Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، عبدالرضا گلپایگانی در جمع خبرنگاران درباره نتیجه جلسه شورای عالی شهرسازی و معماری درباره تعیین تکلیف طرح ساختمان پلاسکو اظهار داشت: امروز دو موضوع متفاوت در شورای عالی مطرح شد که درباره ساختمان پلاسکو و منطقه 22 تهران مذاکراتی انجام شد.

وی ادامه داد: سانحه پلاسکو باعث شد تا بررسی‌هایی در سطح شهر تهران انجام دهیم مبنی بر اینکه چه تعداد ساختمان در معرض خطر و آسیب هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شناسایی‌های گسترده‌ای انجام شده است و حتی دادستان هم ورود جدی به این موضوع کرده است.

معاون شهرسازی شهرداری تهران گفت: پس از سانحه پلاسکو چند مصوبه از سوی شهرداری و شورای عالی معماری و شهرسازی برای ساختمان جدید در نظر گرفته شد که مهمترین آن پاسداشت یاد و خاطره شهدای آتشنشان در ساختمان جدید بود که ساختمان جدید باید با رعایت تمام ضوابط ساخته شود و محلی را برای گرامیداشت یاد و خاطره آتش نشانان در نظر بگیرد.

گلپایگانی ادامه داد: موضوع مهم در احداث ساختمان جدید پلاسکو این است که حقوق مکتسبه باید رعایت شود به این معنا که تمام غرفه‌های موجود در ساختمان قبلی در ساختمان جدید هم در نظر گرفته شود. بنابراین طبق پیشنهادی که بنیاد مستضعفان ارائه کرده است تعداد طبقات ساختمان جدید پلاسکو از روی سطح زمین 15 طبقه خواهد بود و احتمالا چهار الی پنج طبقه زیر زمین هم به این ساختمان اضافه می‌شود.

گلپایگانی تاکید کرد: آنچه که در کمیسیون ماده 5 به آن تاکید کرده‌ایم تامین پارکینگ برای 800 الی 1000 دستگاه خودرو است و تمام حقوق مکتبسه در ساختمان جدید باید برآورد شود.

وی تاکید کرد: شهرداری کسر پارکینگ با فول را منتفی کرده است و در هیچ یک از مناطق تهران امکان کسب پارکینگ و پرداخت جریمه آن وجود ندارد که این قانون برای ساختمان پلاسکو هم به اجرا می‌رسد.

معاون شهرسازی شهرداری تهران افزود: موضوع این است که پارکینگ ساختمان پلاسکو در کدام نقطه ساخته شود امکان در نظر گرفتن پارکینگ در خودِ ساختمان پلاسکو وجود ندارد چرا که با مشکل ترافیکی مواجه می‌شویم.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا مبنی بر اینکه آیا امکان تامین پارکینگ پلاسکو در پارکینگ پروانه وجود ندارد گفت: 60 تا 70 درصد ظرفیت پارکینگ پروانه در طول روز اشغال است و نمی‌توان از این مجموعه برای پارکینگ ساختمان پلاسکو استفاده کرد.

وی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار ایلنا مبنی بر اینکه آیا شورای عالی شهرسازی و شهرداری با پنج طبقه زیر همکف ساختمان پلاسکو برای فضای تجاری موافقت کرده است گفت:‌ طبق طرح اولیه ساختمان پلاسکو 15 طبقه روی زمین و پنج طبقه زیر زمین ساخته می‌شود تاکید ما بر رعایت حقوق مکتسبه است. اگر حقوق مکتسبه در دو طبقه زیر همکف برآورده می‌شود نیازی به ساخت پنج طبقه زیر زمین نیست البته فضاهای مشاعی باید در ساختمان جدید در نظر گرفته شود و همچنین یک طبقه به گرامیداشت یاد و خاطره شهدای آتش‌نشان اختصاص یابد.

وی افزود: در حال بررسی هستیم اگر تقاضای غرفه‌داران ساختمان قدیمی، در دو الی سه طبقه زیر زمین و 15 طبقه روی سطح زمین پاسخ داده شود دیگر نیازی به ساخت پنج طبقه زیر زمین نیست.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: خودرو زمین شهردار تهران شهرداری تهران گلپایگانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۶۸۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از سرقت دوچرخه و موتورسیکلت با ساخت پارکینگ هوشمند

صادق گلیانی مدیر واحد فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با اشاره به ساخت پارکینگ هوشمند برای جلوگیری از سرقت دوچرخه و موتورسیکلت در این شرکت اظهار کرد:‌ محصول مورد نظر وسیله‌ای بوده برای نظم‌دهی دوچرخه در زمان پارک که می‌تواند از سرقت دوچرخه و موتورسیکلت نیز پیشگیری کند.

وی دباره عملکرد پارکینگ هوشمند دوچرخه و موتورسیکلت عنوان کرد: پس از قرارگیری دوچرخه یا موتورسیکلت در جای تعبیه شده روی دستگاه، کاربر می‌تواند همه قسمت‌های بازشونده و مهم وسیله مورد نظر خود را با استفاده از کابل فولادی که در پشت دستگاه قرار دارد، قفل کند که به محض قفل شدن، دزدگیر فعال شده و نزدیک شدن به پارکینگ توسط سنسور‌های حرکتی تشخیص داده می‌شود و در صورت رعایت نکردن فاصله مجاز و نزدیکی بیش‌ازحد به‌وسیله قفل شده برای جلوگیری از آسیب یا کنجکاوی بوق هشدار به صدا درمی‌آید.

