Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌ گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، ایلان ماسک مالک شرکت فضایی اسپیس ایکس برای اولین بار موشک بسیاربزرگ خود به نام Tintin Starship رونمایی کرد؛ این موشک فضایی ۳۶ متر طول دارد و طبق گفته ماسک در حساب توییترش از آن برای آزمایش‌های پرتاب و فرود استفاده خواهد شد.  
کارشناسان اسپیس ایکس اعلام کرده‌اند نسخه‌هایی دیگر از این موشک فضایی برای انجام پرواز‌های مداری استفاده خواهد شد که در آنها ساخت بدنه خارجی کمی تغییر پیدا خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  ماسک اولین بار در اوایل هفته جاری تصویر شبیه سازی شده رایانه‌ای از جدیدترین موشک فضایی غول پیکر ساخت مهندسان این شرکت را منتشر کرده است.
ایلان ماسک در پاسخ به علاقه‌مندان به فضا اعلام کرده است نمونه اولیه این موشک فضایی تا ماه ژوئن سال جاری آماده برای پرتاب به فضا خواهد شد.  
ماسک هدف از ساخت این موشک فضایی را ارسال فضانوردان به سیاره مریخ اعلام کرده است؛ نمونه اصلی موشک فضایی که فضانوردان را به سیاره مریخ ارسال خواهد کرد تفاوت‌هایی با نمونه آزمایشی ساخته شده خواهد داشت.  
به گفته ایلان ماسک، اولین ارسال سفینه فضایی حامل محموله‌های مورد نیاز برای ساخت پایگاه در سطح سیاره مریخ و حفاری عمق آن درسال ۲۰۲۲ انجام خواهد شد و پس از موفقیت این پرواز و تجهیز زیرساخت‌های لازم برای حضور انسان در سیاره مریخ، سال ۲۰۲۴ اولین پرواز سفینه فضایی سرنشین دار به سیاره سرخ انجام خواهد شد.  
موشک ساخته شده به وسیله شرکت اسپیس ایکس قابلیت بازگشت دوباره به کره زمین را خواهد داشت و از بخش‌هایی از آن برای ارسال فضانورد و محموله‌های فضایی درماموریت‌های آینده به فضا دوباره استفاده خواهد شد.  
از جمله دیگر طرح‌های ایلان ماسک، ارسال توریست فضانورد به سیاره مریخ است؛ قیمت بلیط هرمسافر برای سفربه سیاره مریخ حدود ۲۰۰ هزار دلار خواهد بود.
کارشناسان اسپیس ایکس هدف از ساخت موشک‌های غول پیکرفضایی را امکان انجام سفر‌های طولانی مدت فضایی و رفتن به سیاره‌های مختلف حتی خارج از منظومه شمسی اعلام کرده است.  
افزون بر شرکت اسپیس ایکس، شرکت‌هایی مانند آمازون، ویرجین گالاکتیک، ناسا، بوئینگ و لاکهید مارتین نیز طرح‌هایی برای ساخت فضاپیما‌های فوق سنگین و ارسال توریست‌های فضانورد در دست اجرا دارند.  
چندی پیش شرکت ویرجین گالاکتیک پرواز هواپیما‌های فوق پیشرفته خود برای رفتن به لبه فضا را با موفقیت پشت سرگذاشت و کارشناسان ویرجین گالاکتیک امیدوار هستند درچند ماه آینده اولین پرواز‌ها برای مسافران توریستی انجام شود.
منبع:‌Dailymail
انتهای پیام/   ساخت موشکی فوق العاده بزرگ برای ارسال انسان‌ها به سیاره سرخ

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۷۰۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ فضانورد چینی به ایستگاه فضایی می‌روند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، چین امروز جدیدترین خدمه خود را به ایستگاه فضایی تیانگونگ می‌فرستد و علاقه‌مندان می‌توانند این عملیات را به صورت زنده تماشا کنند. 

براساس بیانیه سازمان فضایی این کشور، فضانوردان ماموریت شنژو۱۸ قرار است در ساعت ۸:۵۹ دقیقه صبح به وقت شرقی (۱۲۵۹ به وقت گرینویچ و ساعت ۱۶:۲۹ دقیقه به وقت تهران) با موشک لانگ‌مارچ و از ایستگاه فضایی جیوکوان به مدار زمین ارسال شوند.

وب‌سایت خبری اسپیس و تلویزیون ملی چین پوشش زنده این عملیات را از ساعت ۵:۴۵ دقیقه صبح به وقت شرقی و ساعت ۱۳:۱۵ دقیقه به وقت تهران آغاز می‌کنند.

چین اسامی فضانوردان این دوره از ماموریت شنژو را طبق معمول در آخرین لحظات اعلام کرد؛ این کشور معمولاً تا یک روز قبل از پرتاب موشک و خدمه آن فهرست افراد را رسانه‌ای نمی‌کند.

شنژو۱۸ هفتمین ماموریت خدمه به تیانگونگ است و اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، این سه نفر حدود هفت ساعت پس از بلند شدن موشک به ایستگاه مداری می‌رسند. این پایگاه در حال حاضر در اختیار سه فضانورد مأموریت شنژو۱۷ است که در حال پایان دادن به دوره شش ماهه مداری خود هستند.

ایستگاه فضایی تیانگونگ که به عنوان پایگاه فضایی دائمی چین شناخته می‌شود، اهدافی نظیر افزایش توانایی این کشور در عرصه تحقیقات علمی و فضایی را دنبال می‌کند.

این پرتاب، نشان می‌دهد که چین به ردیف کشور‌های پیشرو در حوزه فضاپیمایی پیوسته و به نماد قدرتمندی در تکنولوژی فضایی تبدیل شده است. این مأموریت همچنین نشانگر تعهد و اراده چین برای پیشرفت در عرصه فضاپیمایی و انجام تحقیقات علمی است و بیانگر آن است که این کشور چه در منطقه و چه در جهان توانسته خود را در صنعت فضایی مطرح کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یک فرضیه در مورد چگونگی حرکت موجودات فضایی بین سیارات
  • کاوشگر سایکی ناسا با لیزر داده فرستاد!
  • ۳ فضانورد چینی به ایستگاه فضایی می‌روند
  • ادعای ناسا ؛ ردپای حیات بیگانگان را در مریخ کشف کردیم!
  • ناسا ردپای حیات بیگانه را در مریخ کشف کرد
  • ناسا به کشف حیات بیگانه یک گام نزدیک‌تر شد
  • کشف گاز متان در سیاره مریخ
  • ساخت یک موشک جدید برای جستجوی حیات در سیاره زهره
  • ایلان ماسک: شواهدی از بیگانگان ندیده‌ایم
  • حمله نخست‌وزیر استرالیا به ایلان ماسک: او یک «میلیاردر متکبر» است