Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر جهاد کشاورزی به همراه مسئولان استان گلستان از فعالیت‌های آبخیزداری منابع طبیعی در شهرستان گالیکش استان گلستان بازدید کرد. ۲۴ دی ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۳ استانها گلستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گالیکش، محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی در بازدید از فعالیت‌های  آبخیزداری با اشاره به اقدامات مناسب در حوزه آبخیزداری گلستان اظهارداشت: این پروژه‌ها نقش مهمی در کاهش خسارات سیل دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر جهاد کشاورزی همچنین به همکاری سازمان جهادکشاورزی استان گلستان در انجام اقدامات مشارکتی مثل ترسیب کربن و مدیریت جامع که توسط اداره کل متابع طبیعی و آبخیزداری گلستان انجام می شود تاکید کرد.

ابوطالب قزلسفلو مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان هم در این بازدید اظهارداشت: آقای حجتی وزیر جهاد کشاورزی امروز از فعالیت‌های  آبخیزداری حوزه اوغان شهرستان گالیکش بازدید داشتند.

جوشش دوباره قنات‌های خراسان جنوبی با اجرای طرح‌های آبخیزداریاجرای 2 پروژه آبخیزداری از اعتبارات صندوق توسعه ملی در خراسان جنوبی

وی افزود: در این حوزه 3 پروژه سازه سرشاخه‌گیر و سنگ وملات  80 هکتار جنگل‌کاری و 73 هکتار علوفه کاری، 120هکتار نهال‌کاری مشارکتی و 60 هکتار کاشت گل محمدی به صورت مشارکتی در حال اجراست.

وزیر جهاد کشاورزی اظهار کرد: حوزه اوغان پایلوت دوم  طرح مدیریت مشارکتی  منابع طبیعی و توسعه  پایدار روستایی  گلستان (ترسیب  کربن ) است.

قزلسفلو گفت: این حوزه 28 هزار هکتار وسعت دارد که 7 هزار و 540 هکتار آن اراضی زراعی شیب‌دار و 9 هزار و 656 نفر جمعیت ساکن روستایی در 18 روستا است و شغل اصلی مردم کشاورزی و دامپروری است.

وی اظهار کرد: اعتبارات مصوب  ملی و استانی این حوزه آبخیز در سال 1397حدود  25 میلیارد ریال است.

انتهای پیام/ش

R41471/P/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۶۸۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تبدیل هر خانه روستایی به یک کارگاه تولیدی

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل دفتر توسعه فعالیت‌های زنان روستایی و عشایری وزارت جهاد کشاورزی تبدیل هر خانه روستایی به یک کارگاه تولیدی را ضروری دانست.

مریم طهماسبی ۵ اردیبهشت در بازدید از اجرای طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» در روستای ایزی شهرستان سبزوار اظهار کرد: هدف وزارت جهاد کشاورزی تبدیل هر خانه‌ روستایی به یک کارگاه تولیدی با هدف کمک به اقتصاد خانوار روستایی است.

وی تبدیل هر خانه روستایی به یک کارگاه تولیدی را ضروری دانست و تصریح کرد: در طرح زنان کارآمد روستای سرآمد تلاش می‌شود با درگیر کردن زنان روستایی برای اجرای پروژه‌های اشتغالزا رونق اقتصادی و توسعه زنجیره ارزش یک محصول خاص را متناسب با ظرفیت هر منطقه امکان‌پذیر نماییم.

علی اصغر امانیان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سبزوار هم در این بازدید گفت: طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» با هدف بهبود معیشت خانوار روستایی در روستای ایزی از توابع بخش مرکزی این شهرستان اجرا شده است.

علی اصغر امانیان خاطرنشان کرد: زنان عضو صندوق اعتباری خرد زنان روستایی به عنوان زنان کارآمد در این طرح حضور دارند.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی به همراه مدیر جهادکشاورزی شهرستان، معاون برنامه ریزی فرمانداری ویژه و مسئولان استانی و شهرستانی از فعالیت‌های زنان روستایی روستای ایزی شهرستان سبزوار در طرح زنان کارآمد، روستای سرآمد بازدید کردند. بازدید از چند پروژه‌ی تولیدی زنان روستایی در روستاهای ایزی و دولت‌آباد از دیگر برنامه های این سفر بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • از برداشت موز تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • از برداشت موز گلخانه‌ای تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • افزایش تولید خرما با گرده افشانی نخیلات در فسا
  • تمهیدات جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد برای برداشت گندم و جو
  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد
  • ۵۰۰ هکتار از اراضی پلدختر به کشت باقلا اختصاص پیدا کرد
  • ضرورت تبدیل هر خانه روستایی به یک کارگاه تولیدی
  • درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی
  • استقبال از احداث گلخانه‌های کوچک مقیاس و خانگی در استان گلستان
  • ۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت