Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور وزیر امور خارجه گفت: با توجه به این‌که این نقش برجسته سرباز هخامنشی حاصل کار دست و هنر ایرانیان است با تلاش‌هایی که صورت گرفت به مهد خود بازگشت تا بتوانیم به نسل جدید و نسل آینده کشور میزان ارزش معنوی آن را نشان دهیم.

به گزارش ایسنا، غلام‌عباس ارباب‌خالص که در مراسم رونمایی از نقش برجسته سرباز هخامنشی  در موزه خراسان بزرگ سخن می‌‎گفت، اظهار کرد: با توجه به ارزش معنوی و میراثی این اثر تاریخی، ما با رونمایی از آن متوجه این خواهیم شد که گذشتگان ما چقدر تلاش کرده‌ و زحمت کشیده‌اند تا بعد از گذشت 2500 سال  بتوانیم به داشتن آن و ایرانی بودن و تمدن بزرگی که امروزه کشورهای دیگر قصد دارند با روش‌های مختلف آن را به یغما ببرند؛ ببالیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاظرنشان کرد: امیدوارم که این نوع اقدامات که در حوزه‌ی گردشگری صورت گرفته است ادامه پیدا کند چرا که در حوزه‌ی دیپلماسی عمومی در بسیاری از زمینه‌ها ما آثار میراثی و معنوی کم نداریم که در موزه‌های بزرگ دنیا وجود دارند که البته این موضوع از این جهت که مردم جهان متوجه می‌شوند که این آثار متعلق به ایران است خوب است؛ اما از جهت این‌که ما به این آثار دسترسی نداریم جای تاسف دارد.

رییس نمایندگی وزارت امور خارجه در شمال و شرق کشور  تشریح کرد: با استفاده از اطلاعات ایرانیان خارج و یا داخل کشور می‌توان این آثار را رصد و پی‌گیری کرد تا از طریق مذاکرات و یا داوری‌های بین‌المللی بتوان آن‌ها را به ایران بازگرداند.

غلام‌عباس ارباب‌خالص اضافه کرد: امیدوارم با همکاری همه افراد تمدن‌دوست به خصوص در حوزه‌های فرهنگی، مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی که دستی بر آتش دارند با ارائه اطلاعاتی که در اختیار دارند به سازمان میراث فرهنگی و وزارت امور خارجه و... را در پیگیری برای باز پس‌گیری آثار از طریق مجاری رسمی همراهی کنند تا این کار به بهترین نحو انجام گیرد.

مشاور وزیر امور خارجه ادامه داد: ما هم باید مانند دیگر کشورها فراخوانی را به مردم بدهیم تا اشیاء تاریخی که به عنوان میراث خانوادگی در دست دارند را به سازمان میراث فرهگی ارائه کنند تا کمکی در غنی‌سازی مجموعه‌های میراثی کشور باشد و همه بتوانند از آن‌ها استفاده کنند و  هم نامی از اهدا کننده به جا بماند و هم در معرض دید همگان قرار گیرد تا ابعاد این تمدن وهنر بر هیچ کس پوشیده نماند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نقش برجسته هخامنشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۷۷۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهتمام ویژه «الازهر» مصر برای گفت‌وگوی بین مذاهب تهران و قاهره

به گزارش خبرگزاری مهر، «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه کشورمان که برای شرکت در پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در بانجول پایتخت گامبیا به سر می‌برد، با سامح شکری، وزیر خارجه مصر دیدار و در خصوص آخرین روند تلاش‌های فی مابین برای ارتقای روابط دوجانبه و همچنین آخرین تحولات منطقه به خصوص اوضاع فلسطین و غزه و تلاش‌های جاری برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین گفت‌وگو و تبادل نظر نمود.

وزرای امور خارجه ایران و مصر در ابتدای این ملاقات ضمن ابلاغ سلام‌ها و درودهای گرم رؤسای جمهور دو کشور به یکدیگر، اهتمام ویژه سران دو کشور برای پیگیری تقویت روابط فیمابین را مورد تاکید قرار دادند.

دو وزیر همچنین آخرین ارزیابی‌های خود را از تحولات منطقه به خصوص در عرصه فلسطین و جنگ علیه غزه را تبادل کردند.

وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار از تلاش‌ها و مواضع مصر برای تلاش در توقف نسل‌کشی در غزه تشکر و آمادگی ایران را برای ارسال کمک‌های انسانی به غزه مورد تاکید مجدد قرار داد و خواستار مساعدت قاهره در این خصوص شد.

امیرعبداللهیان بر مبنای توافق رؤسای دو کشور تبادل هیأت‌ها میان مؤسسات دینی دو کشور در چارچوب تقریب مذاهب و گفتگوهای دینی را مفید و مؤثر دانست که این موضوع مورد استقبال طرف مصری قرار گرفت و وزیر خارجه مصر بر اهتمام ویژه الازهر مصر برای گفت‌وگوی بین مذاهب و همچنین تقویت روابط مردمی و گردشگری بین دو کشور تاکید کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان ضمن تشریح ابعاد حمله تروریستی رژیم اسرائیل به سفارت ایران در دمشق و همچنین واکنش نیروهای مسلح ایران در چارچوب دفاع مشروع، از موضع مصر در محکومیت اقدام تروریستی رژیم اسرائیل تشکر کرد.

«سامح شکری» وزیر امور خارجه مصر نیز ضمن ابراز خرسندی از این ملاقات تاکید کرد: همواره برای گفت‌وگو و تماس بین مصر و ایران به عنوان دو کشور با تمدنی ریشه دار اهتمام داریم و مصر توجه ویژه به پیگیری توسعه روابط بین دو کشور دارد.

سامح شکری همچنین با اشاره به تبعات تداوم جنگ در غزه و حملات اسرائیل علیه مردم فلسطین و خسارات بالای انسانی و مادی به خصوص کشتار غیرنظامیان توسط رژیم اسرائیل، ابراز امیدواری کرد: تلاش‌های جاری سیاسی و مذاکراتی، منجر به توقف جنگ علیه غزه و احقاق حقوق مردم فلسطین گردد.

سامح شکری مجدداً حمله اسرائیل به ساختمان سفارت ایران در سوریه را محکوم و شهادت جمعی از مستشاران نظامی ایران را تسلیت گفت و دیدگاه کشورش برای تلاش جهت جلوگیری از افزایش تنش در منطقه را مورد تاکید قرار داد.

وزرای امور خارجه ایران و مصر در پایان ابراز امیدواری کردند برگزاری اجلاس سران همکاری اسلامی در گامبیا، موجب تقویت همبستگی و وحدت جهان اسلام در حمایت از مردم فلسطین و حل و فصل مسائل و مشکلات منطقه بشود.

کد خبر 6096478 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • مصر بار دیگر حمله رژیم صهیونسیتی به کنسولگری ایران را محکوم کرد
  • تاکید وزیر خارجه مصر بر تقویت روابط مردمی و گردشگری با ایران
  • گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با وزیر خارجه مصر در گامبیا
  • اهتمام ویژه «الازهر» مصر برای گفت‌وگوی بین مذاهب تهران و قاهره
  • برپایی نمایشگاه طراحی و نقاشی درخوی
  • تفکرات شهید مطهری به نسل آینده منتقل شود
  • پیشنهاد امیرعبداللهیان به ایرانیان خارج از کشور
  • میزبانی مردم دارالعباده یزد از لاله خوشنام
  • ایرانیان خارج از کشور از سربلندی ایران دفاع می‌کنند
  • ایرانیان خارج از کشور از سربلندی ایران دفاع می‌کنند.