Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن روحانی، رئیس جمهور برای دومین بار به گلستان رفته و این در حالی است که هنوز پروژه‌های سفر قبلی اجرایی نشده یا مطالبات مردم در تکمیل پروژه‌های زیرساختی برجای خود باقی است.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو-اعظم ذوالفقاری منظری؛* حسن روحانی، رئیس جمهور امروز برای دومین بار به گلستان رفته؛ اما در اولین پرسش باید مسئولان استان باید پاسخ دهند که در فاصله دو سفر استانی هیات دولت، مصوبات سفر قبلی به کجا رسیده و این بار هیات دولت باید دوباره پیگیر همان مصوبات باشد یا سراغ مشکلات دیگر استان برود؟   گلستان، یکی از سه استان شمالی کشور است که هم به دریا راه دارد و هم کوه؛ یعنی هم ظرفیت تجارت دریایی دارد و استفاده از آب و هوایی معتدل و مرطوب که خاک آن را مناسب برای انواع کشاورزی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
مراتع پایه کوه‌ها هم که خوراک دامپروری است.   مرز‌های بین المللی این استان هم که زبانزد است؛ از گمرک خشک اینچه برون بگیرید تا راه‌های تجاری و راه آهن گرگان-مشهدی که هنوز مانده تا به مردم برسد. جامعه دانشگاهی این استان هم چشمگیر است؛ دانشگاه‌های متعددی دارد که هر کدام به نوعی در تربیت جوانان نخبه و عالم، نقش آفرین هستند.

اما سوال اینجاست که با وجود همه این امکانات چه شده است که گلستان سومین استان محروم کشور است؟ و چرا ظرفیت‌های اقتصادی و جغرافیایی این استان برای محرومیت زدایی از آن و همینطور رونق اقتصاد در کشور استفاده نمی‌شود؟ و سوال مهمتر اینکه جایگاه قشر دانشجو در این استان چرا نادیده گرفته شده است؟

مردم نتیجه عملکرد دولت را در کوچک شدن سفره خود می‌بینند
میثم زنگانه، مسئول تحلیل و بررسی بسیج دانشجویی گلستان معتقد است که مردم به سفره خود نگاه می‌کنند که این روز‌ها کوچکتر شده و همین را نتیجه علمکرد دولت می‌دانند.

زنگانه به مشکلات معیشتی مردم اشاره می‌کند و می‌گوید: وقتی حقوق کارگر طی چند سال دو برابر شده؛ در حالی که حقوق استاندار استان ما چهار یا پنج برابر شده و از طرف دیگر تورم باعث کوچک شدن سفره مردم شده است، دیگر اقدامات دولت به چشم نمی‌آید.

وی ادامه می‌دهد: مردم به خروجی فعالیت‌های دولت کار دارند و نگاه نمی‌کنند که مدیران دولتی چقدر کار می‌کنند و چقدر کار نمی‌کنند؛ برای مردم مهم این است که خرج تحصیل فرزندشان نسبت به سال گذشته بیشتر از دو برابر شده، یا دیگر توان خرید جهیزیه برای فرزندان خود ندارند، در این شرایط اینکه دولت بیاید و از افتتاح پروژه‌ها گزارش بدهد، برای مردم اهمیتی ندارد.

مسئول تحلیل و بررسی بسیج دانشجویی گلستان می‌گوید: گلستان هم به دریا راه دارد و هم از جنگل و کوه برخوردار است؛ هم جنگل و مرتع دارد و صحرا و چهار فصل را می‌شود در این استان تجربه کرد و همین می‌تواند ظرفیت مهمی برای گشایش مشکلات اقتصادی مردم باشد.

وی با بیان اینکه زیرساخت‌های این استان نیاز به توسعه دارند، می‌گوید: جاده بین المللی گرگان به مشهد هنوز عریض نشده و این در حالی است که همین جاده می‌تواند بخش مهمی از اقتصاد استان را تأمین کند.

زنگانه معتقد است با این همه ظرفیت‌های اقتصادی در گلستان، از جمله ظرفیت پرورش میگو، اراضی و خاک مرغوب کشاورزی و همچنین مرتع برای دامداری، نباید این استان سومین استان محروم کشور باشد.

وی به برخی مشکلات دانشجویی هم اشاره می‌کند و می‌گوید: زیرساخت‌های دانشگاهی در استان نیز کامل نشده است.

زنگانه به پراکنده بودن دانشکده‌ها و بخش‌های مختلف دانشگاه جامع گلستان اشاره می‌کند و می‌گوید: بخش‌های مختلف دانشکده در پنج نقطه و سه شهر پراکنده است و دانشجویی که از شهر‌های مختلف برای تحصیل به این دانشگاه می‌آید، به دلیل همین پراکندگی بخش‌های مختلف دانشگاه، با مشکلات زیادی مواجه می‌شود.

وی ادامه می‌دهد: ساختمان اصلی دانشگاه را در یکی از شهر‌های تازه تأسیس استان احداث کرده اند که می‌تواند به لحاظ امنیتی برای دانشجویان دردسرساز شود.

تکمیل پروژه پتروشیمی مطالبه جدی مردم گلستان
سینا مرادحسینی، دبیر جامعه اسلامی دانشگاه جامع گلستان نیز موضوع انتقال این دانشگاه به سایت مرکزی را به عنوان دغدغه اصلی جامعه دانشگاهی استان گلستان معرفی می‌کند و می‌گوید: به نظر می‌رسد در میان مدیران استان اهتمامی برای این موضوع وجود ندارد.

مرادحسینی مشکل کلان‌تر جامعه دانشگاهی استان گلستان را نبود فضای اشتغال معرفی می‌کند و می‌گوید: باوجود ظرفیت‌های اقتصادی بسیار در استان که می‌تواند در اشتغال زایی و کارآفرینی مؤثر باشد، اما در استان ما حتی نخبگان دانشگاهی برای اشتغال مشکل دارند؛ چه برسد به بقیه فارغ التحصیلان.

دبیر جامعه اسلامی دانشگاه جامع گلستان به نیاز این استان با اشاره به اینکه مدیران باید به تکمیل پروژه‌های زیرساختی در گلستان توجه بیشتری داشته باشند، افزود: در برنامه‌های مختلف و سفر‌های متعدد روسای جمهور به استان این موضوعات مطرح می‌شود، اما در نهایت اتفاقی خاصی نمی‌افتد.

وی با بیان اینکه تکمیل پروژه پتروشیمی گلستان مطالبه مردم این استان است، ادامه می‌دهد: حدود ۱۰ سال است که این پروژه روی زمین مانده و هنوز به اتمام نرسیده در حالیکه همین پروژه می‌تواند بخش مهمی از بیکاری استان را جبران کند.

مرادحسینی با اشاره به تعداد زیاد دانشگاه‌ها در استان و خروجی پرتعداد فارغ التحصیلان دانشگاهی در گلستان می‌گوید: با اینکه جامعه دانشگاهی استان ظرفیت‌های زیادی برای توسعه استان دارد، اما از این ظرفیت‌ها استفاده نمی‌شود و بازار کاری برای دانشجویان استان وجود ندارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سفر رئیس جمهور به گلستان پتروشیمی گلستان راه آهن مشهد گرگان اشتغالزایی گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۶۴۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت به سمت قله و پیشرفت/ کشور وقت آزمون خطا ندارد

به گزارش خبرنگار مهر، محسن منصوری عصر دوشنبه در آیین کلنگ زنی مینی پالایشگاه دهدشت، افزود: کشور وقت آزمون و خطا ندارد و هرجایی کار پیش نرود، اجحاف در حق مردم است.

وی با بیان اینکه کارهای بزرگی در کهگیلویه و بویراحمد در حال انجام است، ابراز داشت: در سفر رئیس جمهوری پروژه های مهمی در این استان افتتاح شد.

منصوری با بیان اینکه تکمیل پروژه های نیمه تمام نیز به شکل جدی در حال انجام است، اظهار کرد: استان ظرفیت های خوبی در بحث آب، کشاورزی، گردشگری و پتروشیمی دارد.

وی افزود: تلاش و عزم دولت بر این است که سود و منافع پتانسیل ها بر سر سفره مردم قرار بگیرد.

معاون اجرایی رئیس جمهور با بیان اینکه ۱۷ هزار میلیارد تومان منابع به پتروشیمی گچساران تزریق شد، اظهار کرد: چنین اقدامی در بحث پتروشیمی دهدشت نیز اجرایی می شود.

منصوری گفت: دولت تمام قد در خدمت به مردم کهگیلویه و یویراحمد پیگیری پروژه ها را تا روند تکمیل خواهد داشت.

کد خبر 6092398

دیگر خبرها

  • عزم جزم دولت برای به سرانجام رساندن مینی پالایشگاه دهدشت
  • حرکت به سمت قله و پیشرفت/ کشور وقت آزمون و خطا ندارد
  • حرکت به سمت قله و پیشرفت/ کشور وقت آزمون خطا ندارد
  • وعده معاون رئیس جمهور برای تکمیل خط انتقال آب شهرستان بهمئی
  • اجرای ۹۶ درصد از مصوبات سفر رئیس‌جمهور به ایلام
  • ۹۶ درصد مصوبات سفر رئیس‌جمهور به ایلام اجرایی شده است‌
  • تجمع دانشگاهیان مشهدی در محکومیت جنایات آمریکا
  • ظرفیت آرامستان گرگان تکمیل است/ گورستان جدید سال آینده بهره‌برداری می‌شود
  • تکمیل بیش از ۴۲ درصد از ظرفیت سد‌های استان گلستان
  • تحمیل خسارت ۲۰۰ میلیارد تومانی به شهرداری گرگان / زمان تکمیل شهربازی مبهم است