Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حسین اکبری  ظهر دوشنبه، در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه استان اصفهان ده و نیم میلون هکتار وسعت دارد، اظهار داشت: یک میلیون و ۳۰۰ هکتار در از این مساحت در قالب ۹ منطقه حفاظت شده و ۷۵۰  هزار هکتار نیز شامل۱۲ منطقه شکار ممنوع  است.

وی افزود: ۹ منطقه مستعد محیط زیستی در استان داریم که برای مدیریت مشارکتی حیات وحش پیشنهاد داده ایم که این مناطق حدود یک میلیون هکتار وسعت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست معاونت نظارت و پایش محیط زیست استان اصفهان با بیان اینکه ۴۸۴ گونه مهره دار شامل ۶۲ پستاندار، ۲۹۶ پرنده،  ۴۲ خزنده،  هشت گونه دوزیست و ۴۱ گونه ماهی در اصفهان وجود دارد و هر سال تعدادی گونه جدید نیز شناسایی می‌شود، ابراز داشت: ذخایر ژنتیکی گیاهان استان اصفهان نیز شامل دو هزار گونه گیاهی است.

وی با اشاره به وظایف بخش نظارت و پایش استان اصفهان ابراز داشت:‌ مسایل مربوط به محیط طبیعی، معادن، پروژه های عمرامی، دام، تخریب و تصرفات، اصلاح و معرفی مرزهای مناطق، بیماری‌ها، خشکسالی، تغییرات، اقلیم، جاده و راه رودخانه، تالاب، حفاظت، ارتقای مناطق حفاظت شده، مراکز تکثیر و پرورش حیات وحش، پروانه شکار و صید، بازدید مناطق حفاظت شده، ذخایر ژنتیکی، سرشماری حیات وحش، پروژه های پژوهشی، مباحث آموزشی و مدیریت خشکسالی به این بخش مربوط می شود.

اکبری ابراز داشت: مهم ترین مشکل در مناطق حفاظت شده موضوع خشکسالی و حفاظت از کریدورهای حیات وحش است، بر این اساس ساخت آبشخور و علوفه رسانی به مناطق دارای بحران به منظور حفاظت از حیات وحش بارها در طول سال گذشته انجام شده است.

وی تبعات خشکسالی گاوخونی را جدی برشمرد وبیان داشت: بیشترین حجم فعالیت ما پیگیری احیای رودخانه  زاینده رود و تالاب گاوخونی بوده است و امید داریم از این وضعیت کنونی با یک اراده  جمعی در کشور و استان خارج شویم.

انتخاب تالاب گاوخونی برای اجرای فعالیتهای زیست بومی

سرپرست معاونت نظارت و پایش محیط زیست استان اصفهان با اشاره به تدوین سند مدیریت زیست بومی تالاب گاوخونی ابراز داشت: سه تالاب منتخب برای اجرای فعالیتهای زیست بومی در کشور انتخاب شده است که گاوخونی از آن جمله است.

وی با اشاره به اینکه تاکنون ۹ پژوهش هدفمند راجع  به تالاب گاوخونی انجام شده است، ابراز داشت: از این تعداد سه پروژه مربوط به پایش و ۹ پروژه به شکل اجرایی در ارتباط با لایروبی گاوخونی و ساماندهی مسیر رودخانه تا تالاب بوده است.

کد خبر 4513031

منبع: مهر

کلیدواژه: حسین اکبری حیات وحش سازمان محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۷۱۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟

 

به گزارش تابناک، مدیر کل سلامت شهرداری تهران گفت: متوسط ۱۳ درصد تهرانی‌ها سالمند محسوب می‌شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان در گزارشی نوشت: جمعیت‌شناسان می‌گویند طی ۵۰ سال آینده تعداد سالمندان ۶۰ سال به بالا افزایش خواهد یافت و این گروه بخش قابل‌توجهی از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهند.

تخمین زده شده تا سال ۲۰۵۰ جمعیت افراد بالای ۶۰ سال به دومیلیارد نفر در جهان خواهد رسید و به این معناست که به ازای هر پنج نفر یک سالمند خواهیم داشت.

به این ترتیب نه فقط در کشورهای توسعه‌ یافته بلکه در کشورهای در حال‌توسعه نیز بخش قابل‌توجهی از جمعیت را سالمندان تشکیل خواهند داد و افزایش سالمندان در صورت نداشتن برنامه‌های مدون، در آینده به چالشی مهم برای جوامع تبدیل خواهد شد.

در کشورهای توسعه‌یافته، از سه دهه گذشته سرویس‌های خدمات مراقبت روزانه به عنوان جایگزینی برای مراقبت‌های سازمانی و رسمی به وجود آمده است و این سرویس‌ها نقش مهمی در مراقبت‌های مبتنی بر جامعه برعهده گرفته‌اند.

حالا با توجه به روند روبه رشد جمعیت سالمندان و نیازهای آنها بویژه باتوجه به مسائلی ازجمله تغییر در سبک زندگی خانواده‌ها و مهاجرت فرزندان و افزایش شمار سالمندان تنها، توسعه مراکز نگهداری روزانه سالمندان در کشور ما نیز ضروری به نظر می‌رسد.

برخی از کارشناسان معتقدند اگر همین حالا برای افزایش تعداد سالمندان، برنامه‌هایی در نظر گرفته نشود به‌زودی با یک بحران جدی مواجه خواهیم شد.

درحال حاضر بیش از ۱۰درصد جمعیت کشور را سالمندان تشکیل می‌دهند و باتوجه به آمار، پیش‌بینی شده است در سال ۱۴۲۰ حدود ۲۰درصد از جمعیت کشور را سالمندان تشکیل خواهند داد که باید به نیازهایشان ازجمله بیمه، خدمات در زمینه‌های مختلف از جمله مسکن پاسخ داده شود.

حمید صاحب مدیر کل سلامت شهرداری تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: متاسفانه تهران در حوزه جمعیت در آستانه بحران است که می‌توان از آن به ابر بحران نام برد، زیرا در جوانی جمعیت وضعیت خوبی نداریم.

وی با بیان اینکه متوسط ۱۳ درصد تهرانی‌ها سالمند محسوب می‌شوند گفت: اگر اقدام عاجل و موثر انجام ندهیم درصد سالمندان قابل توجه خواهد شد.

صاحب در خصوص میزان سالمندان در مناطق مختلف تهران گفت: درصد سالمندان در مناطق تهران متفاوت است به صورتی که در منطقه ۱، ۳، ۶، ۲۱ بیشترین تعداد سالمند را در تهران دارند و حدود ۱۶ درصد جمعیت سالمندان تهران را دارند.

دیگر خبرها

  • حقابه هورالعظیم چگونه تامین می‌شود؟
  • مرغان آتشین مهاجر رقص کنان به تالاب بین المللی هامون بازگشتند
  • تالاب‌های نقده از وضعیت مطلوب برخودار هستند
  • دلشوره دریاچه ارومیه ادامه دارد/ وعده‌ها محقق می‌شود؟
  • گرد و خاک محلی و موقتی در راه آبادان و خرمشهر
  • تالاب کجی نمکزار نهبندان ۸۰ درصد آبگیری شد
  • تلاش برای احیای کامل تالاب نئور
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟
  • برای وضعیت زاینده‌رود و آلودگی هوای اصفهان غصه می‌خورم