Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده کل سپاه گفت:در بحث محرومیت زدایی کمک اساسی دولت است در واقع رفع فقر و محرومیت زدایی از وظایف اصلی دولت می‌باشد. به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار محمدعلی جعفری، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم افتتاحیه ۵۴۰۰ پروژه عمرانی قرارگاه‌های محرومیت زدایی نیروی زمینی سپاه ضمن گرامیداشت یاد شهدای انقلاب اسلامی به ویژه شهدای تلاش گر مناطق مرزی و محروم بیان کرد: عزیزان نیروی زمینی سپاه در مناطق شمال غرب و جنوب شرق که از نظر جغرافیایی و ارتباط با کشور برای ناامنی مستعد است تلاش‌های چشمگیری داشته و اگر زحمات این عزیزان نبود امروز بدون شک کشور مشکلات عدیده امنیتی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فرمانده کل سپاه پاسداران ادامه داد: رویکرد مردم داری، رسیدگی به مشکلات مردم، استفاده از خود مردم در برقراری امنیت و محرومیت زدایی در دستور کار نیروی زمینی قرار دارد و امروز شاهدیم با تمام توان در خدمت مردم بزرگ و غیور این مناطق هستند.

سردار جعفری با بیان اینکه ماموریت نیروی زمینی سپاه برقراری امنیت است، تصریح کرد: نیروی زمینی علاوه بر برقراری امنیت به محرومیت زدایی در مناطق محروم مبادرت دارد چرا که با سپاه با تمام نیرو‌های مسلح جهان فرق دارد.

وی افزود: امروز قریب به ۲۰ هزار بسیجی حقوق بگیر در دو منطقه محروم شمال غرب و جنوب شرق مشغول برقراری امنیت هستند و این همان سازماندهی نیرو‌های مردمی جهت برقراری امنیت پایدار است. البته هنوز برای پیشرفت در برقراری امنیت کامل پایدار کار‌های زیادی باید انجام دهیم.

فرمانده کل سپاه پاسداران اضافه کرد: دولت نیز باید در برقراری ارتباط با همسایگان جهت ایجاد امنیت در مناطق مرزی همراهی بیشتری داشته باشد.

سردار جعفری افزود: نکته دیگر در بحث محرومیت زدایی کمک اساسی دولت است در واقع رفع فقر و محرومیت زدایی از وظایف اصلی دولت می‌باشد.

وی ادامه داد: همان طور که رهبری فرمودند: فاصله بین فقیر و غنی بعد از انقلاب اسلامی بسیار کاهش یافت و نسبت به سایر کشور‌های جهان خیلی پایین است و این آمار از طرف سازمان‌های جهانی اعلام می‌شود.

فرمانده کل سپاه پاسداران اضافه کرد: علت اینکه محرومیت و فقر در کشور ما خیلی به چشم می‌آید این است که رشد سطح زندگی اقشار متوسط بسیار بالا بوده است و لذا چهره فقر در ایران چشمگیر است.

سردار جعفری ادامه داد: یکی از موضوعات مهم دیگری که در محرومیت زدایی باید به آن توجه شود تقسیم درست و متناسب منابع و تمرکززدایی از کلان شهر‌ها است.

وی اظهار داشت: آنچه امروز بسیج و سپاه در مناطق مرزی برای رفع فقر و محرومیت انجام می‌دهد به نوعی کمک رسانی به وظایف دولت است و لذا امیدواریم دستگاه‌های دولتی به این مهم اهمیت بیشتری بدهند.

فرمانده کل سپاه پاسداران افزود: اگر مطالبه گری از دستگاه هیا اجرایی کشور در دستور کار قرار نگیرد رفع محرومیت با سرعت قابل قبولی پیش نخواهد رفت ما به عنوان پاسدار و بسیجی باید صدای مردم مستضعف باشیم. لازم هم نیست سراغ شخص وزیر یا استاندار برویم اگر در منطقه خود مشکلات مردم مستضعف را به مدیران مربوطه منتقل کنیم و در رسانه‌های داخلی و محلی به درستی نشان دهیم محرومیت زدایی سرعت می‌گیرد، اما اگر دولت و دستگاه‌های اجرایی پای کار نیایند همچنان شاهد این معضلات خواهیم بود.

سردار جعفری تصریح کرد: علاوه بر مطالبه گری و گفتن مشکلات باید بتوانیم راهکار ارائه دهیم و در کنار رسانه‌ای کردن مسائل از مشارکت خود مردم در حل موضوعات بهره ببریم.

وی ادامه داد: در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی حدود ۴۰ هزار پروژه محرومیت زدایی از ۱۲ بهمن شروع خواهد شد و ظرف مدت کمتر از ۶ ماه به اتمام می‌رسد.

فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به تحریم‌های ظالمانه و مشکلات معیشتی مردم بیان کرد: درست است که در جنگ اقتصادی قرار داریم و تحریم‌ها اثر گذاشته است، اما اگر به منابع و نیروی انسانی کشور و توانمندی‌های داخلی و همچنین روش‌های اسلامی ایرانی توجه شود تمام مشکلات مرتفع خواهد شد. اگر به اقتصاد مقاومتی و نگاه به داخل که رهبری همواره توصیه می‌فرمایند جامه عمل بپوشانیم حتما موفق خواهیم بود.
سردار جعفری اضافه کرد: ۴۰ سال تلاش کردند تا انقلاب اسلامی زمین گیر شود و ایران پیشرفت نکند، اما ایران اسلامی و ملت بزرگ آن محکم و متحد روی اهداف، آرمان‌ها و حق خود ایستاده اند به همین دلیل است که هر روز شاهد پیروزی‌های بزرگی در منطقه و محور مقاومت هستیم.

وی افزود: امروز در جنگ نرم دشمنان که حوزه‌های اقتصادی، سیاسی و فرهنگی را نشانه گرفته است با تمام توان دست در دست هم دشمن را شکست خواهیم داد.

فرمانده کل سپاه پاسداران تصریح کرد: با وجود پیشرفت‌های بسیار چشمگیری که در زمینه‌های مختلف داریم، اما در اطلاع رسانی و کار رسانه‌ای ضعیف هستیم.

سردار جعفری افزود: اگر در این پیشرفت‌ها به مناطق محروم و عدالت توجه بیشتری می‌شد امروز شاهد این ضعف‌ها و آسیب‌ها نبودیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سردار جعفری محرومیت زدایی سپاه پاسداران افتتاح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۰۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محرومیت‌زدایی در حوزه آب شرب از سیاست‌های وزارت نیرو است

ایسنا/فارس مشاور وزیر و رئیس مرکز جهاد آبرسانی وزارت نیرو در بازدید از طرح‌های تأمین آب جهاد آبرسانی در فارس تأکید کرد: محرومیت‌زدایی در حوزه آب شرب از سیاست‌های وزارت نیرو است.

میثم جعفرزاده در سفری دو روزه به استان فارس ضمن بازدید از چند طرح و پروژه تأمین آب شهری و روستایی در شهرستان‌های فسا و مرودشت، محرومیت‌زدایی در حوزه آب شرب را از سیاست‌های وزارت نیرو در دولت سیزدهم عنوان و جهاد آبرسانی را دستان محرومیت زدا در این حوزه توصیف کرد.

وی در روز نخست سفر با حضور در شهرستان فسا در شرق استان فارس به اتفاق علی جان صادق‌پور، مدیر عامل شرکت آبفا فارس و حسنعلی محمدی، منتخب مردم شهرستان فسا در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، از عملیات اجرای خط انتقال آب چاه‌های منطقه چهل چشمه(بخش رونیز) به شهر فسا و پروژه آبرسانی به این شهر از منطقه مهدی‌آباد و موردی بازدید و بر تسریع در عملیات اجرایی تأکید کرد.

به گفته مدیر عامل شرکت آبفا استان فارس به منظور تامین پایدار آب شرب بخشی از شهر فسا، با اضافه شدن ۲ حلقه چاه جدید به ۴ حلقه چاه قبلی در منطقه چهل چشمه بخش رونیز، ظرفیت خط انتقال این مجموعه آبرسانی به منظور انتقال آب ۶ حلقه چاه کاهش یافت که بر همین اساس اجرای خط انتقال جدید آب با افزایش ظرفیت انتقال، در دستور کار قرار گرفته و در حال اجراست.

وی در تشریح طرح آبرسانی به شهر فسا از منطقه مهدی آباد و موردی نیز گفت: این طرح شامل حفر ۲ حلقه چاه و اجرای خط انتقال آب با لوله‌های ۸۰۰ میلیمتری است که اجرای خط انتقال پایان یافته و با برق رسانی و تجهیز چاه‌های مزبور، این طرح در مدار بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

مشاور وزیر و رئیس مرکز جهاد آبرسانی وزارت نیرو در ادامه از طرح آبرسانی به مجموعه ۴ روستایی جنگل(آب آسمانی) شامل تأمین آب شرب روستاهای آب آسمانی، سلیمان‌آباد، تل زیره و پانل با اجرای۳۲۰۰ متر خط انتقال دیدن و بر تسریع در عملیات اجرای مرحله تکمیلی این طرح تأکید کرد؛ در همین راستا بخش بزرگی از این طرح شامل احداث ۳ باب مخزن ذخیره، ایستگاه پمپاژ و خطوط انتقال نیز پیش از این اجرا و گشایش یافته است.

در بازدید جعفرزاده از وضعیت آبرسانی به روستاهای بخش ششده و قره بلاغ نیز حفرو تجهیز ۴ حلقه چاه جدید به منظور آبرسانی به روستاهای این بخش در دستور کار قرار گرفت.

در بازدید از روستاهای بخش پشتکوه شهرستان فسا هم بر تکمیل طرح آبرسانی به مجموعه ۴ روستایی بیشه زرد از چاه‌های میان شهر شامل اجرای ۱۰ کیلومتر خط انتقال، احداث یک باب ایستگاه پمپاژ و ۲ باب مخزن ذخیره ۱۰۰ و ۲۰۰ متر مکعبی و همچنین تکمیل پروژه ۸ کیلومتری خط انتقال آب از چاه‌های مزبور به روستاهای بیدزرد و سده با همکاری جهاد آبرسانی و مشارکت خیرین نیکوکار تأکید شد.

مشاور وزیر و رئیس مرکز جهاد آبرسانی وزارت نیرو در روز دوم سفر خود به استان فارس به اتفاق رضا عسکری معاون بهره‌برداری و توسعه آب شرکت آبفا فارس به شهرستان مرودشت در بخش مرکزی استان فارس رفت و از طرح آبرسانی به مجموعه ۶ روستایی تنگ شول(شول بزی) در بخش کامفیروز بازدید کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی آبفا فارس، طرح آبرسانی به مجموعه تنگ شول مشتمل بر ۲۲ کیلومتر خط انتقال، ۸ باب مخزن ذخیره، ۲ باب ایستگاه پمپاژ و یک حلقه چاه به عمق ۳۰۰ متر با دبی ۱۳ لیتر بر ثانیه می باشد. در حال حاضر ۶ کیلومتر خط انتقال و ۴ کیلومتر شبکه توزیع، به علاوه ۸ باب مخزن ذخیره با ظرفیت مجموعا ۱۵۵۰متر مکعب و یک باب ایستگاه پمپاژ احداث شده و یک حلقه چاه این طرح نیز حفر و تجهیز شده است.

در حال حاضر از طریق اعتبارات محرومیت‌زدایی ۶ کیلومتر دیگر از خط انتقال مطروحه در حال اجرا است و از طریق همین طرح دو پارچه روستا با جمعیتی بالغ بر ۲۸۰ خانوار که تاکنون تحت پوشش آبرسانی نبوده‌اند، به زودی از نعمت آب شرب سالم و بهداشتی بهره‌مند می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای ۶۰ طرح محرومیت‌زدایی در پلدشت
  • عدم‌ پرداخت دستمزد و بیمه و نبود امنیت شغلی ظلم به کارگران است
  • وزارت ارشاد وظیفه نظارت و تسهیل گری را به عهده دارد نه تصدی گری
  • مراسم سومین سالگرد شهادت سردار حجازی برگزار شد
  • سومین سالگرد سردار شهید سید محمد حجازی
  • بررسی رونداجرا وبرنامه های محرومت زدایی در نقده
  • فلسفه وجودی سپاه، فدایی شدن است
  • برگزاری آیین نخستین سالگرد شهید غیرت، حمیدرضا الداغی در سبزوار
  • تجلیل جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از شهید غیرت
  • محرومیت‌زدایی در حوزه آب شرب از سیاست‌های وزارت نیرو است