Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز، پس از سال ها سیاست خصمانه رژیم صهیونیستی علیه محور مقاومت و تجاوزهای این رژیم جعلی به سوریه و لبنان، بالاخره بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل در اظهار نظری کم‌سابقه تایید کرد که اسرائیل تاکنون صدها بار به "اهداف ایران و حزب‌الله لبنان در سوریه" حمله کرده است.

 

چند روز پیش گادی آیزنکوت، رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل هم درباره مقابله با ایران در سوریه، به روزنامه آمریکایی نیویورک‌تایمز گفت که اسرائیل به "هزاران هدف بدون آن که مسئولیت آن را بپذیرد" حمله کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

پیش از این، مقامات رژیم صهیونیستی برای فرار از پذیرش عواقب اقدامات خصمانه و تجاوزکارانه خود، حملات صورت گرفته را نه تایید و نه تکذیب می کردند.

 

در حالی مقامات اسرائیل با ژست قهرمانانه از حمله به مواضع ایران و حزب الله سخن می گویند که تا چندی پیش، نتانیاهو با سفر به کشورهای مختلفی همچون روسیه و عمان تلاش می کرد تا با همراه کردن مقامات این کشورها، ایران را مجبور به خروج از سوریه کند اما نه تنها موفق نشد بلکه آمریکا، همپیمان و یار همیشگی اسرائیل اعلام کرد از سوریه عقب نشینی می کند.

 

علاوه بر این، ادعاهای اطلاعاتی نتانیاهو علیه ایران نیز نهایتا به کشف توزقوزآباد منجر شد و تا ماه ها سوزه طنز کاربران فضای مجازی را مهیا کرد.

 

جدای از این شکست‌ها، مدتی است جامعه جهانی نیز روی خوشی به اسرائیل نشان نداده و بارها حمایت های آمریکا از صهیونیست ها در سازمان ملل با شکست مواجه شده اند.

 

پروژه رسمیت بخشیدن به پایتختی بیت المقدس برای اسرائیل نیز از جمله ناکامی های بزرگ آمریکا و اسرائیل محسوب می شود.

 

در داخل اسرائیل هم نخست وزیر رژیم صهیونیستی اوضاع خوبی ندارد.

 

دولت نتانیاهو در ماه‌های اخیر با تنش‌ها و بحران‌های زیادی روبرو بوده است. بنیامین نتانیاهو که چهارمین دوره نخست‌وزیری خود را سپری می‌کند، اکثریت بسیار شکننده‌ای را در کنست (پارلمان اسرائیل) در اختیار داشت و به همین دلیل مجبور به انحلال کنست و اعلام انتخابات زودهنگام شد.

 

این بحران پس از استعفای آویگدور لیبرمن وزیر جنگ اسرائیل در اعتراض به آتش‌بس با حماس رخ داد.

 

نتانیاهو در حال حاضر، وزارتخانه‌های جنگ، بهداشت و امور خارجه را اداره می‌کند.

 

 

از طرف دیگر، تحقیقات در حداقل سه پرونده مربوط به نتانیاهو به ظن ارتشا و کلاهبرداری در جریان است. نتانیاهو اتهامات وارده علیه خود را رد کرده و مخالفان سیاسی را به تلاش برای ضربه زدن به او از طریق این پرونده‌ها متهم کرده است.

 

اما پلیس اسرائیل از دستگاه قضایی خواسته نتانیاهو به ارتشا، فساد مالی و سوء استفاده از اعتماد عمومی متهم شود.

 

پلیس، نخست وزیر اسرائیل را به دریافت هدایای گرانقیمت از ثروتمندان متهم کرده و اینکه در ازای انتشار گزارش‌های مثبت در یک روزنامه، توزیع روزنامه رقیب را محدود کرده است.

 

در سال ۲۰۱۳ هم انتشار خبری در رسانه‌های اسرائیل باعث جنجال شد که نتانیاهو دستور داده بوده برای سفرش به بریتانیا، یک اتاق خواب ۱۲۷ هزار دلاری در هواپیمایش تعبیه شود.

 

سارا نتانیاهو ۵۹ ساله هم با اتهاماتی روبرو شده است. همسر نتانیاهو متهم است که با همدستی یکی از کارکنان دولت، بین سال های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۳ میلادی بیش از صد هزار دلار از بودجۀ دولتی را برای سفارش صدها وعدۀ غذایی از رستوران‌ها برای خود، اعضای خانواده و میهمانانش هزینه کرده؛ آن هم در حالی که در اقامتگاه رسمی نخست‌وزیر، آشپز حضور داشته است.

 

همچنین سارا نتانیاهو، از سوی دادستان اسرائیل به ارتکاب جرائمی از جمله تقلب، خیانت در امانت و فاکتورسازی‌های غیرواقعی متهم شده است؛ جرایمی که در صورت اثبات، حکم پنج سال زندان را در پی خواهد داشت.

 

همسر نتانیاهو که به تندخویی شهرت دارد، پیش از این نیز بارها به دلیل سوء رفتارهایش مورد توجه رسانه‌های اسرائیل قرار گرفته بود. از جمله یک خبرنگار اسرائیلی ادعا کرده بود که سارا نتانیاهو، همسرش را پس از یک مشاجرۀ خانوادگی از خودرو بیرون انداخته است.

 

در سال ۲۰۱۶ میلادی نیز دادگاه بیت‌المقدس اعلام کرد که سارا نتانیاهو به کارکنان محل اقامت نخست‌ وزیر توهین کرده و با آنها رفتاری توام با خشونت داشته است.

 

در چنین شرایطی، سیاستمداران اسرائیل با انتقاد از اعتراف بی سابقه نتانیاهو درباره حمله به سوریه، گفتند او منافع اسرائیل را فدای ارتقای جایگاهش در انتخابات پارلمانی پیش‌رو می‌کند.

 

یک سیاستمدار منتقد وابسته به حزب کارگر رژیم صهیونیستی گفت، جا دارد که مجلس به سخنان نتانیاهو به ظن نقض مقررات سانسور در خودداری از افشای اسرار، رسیدگی کند.

 

با توجه به اعلام انتخابات زودهنگام در اسرائیل، به نظر می رسد نتانیاهو عزم خود را جزم کرده تا با ژست پوشالی در مقابل ایران و حزب الله، محبوبیتی در میان اسرائیلی هایی که سال هاست در سایه ترس از جنگ زندگی می کنند، به دست آورد تا شاید بار دیگر به نخست وزیری رژیم جعلی اسرائیل انتخاب شود.

 

 

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: آمریکا جام نیوز اسرائیل حزب الله بنیامین نتانیاهو سوریه ایران رژیم صهیونیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۷۴۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رژیم‌صهیونیستی نمی‌تواند تا ابد بجنگد

۲۰۰روز از جنگ غزه گذشت، نبرد ادامه دارد و هنوز افق روشنی برای پایان آن دیده نمی‌شود. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، علیرضا تقوی نیا در یادداشتی نوشت:‌ رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح مصمم شده و آن را حتمی می‌داند و ظاهراً آمریکا را نیز همراه کرده است. البته در اینجا این پرسش مهم نیز مطرح می‌شود که در حمله به مناطق دیگر نوار غزه چه چیزی عاید اسرائیل شد؟ آیا اسرا آزاد شدند؟ آیا توان نظامی حماس از بین رفت؟ آیا رهبران حماس نابود شدند؟ 

پاسخ همه پرسش‌ها خیر است. حتی دیروز شهرهای عسقلان و سدیروت هدف راکت‌های حماس قرار گرفتند تا همگان متوجه شوند ادعای نتانیاهو تا چه میزان با واقعیت مغایرت دارد. از سوی دیگر، اسرائیل درگیر نبرد با حزب‌الله در شمال است و مقاومت لبنان کیفیت حملات خود را به نحو محسوسی ارتقا داده و شهرهای عمقی‌تر را مورد اصابت قرار می‌دهد.

حال پرسش مهم اینجاست این جنگ تا کی ادامه دارد؟
با توجه به شرایط درونی رژیم صهیونیستی، نتانیاهو به استمرار بحران نیاز دارد و حتی پس از حمله به رفح نیز دور از ذهن به نظر می‌رسد که دست از تنش بکشد. اما در این میان، امکان وقوع اتفاقاتی وجود دارد که معادلات را عوض ‌کند؛ تنش با حزب‌الله هر لحظه می‌تواند به یک جنگ تمام‌عیار منتهی شود و یا فشارهای آمریکا پس از پایان عملیات در رفح شاید نتانیاهو را کنترل کند.

در این میان، جبهه درونی اسرائیل بیشترین فشار را متحمل می‌شود و بخش قابل توجهی از صهیونیست‌ها خواهان پایان جنگ هستند. نتانیاهو ممکن است پس از جنگ در رفح دست به قمار خطرناکی بزند و به بهانه تأمین امنیت شمال و ضرورت عقب راندن حزب‌الله از مرز، جنگی گسترده را با لبنان آغاز کند.

اما هر چه هست و شاید بشود، این نکته را نمی‌توان از نظر دور داشت که اسرائیل در یک بن‌بست راهبردی است، زیرا حتی حمله به رفح نمی‌تواند خواسته‌های این رژیم را برآورده کند و نتانیاهو نیز تمایل به پایان جنگ ندارد تا به یک دستاورد برسد.

نباید از یاد برد جبهه درونی اسرائیل تحمل جنگ فرسایشی را ندارد و ارتش آن نیز اوضاعش مطلوب نیست؛ حمله ایران ضربه شدیدی علیه اعتماد به نفس صهیونیست‌ها بود و برعکس، انگیزه و جسارت محور مقاومت را بالا برد. 

در پایان خاطرنشان می‌شود حمایت نکردن آمریکا، بروز اتفاقی در داخل سرزمین‌های اشغالی یا گسترده شدن جنگ با لبنان می‌تواند روند تحولات را به کلی تغییر دهد. نتانیاهو به استمرار جنگ نیاز دارد اما اسرائیل تحمل تا ابد جنگیدن را ندارد. اینکه اسرائیل کجا متوقف می‌شود سؤال بزرگی است.

منبع: قدس

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نتانیاهو: احکام دادگاه لاهه بر اقدامات ما تأثیری نخواهد داشت
  • تصمیمات لاهه تاثیری بر رفتار اسرائیل ندارد
  • نتانیاهو: تصمیمات لاهه تاثیری بر رفتار اسرائیل ندارد
  • رمزگشایی از حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در جلسه حزب اعتدال و توسعه /پیش بینی می شود دولت نتانیاهو سقوط کند
  • بی‌سابقه، تحقیرکننده و تغییردهنده محاسبات
  • حمله وزیر نتانیاهو به ارتش رژیم اسرائیل
  • بی‌سابقه، تحقیرکننده و تغییر دهنده محاسبات
  • رژیم‌صهیونیستی نمی‌تواند تا ابد بجنگد
  • اسکله کمک‌رسانی آمریکا به غزه؛ پرده دودی برای حمله به رفح
  • فیلم| اعتراف مشاور اسبق نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به شکست اطلاعاتی در برآورد حمله ایران!