Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- مرحله سوم توزیع پارچه موردنیاز تولیدکنندگان پوشاک با هدایت و نظارت کارگروه تامین مواد اولیه پوشاک در تهران امروز (دوشنبه) درحالی اجرایی شد که این بار با ورود یک تولیدکننده بزرگ داخلی به این فرآیند و کارگروه همراه بود.

به گزارش خبرنگار ایرنا در این مرحله از توزیع پارچه موردنیاز تولیدکنندگان پوشاک مقادیری پارچه جین با قیمت مناسب و زیر نرخ بازار در اختیار متقاضیان قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در دو مرحله قبلی پارچه های جین و نیز پیراهنی و مانتویی وارداتی در چارچوب فرآیندهای کارگروه تامین مواد اولیه پوشاک که زیر نظر وزارت صنعت، معدن و تجارت و نیز اصناف با همکاری بازار تهران فعالیت دارد توزیع شده بود.
این کارگروه اواخر شهریورماه امسال به دنبال بروز نوسانات قیمتی در بازار تشکیل شد و به گفته متولیان آن، در هرمرحله بر دامنه فعالیت های مربوط به توزیع پارچه و سایر مواد اولیه پوشاک در این فرآیند توسعه افزوده می شود و واردکنندگان و تولیدکنندگان بیشتری به این چرخه می پیوندند.
مسئولان کارگروه تامین مواد اولیه پوشاک معتقدند: ورود یکی از تولیدکنندگان بزرگ تولید پارچه جین کشور به این موضوع که قرار است هر ماه مقادیر قابل توجهی پارچه را از طریق این کارگروه در اختیار تولیدکنندگان حوزه پوشاک قرار دهد، از ویژگی های بارز این مرحله از توزیع است.
ابراهیم درستی رئیس کارگروه تامین مواد اولیه پوشاک و نایب رئیس اتاق اصناف تهران که امروز در مراسم سومین مرحله توزیع پارچه حضور داشت به خبرنگار ایرنا گفت: امروز پارچه جین در چارچوب فعالیت های این کارگروه با نرخ 32 هزار تومان عرضه شد در حالی که همان پارچه در بازار با نرخ 40 هزار تومان قیمت گذاری شده است.
وی معتقد است: اگر پارچه در قالب کارگروه مذکور عرضه نمی شد، قیمت این نوع پارچه در بازار به افزون بر 50 هزارتومان نیز می رسید.
درستی به پارچه هایی که امروز در کارگروه تامین مواد اولیه پوشاک عرضه شد اشاره و بیان کرد: روز گذشته تفاهم نامه ای با بزرگترین کاخانه تولیدی کشور در زمینه پارچه بسته شد که در نهایت امروز اقدام به عرضه حجم بالایی از پارچه های تولیدی خود در این کارگروه کردند.
وی خاطرنشان کرد: به محض انعقاد تفاهم نامه با این کارخانه، تعداد زیادی از شرکت های جزء نیز کالاهای در اختیار خود را به بازار عرضه کردند که این امر زمینه کاهش قیمت، حذف دپوها (انبار) در بازار و نیز عرضه کالا در میان تولیدکنندگان را فراهم کرد.
رئیس کارگروه تامین مواد اولیه پوشاک در تهران گفت: برخی افراد حاضر در بازار که منافعشان به خطر افتاده است نقد بسیاری را نسبت به تشکیل این کارگروه داشته اند؛ اما ما با حمایت مسئولان دولتی و اصناف به منظور ایجاد تعادل در بازار روند فعالیت های این کارگروهها را توسعه می دهیم.
درستی با بیان اینکه اکنون از طریق تعامل با اتاق اصناف ایران به دنبال گسترش دایره فعالیت این کارگروه در سطح ملی و کشوری هستیم افزود: با توجه به وجود برخی انجمن ها که به دنبال موازی کاری با این کارگروه هستند باید تشکیل این کارگروه در سطح اتاق اصناف شهرستان ها نیز مورد بحث قرار گیرد.
وی حذف واسطه ها، تامین نیازمندی های بازار از طریق چرخه تولید به مصرف و نیز توزیع کالا با قیمت کمتر برای مصرف کنندگان را از اهداف ایجاد این کارگروه دانست و گفت: اکنون به دنبال تشکیل برخی کارگروه های مشابه در بخش های طلا، لوازم یدکی و ... هستیم.
رئیس کارگروه تامین مواد اولیه پوشاک در تهران ادامه داد: نگاه وزیر صنعت، معدن و تجارت نسبت به این کارگروه مثبت و به دنبال ایجاد آرامش در بازار و توزیع کالا با نرخ ارزان در اختیار مردم است.
وی افزود: با توجه به موفقیت کارگروه پوشاک به طور حتم تشکیل کارگروه مواد غذایی، پروتئین و لبنیات را در دستور کار خود قرار می دهیم و مذاکراتی را در این زمینه با وزارت صنعت و اتاق اصناف ایران برگزار خواهیم کرد.
رئیس کارگروه تامین مواد اولیه پوشاک در تهران خاطرنشان کرد: اکنون جنگ، جنگ اقتصادی است و اصناف افسران خط مقدم آن هستند به همین دلیل ما صددرصد با تشکیل کارگروه به دلیل آنکه روند بازار را بهبود می بخشد موافق هستیم.

تهرام/ 9206/ 1008

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد توليد پارچه كارگروه تامين مواد اوليه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۷۱۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متلاشی شدن شبکه تولید و توزیع مواد مخدر صنعتی در ماهان

به گزارش خبرنگار مهر، سینا بنی اسد، صبح جمعه در تشریح جزئیات این خبر به خبرنگاران گفت: پس از انجام یکسری اقدامات فنی و اطلاعاتی مشخص شد یک شبکه توزیع مواد مخدر صنعتی به سرکردگی یک زن و شوهر اقدام به تولید و توزیع مواد مخدر صنعتی از نوع شیشه می‌نمایند.

وی با بیان اینکه بلافاصله دستورات قضائی لازم جهت دستگیری اعضای این باند صادر گردید افزود: سرانجام در یک عملیات هماهنگ، نیروهای پلیس مبارزه با مواد مخدر استان کرمان پس از اخذ دستورات قضائی با ورود به کارگاه تولید مواد مخدر صنعتی در حاشیه شهر ماهان، موفق به کشف و ضبط بیش از کشف ۳۶ کیلو مواد مخدر شامل شیشه، هروئین و بیش از ۵۰ کیلوگرم پیش سازهای مواد مخدر صنعتی از سوداگران مرگ شدند.

بنی اسد، ارزش ریالی مواد مخدر کشف شده در این عملیات را بیش از ۷۰ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: در این رابطه یک واحد منزل مسکونی پلمب و دو متهم بازداشت و دستورات قضائی لازم جهت دستگیری سایر اعضای این باند که شناسایی شده‌اند صادر شده است.

وی با اشاره به اینکه طبق ماده ۸ قانون مبارزه با مواد مخدر مجازات‌های سنگینی در انتظار سوداگران مرگ وجود دارد، گفت: عزم دستگاه قضائی در برخورد با سوداگران مرگ مرتبط با مواد مخدر جدی است و به تولیدکنندگان و فروشندگان مواد مخدر هشدار می‌دهیم که هیچ گونه اغماضی در برخورد با این جرایم وجود ندارد.

دادستان شهر ماهان با اشاره به اینکه با همکاری مردم و سایر نهادهای مسئول، تلاش برای پاکسازی جامعه از آلودگی مواد مخدر دوچندان خواهد شد افزود: از تمامی شهروندان می‌خواهیم که در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مشکوک، بدون تردید موضوع را با پلیس در میان بگذارند.

کد خبر 6088926

دیگر خبرها

  • سردار هداوند خبرداد: کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق به ارزش ۲۰ میلیارد در اشتهارد
  • متلاشی شدن شبکه تولید و توزیع مواد مخدر صنعتی در ماهان
  • کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق در اشتهارد
  • توزیع بیش از ۳۵ میلیون لیتر مواد سوختی در بین روستائیان استان قزوین
  • بازار سیاه تایر از بین می رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • توزیع ۳ هزار کیسه پارچه‌ای در نانوایی‌های شهرستان بروجرد
  • ممنوع شدن توزیع رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای
  • توزیع رایگان کیسه‌های پارچه‌ای در بازارهای کوثر ویژه هفته نکوداشت اصفهان
  • وزارت صنعت بین تامین مواد اولیه با قیمت مناسب برای خودروساز تعادل برقرار کند
  • فروشگاه‌ها تامین مالی می‌شوند