Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار استان تهران خبرگزاری بسیج؛  آیت الله محمدی ری شهری، توليت آستان مقدس حضرت عبدالعظيم(ع) در مراسم تجليل از ٢٠ حافظ كل قرآن كريم كه ١٣ نفر از بانوان و ٧ نفر از آقایان بودند، در سخنانی با گرامیداشت چهلمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، تجلیل از حافظان گرانقدر قرآنی را بسیار ارزشمند دانست و گفت: یکی از مهم ترین دستاوردهای انقلاب گسترش فرهنگ حفظ، قرائت و تلاوت قرآن کریم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به کتاب شناخت نامه قرآن و زمزمه عرفان، اظهار داشت: یکی از مهم ترین نکاتی که هم حافظان و قاریان و هم آموزش دهندگان قرآنی، مسئولان و فعالان این عرصه باید مورد نظر قرار دهند هدف و انگیزه در زمینه قرآن است و در چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی سمت و سوی برنامه ریزی ها باید در جهت فعالیت های قرآنی قرار بگیرد.

 آیت الله محمدی ری شهری، با بیان احادیثی، به تشریح اهداف حفظ، قرائت و تشویق به قرائت قرآن پرداخت و اظهار داشت: انسان از گرایش به قرآن دو هدف می تواند داشته باشد؛ یکی هدف دنیایی و دیگری هدف خدایی که چهلمین سال انقلاب از این موضوع نشات می گیرد. 

وی خاطرنشان کرد: اگر هدف دنیایی باشد انسان یک طور برنامه ریزی می کند و اگر هدف خدایی باشد روش کار جور دیگری است؛ محمدی ری شهری، ادامه داد: اهداف دنیایی از حفظ و قرائت قرآن مراتبی دارد، مثلا یک رشته ای را برای تامین زندگی دنیایی در پیش بگیرد و از قرآن برای کاسبی کردن استفاده کند، یا از قرآن برای نزدیک شدن به قدرتمندان و سیاستمداران استفاده کند . یک نوع دیگر از هدف دنیایی این است که انسان گاهی پول نمی خواهد و هدف او شهرت و فخر فروشی است.تعبیر دیگر این است که شخص افتخار می کند مثل ترانه خوان هایی که به صوت و آواز خود می بالند، به صوت و قرائت خود افتخار کند یا مانند امیری که بر تخت نشسته احساس تفاخر کند. بنابراین حافظان و قاریان باید خودشان را از این انگیزه ها تهی کنند . وظیفه ما در نظام برگزاری جلسات تجلیل و تکریم قاریان است اما وظیفه خود قاریان و حافظان این است که به دنبال این مسائل مادی و دنیایی نباشند؛ اگر برای خدا کار کنید قطعا زودتر و بیشتر نتیجه خواهید گرفت.

وی با تعبیر روایتی، خطاب به قاریان و حافظان بویژه خردسالان تاکید کرد: خود را تزکیه کنید و از این آفات دور باشید؛ نتیجه این می شود که اگر قاری دنیایی باشیم قرآن مانند استخوان در گلو می ماند و پایین نمی رود، اما اگر قاری خدایی باشید قرآن تا قلب شما نفوذ می کند و سزاوارترین مردم به بهشت حافظان و قاریان قرآن هستند و و خداوند به زمین امر فرموده است که این افراد را بعد از مرگ همچون امانتی در دل خود نگه دارند و پیکرهای آنان نیز پس از مرگ متلاشی نمی شود.

 توليت آستان مقدس حضرت عبدالعظيم(ع) با بیان سخنانی از آیت الله بهجت (ره) گفت: نمونه حافظان خیلی خراب افرادی مانند تیمور لنگ است که خیلی به قرآن مسلط و حافظ قرآن بود، به گونه ای که قرآن را هم از اول به آخر و هم از انتها به اول می خواند؛ او حتی ادعای اجتهاد هم داشته است اما در یکی از جنگ ها وقتی پسرش کشته می شود آن شهر را محاصره کرده و قاتل پسرش را پیدا می کند سپس مردم شهر را قتل عام کرده و پس از اعدام قاتل پسرش ، خون او را مثل داعشی های امروز می مکد و هر شهری را فتح می کرد تمام زن ها و ناموس های مردم را برای لشکریانش مباح می کرد. وی تاکید کرد: اگر کسی می خواهد به جای بد نرسد باید از اول توجهش به خدا باشد، برای خدا قرآن بخواند، اگر خدایی باشد سبک زندگی او هم خدایی می شود و آن را در زندگی و عمل خود پیاده می کند و خدا قرآن را به قلبش می رساند و قلب او محراب قرآن می شود و این حالت سبب می شود شب زنده دار باشد، اهل نافله شب باشد و به برکت این قاریان خداوند باران نازل می کند، از دشمنان به وسیله این قاریان و حافظان انتقام می گیرد و در فتنه ها و تاریکی ها خداوند آنان را نجات می دهد.

 

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۷۴۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰۰ میلیارد تومان برای ساماندهی پایانه برکت مهران هزینه شد

به گزارش خبرنگار مهر، حسن بهرام‌نیا استاندار ایلام عصر روز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت‌ماه در نشست ستاد ویژه اربعین‌حسینی در مهران که با حضور جبلی رییس رسانه ملی برگزار شد، گفت: اوج معرفت‌افزایی زوار در اربعین و متحول شدن زیرساخت‌ها در دولت سیزدهم بود.

وی افزود: مردمان این استان، متدین، مومن و غیرتمند و سلحشور، دل‌داده به نظام و انقلاب هستند و برای دفاع از مرزهای استان همه حضور یافتند.

نماینده عالی دولت در استان ایلام خاطرنشان کرد: مردم ایلام نگین مقاومت و ایثار هستند و در هشت سال جنگ تحمیلی، مقاومت و ایستادگی کردند و اکنون میزبان زوار عتبات عالیات هستند.

وی یادآورشد: استان ایلام در دوران دفاع مقدس خوش درخشید و بعد از دوران دفاع مقدس، قطب فرهنگی کشور و پایتخت زوار عتبات عالیات است.

وی با بیان این‌که مردم استان ایلام مردمی غیور و پشتیبان نظام و انقلاب هستند، افزود: این غیرت و ولایت‌مداری در دوران هشت سال دفاع مقدس و در خادمی زوار اربعین‌حسینی به منصه ظهور رسیده است.

استاندار ایلام با اشاره به این‌که این استان محور مقاومت در برابر رژیم بعثی بود، ابراز کرد: مردم ایلام در دوران جنگ تحمیلی علاوه بر این‌که دیار خود را ترک نکرده بلکه پذیرای مهاجران دیگر استان‌های درگیر جنگ بودند.

بهرام‌نیا بیان داشت: در سالی که گذشت ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار زائر از مرز مهران تردد کردند، در صورتی که جمعیت استان ایلام ۶۰۰ هزار و جمعیت شهر مهران کمتر از ۲۰ هزار نفر است و خدمات‌رسانی و فراهم شدن زیرساخت برای این زوار کار بزرگی است.

استاندار ایلام بیان کرد: ۶ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان در این دولت هزینه شد که حدود ۵ هزار میلیارد تومان در حوزه‌های راه‌های استان بود. سال گذشته ۸۴۰ سرویس بهداشتی ساخته شد و هم‌اکنون بیش از ۲ هزار چشمه سرویس بهداشتی در مسیرهای منتهی به پایانه مرزی مهران وجود دارد.

وی تصریح کرد: طی دو سال گذشته پایانه برکت خط‌کشی و لاین‌بندی شده و چندین مجموعه سرویس بهداشتی در آن ساخته شد و طی دو سال گذشته بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان برای پایانه برکت هزینه شد.

استاندار ایلام بیان داشت: استان ایلام ۵۹۰ روستا دارد و تراکم جمعیت شهری ۶۸ و تراکم جمعیت روستایی ۳۲ درصد و دارای ۴۳۵ کیلومتر مرز مشترک با سه استان کشور عراق است‌.

بهرام‌نیا اضافه کرد: در استان ایلام بیش از ۵۰۰ پزشک و ۱۹۳ سالن ورزشی و تعداد ۳۷ هزار ورزشکار سامان‌دهی شده وجود دارد.

وی با بیان این‌که سال گذشته ۳۲۰ هزار تن گندم در استان تولید شده است، گفت: با توجه به نزولات جوی، امسال تولید گندم به ۴۰۰ هزار تن خواهد رسید.

استاندار ایلام به نقش‌آفرینی صدا و سیما در اربعین و انتخابات اشاره کرد و گفت: صدا و سیمای مرکز ایلام در انعکاس معرفت‌افزایی اربعین و حضور پرشور مردم در انتخابات، نقش‌آفرین بود.

بهرام‌نیا با اشاره به این‌که ایلام و مهران امروز نگین معنویت و فرهنگ در کشور است، یادآور شد: سال گذشته استان ایلام به عنوان پدیده نوظهور گردشگری در کشور معرفی شد که صدا و سیما و رسانه‌ها با هم‌افزایی در معرفی نقاط بکر و گردشگری نقش مهمی داشتند.

استاندار ایلام با تاکید بر این‌که یکی از افتخارات دولت سیزدهم از لحاظ کمی و کیفی این است که راه ۱۵ ساعته که در سال‌های گذشته زوار از ایلام تا مهران با وجود ترافیک سنگین طی می‌کردند، امروز با چهار بانده شدن به حدود یک ساعت رسیده است، گفت: بیش از ۶۴ هزار میلیارد ریال در دولت سیزدهم هزینه زیرساخت‌های استان ایلام به ویژه حوزه راه‌ها و زیرساخت‌های اربعین‌حسینی شده است.

وی تصریح کرد: صدا و سیما و رسانه‌ها در راستای انعکاس خدمات دولت و نظام اسلامی برای اقشار مختلف مردم و زوار اربعین‌حسینی و معرفت‌افزایی زوار، نقش به‌سزایی ایفا کردند.

کد خبر 6100803

دیگر خبرها

  • ۴۰۰ میلیارد تومان برای ساماندهی پایانه برکت مهران هزینه شد
  • تتلو در زندان قرآن می‌خواند، روزه می‌گیرد و تلویزیون می‌بیند
  • آیت‌الله جوادی آملی: فریب، راه نیست و با آن نمی‌توان زندگی کرد
  • وحدت اسلامی؛ راهکار مقابله با توطئه دشمنان/ لزوم تمسک مسلمانان به قرآن کریم و مساجد
  • کریم منصوری: «معلمی» بزرگترین آرزویم است
  • «معلمی» بزرگترین آرزویم است
  • نشست تخصصی قرآن پژوهی برگزار می‌شود/ بازخوانی مصحف شریف کوفی
  • ۴ عادت مخرب که به‌تدریج جان شما را می‌گیرد
  • زلنسکی: پرچم اوکراین بر شانه خداوند است!
  • ۴۳۰ حافظ یزدی در آزمون ملی اعطای مدرک تخصصی شرکت کردند