Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-26@23:43:39 GMT

مرغداران بی انصاف عامل گرانی مرغ

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۶۶۰۰۲

مرغداران بی انصاف عامل گرانی مرغ

خبرگزاری میزان- رئیس اتحادیه صنف فروشندگان پرنده و ماهی گفت: نوسان بازار بستگی به عرضه و تقاضا دارد بنابراین کاهش عرضه از سوی مرغداران سبب نوسانات قیمت مرغ شده است.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، مهدی یوسف‌خانی رئیس اتحادیه صنف فروشندگان پرنده و ماهی درباره علل نوسانات بازار گوشت مرغ گفت: افزایش قیمت‌ها از مبدا صورت می‌گیرد و گرانی و افزایش قیمت مرغ، به دلیل افزایش قیمت مرغ زنده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش قیمت نهاده‌ها علت افزایش قیمت مرغ است.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان پرنده و ماهی در پاسخ به سوالی درباره علل نوسانات قیمت مرغ گفت: بازار را عرضه و تقاضا تعیین می‌کند. در هفته گذشته عرضه زیاد بود، اما از پنج شنبه شاهد کاهش عرضه بودیم و این کاهش موجب افزایش ۸۰۰ تومانی قیمت مرغ شد.  همکاری جهاد کشاورزی و اتحادیه مرغداران می‌تواند روند جوجه ریزی و تولید را کنترل کند تا اینگونه شاهد عرضه زیاد یا کم مرغ در بازار نباشیم.

برومند چهارآیین عضو هیئت مدیره کانون انجمن‌های صنفی پرورش دهندگان مرغ گوشتی هم گفت: امروز یکشنبه ۲۳ دی ماه ۹۷ قیمت مرغ در پایتخت حدود ۱۴ هزار تومان تا ۱۴ هزار و ۲۰۰ تومان بود.

او افزود: مصرف ماهیانه گوشت مرغ در کشور حدود ۱۸۰ هزار تن است و روزانه حدود ۵۶۰۰ تا ۵۸۰۰ تن مصرف گوشت مرغ در کشور داریم. گاهی به دلایل مختلف با کمبود‌های مقطعی روبرو می‌شویم که نوسانات در قیمت را می‌بینیم.

او درباره علل نوسانات قیمت گوشت مرغ گفت: نکته اصلی این است که تولید کننده در کشور خیلی مورد حمایت جدی نیست مخصوصا کسی که در بخش کشاورزی در حال تولید است. در بخش کشاروزی مخصوصا صنعت طیور گوشتی ریسک‌های زیادی مثل بیماری‌های نوپدید، بازپدید و تلفات وجود دارد که در کشور ما این تلفات معادل ۲ برابر استاندارد‌های دنیاست. تلفات نیز موجب کمبود مقطعی می‌شود که افزایش قیمت را در پی دارد.

به گفته وی، یکی از عوامل اصلی بالارفتن قیمت نهاده هاست که ذرت اکنون ۱۲۰ درصد و سویا بیش از ۱۰۰ درصد نسبت به سال قبل افزایش قیمت داشته است که این افزایش قیمت تاثیر مستقیم بر افزایش قیمت فروش مرغ دارد.

عضو هیئت مدیره کانون انجمن‌های صنفی پرورش دهندگان مرغ گوشتی گفت: سیاست‌های دولت در اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی درست بوده است، ولی به درستی اجرا نشده است. با این ارز وقتی کنجاله‌های سویا وارد کشور می‌شود برای سویا ۱۹۰۰ تا ۱۹۵۰ تومان تمام می‌شود با اضافه کردن هزینه‌های حمل و ترخیص سویا ۲۲۰۰ تا ۲۳۰۰ تومان، ولی هرکیلو سویا حدود ۳۰۰۰ تومان به دست تولید کننده می‌رسد. ذرت نیز با همین ارز ۸۵۰ تا ۹۰۰ تومان تمام میشود که با هزینه‌های حمل و نقل ۱۱۰۰ تومان باید باشد که وقتی به دست تولید کننده می‌رسد ۱۷۰۰ تومان می‌شود. ریزمغذی‌ها و واکسن‌ها نیز افزایش یافته است.

او افزود: اکنون قیمت یک کیلومرغ زنده درب واحد‌های مرغداری حدود ۹ هزار تومان تا ۹۲۰۰ تومان است که بعد از تبدیل شدن به لاشه به ۱۳ هزار تا ۱۳ هزار و ۲۰۰ تومان می‌رسد.

چهارآیین گفت: کارگروه تنظیم بازار تصمیماتی را ارائه کرده است. تولید کننده باید مورد حمایت جدی قرار گیرد تا استمرار تولید داشته باشد. دلگرمی تولیدکننده زمانی است که نهاده‌های تولید همیشه در اخیتارش باشد و قیمت‌ها نیز مناسب باشد. خروج تولید کننده‌ها از چرخه تولید سبب کاهش عرضه می‌شود.

عضو هیئت مدیره کانون انجمن‌های صنفی پرورش دهندگان مرغ گوشتی گفت:: نهاد‌های نظارتی مثل سازمان حمایت از مصرف کننده و تولید کننده در تنظیم قیمت نهاده‌ها نظارت کافی ندارد.

او گفت: مرغ‌های ۳۵ روزه به طور متوسط روزانه ۱۸۵ گرم غذا می‌شوند و در فاصله کمتر از ۱۰ روز هر مرغ ۱۸۵۰ گرم نهاده خورده تا یک کیلوگرم گوشت تولید کند بنابراین باید گفت: افزایش قیمت‌های نهاده‌ها نیز روزانه است.

 

انتهای پیام/

منبع:تسنیم
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: قیمت مرغ روند افزایشی یوسف خانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۶۶۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف ماهانه ۸۵ هزارتن تخم مرغ در کشور

حمیدرضا کاشانی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: قیمت کنونی هرکیلو تخم مرغ درب مرغداری ۳۰ هزارتومان و هر شانه ۶۰ هزارتومان است که متاسفانه کماکان کمتر از نرخ تمام شده و منطقی عرضه می شود.

به گفته او، با توجه به تغییر مولفه های تولید و زیان مرغداران، انتظار می رود که هرچه سریع تر قیمت مصوب اصلاح شود تا حذف گله ها شدت نگیرد.

کاشانی تولید روزانه تخم مرغ را ۳ هزار و ۷۰۰ تن اعلام کرد و افزود: بنابر آمار ماهانه حداکثر ۸۵ هزارتن تخم مرغ در کشور مصرف می شود.

رئیس اتحادیه مرغداران میهن گفت: بنابر آمار ماهانه ۱۰ هزارتن تخم مرغ مازاد تا خرداد ماه باید از مرغداران خرید تضمینی شود تا بازار به تعادل برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • روی هر مرغ بالای ۱۰ هزار تومان ضرر می‌کنیم
  • قیمت مرغ زنده چقدر شد؟
  • مصرف ماهانه ۸۵ هزارتن تخم مرغ در کشور
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز چیست؟
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد / پیاز در مزرعه چه قیمتی دارد؟
  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • بازار سیاه تایر از بین می رود!
  • کدام نهاد مسئول گرانی خودرو است؟
  • تولید ماهانه تخم مرغ به ۱۱۲ هزارتن رسید