Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@16:39:17 GMT

پست بانک در روستاهای ملایر توسعه یابد

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۷۴۱۰۹

پست بانک در روستاهای ملایر توسعه یابد

همدان- ایرنا- نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی ایجاد پست بانک ها در نقاط مختلف کشور را از برکت های انقلاب اسلامی دانست و گفت: باجه های پست بانک و نحوه ارایه کمی و کیفی خدمات باید در روستاهای این شهرستان توسعه یابد.

به گزارش ایرنا محمد کاظمی عصر دوشنبه در نشست با کارگزاران پست بانک های شهرستان ملایر به منظور بررسی مشکلات بیان کرد: پس از پیروزی انقلاب تمامی خدمات بدون تبعیض به روستاها و شهرهای کشور ارایه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: ارایه خدمات و توانمندی های موجود در کشور به تمام نقاط دور دست و محروم از برنامه های نظام جمهوری اسلامی است که در سال های گذشته دولت خدمات خوبی را در این زمینه به روستاها ارایه داد.
نائب رییس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس دهم با اشاره به مشکل بیمه کارگزاران پست بانک ها گفت: چنانچه مشکل بیمه کارگزاران پست بانک ها محلی باشد، از طریق استان پیگیری های لازم را انجام می دهیم.
کاظمی استقلال پست بانک ها از دفاتر مخابراتی را کاری ارزشمند دانست و اظهار داشت: خدمات پست بانک ها به نوعی سرمایه گذاری است که با توسعه تعداد باجه ها در سطح روستاها این سرمایه گذاری می تواند افزایش بیشتری داشته باشد.
وی همچنین خواستار همراهی بیشتر پست بانک ها با نهادهای حمایتی همچون کمیته امداد و بهزیستی برای ارایه تسهیلات اشتغالزایی شد و ادامه داد: باید در سطح استان در زمینه توسعه کمی و کیفی باجه های پست بانک و روند خدمات دهی آنها در سطح استان پیشگام باشیم.
کاظمی با اشاره به مشکلات کنونی کشور که نتیجه تحریم های ظالمانه و یک طرفه آمریکا است بیان کرد: باید این شرایط را با وحدت، همدلی، بردباری و مدارا با موفقیت پشت سر بگذاریم.

** سه باجه پست بانک روستایی بهره برداری می شود
رییس پست بانک ملایر نیز گفت: تاکنون 2 هزارو 400 میلیارد ریال تسهیلات از طریق پست بانک های این شهرستان پرداخت کرده ایم که یک هزارو 800 میلیارد ریال آن از منابع داخلی بوده است.
مهدی چهاردولی ادامه داد: 80 درصد از کل تسهیلات پرداختی در سطح شهرستان به روستاها پرداخت شده که در راستای رونق کشاورزی و دامپروری و تسهیلات اشتغال بوده است.
وی بیان کرد: با پیگیری های انجام شده 420 میلیارد ریال تسهیلات اشتغال روستایی پرداخت کردیم که بیشتر در حوزه میراث فرهنگی و صنایع دستی و برای توسعه کارگاه های مبل و منبت بود.
رییس پست بانک ملایر گفت: برای اشتغال کمیته امداد شهرستان نیز 16 مورد با 68 میلیارد و 100 میلیون ریال تسهیلات معرفی شد که با کمترین مشکل این میزان تسهیلات در حال پرداخت است.
چهاردولی استیجاری بودن باجه های پست بانک روستاها، بیمه کارگزاران پست بانک ها و مستقل نبودن تعدادی از پست بانک های این شهرستان از دفاتر مخابراتی را از جمله مشکلات برشمرد و ابراز امیدواری کرد: با حمایت های مسئولان و نمایندگان مجلس برای حل مشکلات بتوانیم به هدفی که دولت دارد، برسیم.
وی عملکرد پست بانک های این شهرستان را خوب ارزیابی کرد و ادامه داد: از تعداد 33 باجه پست بانک در سطح روستاهای ملایر تنها 19 باجه مستقل است.
رییس پست بانک ملایر همچنین به نصب هشت دستگاه خودپرداز در سطح روستاها اشاره و یادآور شد: 10 دستگاه خودپرداز در سطح شهرستان نیاز داریم که تنها سهیمه چهار دستگاه را به ما داده اند و نیازمند پیگیری نمایندگان هستیم.
چهاردولی گفت: در روزهای آینده سه باجه پست بانک در روستاهای منگاوی، ینگی کند و مهرآباد ملایر افتتاح می شود که باجه پست بانک روستای مهرآباد نیز ماه های آتی و تا پایان سال بهره برداری می شود.
به گزارش ایرنا، شهرستان ملایر دارای 38 باجه پست بانک است که از این تعداد 33 باجه روستایی است.
7528/2087

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد پست بانك توسعه كمي و كيفي نماينده مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۷۴۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها

همکاری با ۳ بانک در سال ۱۴۰۲ منجر به ۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات و ۷۴ هزار میلیارد تومان رشد فروش محصولات دانش‌بنیان شد. این برنامه در سال جاری نیز ادامه خواهد داشت. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نشست مشترک رییس صندوق نوآوری و شکوفایی و مدیرعامل بانک ملت با هدف بررسی زمینه‌های توسعه همکاری‌های مشترک جهت کمک به تحقق شعار سال 1403 و رشد و شکوفایی بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار شد.

