Web Analytics Made Easy - Statcounter

«سیدمحمد غرضی» یکی از وزرای دولت آیت‌الله هاشمی، در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی برنا، در خصوص «نقش رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام در سازندگی کشور» گفت: چون از دهه 60 تا 76 در دولت بوده‌ام، می‌توانم بگویم که سازندگی وجهه اصلی انقلاب بود. در دهه 60 توسعه بسیار وسیع و ارزان انجام می‌شد. همه شبکه‌های برق، آب، گاز و مخابرات که در برخی از آنها من متصدی و یا ناظر بوده‌ام در دهه 60، زیر بنای توسعه آن ایجاد و کشور خیلی خوب رشد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: در آن موقع مدیران کم‌توقع و کم‌هزینه، کارهای بزرگ را با مدیریت‌های ارزان انجام دادند. زمانی‌که آقای هاشمی به روی کار آمد، بستر آماده و مقداری از زمان جنگ گذشته بود و موقعیت کشور برای توسعه آماده‌تر بود. آقای هاشمی از موقعیت دهه 60 استفاده و به حرف کارشناسان و دولت بیشتر توجه می‌کرد زیرا دولت در دهه 60 بیشتر مسائل مربوط به جنگ را اداره می‌کرد و ما کارشناسان توفیق چندانی در دولت نداشتیم و حرف اول را نظامیان می‌زدند. اما در دولت آقای هاشمی ما توانایی اینکه بگوییم کشور در صورتی اداره شود که توسعه زیربنایی شکل بگیرد، جا افتاد و توانستیم توسعه را شکل دهیم. آقای هاشمی مدافع ما بود. توسعه فیزیکی در دولت آقای هاشمی خوب بود اما در توسعه نرم افزاری آن‌طور باید و شاید اقداماتی نشد، اما کشور توانست خودش را در سطح کسانی که می‌توانند کارهای فیزیکی انجام دهند آن هم بدون اینکه به خارجیان محتاج باشند جا دهد.

غرضی در خصوص بازتاب صحبت‌های رئیس جمهور در مراسم ارتحال آیت‌الله هاشمی گفت: همیشه دولت‌ها بدهکار می‌مانند. در این صورت مقداری تقسیم گناه می‌کنند، این‌ها لازمه سیاستمداری است. این واکنش‌ها را من تخریب تلقی نمی‌کنم اینها طلبکاری است. یک زمانی پیکان می‌ساختیم برای‌تان افتخار بود حالا پیکان ساختن نه تنها افتخار نیست بلکه عقب افتادگی هم محسوب می‌شود. طلبکاری لازمه ارتقاست. افراد زمانی که نامور می‌شوند طلبکار سیاسی هم پیدا می‌کنند. آقای هاشمی خیلی طلبکار سیاسی داشتند. حالا برخی تخریب می‌کنند و برخی هم تقدیر می‌کنند.

خبرنگار: رستمی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جنگ دولت گاز مخابرات نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۷۶۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد

ایسنا/کردستان معاون و نماینده وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با بیان اینکه تقویت بخش خصوصی و مردمی کردن اقتصاد موفقیت اقتصادی را موجب می شود، گفت: تجربه ثابت کرده است که فاصله گرفتن از دولتی بودن امور اقتصادی همیشه منفعت های زیادی برای جامعه داشته است.

مهرداد عظیمی امروز دوشنبه (۱۱ اردیبهشت) در مراسم گرامیداشت هفته کارگر در مجتمع فجر سنندج، با اشاره به اینکه کردستان، برگ های زرین تاریخ کشور را به خود اختصاص داده و نقش مهم مردمان این دیار در پایداری انقلاب بی بدیل است، اظهار کرد: نیروی انسانی درخشان مهمترین ظرفیت استان کردستان علاوه بر ظرفیت‌های خدادادی است.

وی معرفی درست و به جای ظرفیت های انسانی استان را رسالت مهم رسانه های استان ذکر کرد و افزود: ظرفیت های برجسته کردستان و آیین های سنتی این دیار در این برهه زمانی به همت دولت به بالاترین جایگاه خود رسیده و به همگان معرفی شده است.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور با تبریک هفته کارگر، عنوان کرد: کارگران مجاهدان عرصه اقتصادی هستند و در شرایطی که دشمنان در صدد تنگ کردن عرصه اقتصادی به مردم هستند، رهبر معظم انقلاب شعار سال را بر پایه اقتصادی انتخاب کرده و مشارکت مردم را مبنای تحقق آن قرارداده است.

وی، با بیان اینکه تقویت بخش خصوصی و مردمی کردن اقتصاد موفقیت اقتصادی را موجب می شود، ادامه داد: تجربه ثابت کرده است که فاصله گرفتن از دولتی بودن امور اقتصادی همیشه منفعت‌های زیادی برای جامعه داشته است.

عظیمی، توجه به کارگران به ویژه کارگران ساختمانی اعلام کرد که دولت مکلف شد که بخشی از اعتبارات عمرانی سالانه دستگاه های اجرایی تحت عنوان تملک دارایی را صرف آموزش مهارت کارگران کنند و این امر از دستاوردهای مهم دولت سیزدهم به شمار می‌رود.

افزایش ۵۰ درصدی مراکز جوار کارگاهی

معاون وزیر کار تصریح کرد: یکی از راهبردهای جدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در سال جاری افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی است.

عظیمی، کاهش بی‌سابقه نرخ بیکاری را جز افتخارات دولت عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: توانمندسازی دهک‌های ضعیف جامعه نیز از دیگر اقدامات و توفیقات دولت و این وزارتخانه بوده که این روند به خوبی جلو می‌رود و در وزارتخانه در قالب یک قرارگاه در راستای تحقق منویات و مطالبات مقام معظم رهبری تلاش می کنیم و امیدواریم بتوانیم با برنامه ریزی‌های مختلف در قالب این قرارگاه شاهد تحقق منویات رهبری و پاسخگویی به مطالبات مردم عزیز ایران باشیم.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • طرح مشکلات بانکی خراسان شمالی در هیئت دولت
  • موضوع ناترازی بانک‌های خراسان شمالی در جلسه هیات دولت مطرح می‌شود
  • امیدواریم مجلس یازدهم یکی دو لایحه مهم را قبل از رفتن تصویب کند/ هیچ تنشی میان دولت و مجلس نیست
  • دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان
  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • توسعه تجارت و مراودات مرزی از سیاست‌های دولت سیزدهم است
  • توسعه شرق کشور در گرو حل مسائل مشترک استان های شرقی
  • پیشرفت دریایی در کشور هند و پروژه عظیم ساگارمالا
  • هیچ مسئولی نمی‌تواند طلبکار رشته کشتی باشد