مدیر واحد فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد افزود:‌ هرگونه آسیب و بریدگی سیم فولادی باعث به صدا درآمدن سیستم هشدار طولانی‌مدت می‌شود که با قطع جریان برق ساختمان، سیستم به‌صورت خودکار توسط منبع تغذیه دستگاه به حالت کم‌مصرف تغییر حالت می‌دهد و تا ۶ ساعت به کار خود ادامه می‌دهد و هرگونه تماس یا حرکت دادن غیرمتعارف وسیله نقلیه، توسط سنسور‌ها تشخیص داده می‌شود و آژیر هشدار فعال می‌شود.

گلیانی با تشریح ظاهر و بدنه پارکینگ هوشمند دوچرخه و موتورسیکلت بیان کرد: ظاهر شیک و منحصربه‌فرد دستگاه با گره چینی ایرانی و طراحی مدرن، حس مدرنیته همراه با هویت ایرانی را به کاربر القا می‌کند. ابعاد دستگاه عرض ۶۰ سانتیمتر، ارتفاع ۱۰۰ سانتی‌متر و ضخامت ۲۰ سانتیمتری دارد که می‌تواند در هر مکانی نصب شود.

وی اضافه کرد: جنس به کار رفته در این دستگاه از ورق فلزی و ترموود باکیفیت بوده و یراق‌آلات به کار رفته از باکیفیت‌ترین محصولات بازار است. یراق‌آلات سیستم امنیتی طراحی و خاص محصول ساخته می‌شود که نمونه این یراق‌آلات را نمی‌توان در بازار یافت و نصب راحت و بدون تخریب نیز از دیگر مزایای این دستگاه است.

مدیر واحد فناور «مهراز صنعت سبز» گفت: عشق و علاقه به وسایل نقلیه وابستگی و حس تعلقی را به وجود می‌آورد که فراتر از رابطه انسان و یک وسیله نقلیه است که فقط می‌تواند فرای مسائل مالی، ضربه‌های روحی و روانی را همراه داشته باشد. پیشگیری از سرقت همیشه دغدغه بوده که با توجه به سهولت در فروش مال مسروقه دوچرخه و موتورسیکلت در کشور بر آن شدیم تا محصولی جهت پیشگیری از سرقت تولید کنیم.

گلیانی توضیح داد:‌ این واحد فناوراز منظر کارکردی برای تقویت استفاده از دوچرخه در شهرها مجهز بوده و زمانی که پارکینگ‌های امن دوچرخه در شهر‌ها تعبیه شوند، شهروندان تشویق می‌شوند تا از دوچرخه برای رفت‌وآمد‌های روزانه خود استفاده کنند که این بر سلامت جامعه و پاک نگهداشتن هوای شهر‌ها کمک بسیار شایانی خواهد داشت.

وی مطرح کرد: حمایت مالی و بازاریابی یکی از عمده‌ترین کمبود‌های شرکت‌هایی هستنند که توسط دانشجویان تأسیس شده‌اند. مطابق قراردادی که بین این شرکت و مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد منعقد شده با توجه به حمایت دانشگاه از این محصول، درصدی از سود فروش محصول به دانشگاه تعلق می‌گیرد. شرکت مهراز صنعت سبز از سه عضو دانشجویی و یک عضو هیئت علمی دانشگاه در سال ۱۴۰۰ فعالیت خود را به‌صورت حقوقی آغاز کرد که محصول محوری این شرکت پارکینگ هوشمند دوچرخه و موتورسیکلت است.

به گزارش آنا، صادق گلیانی مدیر این واحد فناور دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد برنامه‌ریزی شهری بوده که دو ثبت اختراع و یک ثبت طرح صنعتی داشته و در جشنواره‌های گوناگون پژوهشی حائز مقام‌های متعددی شده است.

گفت‌وگو از لادن لنگری

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تویوتای ۱۲۰ میلیاردی در توقیف پلیس سیستان و بلوچستان
  • تویوتا ۱۲۰ میلیاردی در توقیف پلیس چابهار
  • توقیف تویوتا قاچاق ۱۲۰ میلیاردی در چابهار
  • آیین کلنگ زنی احداث ۱۳۴ واحد نهضت ملی مسکن در شهر گهرو برگزار شد
  • پیشگیری از سرقت دوچرخه و موتورسیکلت با ساخت پارکینگ هوشمند
  • تداوم ساخت پارکینگ در محلات کم برخوردار و دارای معابر باریک و فشرده
  • ساخت بیمارستان بهارستان از محل مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب
  • پارکینگ طبقاتی توفیق زنجان افتتاح شد
  • آیا شورای شهر بیرجند با احداث برج‌های ارتش موافقت می‌کند؟
  • نقاط حادثه‌خیز شهر قم اصلاح شود/ لزوم احداث پارکینگ مورد نیاز