Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-29@15:21:22 GMT

صد درصد جمعیت شهری قم تحت پوشش آب سالم هستند

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۷۱۷۷۰

صد درصد جمعیت شهری قم تحت پوشش آب سالم هستند

به گزارش ایرنا، روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان قم روز دوشنبه اعلام کرد که علی جان صادق پور در دیدار با استاندار قم اظهار داشت: در حال حاضر آب مورد نیاز شهر قم به وسیله 236 کیلومتر خط انتقال و بیش از 2 هزار و 100 کیلومتر شبکه توزیع، تامین می‌شود.
وی با اشاره به اینکه بیش از 350 هزار مترمکعب مخزن ذخیره و 64 حلقه چاه در قم در مدار بهره‌برداری است، خاطرنشان کرد: ظرفیت تصفیه‌خانه‌های آب قم در حال حاضر 271 هزار مترمکعب در شبانه ‌روز است که وظیفه تصفیه آب انتقالی از سدکوچری را بر عهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی همچنین طول خطوط انتقال فاضلاب قم را 15 کیلومتر و طول شبکه جمع‌آوری فاضلاب شهر را بیش از 100 کیلومتر دانست و ابراز داشت: تصفیه‌خانه‌های فاضلاب قم نیز در حال حاضر ظرفیت تصفیه 64 هزار مترمکعب فاضلاب را در شبانه ‌روز دارد که با بازسازی و راه‌اندازی تصفیه‌خانه شماره 2، این رقم به 120 هزار مترمکعب در شبانه‌ روز می‌رسد.
صادق پور، میزان آب بدون درآمد را در قم حدود 17.63 درصد عنوان کرد و یادآور شد: این رقم پایین‌تر از متوسط کشوری است و شرکت آب و فاضلاب قم را در بین سه رتبه برتر کشور قرار داده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به زیان‌ده بودن شرکت‌های آب و فاضلاب گفت: شرکت آب و فاضلاب قم سالانه حدود 404 میلیارد ریال زیان جاری متحمل می‌شود و با توجه به اینکه منبعی برای جبران این زیان در اختیار ندارد زیان انباشته این شرکت تا پایان سال گذشته به بیش از 2 هزار و 366 میلیارد رسیده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان در بخش دیگری از سخنان خود به قابلیت‌ها و توانمندی‌های این شرکت پرداخت و اظهار داشت: اجرای طرح تله‌متری و تله کنترل تاسیسات تامین و شبکه توزیع آب در شعاعی بالغ بر 85 کیلومتر از مرکز شهر، ایجاد سامانه 122 و ارتباط آن با کلیه واحدهای شرکت با هدف برآورده کردن تمام درخواست‌های مشترکین به صورت تلفنی و استقرار سامانه GIS در شرکت با پوشش کامل تمام تاسیسات و وجود 180 کیلومتر شبکه مجزای توزیع آب شیرین با یک هزار و 200 فقره انشعاب و 280 ایستگاه از جمله این قابلیت‌هاست.
وی عدم یکپارچگی در مدیریت آب انتقالی به قم، کاهش اعتبارات استانی و عدم تخصیص اعتبار برای ایجاد تصفیه‌خانه فاضلاب مسکن مهر قم را از چالش‌های پیش روی شرکت آب و فاضلاب قم برشمرد و خاطرنشان کرد: معافیت مندرج در قانون برای برخی از اماکن با توجه به فراوانی زیاد آن‌ها در شهر قم که نسبت به بقیه شهرهای کشور استثناء است، فشار مالی زیادی به شرکت وارد می‌کند.
صادق پور، فرسودگی حدود 300 کیلومتر از شبکه فاضلاب و نیاز به اصلاح آن، عدم وجود مدیریت یکپارچه و متمرکز برای استفاده پساب تصفیه شده فاضلاب و عدم تخصیص کافی آب سرشاخه‌های دز به شهر قم را از دیگر مشکلات آبفای استان برشمرد و ابراز داشت: تخصیص در نظر گرفته شده برای شرب قم از مصرف حال حاضر شهر نیز کمتر است و در آینده‌ای بسیار نزدیک شهر قم را مجددا با کمبود آب شرب مواجه می‌کند.
وی احداث نیروگاه برق‌آبی بر روی خط انتقال سد 15 خرداد با ظرفیت 3 مگاوات، احداث نیروگاه خورشیدی به ظرفیت 45 کیلووات، احداث نیروگاه 100 کیلوواتی در تاسیسات سالاریه و احداث تصفیه‌خانه فاضلاب منطقه‌ای (پکیج) در محلات پردیسان با ظرفیت 400 مترمکعب در شبانه ‌روز را از جمله طرح های شاخص شرکت آب و فاضلاب قم برشمرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم همچنین بر لزوم احداث تصفیه‌خانه فاضلاب پردیسان و خطوط انتقال آن به مبلغ 280 میلیارد تومان، تکمیل باقیمانده تاسیسات فاضلاب شهر قم به ویژه در مناطق با تراکم بالا و نفوذپذیری پایین خاک، بازسازی خط انتقال آب قدیم 15 خرداد به قم، اجرای خط رینگ آب شمال قم با هدف تعدیل فشار در پیک مصرف و غیره تاکید کرد.
وی در پایان خواستار مساعدت و دستور استاندار برای افزایش سهم استان قم جهت تخصیص آب شرب از سد کوچری، تحویل بهره‌برداری از خط انتقال آب کوچری به قم به شرکت آب و فاضلاب، تخصیص اعتبار استانی برای اصلاح شبکه‌های فاضلاب، تعیین سیاست کلی استان در خصوص تداوم اجرای تاسیسات فاضلاب در سایر نقاط شهر، احداث تصفیه‌خانه‌های محلی و مدیریت آب خاکستری در مناطق مختلف شهر و غیره شد.
استاندار قم نیز در این دیدار بر ضرورت تکمیل طرح های نیمه‌ تمام و آماده کردن طرح های موثر جهت افتتاح در40سالگی انقلاب تاکید کرد.
بهرام سرمست همچنین از مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خواست تا موضوع های مطرح شده به ویژه در بخش آب خاکستری و پساب را پیگیری کند.
1175 /
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها آب و فاضلاب برق شاخص شرکت آب و فاضلاب قم جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۷۱۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند

به گزارش خبرنگار مهر، علی قیاسی عصر یکشنبه در نشست با اصحاب رسانه اظهار کرد: ۲۳ هزار و ۱۸۰ نفر عضو خانه کارگر هستند که از این تعداد ۱۲ هزار و ۱۸۰ نفر عضو فعال هستند.

قیاسی با بیان اینکه در استان مرکزی حدود ۱۲ هزار کارگر ساختمانی پشت نوبت بیمه هستند و سهم اراک ۴ هزار کارگر است، ادامه داد: ۱۳ هزار و ۲۵۰ کارگر ساختمانی در این استان از خدمات بیمه بهره مند هستند و سهم شهر اراک از این کارگران حدود ۴ هزار و ۳۰۰ نفر است.

قیاسی یادآور شد: سه هزار و ۶۵۰ کلاس‌های آموزشی رایگان شامل کمک درسی، کامپیوتر و خیاطی برای اعضا و خانواده آنها برگزار شد.

۵۵ درصد فوت حوادث کارگاهی مربوط به کارگران ساختمانی است

قیاسی، ۵۰ درصد حوادث کارگاهی و ۵۵ درصد فوت حوادث کارگاهی را مربوط به کارگران ساختمانی بیان کرد و گفت: در سال‌های اخیر که بحث بند دوم قانون ۴۱ رعایت نشده، صنایع روز به روز در حال خالی شدن هستند و به جای تعدیل نیرو توسط کارفرمایان، کارگران خود از محیط کار خارج می‌شوند.

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک اضافه کرد: سازمان تأمین اجتماعی در سال گذشته ۱۲ هزار میلیارد تومان در استان مرکزی پرداخت کرده است.

تأمین مسکن یکی از بزرگ‌ترین مشکلات جامعه کارگری است

قیاسی، مسکن را یکی از مشکلات بزرگ جامعه کارگری دانست و گفت: مسکن کارگری برای صنعت در نظر گرفته شده اما برای کارگران ساختمانی پیش بینی نشده است.

وی بیان کرد: طبق قانون اتباع بیگانه باید در مشاغلی که نیروی ایرانی توان کار ندارند، کار کنند اما این افراد به قسمت‌های مختلف ساختمانی ورود کرده‌اند در حالی‌که ورود آن‌ها به برخی مشاغل ممنوع است.

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک گفت: اتباع به صنعت شهرهای صنعتی اراک، دلیجان و ساوه وارد شدند در حالی که اجازه وارد کار کردن در صنعت را ندارند.

کد خبر 6091441

دیگر خبرها

  • تصفیه‌خانه دوم آب شرب اردبیل ۱۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • افزایش چهار برابری دبی تصفیه خانه فاضلاب یزد با ورود روان آب‌ها
  • اجرای ۹ طرح آبرسانی در شهرستان خرمدره
  • بهره‌مندی ۳۰۰ خانوار روستای سرپله آبدانان از نعمت آب شرب سالم و پایدار
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس