Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سید محمد بطحائی وزیر آموزش و پرورش شامگاه دوشنبه ٢۴ دی‌ماه در پنجمین همایش ملی مدیریت جهادی که در مرکز همایش‌های صدا و سیما برگزار شد، گفت: یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر را گرامی می‌داریم.

وی طی سخنانی با بیان اینکه یکی از مهمترین مولفه‌های کار جهادی انجام امور با نیت الهی است، گفت: بالا رفتن تحمل و پایداری برای رسیدن به اهداف، مهمترین مولفه مدیریت جهادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر آموزش و پرورش در رابطه با توجه به مدیریت جهادی، تصریح کرد: در مسیر اقدام مدیریت جهادی، نیت الهی مهمترین وجه افتراق میان این شیوه مدیریت با سایر موارد مدیریت است.

وی با اشاره به اجرای مدیریت جهادی در نظام تعلیم و تربیت کشور، اظهار کرد: افتخار من است که از خانواده بزرگ تعلیم و تربیت هستم؛ جهادگران واقعی معلمان هستند که همچنان با اخلاق حرفه ای، کار خود را انجام می‌دهند.

بطحایی اذعان کرد: مدیران سخت کوش ما در مدارس علی رغم کمبود امکانات نگاهشان به سمت کیفیت تعلیم و تربیت مطابق سند تحول است.

وی ادامه داد: به دور از تعاریف آکادمیک مدیریت جهادی، همکاران من به صورت عملی کار جهادی انجام می‌دهند.

بطحایی وزارت آموزش و پرورش را تداعی کننده و عجین با کمبود‌ها در اذهان خواند و گفت: شاید یکی از ویژگی‌های مدیریت جهادی کار با وجود کاستی هاست و کار در آموزش و پرورش یکی از جهادی‌ترین کار‌ها در بین دستگاه‌های کشور است.

بطحایی گفت: پس از ۳ یا ۴ روز از زلزله کرمانشاه، مدارس راه افتاد و شاید یکی از مهمترین جنبه‌های این اقدام این بود که روشن شدن چراغ مدرسه، روشن شدن چراغ امید در آن ۶ شهرستان زلزله زده بود.

وی افزود: کار همکاران من صرفاً آموزش علم و دانش نیست و همه می‌دانیم با شروع سال تحصیلی امید در جامعه شکل می‌گیرد و با تردد دانش آموزان این اتفاق می‌افتد.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: مدرسه محلی است برای تمرین زندگی و لازم است کار جهادی را به دانش آموزان در مدرسه آموخت.

بطحایی اذعان کرد: در کمتر از یکسال با همت خیرین مدرسه ساز ۸۰ مدرسه را در مناطق زلزله زده که آسیب جدی دیده بود بازسازی کرده و در اختیار نظام تعلیم و تربیت قرار دهیم.

وی افزود: ما در آموزش و پرورش این را برای خود وظیفه و رسالت می‌دانیم تا روحیه مدیریت جهادی را در نسل کودک و نوجوان ایجاد کنیم و شجره‌ای که رهبری فرمودند: برای مدل مدیریتی کشور ما نیاز است با گنجاندن در برنامه‌های آموزشی در نسل کودک و نوجوان، محقق شود.

وزیر آموزش و پرورش اذعان کرد: ۱۲۰۰ دانش آموز زلزله زده را به تهران فراخواندیم تا در رقابت دانشگاه از دیگر دانش آموزان عقب نمانند.

بطحایی گفت: امروز شاخص‌های توسعه کمی در نظام آموزش و پروش در سطح بین الملل قابل تقدیر است.

وی ادامه داد: امروز باید با افتخار بگوییم که در دوره پیش دبستانی نرخ رشد ما از ۲۰ درصد به بیش از ۹۰ درصد رسیده و نرخ برابری دست یابی فرصت آموزشی بین دانش آموزان دختر و پسر ما تقریباً برابر شده است.

بطحایی افزود: امیدوارم سال به سال دستاورد‌های دستگاه‌های مختلف بیشتر شود و تجربیات آن‌ها در مدل‌های مدیریت جهادی به اشتراک گذاشته شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزیر آموزش و پرورش محمد بطحایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۷۵۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین

مدیرکل اداره آموزش و پرورش استان قزوین از بازگشت ۴۶۱ نفر دانش‌آموز بازمانده از تحصیل به تحصیل در سال تحصیلی جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، نقی سیاهکالی مرادی عصر امروز -سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت- در نشست خبری با خبرنگاران و اهالی رسانه استان اظهار کرد: شعار هفته معلم در سال تحصیلی گذشته ۱۹۹ دانش آموز قزوینی در ۱۴ رشته المپیادی پذیرفته شدند.

وی از ساخت و بهره‌برداری از ۷۴ زمین چمن مصنوعی برای دانش‌آموزان در طول ۲ سال اخیر خبر داد و گفت: عمده این زمین‌های چمن درون مدارس استان ساخته شده و با توجه به تجارب تلخ گذشته آنها را اجاره نمی‌دهیم تا دانش‌آموزان بتوانند حداقل ۱۰ تا ۱۵ سال از آنها بهره بگیرند. در ضمن بنا داریم تا پایان امسال تعداد این زمین‌های چمن مصنوعی را به ۱۰۰ زمین برسانیم.

دبیر شورای آموزش و پرورش استان قزوین همچنین از شناسایی ۹۹۰ کودک بازمانده از تحصیل خبر داد و افزود: با مساعدت و همراهی خیران ۴۶۱ نفر از دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل به تحصیل برگشتند که ۴۷ درصد کل این دانش‌آموزان را شامل می‌شوند.

سیاهکالی مرادی به اختصاص ۳۰ میلیارد تومان بودجه و اعتبار در قالب طرح ملی شهیدسلیمانی برای ساخت این زمین‌های چمن مصنوعی اشاره کرد و گفت: همچنین ساخت استخر دانش‌آموزی شهیدرجایی به ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی رسیده و امسال افتتاح می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری مسابقات ورزشی معلمان با حضور ۳۵۰۰ نفر معلم از ۱۴ مدرسه ادامه داد: با توجه به موج بازنشستگی معلمان در استان قزوین ۱۱۹۰ نفر جذب معلم از طریق آزمون استخدامی داشتیم.

مدیرکل اداره آموزش و پرورش استان قزوین یادآور شد: در یک‌سال اخیر ۵۶۵ نفر برای انتخاب معلم نمونه در مرحله نخست شناسایی شدند که ۱۶۷ نفر در دوره ابتدایی، ۱۳۷ نفر در مقطع متوسطه اول و ۱۲۷ نفر هم در مقطع متوسطه دوم کار می‌کنند. در نهایت از بین این افراد ۴۰ نفر شامل ۱۵ معلم ابتدایی، ۱۳ نفر معلم متوسطه اول و ۱۲ نفر متوسطه دوم انتخاب شدند که در نهایت ۳ نفر معلم برگزیده کشوری و ملی داشتیم.

سیاهکالی مرادی همچنین با اشاره به تجهیز و تکمیل اردوگاه دانش‌آموزی یانس‌آباد گفت: قرار است این اردوگاه برای اقامت خبرنگارانی که با آموزش و پرورش همکاری دارند، به مدت حداقل یک‌شب در اختیار خبرنگاران و خانواده آنها قرار گیرد.

کد خبر 749461

دیگر خبرها

  • رقابت 21 هزار کرمانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • بطحایی، وزیر اسبق آموزش و پرورش: ورود طلاب و روحانیون در مدرسه مسبوق به سابقه بوده است/ درس دینی را با روشی بسیار غلط ارائه می‌دهیم/ ما باید به شدت و سرعت روشمان را تغییر دهیم/ نمی‌شود با یک روش ناقص با مردم لج بازی کرد و به حرف‌های آنان گوش نداد
  • از کلاس‌هایی که معلم نداشت تا رتبه بندی‌هایی که شاکی داشت
  • نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند/ افزایش اردوهای دانش آموزی
  • رقابت بیش از ۲۱ هزار کرمانی درآزمون آموزش و پرورش
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه در این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در یزد