Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پژوهشگاه رویان گفت: طرح مطالعات ساخت مرکز درمان ناباروری دامغان با هدف انتقال تجربیات بخش ناباروری پژوهشگاه رویان به شهرستان‌ها آغاز می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عبدالحسین شاهوردی، رئیس پژوهشگاه رویان، ضمن بیان اینکه ۷۰ مرکز درمان ناباروری در استان‌های کشور فعالیت می‌کنند، تاکید کرد: مطالعات ساخت مرکز ناباروری در دانشگاه دامغان انجام می‌شود که امیدواریم با ساخت این مرکز شاهد افتتاح هفتاد و یکمین مرکز ناباروری در کشور باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه پیش بینی می‌شود ۱۰ درصد زوج‌های که ازدواج می‌کنند برابر با سه میلیون زوج در کشور نابارور باشند، ابراز کرد: ناباروری یک زمان ناعلاج بوده و با پیشرفت علم ۷۰ تا ۸۰ درصد نابارورند که با مراجعه به مراکز باروری جواب مثبت دریافت می‌کنند.

رئیس پژوهشگاه رویان گفت: این مرکز فعالیت و تحقیقات خود را در بخش سلول درمانی، اصلاح نژاد و بیماری‌های ژنیتکی آغاز کرده و امروز ۷۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه‌های مختلف در کشور پایان نامه‌های خود را در پژوهشگاه رویان گذراندند.    

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه دامغان پژوهشگاه رویان مرکز ناباروری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۶۲۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور

داود منظور، رییس سازمان برنامه و بودجه کشور، نگهداشت کادر درمان و ارتقای نظام سلامت را از اولویت‌های اصلی دولت اعلام کرد و گفت: ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای پرداخت فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت اختصاص یافت.

وی با تاکید بر ویژگی‌های ممتاز قانون بودجه ۱۴۰۳، نوشت: اعتبار مورد نیاز برای پرداخت فوق‌العاده خاص کارکنان خدوم نظام سلامت با رقم ۱۰ هزار میلیارد تومان در بودجه امسال به تصویب رسید.

وی افزود: نگهداشت کادر درمان و ارتقای نظام سلامت یکی از مقوم‌های کلیدی سرمایه اجتماعی و از جمله اولویت‌های اصلی دولت است.

منبع: سازمان برنامه و بودجه 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • احمدی نژاد به مجارستان رفت + عکس
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • دست‌یابی به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز در پژوهشگاه مواد و انرژی
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ میان کاخ گلستان و پژوهشگاه میراث فرهنگی
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • پیگیری وضعیت اقلام و تجهیزات منوریل در گمرکات کشور
  • انتقاد رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر از کور شدن نمای بوستان‌های تهران
  • نشست «نسل تیک‌تاکی و خیزش دانشگاه‌های ایالات متحده» برگزار می‌شود
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور