Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: رییس هیات نظات بر رفتار نمایندگان مجلس گفت: حواشی ایجاد شده در مورد نماینده ملکان در این هیات بررسی می‌شود و شاکیان می توانند مستندات خود را ارائه کنند.
به گزارش خرداد از پایگاه اطلاع رسانی خانه ملت، «مسعود پزشکیان» در گفت و گویی تاکید کرد: با همکاری قوه قضاییه حواشی ایجاد شده در مورد نماینده ملکان را بررسی می‌کنیم تا چنانچه صحت داشته باشد با نماینده متخلف برخورد شود؛ در غیراین صورت شایعه پراکنان تحت پیگرد قرار می گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به حواشی مطرح شده درخصوص خودکشی دختر جوان مدعی آزار و اذیت نماینده مورد نظر اشاره کرد و ادامه داد: دستگاه قضا باید ادعاهای موجود درمورد خودکشی دختر جوان و ارتباط آن با این نماینده و همچنین این موضوع تا چه میزان واقعیت داشته را بررسی کند تا در نهایت بتوان تصمیم گیری کرد.نماینده مردم تبریز در مجلس دهم با تاکید بر این که از کنار این اتهام نباید به سادگی گذشت، گفت: باید بررسی مناسب و پیگیری دقیقی در مورد مرگ دختر جوان انجام و علت خودکشی مشخص شود چراکه تاکنون مستنداتی برای اثبات صحت و سقم این موضوع ارائه نشده است.پزشکیان از شاکیان خدادادی خواست مستندات خود را ارائه کنند، چراکه اطلاعات مطرح شده در حد مطالبی است که در فضای مجازی منتشر شده است.وی با تاکید بر این که اینگونه موضوعات باید در دادگاه اثبات شود ادامه داد: به طور قطع اگر مستنداتی در این رابطه وجود داشته باشد قوه قضائیه برخورد می کند.
**ارائه شایعات، بدون ارائه مستندات لازم، دور از انصاف استرییس هیات نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس یادآور شد: این که برخی در فضای مجازی بدون ارائه مستندات لازم ، شایعاتی را منتشر کنند دور از انصاف است؛ اگر افرادی که چنین موضوعی را مطرح کرده اند افراد صادقی هستند و دنبال حق و حقیقت هستند، مستندات خود را به قوه قضاییه یا هیات نظارت بر رفتار نمایندگان ارائه کنند.
**من چکاره هستم که خدادادی تحت حمایت من باشدپزشکیان درمورد برخی اظهارنظرها مبنی بر حمایت خود از سلمان خدادادی، گفت: من چکاره هستم که نماینده ملکان تحت حمایت من باشد؛ من در هیات نظارت بر رفتار نمایندگان تنها یک رای دارم و چنین ادعاهایی نشانه این است که برخی از این موضوع برای تخریب دیگران استفاده می‌کنند.وی به موضوع دفاع وی از اعتبارنامه خدادادی در مجلس هشتم اشاره کرد و گفت: برخی می‌خواهند موضوع 11 سال قبل را به جریان های اخیر نسبت دهند که نوعی فریب افکار عمومی است.وی افزود: در همان مجلس اصولگرای هشتم، اعتبارنامه‌ نماینده ملکان به تأیید رسید و حتی در انتخابات مجلس دهم هم نماینده ملکان از سوی شورای نگهبان تأیید صلاحیت شد.وی یادآور شد: مگر می‌شود یک نفر تخلف و خلاف خود را با پشتیبانی ما پنهان کند. چنین اقدامی اصلا امکان پذیر نیست و صحت ندارد.نایب رییس اول مجلس با بیان این که امروز تهمت‌های زیادی زده می شود و برخی رسانه ها به صورت هدف دار نسبت به انتشار آن اقدام می کنند، تصریح کرد: بنده به اندازه ای قدرت و فرصت دارم که جلوی چنین تهمت هایی را بگیرم. تاکید می کنم هر فردی تخلف کند باید با وی برخورد شود و با کسانی هم که بدون این که تخلفی رخ داده باشد آبروی افراد را به بازی می گیرند، باید برخورد قانونی و قاطع صورت گیرد.
**اگر تخلف خدادادی آشکار شود، غیرقابل گذشت استپزشکیان تاکید کرد اگر حواشی ایجاد شده در مورد سلمان خدادادی آشکار شود، غیرقابل گذشت است اما اگر چنین موضوعی صحت نداشته باشد، اقدام عاملان شایعه نیز غیرقابل گذشت خواهد بود و باید با افرادی که به راحتی چنین ادبیات و رفتارهایی را در جامعه اشاعه می‌دهند با قاطعیت برخورد کرد و در واقع این سوی قضیه نیز غیرقابل گذشت‌تر از آن طرف قضیه است که بدون داشتن مستندات کافی با آبروی افراد بازی کنندوی یادآور شد: اگر ما را به عنوان هیات نظارت بر رفتار نمایندگان قبول دارند ، مستندات را به ما ارائه کنند اگر ندارند به مراجع قضایی و سایر نمایندگان ارائه کنند.رییس هیات نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس شورای اسلامی درمورد علت هجمه های اخیر به مجلس نیز گفت: برخی کل نظام را زیر سوال می برند، عده ای برخورد سیاسی می کنند و برخی نیز بر اساس شنیده هایی که قابل اثبات نیست اظهاراتی را مطرح می کنند.پزشکیان تصریح کرد: آنهایی که دنبال بی ثباتی و تضعیف مجلس هستند با کلیت نظام مشکل دارند و عده ای نیز در ظاهر خود را انقلابی می دانند اما کارشان تضعیف مجلس است که خدا باید چنین افرادی را به راه راست هدایت کند؛ البته برخی نیز چنین اظهاراتی را می شنوند و باور می کنند.
برچسب ها: پزشکیان ، خدادادی ، ملکان

منبع: خرداد

کلیدواژه: پزشکیان خدادادی ملکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۶۴۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟

245 نماینده مجلس شورای اسلامی دوازدهم در دور اول انتخابات در 11 اسفند ماه مشخص شدند و 45 نماینده باقی‌مانده نیز در دور دوم انتخابات در جمعه این هفته (21 اردیبهشت) مشخص خواهند شد تا مجلس دوازدهم کار خود را با 290 نماینده از 7 خرداد ماه به‌ریاست مسن‌ترین نماینده مجلس، آغاز کند.

اولین دستور رسمی و علنی مجلس جدید، رئیس و هیئت رئیسه با رأی اکثریت نمایندگان خواهد بود.

از پیش از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر اینکه چه‌کسی رئیس قوه مقننه خواهد شد، آغاز شده است و در همین راستا نامزدهای‌ ریاست مجلس جلسات متعددی را با عناوین مختلف  برگزار و با رسانه‌‌ای کردن تعداد حاضرین در جلسه سعی کردند احتمال نشستن بر صندلی شماره یک مجلس را برای خود تقویت کنند.

اگرچه حدود 10 نماینده از نمایندگان منتخب برای ریاست مجلس آتی، در حال تلاش و رایزنی‌ هستند اما طبق بررسی‌ها و پیگیری‌های خبرنگاران تسنیم از گروه‌های مختلف سیاسی، 4 نامزد بالقوه برای ریاست آتی مجلس شورای اسلامی مطرح هستند و تلاش برخی دیگر از نمایندگان منتخب برای این مهم، ممکن است حتی به کاندیداتوری هم نکشد.

بنا بر این گزارش، محمدباقر قالیباف با سابقه ریاست مجلس در 4 سال گذشته، علی نیکزاد با سابقه دودوره‌ای وزارت و نائب‌رئیسی مجلس، منوچهر متکی با سابقه یک دوره سکانداری وزارت امور خارجه و حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور با سابقه نائب‌رئیسی مجلس یازدهم، 4 گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند که ممکن است بر اثر رایزنی‌هایی که اکنون در حال انجام است، در نهایت 2 گزینه برای رأی‌گیری در صحن علنی باقی بمانند.

این افراد هم‌اکنون در حال رایزنی‌ با منتخبان مجلس دوازدهم برای جلب نظر آنها هستند و یک منبع آگاه و مطلع نیز به خبرنگار تسنیم گفته است که این 4 گزینه علاوه بر رایزنی‌ با نمایندگان منتخب، همزمان با یکدیگر نیز در حال رایزنی‌ هستند تا شاید بتوانند یکی از گزینه‌ها را به‌نفع خود از صحنه رقابت کنار بزنند.

همچنین برخی نمایندگان تصور می‌‌کنند که ممکن است سید محمود نبویان نماینده فعلی و منتخب اول تهران، گزینه پیش‌بینی‌نشده و غافلگیرکننده انتخابات ریاست مجلس باشد اما پیگیری‌های خبرنگار تسنیم حاکی از این است که آقای نبویان در گفت‌وگوهایی که با چند نماینده منتخب مجلس داشته تصریح کرده است که تمایلی برای ریاست مجلس ندارد.

البته در این میان، برخی منتخبان مجلس دوازدهم هم هستند که  می‌گویند یک نماینده منتخب دیگر، تمایل وافری برای برای ریاست مجلس دارد اما تاکنون نتوانسته است حتی به‌تعداد انگشتان 2 دست، نظر نمایندگان منتخب را جلب کند.

دیگر خبرها

  • روح الامینی: باید انحصار از بازار خودرو برداشته شود
  • کریمی سرپرست دبیرکلی فدراسیون ورزش‌های دانشگاهی شد
  • کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه چند عضو دارد؟ ۱۲ یا ۱۳؟
  • فردا، پایان تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • کدام نماینده مجلس ۱۴۰ سکه گرفته است؟
  • نماینده مجلس: با فروش فیلترشکن به مردم یاد دادیم که می‌توانند خلاف کنند
  • مسعود پزشکیان رکورددار شد /۹ نماینده پرسابقه مجلس دوازدهم را بشناسید +جدول
  • «قلیچ» به مستندات یکشنبه خانه هنرمندان ایران رسید
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم