Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@22:05:22 GMT

تامین اجتماعی مطالبات پرستاران را پرداخت می کند

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۶۴۵۳۷

تامین اجتماعی مطالبات پرستاران را پرداخت می کند

ساری- ایرنا - مدیر درمان تامین اجتماعی مازندران گفت که مابه التفاوت قانون ارتقای بهره وری پرستاران کاز سال 91 تا کنون معوق مانده است بزودی به پرستاران پرداخت می شود.

دکتر محمد خورشیدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا مبلغ معوقه برای هر پرستار در این زمینه را به طور میانگین 40 تا 50 میلیون ریال اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


قانون ارتقای بهره وری سال 88 تصویب و در همان سال برای اجرای در تمامی بیمارستان‌ها اعم از خصوصی، دولتی، خیریه و تامین اجتماعی بلاغ شد. بیمارستان‌های دولتی این قانون را از اواخرسال 90 اجرا کردند، ولی سازمان تامین اجتماعی به خاطر نداشتن بودجه آن را به صورت 10 درصدی پرداخت کرد.
خورشیدی با اعلام این که 800 پرستار در مراکز بیمارستانی و درمانی تامین اجتماعی مازندران فعالیت دارند، گفت: این قانون مشمول تمامی پرستاران اعم از رسمی ، پیمانی ، طرحی و قراردادی شاغل در مجموعه های بیمارستانی و درمانی تامین اجتماعی می شود.
تامین اجتماعی مازندران پنج بیمارستان و 14 مرکز درمانی سرپایی فعال در سطح استان دارد.
همچنین 32 بیمارستان دولتی و 6 بیمارستان خصوصی در سطح استان مازندران با تامین اجتماعی قرارداد دارند.
بر اساس آمارهای رسمی از جمعیت حدود سه میلیون و 300 هزار نفری مازندران یک میلیون و 850 هزار نفر معادل 59 درصد جمعیت استان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند.
** به کارگیری 90 پرستار جدید
مدیر درمان تامین اجتماعی مازندران از به کار گیری 90 پرستار جدید تا یک ماه آینده در بیمارستان و مراکز درمانی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان خبر داد و بیان داشت: این پرستاران از طریق آزمون جذب شدند.
وی با اشاره به اینکه 56 پرستار جدید در اورژانس های بیمارستان های تامین اجتماعی استان مازندران به کار گیرفته می شوند، افزود: به لحاظ استاندارد هر تخت به 3.7 پرستار نیاز دارد و این نسبت در مدیریت درمان تامین اجتماعی مازندران 2.7 است.
** لیست انتظار، مشکل اساسی
خورشیدی در عین حال گفت: اگر موضوع لیست انتظار در انجام درمان برخی از بیماری ها در بیمارستان ها فرهنگ و نهادینه شود، مشکلات کمبود پرستار ، پزشک و امکانات و تجهیزات پزشکی حل خواهد شد.
وی توضیح داد: جراحی و درمان بسیاری از بیماری ها نظیر فتق، دیسک کمر و انجام آزمایشات ام آر آی اورژانسی نیست و فرد می تواند در قرار گرفتن نوبت انتظار برای درمان اقدام کند ولی در حال حاضر این فرهنگ ضعیف است.
خورشیدی با بیان اینکه بر پایه بررسی های صورت گرفته طی یک سال اخیر یک فرد 150 بار و نفر دیگری 450 بار به مراکز درمانی و بیمارستانی مدیریت درمان استان مراجعه داشته، گفت: در زمینه دریافت دارو و گرفتن خدمات غیر اورژانسی نظیر ام آر آی نیز شاهد استفاده از دستگاه خارج از ظرفیت روزانه هستیم.
مدیر درمان تامین اجتماعی مازندران گفت: امیدواریم در شرائط حساس کشور مردم نسبت به قواعد و مقررات دریافت خدمات بهداشتی و درمانی توجه کنند.
6990/1654

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي روز پرستار بهره وري مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۶۴۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن

سعید کریمی٬ معاون درمان وزارت بهداشت گفت: یک سری از بیمارستان ها در سطح تهران اقدام به جمع آوری نماهای کامپوزیت خود کرده اند و در این خصوص اخطارهای جدی به مراکز درمانی داده شده است. 

او بیان کرد: یک ساختمان بیمارستان حضرت رسول تخریب شده است و به نظر می رسد ساختمان دیگر هم به دلیل ناایمن بودن تخریب شود. بیمارستان جایگزین برای مرکز درمانی حضرت رسول در نظر گرفته شده است. 

معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: مراکز درمانی نیازمند به بازسازی ، با مقاوم سازی بیمارستان می توانند به قعالیت خودشان ادامه دهند. صدور پروانه های ۱۰۰ بیمارستان که پروانه خود را تمدید نکرده بودند٬ با سرعت و طبق قوانین در حال انجام است.

کریمی تاکید کرد: طبق قانون بیمه ها باید ظرف مدت دو هفته ۶۰ درصد از معوقات  خود را پرداخت و در عرض سه ماه باید به طور کامل تسویه کنند.

وی اضافه کرد: بیمارستان گاندی پرونده قضائی داشته؛ اما در زمینه پرونده فعالیتش در سامانه صدور پروانه بعد از ایمن سازی ساختمان درخواست فعالیت دوباره خود را به ثبت رسانده است.

معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: بررسی ها نشان می دهند که ۹ بیمارستان کلاس بی تشخیص داده شده اند که مراکز درمانی که قابلیت بازسازی دارند، با تخصیص بودجه لازم این کار برایشان انجام می شود و در غیر این صورت ساختمان بیمارستان جایگزین برای آن ها در نظر گرفته می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی؛ مهاجرت پرستاران به بخش خصوصی
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی/ مهاجرت کادر درمان به بخش خصوصی
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین