Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، بهرام سرمست استاندار قم با مراجع و آیات عظام صافی گلپایگانی، نوری همدانی، علوی گرگانی، سبحانی، جوادی آملی، مکارم شیرازی، شبیری زنجانی و حجت الاسلام شهرستانی نماینده تام الاختیار آیت الله العظمی سیستانی در ایران دیدار کرد.

آیت الله العظمی صافی گلپایگانی در این دیدار با اشاره به جایگاه شهر مقدس قم به عنوان ام القرای جهان تشیع، گفت: مسئولان استان قم باید در شان این شهر وظایف خود را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایشان خدمت در قم را توفیق الهی عنوان و خاطرنشان کرد: مدیران استان قم باید در جهت خواست خداوند متعال و رضایت مردم قدم بردارند.

آیت الله العظمی نوری همدانی نیز در دیدار استاندار قم با ایشان، با بیان اینکه قم حرم اهل بیت علیهم السلام است اظهار داشت: طبق روایات مردم قم حضرت ولی عصر (عج) را در رسالت این امام معصوم کمک می کنند.

ایشان بیان داشت: انقلاب اسلامی نیز که در کل جهان ایجاد تحول کرد از شهر قم شروع شد و باید شاکر باشید که به عنوان خدمتگذار نظام، در قم مشغول فعالیت هستید.

آیت الله العظمی نوری همدانی با اشاره به اولویت های حوزه عمرانی قم اظهار داشت: احیای بافت فرسوده خصوصا در اطراف حرم مطهر حضرت معصومه (س) از اولویت بالایی برخوردار است.

این مرجع تقلید مسئله ی فرودگاه قم و مونوریل را نیز مورد توجه قرار داد و با بیان اینکه در رابطه با این دو طرح مردم به ما مراجعه و سوال می کنند افزود: حل این دو مشکل نیازمند مشارکت و عزم جدی است.

ایشان همچنین با بیان اینکه در بحث فرهنگی نیز دشمنان در تلاش برای تغییر هویت دینی و فرهنگی شهر قم هستند گفت: ارتقاء جایگاه فرهنگی قم نیز باید مورد توجه جدی مسئولان باشد.

 

همچنین آیت الله العظمی علوی گرگانی در دیدار استاندار قم با ایشان، منصب استانداری قم را دارای جایگاه ویژه دانست و با بیان اینکه مقام معظم رهبری عنایت ویژه به شهر مقدس قم دارند اظهار داشت: مسئولان ملی باید برای توسعه و عمران این شهر توجه خاصی به تخصیص اعتبارات ملی داشته باشند.

ایشان با اشاره به مسئله ی گرد و غبار در استان قم بر حل آن تاکید کرد و افزود: معضل ریزگردها باید مورد پیگیری جدی مسئولان قرار بگیرد.

آیت الله العظمی علوی گرگانی شهر قم را متمایز از شهرهای دیگر دانست و خاطرنشان کرد: بحث توسعه فضای سبز استان قم از دیگر مسائلی است که باید با جدیت پیگیری شود.

 

آیت الله العظمی سبحانی نیز در دیدار استاندار قم وضعیت بیکاری و حجاب و عفاف را دو مساله ی اولویت دار در استان قم مطرح و اظهار کرد: ساماندهی این دو موضوع باید در دستور کارمسئولان استان قم باشد.

ایشان اعتیاد و ناامنی را از پیامدهای اصلی بیکاری دانست و تصریح کرد: با حل مشکل اشتغال جوانان، بسیاری از آسیب های اجتماعی مرتفع خواهند شد.

آیت الله العظمی جوادی آملی نیز در دیدار استاندار قم با ایشان، با اشاره به پروژه های بر زمین مانده در شهر قم اظهار داشت: دستگاه های دولتی باید به اندازه ی اعتبارات و توان خود طرح عمرانی تعریف کنند تا با حجمی از پروژه های نیمه کاره روبرو نباشیم.

ایشان فسادستیزی را از اولویت های مدیریت در کشور برشمرد و افزود: کوچک نمودن دولت و سپردن مسئولیت ها به مردم بایستی مورد توجه دولتمردان باشد.

این مرجع تقلید همچنین با اشاره به اقدامات صورت گرفته در کشور طی دهه های اخیر خاطرنشان کرد: کارهای خوب زیادی صورت گرفته است؛ ولی مدیران نباید به این حجم از اقدامات بسنده کنند.

آیت الله العظمی مکارم شیرازی نیز در این دیدار قم را آبروی نظام دانست و گفت: خدمت در این شهر توفیق الهی است و مسئولان باید از این فرصت برای اعتلای جایگاه این شهر استفاده کنند.

ایشان با بیان اینکه خدمات قم و حوزه های علمیه ملی و در بعضی جهات فرا ملی هستند افزود: بایستی مسئولان دولتی در تخصیص اعتبارات، ویژگی های منحصربفرد این شهر را در نظر بگیرند.

این مرجع تقلید خاطرنشان کرد: مسائل اجتماعی و فرهنگی شهر قم بایستی بهبود و شرایط عفاف و حجاب در این شهر ساماندهی شود.

 

آیت الله العظمی شبیری زنجانی نیز در دیدار استاندار قم با بیان اینکه خدمت در قم با سایر استانهای کشور متفاوت است اظهار داشت: خدمت به مردم و زائرین شهر مقدس قم عنایت خاص حضرت معصومه (س) را به همراه خواهد داشت.

حجت الاسلام والمسلمین شهرستانی نیز در این دیدار اهمیت و جایگاه ویژه ی شهر قم را مورد توجه قرار داد و گفت: توسعه ی استان بایستی توام با آینده نگری باشد.

ایشان پرورش نیروهای جوان برای ساخت آینده ی کشور را ضروری دانست و افزود: از ظرفیت های نخبگان باید در بهبود وضعیت استان در بخش های مختلف استفاده شود.

بهرام سرمست استاندار قم نیز در این دیدارها که حجت الاسلام و المسلمین نمازی مشاور وزیر کشور در امور روحانیت وی را همراهی می کرد، خدمت در قم را توفیق الهی دانست و اظهار داشت: معتقدیم باید تلاش مدیران در راستای تبدیل کردن قم به جایگاه واقعی و شایسته آن باشد.

وی علما و مراجع عظام را پشتوانه ی نظام وخدمت گذاران کشور دانست و افزود: فرمایشات این بزرگواران باید در توسعه ی کشور و استان مدنظر مسئولان باشد.

استاندار قم همچنین توصیه های مراجع در بحث های توسعه ای خصوصا کاهش آسییب های اجتماعی را مورد توجه قرار داد و گفت: امیدواریم بتوانیم به این خواسته ها تا حد امکان جامه ی عمل بپوشیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان قم اشتغال اهل بیت علیهم السلام جهان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۷۹۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح ۱۷۶ طرح عمرانی با کمک شوراهای اسلامی در استان

استاندار خراسان جنوبی گفت: سال گذشته ۱۷۶ طرح عمرانی با اعتبار ۷۳۰۰ میلیارد ریالی با کمک شوراهای اسلامی در استان افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، جواد قناعت امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در همایش شوراهای اسلامی استان اظهار کرد: ایجاد شوراها یکی از دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مظاهر دموکراسی مردمی است.

وی با بیان اینکه ۹ اصل از قانون اساسی به نحوه مشارکت مردم و شوراها در اداره امور کشور پرداخته است، افزود: آگاهی از قوانین و مقررات، لازمه خدمت‌رسانی شایسته شوراها به مردم است و انتظار می‌رود با حضور در دوره‌های آموزشی اشرافیت خود بر قوانین و ضوابط را افزایش دهند.

استاندار خراسان جنوبی در ادامه نظارت مؤثر و دقیق را از مهم‌ترین وظایف شوراها بر عملکرد شهرداران دانست و گفت: اگر این نظارت درست باشد رضایت مردمی را به‌دنبال خواهد داشت و منابع عمومی که در اختیار شهرداران است براساس منطق و اصول هزینه شده و برای اولویت‌های اصلی منطقه به‌کارگیری می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه افزایش سطح تعاملات شوراها با فرمانداران و مسئولان به نفع مردم است، ادامه داد: انتظار می‌رود شوراها از ظرفیت بخش اجرایی، نمایندگان مجلس و فرمانداران به‌عنوان نمایندگان دولت در شهرستان‌ها استفاده کنند.

قناعت با بیان اینکه شوراها باید کمک کنند تا شهرداری‌ها در حد امکان در بودجه و درآمد و هزینه خودکفا باشند، افزود: کمک‌های دولت محدود است لذا در استان‌هایی همچون خراسان جنوبی که عقب ماندگی تاریخی دارند، نیاز است مدیریت شهری حمایت شود اما خودکفایی شهرداری‌ها با جذب سرمایه‌گذار نیز باید مدنظر باشد؛ سرمایه‌گذاری پایدار از طریق جذب سرمایه‌گذار محقق می‌شود و اینگونه اقدامات جهشی و نوآورانه مورد انتظار است.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه استانی فرهنگی هستیم، تصریح کرد: برنامه‌های مختلف فرهنگی متناسب با منطقه باید در سیاست‌گذاری شهرداری‌ها باشد.

وی بر حفظ وحدت و انسجام در شوراهای اسلامی شهر و روستا تأکید کرد و گفت: هرچه اختلاف‌ها گسترده‌تر شود مردم ضرر می‌کنند لذا مصوبات و تصمیمات باید به‌دنبال تأمین منافع عمومی باشد.

قناعت گفت: اختلاف‌نظر کارشناسی، پایه پیشرفت هر مجموعه است اما باید نظرات منطقی و به‌جا باشد و این موضوع مانعی برای خدمت به مردم نشود.

وی در ادامه با یادآوری اینکه سال گذشته ۱۷۶ طرح عمرانی با اعتبار ۷,۳۰۰ میلیارد ریال و با کمک شوراهای اسلامی در استان افتتاح شد، افزود: نشست‌های تخصصی شوراهای اسلامی با مدیران دستگاه‌های اجرایی باید بر اساس اولویت پیگیری شود تا شاهد رفع موانع باشیم.

استاندار خراسان جنوبی گریزی هم به اقدامات و دستاوردهای دولت سیزدهم در استان زد و گفت: اقدامات زیربنایی دو سال گذشته نشان می‌دهد که دولت سیزدهم عزم جدی در رفع مشکلات به‌صورت میدانی دارد و مصوبات سفرهای رئیس‌جمهور نیز با جدیت دنبال می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در هشت سال دولت گذشته ۱۲ هکتار زمین از اراضی حریم وارد محدوده شهرهای استان شده بود اما در دولت سیزدهم ۵ هزار هکتار الحاق شد که به معنای حجم بالای کارها در زمینه‌های مختلف عمرانی است.

قناعت آغاز عملیات اجرایی پروژه راه آهن را به‌عنوان یکی از اقدامات زیربنایی دولت سیزدهم نام برد و با اشاره به خشکسالی به عنوان دغدغه مردم و شوراها گفت: دولت برای کاهش اثرات خشکسالی پروژه انتقال آب از دریای عمان به خراسان جنوبی را آغاز کرده که انشعاب آن به همه شهرستان‌ها می‌رسد و نیمه دوم امسال عملیات لوله‌گذاری انجام می‌شود.

وی گفت: در مرحله اول بهره برداری از این پروژه سالانه ۶۰ میلیون متر مکعب آب به استان تخصیص می‌یابد که یک انقلاب بزرگ در رفع مشکل کمبود آب است.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اجرای خط انتقال گاز از دو راهی دشتک زابل به نهبندان و سربیشه تصریح کرد: فاز اول این پروژه تا تیرماه امسال با اعتبار ۴ هزار میلیارد تومان به بهره‌برداری می‌رسد و همزمان فاز دوم آن با اعتبار ۴ هزار میلیارد ریال از نهبندان به سربیشه آغاز خواهد شد.

وی با بیان اینکه تأمین برق از شاخص‌های توسعه‌یافتگی هر منطقه است، افزود: دولت سیزدهم با افزایش پست‌های ۴۰۰ کیلو ولت در خراسان جنوبی در این زمینه گام بلندی برداشته است.

قناعت خام‌فروشی در بخش کشاورزی و معدن را از معضلات استان ذکر کرد و گفت: در دولت سیزدهم هشت واحد فرآوری در حوزه کشاورزی راه‌اندازی شده است.

استاندار خراسان جنوبی گفت: سفرهای استاندار به شهرستان‌ها و بخش‌های استان ادامه دارد تا بتوانیم زمینه‌های پیشرفت هر شهرستان را شناسایی و مشکلات را رفع کنیم.

کد خبر 748878

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین دلایل خودکشی در استان وضعیت فرهنگی، اقتصادی و افسردگی می‌باشد
  • کشف ۱۰ تن خمیر مایه در بناب
  • پاسخ آیت الله نوری همدانی به سوالی درباره طرح عفاف و حجاب پلیس (طرح نور)
  • حمایت کامل یک مرجع تقلید از «طرح نور»: امری مبارک است | درباره حجاب به شدت حساسیم
  • افتتاح ۱۷۶ طرح عمرانی با کمک شوراهای اسلامی در استان
  • وضعیت طرح نهضت ملی مسکن در خراسان‌رضوی مطلوب است
  • معاون استاندار قم بر افزایش مبادلات تجاری با روسیه تاکید کرد
  • کدام مرجع تقلید بر پیکر عروس امام ( ره) اقامه نماز کرد؟ +عکس
  • تربیت فضلای دین توسط ماموستا فخری از حسنات ماندگار دفتر زرین زندگانی آن عالم فقید است
  • آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی خطاب به سردار رادان: «طرح نور» را با قدرت ادامه دهید