این نشست مشترک با حضور دکتر محمدصادق خیاطیان؛ رییس صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر فرشید فرخ‌نژاد؛ مدیرعامل بانک ملت، دکتر روح‌الله ذوالفقاری؛ معاون تسهیلات و تجاری‌سازی، دکتر کمیل شاعری؛ معاون سرمایه‌گذاری و دکتر یاسر عرب‌نیا؛ معاون توسعه منابع و پشتیبانی صندوق نوآوری و شکوفایی و جمعی از معاونان بانک ملت در محل صندوق نوآوری برگزار شد.

نقش‌آفرینی جدی بانک ملت در همکاری مشترک با صندوق نوآوری در جهت تحقق شعار سال 1403

دکتر محمدصادق خیاطیان؛ رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در این نشست، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره دکتر رضا دولت آبادی، مدیرعامل فقید بانک ملت که همواره یکی از حامیان جدی مجموعه دانش‌بنیان کشور محسوب می‌شد و تبریک به مدیرعامل جدید این بانک گفت: مجموعه بانک ملت را یکی از بانک‌های پیشرو در حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور می‌دانیم و معتقدیم، با اصلاح برخی روندها و استفاده از ابزارهای نوآورانه می‌توانیم همکاری‌های دو جانبه را بیش از گذشته توسعه دهیم.

وی در ادامه یکی از برنامه‌های جدی صندوق نوآوری و شکوفایی در سال 1403 را حرکت هدفمندتر و اولویت‌بندی دقیق برنامه‌ها عنوان کرد و گفت: تعامل و همکاری مشترک ما با شبکه بانکی کشور نیز مبتنی بر این برنامه خواهد بود. سال 1402 همکاری خوبی را با 3 بانک در راستای شعار سال و رشد تولید اجرا کردیم. حدود 7 هزار میلیارد تومان (7 همت) مصوبات در این حوزه داشتیم که 3 هزار میلیارد تومان (3 همت) پرداخت شده است و منجر به 74 هزار میلیارد تومان رشد فروش محصول دانش‌بنیان شده است که رقم قابل‌توجهی است. در راستای کمک به تحقق شعار سال 1403 (جهش تولید با مشارکت مردم)، برنامه‌های جدی در دستور کار داریم و انتظار داریم بانک ملت در این زمینه، نقش‌آفرینی جدی داشته باشد.  

بررسی مشکلات 6 شرکت دانش‌بنیان توسط صندوق نوآوری و شکوفایی

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی، انتشار اوراق صکوک را یکی از مصادیق مشارکت مردم عنوان کرد و گفت: فرآیند این کار نیاز به تسهیل‌گری دارد و بانک ملت می‌تواند در این حوزه با صندوق نوآوری و شکوفایی همکاری خوبی داشته باشد. 

خیاطیان با اشاره به اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی از سال گذشته موضوع تأمین مالی جمعی را با جدیت پیگیری می‌کند، تصریح کرد: این حوزه نیز یکی از مصادیق بارز مشارکت مردم محسوب می‌شود و اثرگذاری بسیار خوبی در حوزه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان و تحقق شعار سال خواهد داشت.

بحث تسهیلات تکلیفی موضوع تبصره 18 و همچنین موضوع سرمایه‌گذاری، از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست درباره آن بحث و تبادل نظر شد. 

تعامل و همکاری خوب میان بانک ملت و صندوق نوآوری برای حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور

دکتر فرشید فرخ‌نژاد؛ مدیرعامل بانک ملت نیز در این نشست تأکید کرد: همه ما به ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و نقش‌آفرینی مهم این شرکت‌ها در اقتصاد کشور، اعتقاد راسخ داریم. یکی از بخش‌های مورد توجه نظام و دولت، توجه و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است. بانک ملت تلاش می‌کند در راستای سیاست‌های نظام و متناسب با ظرفیت‌های مجموعه بانک، به وظایف خود در حوزه حمایت از دانش‌بنیان‌ها عمل کند. 

وی افزود: تعامل بسیار خوبی میان بانک ملت و صندوق نوآوری و شکوفایی وجود دارد و علاقه‌مند به توسعه همکاری‌های دوجانبه هستیم. امیدواریم با شناسایی دقیق نقاط قوت همکاری مشترک، بتوانیم در سال 1403 اتفاقات خوبی را در حوزه حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور با همکاری یکدیگر رقم بزنیم. در بحث عمل به تسهیلات تکلیفی (تسهیلات تبصره 18) تلاش می‌کنیم به تعهدات خود عمل کنیم. 

فرخ‌نژاد تصریح کرد: اوراق صکوک و تأمین مالی جمعی نیز از موضوعات مورد توجه بانک ملت محسوب می‌شوند و تلاش می‌‎کنیم در قالب چند تفاهم‌نامه، دامنه فعالیت‌های مشترک در این حوزه‌ها را گسترش دهیم. بانک ملت تلاش می‌کند بیش از پیش از ظرفیت‌‌های موجود برای کمک به توسعه زیست بوم نوآوری کشور استفاده خواهد کرد. 

برنامه صندوق نوآوری برای کمک به تبدیل 1000 شرکت نوپا به شرکت فناور 

دکتر روح‌الله ذوالفقاری؛ معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست گفت: بازیگران متعددی در حوزه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان نقش‌آفرینی می‌کنند و در این بین، شبکه بانکی کشور نقش بسیار مهمی برعهده دارد. 

وی افزود: همکاری میان صندوق نوآوری و بانک ملت از سال 1399 آغاز شد و طی دو سال اخیر 2500 میلیارد تومان تسهیلات ترجیحی توسط بانک ملت به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت شده است؛ همچنین 1000 میلیارد تومان ضمانت‌نامه برای این شرکت‌ها صادر شده است. شرکت‌های دانش‌بنیان، مجموعه‌های بسیار خوش‌حسابی در شبکه بانکی کشور محسوب می‌شوند و بخشی از این موضوع به دلیل حساسیت‌هایی است که در انتخاب و معرفی شرکت‌های دانش‌بنیان برای دریافت تسهیلات صورت می‌گیرد. 

معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی تأکید کرد: در صندوق نوآوری، برنامه‌های ویژه‌ای را برای کمک به تحقق شعار سال و گسترش حمایت‌ها از شرکت‌های دانش‌بنیان تدارک دیده‌ایم. یکی از مواردی که در سال جدید باید مورد توجه قرار گیرد، تسهیلات تکلیفی موضوع تبصره 18 است که بخشی از آن پرداخت شده و بخشی دیگری باقی مانده است که امیدواریم با همکاری بانک ملت به زودی پرداخت شود. 

ذوالفقاری افزود: یکی از برنامه‌های جدی صندوق نوآوری در سال 1403 بحث کمک به تبدیل‌ 1000 شرکت نوپا به شرکت فناور است که بحث منابع تکلیفی در این زمینه باید مورد توجه قرار بگیرد. نیازهای مالی زیست بوم نوآوری کشور به سرعت درحال رشد هستند و ما نیز در صندوق نوآوری در این زمینه برنامه‎‌های توسعه‌ای مدنظر داریم. امیدواریم بانک ملت رقم خوبی را برای پرداخت تسهیلات به شرکت‌‌های دانش‌بنیان در سال 1403 در نظر بگیرد.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه انتشار اوراق صکوک و صدور ضمانت‌نامه‌ها به خصوص بحث صدور ضمانت‌نامه‌ها توسط صندوق‌های پژوهش و فناوری در سراسر کشور، می‌توانیم در قالب انعقاد تفاهم‌نامه‌های مشترک، اتفاقات خوبی را رقم زده و به توسعه هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان کمک کنیم.

تأسیس شرکت مشترک میان صندوق نوآوری و بانک ملت

دکتر کمیل شاعری؛ معاون سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی نیز ضمن اشاره به موضوع تأسیس شرکت مشترک میان این صندوق با بانک ملت گفت: توافقاتی برای تأسیس شرکت مشترک انجام شده است و امیدواریم این شرکت در سال 1403 تأسیس شود. این شرکت می‌تواند در حوزه‌هایی مانند فناوری‌های مالی، هوش مصنوعی و بلاکچین فعالیت کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گردشگری در شادگان رونق و توسعه یابد
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج در کشور
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • نرخ کرایه تاکسی‌ در قزوین کاهش یابد
  • سهمیه یک‌هزار و ۷۰۰ واحدی میاندوآب در طرح نهضت ملی مسکن
  • ۱۵۴ پنل خورشیدی در روستاهای دیلم راه اندازی می‌شود
  • دولت سیزدهم عزم راسخی برای تأمین مسکن اقشار کم‌برخوردار دارد
  • بسترسازی برای پرداخت کلیه تسهیلات خرد بانک توسعه تعاون از طریق تی تی پلاس
  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است
  • پرداخت تسهیلات به طرح‌های اشتغال‌زا در روستاهای دشتی