Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-06@20:32:26 GMT

توزیع نامحدود گوشت منجمد 29هزار تومانی

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۷۶۸۴۸

توزیع نامحدود گوشت منجمد 29هزار تومانی

ساعت24 -مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام گفت: روزانه ۱۰۰ تا ۱۵۰ تن گوشت تازه گوسفندی (شقه) به قیمت هرکیلوگرم ۴۰ هزار تومان و گوشت گوساله منجمد ۲۹ هزار تومانی بدون محدویت و کشش بازار توزیع می‌شود.

مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام گفت: روزانه ۱۰۰ تا ۱۵۰ تن گوشت تازه گوسفندی (شقه) به قیمت هرکیلوگرم ۴۰ هزار تومان و گوشت گوساله منجمد ۲۹ هزار تومانی بدون محدویت و کشش بازار توزیع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حمید ورناصری اظهار کرد: توزیع گوشت قرمز گوسفندی گرم و گوساله منجمد وارداتی در سراسر کشور به قیمتهای هر کیلوگرم 40 و 29 هزار تومان در میادین میوه و تره بار، فروشگاههای زنجیرهای و برخی از فروشگاههای صنفی منتخب در حال انجام است.

وی افزود: با توجه به تعدد فروشگاههای صنفی و دشوار بودن کنترل این امر، تنها واحدهای صنفی منتخب توزیع گوشت قرمز به قیمت مصوب دارند که امکان نظارت بر روند توزیع آنها وجود داشته باشد.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام، ادامه داد: روزانه 100 تا 150 تن گوشت تازه گوسفندی (شقه) به قیمت هرکیلوگرم 40 هزار تومانی و گوشت گوساله منجمد 29 هزار تومانی بدون محدویت و کشش بازار توزیع می شود.

وی تصریح کرد: قیمت انواع گوشت قرمز گرم و منجمد گوسفندی تا پایان تعطیلاتی نوروزی به همین قیمت عرضه خواهد شد و تغییری در قیمت آن صورت نمی گیرد.

فروش با دنبه گوشت تنظیم بازاری ممنوع است
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور درباره عرضه اجباری دنبه به همراه گوشت قرمز به نرخ دولتی دربرخی از اصناف، گفت: هیچ واحدی اجازه عرضه وشت قرمز به همراه دنبه ندارد، زیرا قیمت یاد شده برای گوشت بدون دنبه است.

وی تصریح کرد: گوشتهای که توسط شرکت پشتیبانی امور دام توزیع می شود بدون دنبه است و دنبه قبل از توزیع قطع می شود و اگر واحدی صنفی اقدام به این کار(فروش گوشت با دنبه) می کند، حتما تخلف کرده است.

ورناصری گفت: مردم درصورت مشاهده این امر آن را به سازمان تعزیرات حکومتی اطلاع دهند تا برخورد لازم با این تخلف صورت گیرد.

تعزیرات حکومتی بر قیمت گوشت ایرانی نظارت کند
مدیر عامل شرکت پشتیبانی امو دام گفت: درباره گرانی گوشت قرمز تولید داخل، باید سازمانهای تعیزات حکومتی و حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان نظارت لازم را داشته باشند و تحت کنترل ما نیست.

وی اظهار داشت: ما می توانیم درباره تنظیم بازار و گوشتی که در این ارتباط توزیع می شود صحبت کنیم اما باید توجه داشت که بخش زیادی از گوشتی قرمزی که در بازار توزیع می شود از منابع داخلی است و ما دخالتی در آن نداریم اما سیستم های نظارتی در این باره ورود می کنند.
 

منبع:تسنیم

منبع: ساعت24

کلیدواژه: گوشت قرمز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۷۶۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثربخشی مراتع در تولید گوشت قرمز

به گزارش خبرگزاری مهر، عباسعلی نوبخت، رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور و معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: برای مشارکت موفق مردم در بهره‌برداری و حفاظت از منابع طبیعی، توجه توأمان به سه مؤلفه طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی ضروری است.

وی به وسعت نزدیک به ۸۳ میلیون هکتاری مراتع کشور و ظرفیت‌های آشکار و نهان آن اشاره و اظهار کرد: به طور دقیق باید مشخص شود که مراتع چه توانمندی‌هایی در زمینه حفظ ذخایر ژنتیکی، تولید علوفه و تولید گوشت قرمز و دیگر اثربخشی‌ها دارند.

وی ادامه داد: با تشکیل و توسعه تعاونی‌های مرتعداری، امر مدیریت و بهره‌برداری مراتع در قالب طرح‌های مرتعداری به ذی‌نفعان حقیقی (دامداران، ساکنان و بومیان) احاله می‌شود و در این صورت است که خود مردم با انجام بذرکاری، اقدامات بیومکانیکی و به ویژه بیولوژیک، شروع به غنی‌سازی و تقویت ظرفیت مراتع می‌کنند.

نوبخت خاطرنشان کرد: دفتر آموزش و ترویج باید با برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای مرتع داران و روستاییان فعالیت خود را از جنبه تسهیلگری افزایش دهد.

رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، مدیریت درست عرصه‌های منابع طبیعی را مدیریت از پایین به بالا در هرم مدیریت برشمرد و با تاکید بر اجرای منطقه‌ای شیوه‌نامه‌ها و شرح خدمات طرح‌های منابع طبیعی بخصوص مرتعداری افزود: برای مردمی‌سازی درست، ما ناگزیریم برای شیوه‌نامه‌ها و شرح خدمات طرح‌ها به صورت منطقه‌ای عمل کنیم یعنی این انتظار نیست که مثلاً در کل سطوح مرتع کشور به یکباره اجرا شود.

‌بنا بر این گزارش، تا انتهای سال ۱۴۰۲ و در راستای مردمی‌سازی طرح‌های منابع طبیعی در سطح کشور، ۲۰ صندوق ملی منابع طبیعی، ۱۲۰ اتحادیه استانی و ۴۲۵ تعاونی فراگیر در ۴۰۰ سامانه عرفی تشکیل شده که حدود ۱۰۰ هزار خانوار بهره‌بردار را تحت پوشش قرار می‌دهند.

کد خبر 6098031

دیگر خبرها

  • اثربخشی مراتع در تولید گوشت قرمز
  • نوسان قیمتی گوشت قرمز از ۴۵۰ تا ۸۸۰ هزار تومان
  • سرمایه‌گذاری ۹۷۹ میلیارد تومانی‌ در صنعت برق خراسان جنوبی
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • خسارت ۸۹ میلیارد تومانی طوفان به زیرساخت‌های برق هرمزگان
  • خسارت ۸۹ میلیارد تومانی طوفان به زیرساخت‌های برق هرمزگان
  • ذخیره سازی ۱۵۲۰ تن گوشت و مرغ منجمد در لرستان
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • کشف و معدوم سازی ۹۸۷ کیلوگرم گوشت قرمز فاسد