دادند. اما این مواجهه فقط مربوط به انسان‌ها نیست، طوری‌که‌ کارشناس‌های محیط زیست معتقدند سگ‌های ولگرد می‌توانند تهدیدی برای طبیعت باشند.

هزینه های گزاف غذا دادن به سگ های ولگرد

 مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش سازمان حفاظت محیط‌ زیست کشور به قدس آنلاین می گوید: وجود سگ های ولگرد در بافت مسکونی یا حاشیه شهرها، به لحاظ بیماری های مشترک بین انسان و حیوان می تواند بسیار خطرناک باشد.

غلامرضا ابدالی؛ مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش سازمان حفاظت محیط‌ زیست

غلامرضا ابدالی می افزاید: وجود حیوانات پرسه زن به خصوص سگ های ولگرد داخل بافت مسکونی یا حاشیه بافت مسکونی شهرها خطرات بالقوه ای، هم برای زندگی و سلامت انسان و هم برای حیات وحش در عرصه های طبیعی دارد.

این کارشناس ارشد محیط زیست ادامه می دهد: یکی از خطراتی که در این زمینه متوجه انسان است ازدیاد جمعیت سگ های ولگرد است چرا که غذا دهی دستی مردم به این حیوانات بر اساس احساسات و به نام حمایت از حیوانات، سبب رشد و تکثیر بی رویه حیوانات ولگرد می شود که کنترل شان نیاز به هزینه های گزافی دارد. ضمن آنکه بسیاری از بیماری های مشترک بین انسان و حیوان نیز از همین طریق به جامعه انسانی انتقال می یابد. چراکه این گونه حیوانات از نظر بهداشتی بررسی نمی شوند و خطر دیگر اینکه وقتی تعدادشان گله ای می شود به انسان حمله می کنند که نمونه این حملات را بارها در مناطق مختلف کشور شاهد بوده ایم.

غذا دادن دستی به حیوانات پرسه زن، مصداقی از حیوان آزاری است چراکه سبب افزایش جمعیت بی رویه این گونه حیوانات شده و جامعه انسانی مجبور به برخورد سلبی و حذف آنان می شودمدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش سازمان حفاظت محیط‌ زیست ادامه می دهد: موضوع دیگری که از نظر محیط زیست حایز اهمیت فراوان است حضور سگ های ولگرد در محیط های طبیعی و حاشیه شهرهاست چراکه وجود چنین حیواناتی به حیات وحش آسیب می رساند؛ بطوری که با خوردن تخم پرندگان یا جوجه ها، امنیت زیستگاه ها را از بین می برند و یا از طریق حضور در آبشخورها یا محل تجمع پسماندهای شهری سبب انتقال بیماری های مشترک حیات وحش می شوند.

ابدالی می افزاید: در واقع غذا دادن دستی به حیوانات پرسه زن، مصداقی از حیوان آزاری است چراکه سبب افزایش جمعیت بی رویه این گونه حیوانات شده و جامعه انسانی مجبور به برخورد سلبی و حذف آنان می شود، در نتیجه غذا دادن به این گونه حیوانات چه به لحاظ بهداشتی و چه محیط زیستی و امنیتی، اقدامی ناپسند است و هیچ گونه وجاهتی ندارد.

مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش سازمان حفاظت محیط‌ زیست کشور درباره راهکارهای مدیریت سگ های ولگرد می گوید: در حقیقت جمع آوری و مدیریت سگ های ولگرد بر عهده شهرداری هاست. بنابراین به نظر می رسد ابتدا مراکز پسماند باید مدیریت شود چراکه کانون های تجمع این حیوانات، مراکز پسماند هستند و دیگر این که باید شهرداری ها مراکزی را برای نگهداری این گونه حیوانات در نظر بگیرند و اقدام به عقیم سازی آن ها کنند تا جمعیت شان به تعداد پایه برسد.

وی در ادامه تأکید می کند: آموزش مردم نیز یکی دیگر از راهکارهاست تا غذای دستی به حیوانات ولگرد ندهند و موجب ازدیاد جمعیت این حیوانات و ایجاد مخاطره برای انسان و محیط زیست نشوند.

چگونگی تشخیص هاری

ابدالی درباره چگونگی تشخیص هاری تصریح می کند: هر بیماری علایمی ظاهری دارد که البته در بسیاری از موارد از روی علایم ظاهری نمی توان پی به بیماری برد چون ممکن است بیماری در مراحل ابتدایی باشد. بنابراین عامل بیماری، خطرناک و قابل سرایت است. در نتیجه نمی توان تشخیص داد که حیوان هاری دارد یا خیر. بنابراین باید به شدت از سگ های پرسه زن دوری کرد چون ممکن است غیر از هاری به بیماری دیگری مبتلا باشد و سلامت انسان را به طور جدی تهدید کند.

عفت زارع

دیگر خبرها

  • نوعدوستی کارمند یزدی برای آزادی زندانیان
  • فعالیت ۲۱ بانک نشا در آمل/کشت مکانیزه ۲۴ هزار هکتاری
  • رأی قطعی کارمند متخلف یکی از بانک‌های شهرستان البرز صادر شد
  • صدور رای قطعی برای کارمند متخلف بانک در شهرستان البرز
  • ثبت بیش از ۲۰ هزار حیوان گزیدگی در خراسان رضوی
  • غذا دادن دستی به حیوانات پرسه زن، مصداق حیوان آزاری است
  • کارمند بانک درپی اختلاس منفصل از خدمت شد
  • رای قطعی کارمند متخلف یکی از بانک های شهرستان البرز صادر شد
  • افزایش موارد حیوان‌ گزیدگی در تربت حیدریه
  • رعب و وحشت اهالی شهر مهستان از پرسه آزادانه سگ‌های ولگرد + فیلم