Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-07@21:59:35 GMT

«اولوالالباب (صاحبان خرد ناب) در قرآن»

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۶۴۵۳۳

«اولوالالباب (صاحبان خرد ناب) در قرآن»

«اولوالالباب (صاحبان خرد ناب) در قرآن» دکتر«علی رضایی بیرجندی» را بوستان کتاب روانه بازار کتاب کرده است.

 

 به گزارش خبرگزاری شبستان، اولوالالباب (صاحبان خرد ناب) کسانی‌اند که با بهره‌گیری کامل از خرد ناب و نیالودن آن به اوهام نفسانی، شایستگی دست‌یابی به حکمت الهی را پیدا کرده و در جایگاهی فراتر از صاحبان علم ایستاده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اولوالالباب در سه ساحت انسانِ قرآنی یعنی: در ساحت اندیشه با تفکر در آفاق و انفس و آزاداندیشی، پندآموزی، خداشناسی، عاقبت‌اندیشی و نگاهی خوش‌بینانه به عالم؛ در ساحت عواطف با داشتن شرح‌صدر، ایمان، تقوا، عبرت‌پذیری و ترس از بدحسابی در قیامت؛ در ساحت عمل و اراده با صبوری، عمل به عهد الهی برقراری پیوندها، ایثار و انفاق، گذشت، نیایش، استغفار در تلاش برای رسیدن به کمال هستند. در نتیجه می‌توان گفت آنان عالمان روشن ضمیری هستند که خواستار همراهی با ابرارند و هدفشان قرار گرفتن در زمره مقربان است. اثر حاضر، اولوالالباب را در این سه ساحت، کاویده است.

«اولوالالباب (صاحبان خرد ناب) در قرآن» دکتر«علی رضایی بیرجندی» را «بوستان کتاب» روانه بازار کتاب کرده است.

پایان پیام/37

منبع: شبستان

کلیدواژه: ششمین نمایشگاه بزرگ کتاب استانی جنوب کرمان خبرگزاری شبستان حضرت زینب س بیرجند شیراز روز پرستار سفر رئیس جمهور حسن روحانی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی فرمانده کل ارتش بوستان کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۶۴۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم نمی‌دانند در چه حوزه‌هایی وقف کنند

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمد نقیب، رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در پاسخ به این سوال که از آنجایی که وقف همچنان بین مردم با روش‌های سنتی‌اش شناخته می‌شود، آیا لازم است اطلاع‌رسانی برای روش‌های نوین آن صورت گیرد؟ گفت: مردم درباره وقف اطلاعات عمومی ندارند و نمی‌دانند وقف در چه حوزه‌هایی می‌تواند کارایی داشته باشد. از آنجایی که وقف بستگی به نیت افراد دارد، حوزه‌ گسترده‌ای دارد؛ یعنی هم حوزه‌های سنتی و هم حوزه‌های نوین را دربر می‌گیرد.

حجت‌الاسلام نقیب ادامه داد: از قدیم مردم با حوزه‌های سنتی وقف سروکار داشتند، ولی الان از شرکت‌های دانش بنیان که در حوزه وقف کار می‌کنند، اطلاعی ندارند. علاوه‌بر اطلاع‌رسانی لازم است وقف‌ها ساماندهی شوند. یعنی به افراد مسیر را یاد دهیم. اگر کسی می‌خواهد وقف کند، بگوییم چه حوزه‌هایی در اولویت وقف قرار دارد، تا نیازهای کشور برطرف شود.

رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در پاسخ به این سوال که گاهی مردم می‌گویند چگونه می‌توان بابت اموال یا املاکی که وقف کردیم، اعتماد کرد که در جای صحیح مورد استفاده قرار گیرد، توضیح داد: اعتمادسازی با شفافیت است. باید صندوق‌های مالی مشخص وجود داشته باشد و هر ساله گزارش‌های خود مبنی بر میزان سود و حفظ اموال را ارائه دهند. چون هرجا پای پول وسط باشد، امکان دستیابی عده‌ای به آن هست. شما باید راه‌های دستیابی دیگران را به آن ببندید. باید ناظرینی را بر صندوق‌های مالی مشخص کرد و سالانه گزارش‌های دقیق ارائه داد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • رویداد «صدرا» بهترین فرصت برای تبادل اندیشه‌ دانشجویان و صاحبان صنایع است
  • اینفوگرافیک| فراریان بزرگ مالیاتی
  • اشتغال زندانیان از مهم‌ترین کارهای امنیت‌ساز است
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها
  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل
  • انتقاد صاحبان کارخانه‌های شن و ماسه خوی نسبت به وجود مافیا در این صنعت
  • مرحله استانی مسابقات قرآن عترت و نماز در چرام
  • ۱۵ هزارکرمانی در طرح زندگی با آیه ها حافظ ۳۰ آیه‌ منتخب قرآن شدند
  • «منم بچه مسلمان» از شبکه پویا و قرآن
  • مردم نمی‌دانند در چه حوزه‌هایی وقف کنند