Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرگزاری بُرنا در هرمزگان ؛ دکتر فریدون همتی با اشاره به مراجعه زیاد همشهریان هرمزگانی و استانهای جنوبی به مرکز پرتودرمانی و شیمی درمانی امید گفت: افزایش تجهیزات و ایجاد فضاهای درمانی باعث ارتقاء خدمات تخصصی درمانی می شود که طبق گزارش پزشک این مرکز روزانه 200 بیمار سرطانی در این مرکز پرتودرمانی می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: خوشبختانه با پیگیری های مجدانه دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و حمایت وزارت بهداشت و درمان ، امروز شاهد پیشرفت قابل چشمگیری در حوزه بهداشت و درمان هستیم و در صورت نیاز از هر گونه همکاری دریغ نخواهیم کرد.

استاندار هرمزگان از اورژانس بزرگ بندرعباس که بزودی با افزایش فضای 500 متری 30 تخت به آن اضافه می شود بازدید کرد.

به گفته دکتر داودی ، رییس دانشگاه در مدت زمان کوتاهی 50 تخت به بخش های گوارش و فوق تخصصی خون اضافه می شود که از این تعداد، 25 تخت فوق تخصصی به بخش گوارش اختصاص می یابد که این دو بخش هم توسط استاندار بازدید شد.

عیادت از بیماران بستری و بررسی روند درمان آنها از برنامه های حضور دکتر همتی استاندار هرمزگان، دکتر محمد آشوری نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و عضو هیات رییسه مجلس ، دکتر سید حسین داودی رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و هیئت همراه در مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی پیامبر اعظم (ص) بود.

در ادامه این بازدید، فریدون همتی استاندار هرمزگان به مناسبت میلاد زینب کبری (س)و روز پرستار به همراه رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و هیئت همراه با سفید پوستان سلامت دیدار و این روز را به آنها تبریک گفتند.

استاندار هرمزگان در مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی پیامبر اعظم (ص) گفت: حضرت زینب (س) پرستار حضرت زین العابدین (ع) و دیگر بیماران و مصیب دیدگاه اهل بیت بودند که در آن زنان با نبود امکانات کاری بسیار دشوار بود و این آنقدر والا و عظیم است که او را به عنوان پرستار نهضت و انقلاب حسینی می شناسیم.

همتی افزود : نامیدن روز پرستار برای ولادت این بانوی بزرگ بسیار زیبنده است و نشان دهنده اهمیت وجود پرستاران پرتلاش و وظیفه شناس در جامعه است .

وی تصریح کرد : خدمات پرستاران عزیز تنها به مراکز درمانی اختصاص ندارد و این انسانهای وارسته در منزل ها هم از بیماران پرستاری می کنند که برای تداوم و ایجاد روحیه بیشتر این جهادگران و جبران خدمات ارزشمند آنها ، وظیفه ما فراهم کردن امکانات و شرایط رفاهی لازم است.

استاندار هرمزگان با حضور در بخشهای مختلف مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی پیامبر اعظم (ص) با اهدا گل از پرستاران تشکر و برای آنها آرزوی موفقیت و سلامتی کرد .

بازدید از بیمارستان 220 تختخوابی در حال احداث نفت خلیج فارس واقع در مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی پیامبر اعظم (ص) ، مرکز درمان ناباروری شفا ، ام آر آی و سی تی آنژیوگرافی 128 اسلایدی از دیگر برنامه های استاندار هرمزگان و هیئت همراه بود.

دکتر کمالی مدیر کل روابط عمومی استانداری ، نازنین شیبانی مدیرکل بانوان و خانواده استانداری و دکتر فاطمه نوروزیان مشاور امور بانوان رئیس دانشگاه در معیت استاندار هرمزگان و رئیس دانشگاه علوم پزشکی حضور داشتند .

مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی پیامبر اعظم (ص) با 440 تخت فعال در جنوب غربی شهر بندرعباس واقع شده است.

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: درمان سرطان شیمی مراکز درمانی هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۶۴۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتفاقی که بعد از نوشیدن هر روز چای در بدن می‌افتد

آفتاب‌‌نیوز :

اگر الان دارید یک جرعه چای می‌نوشید و این مطلب را می‌خوانید، دارید تقریبا از تمام اندام‌های بدنتان حمایت می‌کنید. چای شیرین‌نشده، سرشار از آنتی‌اکسیدان است که از بیماری‌های مزمن جلوگیری می‌کند و به ترمیم سلول‌های بدن کمک می‌کند. آنتونی کائوری جراح ارتوپد در اهایو می‌گوید: «چای از گیاه Camellia sinensis به دست می‌آید که حاوی آنتی اکسیدان‌هایی به نام کاتچین است. این مواد رادیکال‌های آزاد را در بدن از بین می‌برند و التهاب را کم می‌کنند.» پس وقتش است که از خواص شگفت انگیز چای مطلع شویم

خطر سرطان کم می‌شود

آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیباتی که در چای وجود دارد با کم‌تر شدن خطر سرطان‌ها مرتبط دانسته شده است. اوما نیدو، مدیر گروه روانپزشکی تغذیه و سبک زندگی در بیمارستان ماساچوست و استاد دانشگاه هاروارد می‌گوید: «تأثیرات مفید چای بر کم شدن خطر سرطان‌هایی مثل پوست، پروستات، روده و سینه مشاهده شده است و انواع مختلف چای بر گونه‌های مختلف سرطان تأثیر دارند. 

پوستتان سالم‌تر خواهد بود

نوشیدن چای سیاه به صورت مرتب می‌تواند خطر سرطان پوست را کم کند. اما جالب است که روشی که آن را آماده می‌کنید، تفاوت‌هایی در میزان این تأثیر به وجود می‌آورد. دکتر نیدو می‌گوید: «چای سیاه داغ برای پیشگیری از کارسینوم سلول سنگفرشی مفید است. چای گرم مفیدتر از چای سرد است و البته زمان دم کشیدنش هم مهم است.

خطر دیابت را کم می‌کند

نوشیدن هر روزه چای سیاه می‌تواند خطر دیابت نوع ۲ را با کمک به کنترل قند خون بعد از خوردن غذا کم کند. بر اساس مطالعه‌ای که در مجله تغذیه بالینی آسیا و اقیانوسیه منتشر شده است، چای سیاه می‌تواند قند خون را به خصوص بعد از خوردن غذا‌های حاوی ساکارز پایین بیاورد. 

دندان‌ها را قوی‌تر می‌کند

وقتی چای می‌نوشید، ممکن است دندان‌هایتان کمی زرد شود، اما ارزشش را دارد. بر اساس مطالعاتی که در مجله آسیب‌شناسی دهان و فک و صورت منتشر شده است، چای سبز تأثیرات آنتی باکتریال دارد که می‌تواند باعث کاهش تشکیل حفره باکتریایی در دهان شما شود. نوشیدن هر روزه چای سبز می‌تواند از تشکیل این حفره‌ها جلوگیری کند.

قلبتان از شما تشکر می‌کند

خواص ضد التهابی چای می‌تواند رگ‌های خونی را پاک کند تا فشار کم‌تری به قلب وارد شود. دکتر کائوری می‌گوید کاتچین التهاب را کاهش می‌دهد و در نتیجه تشکیل پلاک در شریان‌های حیاتی را مهار می‌کند. او نوشیدن ۳ فنجان چای سیاه در روز را برای فوایدش برای قلب توصیه می‌کند.

خطر آلزایمر کاهش پیدا می‌کند

این که برای شما یا عزیزانتان تشخیص آلزایمر داده شود، ناراحت‌کننده است، اما مهم است که نشانه‌های اولیه آن را بشناسید و هر کاری که می‌توانید بکنید تا از آن جلوگیری کنید. دکتر نیدو می‌گوید: «چای سبز می‌تواند مقاومت شما را در برابر استرس و آلزایمر بیشتر کند.»

خوابتان بهتر می‌شود

اگر تمام شب از این پهلو به آن پهلو می‌شوید و خوابتان نمی‌برد، قبل از خواب یک فنجان چای بنوشید. بر اساس مطالعه منتشرشده در مجله تحقیقات یکپارچه پزشکی، نوشیدن چای می‌تواند به بهتر شدن خواب و کیفیت زندگی در موارد بی‌خوابی خفیف تا متوسط کمک کند.

تمرکزتان بهتر می‌شود

کافئین موجود در چای هشیاری و تمرکزتان را بهتر می‌کند. دکتر نیدو می‌گوید تیانین یک آمینواسید است که تقریبا فقط در چای وجود دارد و برای هشیاری خوب است. چای همچنین تمرکز شما را با آرام کردن مغز بیشتر می‌کند. 

سوخت‌وساز را سریع‌تر می‌کند

دکتر کائوری توضیح می‌دهد کافئین چای به بهتر شدن دقت ذهنی کمک می‌کند، همانطور که سوخت‌وساز و چربی‌سوزی را بیشتر می‌کند. فقط مطمئن شوید زیاده‌روی نمی‌کنید! هر فنجان چای سبز حاوی ۴۰ میلی‌گرم کافئین است. دکتر کائوری پیشنهاد می‌کند کافئین مصرفی روزانه بیشتر از ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلی‌گرم نباشد.

احتمالا بدنتان آهن جذب نمی‌کند

کاتچین موجود در چای می‌تواند توانایی جذب آهن در بدن را تغییر دهد. این به این معنی است که حتی اگر غذا‌هایی را که به انداز کافی آهن دارند، بخورید، فوایدش نصیبتان نمی‌شود و دچار کم‌خونی می‌شوید. دکتر کائوری توصیه می‌کند افراد سالم چنین تأثیری نمی‌گیرند، اما کسانی که کم‌خونی و کمبود آهن دارند، باید از خوردن زیاد چای خودداری کنند. این مورد شامل کودکان، زنان باردار و کسانی با سابقه بیماری کلیه هم می‌شود.

داروهایتان اثر نخواهد کرد

فواید چای نامحدود به نظر می‌رسد، اما قبل از این که هر روز چای بخورید، با پزشکتان مشورت کنید. دکتر کائوری هشدار می‌دهد کاتچین موجود در چای می‌تواند با بعضی از دارو‌های فشار خون و قلب تداخل داشته باشد؛ بنابراین مهم است که با پزشکتان مشورت کنید.

دیگر خبرها

  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • اتفاقی که بعد از نوشیدن هر روز چای در بدن می‌افتد
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • افتتاح بزرگترین دهکده آموزشی و پژوهشی گیاهان دارویی گلستان
  • برخورد قاطع با مداخله‌گر طب سنتی در نیشابور
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول های بنیادی»
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول‌های بنیادی خونساز»
  • انحراف مینی بوس در اتوبان پیامبر اعظم(ص) ۸ نفر را راهی بیمارستان کرد
  • تعداد اساتید بعد از انقلاب رشد مناسبی پیدا کرده است
  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی