Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

رایزن اقتصادی سفارت گرجستان با مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل‌ونقل بین‌المللی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، در خصوص مسائل فی‌مابین ازجمله راهکارهای تسریع، تقویت و فعال‌سازی کریدورهای حمل‌ونقلی و سایر موضوعات دوجانبه در زمینه حمل‌ونقل جاده‌ای دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش تین‌نیوز و به نقل از روابط‌عمومی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، رضا نفیسی مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل‌ونقل بین‌المللی این سازمان، با اشاره به سوابق طولانی و همکاری‌های متقابل دو کشور و ابراز رضایت بر روند رو به رشد حمل‌ونقل جاده‌ای در سال 2018 میلادی، بر ضرورت افزایش پروانه‌های تردد بین دو کشور در سال 2019 تاکید و خاطرنشان کرد: آمادگی به‌منظور فراهم آوردن بستر حمل‌ونقل ترکیبی کالا و ادامه بی‌وقفه آن به‌صورت دوجانبه و ترانزیتی در چارچوب موافقت‌نامه دوجانبه حمل‌ونقل جاده‌ای و هم‌چنین همکاری‌های دو کشور در چارچوب کریدور شش‌جانبه خلیج‌فارس- دریای سیاه وجود دارد و ضروری است بخش‌های خصوصی دو کشور اقدامات عملی‌تری جهت توسعه و فعال‌سازی مسیر عبوری از قلمرو گرجستان و دریای سیاه انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی هم‌چنین با توجه به وجود زیرساخت‌های موجود، اعلام کرد: زمینه توسعه هرچه بیش‌تر روابط جاده‌ای با گرجستان فراهم است و برگزاری نشست‌های چندجانبه با گرجستان و سایر کشورهای مسیر می‌تواند باعث احصاء موانع و مشکلات مسیر و درنهایت تلاش در جهت رفع آن‌ها، موجب ارتقا روابط جاده‌ای بین دو کشور شود.

روبن مورگوشیا، رایزن اقتصادی سفارت گرجستان نیز در این دیدار، ضمن ابراز خرسندی از همکاری مناسب و رشد تجارت بین دو کشور اعلام کرد: ظرفیت‌های خوبی در زمینه توسعه روابط حمل‌ونقل جاده‌ای و ترانزیتی میان دو کشور وجود دارد که امید است با همکاری‌های بیش‌تر دو کشور، راهکارهای توسعه و بالقوه نمودن پتانسیل‌های موجود در جهت ارتقای حجم مبادلات تجاری جاده‌ای پیگیری شود.

 وی خاطرنشان کرد: مراتب را به مراجع ذی‌ربط در کشور گرجستان منعکس نموده و نتیجه را به اطلاع طرف ایرانی خواهد رساند.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: سفارت گرجستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۶۴۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران و اسلام آباد؛ فرصت‌های پیش رو برای همکاری

جمعیت، وسعت و همسایگی و همچنین قدرت بالای نظامی از جمله ویژگی‌هایی هر دو کشور محسوب می‌شود و از این رو تلاش‌هایی زیادی صورت می‌گیرد تا میان اسلام آباد و تهران تنش بوجود آید و طبعا بروز هر گونه تنشی میان دو کشور برای هر دو خطرناک است.

این نکته را باید در نظر داشت که هر دو کشور دارای دشمنان و رقیبان سنتی هستند. هند رقیب اصلی پاکستان بشمار می‌رود و از سویی دیگر اسرائیل هم دشمنی سنتی ایران محسوب می‌شود و طی هفته‌های اخیر هم شاهد افزایش تنش میان جمهوری اسلامی و رژیم صهیونیستی بودیم. مضاف بر اینکه برای ایران رقبای منطقه‌ای دیگری هم وجود دارد.

موضوع دیگر اقتصادی است. در شرایط کنونی پاکستان به لحاظ اقتصادی وضعیت خوبی ندارد و علاوه بر اینکه جمهوری اسلامی هم سال‌ها است که درگیر تحریم است و طبعا بعد از اجرایی کردن قانون صلح قرن ۲۱ از سوی ایالات متحده ممکن است با تشدید فشار‌ها از سوی غرب مواجه شویم؛ بنابراین طبیعی است که دو دولت برای همکاری با هم در حوزه‌های مختلف اقتصادی تعاملاتی داشته باشند.

نکته دیگر اینکه هر دو کشور در نواحی مرزی با گروه‌های تجزیه طلب مواجه هستند و علاوه بر اینکه پدیده تروریسم هم از جمله مسائلی است که به عنوان یکی از مشکلات سر راه هر دو کشور وجود دارد و بنابراین همکاری در این حوزه‌ها حتما باعث ارتقای وضعیت امنیتی در نواحی مرزی میان دو کشور خواهد شد. 

 از این رو، اقتضای وضعیت جاری و همچنین مبتنی بر واقعیت‌های موجود گسترش روابط و تعاملات میان ایران و پاکستان است. مضاف بر اینکه هر دو از پیشینه تاریخی خوبی در حوزه روابط سیاسی و امنیتی برخوردارند.

طبعا گسترش روابط میان اسلام آباد و تهران بر نوع تعاملات آن‌ها با دیگر همسایگان هم تاثیرگذار خواهد بود. در واقع ایران و پاکستان مطلقا در حوزه افغانستان رقیب هم محسوب نمی‌شوند و هر دو کشور می‌توانند برای رسیدن ثبات در افغانستان با هم همکاری خوبی داشته باشند. 

نگاهی به گذشته نشان می‌دهد که ایران و پاکستان هر دو از تاریخچه درخشانی در حوزه روابط همسایگی برخوردارند و بویژه در حوزه استراتژیکی می‌توانند تعاملات خود را گسترش دهند.

دیگر خبرها

  • اراده ایران و کشور‌های آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا، اراده طرفین بر گسترش روابط اقتصادی
  • همکاری اقتصادی خراسان رضوی و ولایت هرات وارد مرحله جدید شد
  • تدوین سند چشم‌انداز توسعه حمل‌ونقل استان گلستان
  • گزارش|سفر رئیسی به پاکستان؛ تثبیت سیاست همسایگی
  • رئیسی: روابط ایران و سریلانکا افزایش یابد
  • به دنبال گسترش روابط اقتصادی و تجاری با چین هستیم
  • آزادراه تهران_کرج_قزوین روکش آسفالت می شود
  • آزادراه تهران_کرج_قزوین روکش آسفالت می شود 
  • تهران و اسلام آباد؛ فرصت‌های پیش رو برای همکاری