Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام قربانی گفت: طی سال جاری یک میلیارد و ۸۴۷ میلیون ریال از نیت مدارس علوم دینی در استان هزینه شده است.

حجت الاسلام مسعود قربانی امروز(۲۴دی) در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون  یک میلیارد و 847 میلیون ریال برای نیت مدارس علوم دینی هزینه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه برخی از موقوفات استان با نیت کمک به حوزه های علمیه است، افزود: تعداد این موقوفات در استان زیاد نیست و بیشتر در شهرهای بابل و ساری قرار دارد.

 

معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران بیان کرد: برخی از موقوفات با نیت کمک به حوزه های علمیه دارای درآمد نیستند که این موقوفات باید با کمک مسئولان مربوطه احیا شوند و اوقاف به تنهایی نمی تواند آن را انجام دهد.

 

حجت الاسلام قربانی خاطرنشان کرد: کمک به حوزه های علمیه و وقف های جدید با نیت حوزه های علمیه می تواند کمک بسیاری به خودگردانی حوزه ها داشته باشد.

 

پایان پیام/508

منبع: شبستان

کلیدواژه: ششمین نمایشگاه بزرگ کتاب استانی جنوب کرمان خبرگزاری شبستان روز پرستار سفر رئیس جمهور به گلستان شیراز چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بیرجند فرمانده کل ارتش مراسم ترحیم والده اوقاف مازندران حجت الاسلام قربانی مدارس علوم دینی فرهنگ وقف وقف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۶۹۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت معرفت و باور دینی کلید حل مشکلات فرهنگی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، آیت الله محمدی لائینی دراین نشست افزود: لایه اول فرهنگ همان باور است، روزانه باید باور‌ها و ایمان خودمان را قوی کنیم؛ ضعف معرفت و باور دینی اولین مسئله در حوزه فرهنگ عمومی است.

وی گفت:امیدواریم که جلسه شورای فرهنگ عمومی به خروجی مطلوب ولو سی‌درصدی برسد، قلیلی که در حال تقلیل نباشد و در حال تکثیر باشد خوب است، مثلا همین مسئله‌های زاد و ولد و ازدواج.که نیازمند توجه بیشتر است.

آیت الله لائینی تصریح کرد: تولید انسان در کنار صنعت و کشاورزی مهم‌تر و  پاشنه‌آشیل‌های جدی امزوز کشور است، یکی از مشکلات دستگا‌ه‌های اجرایی ما این است که مسئولینش این را باور ندارند مثلا در بحث رعایت پوشش، آنها را هم باید به این اصول فرهنگی با برگزاری کلاس و دوره باورمندتر کرد.

وی تاکید کرد: به فرموده مقام معظم رهبری، تعاونی‌ها، دانش‌بنیان، صنایع خانگی، کشاورزی و ... حوزه‌های مشارکت مردم است، سال گذشته سال مانع‌زدایی بود قطعا اول موانع یا گره‌های سر راه حرکت ماشین اقتصاد و تولید را مشخص کردید، برداشتن آن موانع خودش اولین عامل برای جهش تولید است.

دیگر خبرها

  • نقش ماموستا ملااحمد فخری در مبارزه با گروهک‌های معاند کم نظیر بود
  • اداره سرمایه انباشته وقف باید علمی باشد/ تحقق شعار سال در حوزه کشت و صنعت
  • تقویت معرفت و باور دینی کلید حل مشکلات فرهنگی
  • حماسه قرآنی روستای چارک گویای ایمان استوار مردم استان بوشهر است
  • معرفی کتاب «فیزیک خداباوری»
  • آغاز پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران در لرستان
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان ۴ را نفر را نجات داد
  • ثبت‌نام حوزه‌های علمیه خواهران در همدان
  • امروز مؤسسات بسیاری با فکر اندیشمندان دینی تأسیس شده‌ است
  • اثرگذاری توسعه دانش‌بنیان‌ها در به‌روزرسانی موقوفات