Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهید مصطفی کریمی از شهدای اهل تسنن خراسان شمالی است که همزمان با مبارزات انقلاب اسلامی به مذهب شیعه گرویده و محب اهل بیت اطهار(ع) می‌شود. ۲۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۵ استانها خراسان شمالی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد، همزمان با سی‌ویکمین سالروز شهادت شهید مصطفی کریمی، همرزمان این شهید والامقام در یادواره‌ای از خاطرات زیبا و شنیدنی این پدیده عصر امام خمینی(ره) گفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ویزیت رایگان مهاجرین افغانستانی توسط گروه جهادی شهید ابوحامدنیروی انتظامی 5هزار شهید امنیت و مبارزه با قاچاق داردجزئیات آخرین وداع با 5 شهید تازه تفحص شده فاطمیون

غبطه به حال شهیدی هنرمند

عبدالحسین نوری جانشین گردان نصرالله لشگر 5 نصر که از فرماندهان شهید مصطفی کریمی در سال‌های نبرد بوده است، در این مراسم شب خاطره اظهار داشت: اخلاص مصطفی در میان تمام بچه‌های گردان، زبانزد بود.

وی با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی این شهید والامقام، افزود: با اینکه 20 سال بیشتر نداشت، اما همیشه پشت و پناه همه رزمندگان بود و در حالی که در عملیات کربلای 4 به شدت مجروح شده بود، اما هیچ‌گاه این مجروحیت را عیان نمی‌کرد.

نوری ادامه داد: همه به اخلاص شهید کریمی غبطه می‌خوردند و همین اخلاص و بردباری او باعث شد در شب سرد 25 دی ماه سال 66 در عملیات بیت‌المقدس2 شربت شیرین شهادت را بنوشد.

حسین شیردل استاد ممتاز خطاطی به ویژگی‌های هنرمندی این شهید والامقام اشاره کرد و اظهار داشت: ارتباط عاطفی شهید با هنر و رشته‌های ورزشی موضوعی بود که همه از آن خبر داشتند.

وی افزود: من استاد خطاطی مصطفی و سال‌ها از او بزرگتر بودم اما او استاد سجایای اخلاقی من بود. هیچ وقت اهل غیبت نبود و امکان نداشت در جمعی دو نفره از نفر دیگری صحبت کند.

شیردل گفت: مصطفی همیشه در تمرین‌های خطاطی خود یک جمله را می‌نوشت. او می‌نوشت، در فضای خونرنگ خوزستان پرندگان با بال‌های خونین پرواز می‌کنند. این موهبت الهی سرانجام نصیب او شد.

مصطفایی که به خوش‌اخلاقی معروف بود

غلامعلی استادی از همرزمان شهید کریمی یکی دیگر از راویان شب خاطره مصطفای انقلاب بود که اظهار داشت: مصطفی همیشه می‌خندید و جاذبه‌اش به خاطر اخلاقش بود. مصطفی بسیار اهل شوخی بود و با همه با اخلاق حسنه رفتار می‌کرد.

وی افزود: علاقه مصطفی به مسجد النبی در محله‌اش بود، بی‌نظیر بود. او برای بچه‌ها در مسجد احکام شرعی می‌گفت و بچه‌ها نیز با علاقه پای صحبت‌هایش می‌نشستند.

استادی ادامه داد: در عملیات کربلای 10 در منطقه عملیاتی گردرش عملیات داشتیم. ساعت 10.30 صبح وقتی وارد منطقه شدیم شهید مصطفی خیلی جلوتر رسیده بودند. ما مسیر را گم کرده بودیم و از ناشناخته بودن فضا دلهره داشتیم. همه نشسته بودند که ناگهان مصطفی از جایش بلند شد و با اسلحه کلاش شروع به حمله کرد که به ناگاه همه بچه‌ها جانی دوباره گرفتند و به سمت دشمن حرکت کردند.

وی افزود: مصطفی در آن عملیات مجروح شد ولی نمی‌گذاشت کسی متوجه شود. در یک عملیات که بارندگی شدید بود، شب نخوابیده بود و دور چادرها را حفر می‌کرد که آب زیر چادرها نرود و رزمندگان به‌راحتی بخوابند.

وقتی مصطفی آرزوی پدر را برآورده می‌کند

پدر شهید کریمی هم دقایقی با گویش زیبای ترکمنی به بیان خاطراتی از این شهید والامقام پرداخت. وی گفت: وقتی مصطفی برای مرخصی به بجنورد می‌آمد هیچ وقت روی تشک و جای گرم و نرم نمی‌خوابید. وقتی علتش را می‌پرسیدم، می‌گفت، وقتی دوستانم در سرمای جبهه شبها در چادر می‌خوابند چگونه در جای گرم و نرم بخوابم؟

پدر بایرام به عشق و علاقه پسرش به ائمه اطهار اشاره کرد و گفت: آنقدر این خاندان با عظمت را دوست داشت که همیشه و تمام وقتش را در مسجد محل می‌گذراند. یک روز در همین مسجد به خطاطی مصطفی که روی محراب نقش بسته بود نگاه می‌کردم و با خود می‌گفتم کاش مصطفی یکی از این خط‌ها را روی دیوار خانه هم می‌نوشت!

وی ادامه داد: همان شب بعد از مدت‌ها در عالم خواب دیدم که مصطفی به خانه آمده. پرسیدم پسرم این‌جا چه می‌کنی؟ گفت، تو خواسته بودی بیایم و روی دیوار خطاطی کنم. من هم آمدم.

همان‌گونه که دوست داشت به شهادت رسید

آخرین روای این شب خاطره، دکتر تقی صادقی دوست و همرزم شهید کریمی بود که با نقل خاطراتی از مصطفی، او را استاد محبت ورزیدن به خاندان اهل بیت اطهار(ع) دانست و اظهار داشت: من تمام محبتم به این خاندان را مدیون او هستم.

وی با ذکر خاطره لحظه شهادت شهید کریمی، افزود: مصطفی همیشه یک بیت شعر را با خودش زمزمه می‌کرد. ای تیر تشنه بیا در گلوی من/تا نرود پیش فاطمه(س) آبروی من. در شب شهادتش هم به مراد دلش رسید و حتی نحوه شهادتش همان چیزی بود که خودش از خدایش خواسته بود. تیر به گلویش اصابت کرد و به شهادت رسید.

به گزارش تسنیم، در پایان این مراسم شب خاطره از خانواده معزز شهید مصطفی کریمی تقدیر شد.

انتهای پیام/ن

R7719/P/S6,55/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۷۹۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت زندگی تنها شهید فرانسوی دفاع مقدس در نمایشگاه کتاب

«موسیو کمال» داستانی است از زندگی جوانی فرانسوی به نام ژروم است. او بعد از مسلمان شدن در جنگ تحمیلی ایران شرکت می‌کند.

به گزارش مشرق، بهزاد دانشگر با کتاب «موسیو کمال» به نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ تهران می‌آید. این کتاب داستانی است از زندگی جوانی فرانسوی به نام ژروم. او بعد از مسلمان شدن برای تقویت باورهای دینی خود به ایران سفر می‌کند، در قم درس طلبگی می‌خواند و در آخرین روزهای جنگ تحمیلی به آرزوی دیرینش می‌رسد و می‌شود تنها شهید اروپایی دفاع مقدس.

در بخشی از این کتاب می‌خوانید:

«گفت: مادرت برات بمیره! پس تو چرا هیچ زنی دنبال تابوتت نیست قربونت برم؟!» یکدفعه انگار همه ساکت شدند. نفس نمی‌کشیدیم انگار. به خودمان آمدیم. همه‌مان مرد بودیم. یک تعدادی سیاه آفریقایی. یک تعدادی با جثه‌های ریز مالزیایی. چندتایی سرخ و سفیدِ ترک. بقیه هم ایرانی؛ اما همه مَرد. بعد یکی از بین جمعیت در آمد گفت: مادرش مرده خانوم. اگه نمرده بود هم، نمی‌تونست بیاد بالا سر بچه‌ش. همه کس‌وکارش فرانسه‌ن. زن زیر لب ذکری گفت و بعد گفت: پس برید اون‌طرف تا من بیام به‌جای مادرش براش گریه کنم.»

«ژروم ایمانوئل» معروف به «کمال کورسل» ۹ آوریل ۱۹۶۴ در پاریس از مادری فرانسوی و پدری تونسی چشم به جهان گشود. پدرش با نام محمد از مهاجرین تونسی بود که برای کار به فرانسه آمده و در همانجا ماندگار شده بود. ژروم به تبعیت از مادرش آیین مسیحیت را برگزیده بود. وی در دوران نوجوانی سفری به تونس داشت و در آنجا با اسلام آشنا شد و در سن ۱۷ سالگی به دین مبین اسلام و مذهب اهل تسنن گرایش یافت.

شهید کورسل، مسیر طولانی از پاریس تا مرصاد، از مسیحیت تا تشیّع، از زندگی در قلب اروپا تا شهادت در جنگ میان ایران اسلامی و همه دنیای کفر را در هفت سال طی کرد و نامش به عنوان تنها شهید اروپایی دفاع مقدس ثبت شد.. مزار مطهر این شهید والامقام در گلزار شهدای علی‌بن‌جعفر (ع) قم، قطعه ۱۸ ردیف دوم قرار دارد.

دیگر خبرها

  • ۱۰ شخصیت برتر سریال «شوگان» که ما را شیفته این روایت حماسی ژاپنی کردند
  • ببینید | خاطره جالب روحانی معروف از آوازخوانی در حضور رهبر معظم انقلاب و آیت الله جوادی آملی
  • دست پر «مکتب حاج قاسم» در نمایشگاه کتاب تهران
  • دیدار با خانواده شهید معلم در اندیمشک
  • روایت زندگی تنها شهید فرانسوی دفاع مقدس در نمایشگاه کتاب
  • روایت رهبر انقلاب از توجه امام صادق(ع) به هیئت؛ قربان آن دل!
  • کنگره شهدای مرکزی به یک جریان عظیم فرهنگی در کشور تبدیل شده است
  • کتاب‌های تازه رهبر انقلاب در نمایشگاه کتاب
  • کتاب‌های تازه رهبر معظم انقلاب
  • ببینید | روایت یک خبرنگار از دیدار معلمان با رهبر انقلاب