Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار شیرگاه شهرستان سوادکوه شمالی با اشاره به قرارگیری این شهر در مسیر محور ترانزیتی تهران - شمال گفت: سرمایه‌گذاری طرح‌های بوم‌گردی در شیرگاه تقویت می‌شود. ۲۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۲ استانها مازندران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مازندران، شیرگاه مرکز شهرستان سوادکوه شمالی در مازندران است و از همه جهت جز شمال به‌وسیله رشته کوه‌های البرز مرکزی احاطه شده و از غرب توسط کوه تِرز، از شرق به‌وسیله کوه وِرزک و از جنوب با کوه‌های ساره سر و شاه کوه محاصره شده ‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیرگاه محل تلاقی دو رود است. یکی رود تالار که از منطقه آلاشت و گردنه‌های دوگل سرچشمه می‌گیرد و دیگری رود کسلیان است. کسلیان در بیشتر مواقع سال آبی روشن و زلال دارد (تنها در زمان بارندگی‌های شدید آب آن کمی گل آلود می‌شود) ولی تالار در بیشتر مواقع سال گل آلود است. به دلیل وجود این دو رود و هم چنین وجود دره‌هایی نسبتاً کم عمق، شیرگاه دارای پل‌های متعددی است که به همین دلیل آن راشهر پل‌ها لقب داده‌اند.

خبرگزاری تسنیم در مازندران به مناسبت چهل سالگی انقلاب اسلامی گفت‌وگویی با کامران احمدی کمرپشتی شهردار شیرگاه ترتیب داده که در ادامه از نگاهتان می‌گذرد.

تسنیم:شهر شیرگاه را معرفی و بگویید از چه موقعیتی برخوردار است؟

احمدی: شیرگاه به دلیل موقعیت جغرافیایی دارای شرایط ویژه‌ای است و در شعاع 40 کیلومتری آن همه نوع گونه شامل جنگل، دریا، کوه، کوهپایه، سدهای البرز، برنجستانک، سنبل رود و انواع غارهای ناپیموده وجود دارد و از نظر توریسم سلامت، رودخانه‌ها، آبشارها، بقاع متبرکه میراث فرهنگی بیش از هفت هزار ساله دارد.

تسنیم: شهرداری شیرگاه برای تحقق اقتصاد مقاومتی چه اقداماتی انجام داده است؟

احمدی: در حال حاضر اکثر شهرداری‌ها در انقباض بودجه به سر می‌برند و بیش از 80 درصد از درآمد شهرداری‌ها از محل اخذ عوارض ساختمانی تامین می‌شود و چون مردم در حال حاضر در وضعیت اقتصادی مناسبی قرار ندارند با ایجاد درآمدهای پایدار فشارها را از دوش مردم برداشتیم و تمام تلاش ما ایجاد درآمد از طریق اجرای چند طرح گردشگری در منطقه است.

تسنیم: در حوزه توسعه زیرساخت‌های شهری و راه‌های دسترسی چه اقداماتی صورت گرفته است؟

احمدی: در 14 ماه از حضور مجدد بنده در شهرداری شیرگاه اقدامات خوبی صورت گرفته که از جمله آن می‌توان به اصلاح ساختار دسترسی‌ها به شهر شیرگاه اشاره کرد. سالانه 13 میلیون کاربر از مسیر شیرگاه برای زیارت حرم مطهر رضوی عبور می‌کنند و نخستین و مهم‌ترین هدف ما افزایش امکان دسترسی این کاربران به درون شهر است.

تسنیم:برای احیای اقتصاد شهر شیرگاه چه اقداماتی صورت گرفته است؟

احمدی: هر کجا کانون جمعیت شود بی‌تردید کانون اقتصاد و درآمدی می‌شود و یکی از اقداماتی که می‌تواند این مهم را در شیرگاه عملیاتی کند اجرای طرح اصلاح مبادی ورودی شهر است که در این پروژه چهار طرح برای احیای اقتصاد شهر شیرگاه تعریف شده است. احداث میدان و تقاطع‌های غیر همسطح در طرح جامع دیده شده و در مبادی ورودی شهرمان از سمت تهران تقاطع احداث می‌شود که حدود 10 درصد از کاربران به شهر انتقال می یابد.

برای استفاده از جاده بابل‌کنار پروژه تعریض جاده بابل‌کنار در دستور کار قرار گرفته و جاده ارتقای سطح پیدا کرده و با نصب یک تابلو بابل، بابلسر، دریا در بدترین شرایط 10 درصد کاربران را به داخل شهر هدایت می‌کند. ایجاد زیرگذر و اصلاح مبادی شمال شهر برای ورود مسافران به داخل شهر یکی دیگر از طرح‌های شهرداری بوده و تمام تلاش ما ایجاد امکان حضور در شهر برای مسافران بوده که سبب توسعه اقتصادی شیرگاه می‌شود.

تسنیم:برای توسعه گردشگری و ایجاد درآمد گردشگری در شیرگاه چه اقداماتی صورت گرفته است؟

احمدی: 7500 متر زمین در منطقه دوآب با 12 واحد مسکونی با توافق مالکان تسطیح شده و به عنوان محل استقرار موقت گردشگران در شهر ایجاد می‌شود. سه میلیارد تومان وام 4 درصدی مصوب که در مراحل پایانی بوده و 30 سوئیت گردشگری ایجاد که در سال 98 مراحل اجرایی آن انجام می‌شود و با اجرای این طرح بخش عمده ای از منابع هزینه جاری شهری از این واحد تامین  و سبب توسعه گردشگری در شیرگاه می‌شود.

طرح تملک 30 هکتار پارک جنگلی میانشار از دیگر طرح‌های گردشگری شهرداری شیرگاه بوده که 60 درصد مراحل اجرایی آن طی شده و در مسیر جنگل پلنگ دره قرار دارد که ماهانه 300 هزار گردشگر از سراسر کشور به اینجا عزیمت می‌کنند که می‌تواند منبع مالی برای شهرداری فراهم کند و سبب ایجاد اشتغال در منطقه شود. این 30 هکتار به 10 سرمایه‌گذار واگذار می‌شود و با حفظ فضای ثابت جنگل و با رعایت و حفظ و صیانت از مواهب خدادادی این طرح اجرایی می‌شود.

تسنیم: اقدامات عمرانی که از سوی شهرداری در حال اجرا بوده را نام ببرید.

احمدی: طرح بازآفرینی شهری یکی از طرح‌های بسیار خوب و بزرگ شهرداری شیرگاه برای توسعه زیرساخت‌ها و مبلمان شهری بوده که در حال انجام است علاوه بر آن آسفالت 40 کوچه، ایجاد زیرگذر در منطقه لپر، احداث میدان در مسیر اصلی، اصلاح میانگاه جاده اصلی، ایجاد مبلمان شهری در حاشیه راه آهن که از خواسته های چندین ساله مردم این شهر بوده نیز در دستور کار قرار گرفته و به‌زودی اجرایی می‌شود.

مصاحبه از هومن رمضانیان و حسین قربانی

انتهای پیام/ح

R41358/P/S6,74/CT2

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۰۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر قربانزاده بعد از ظهر پنج شنبه در نشست خبری شهردار و اعضای شورای شهر پیربازار اظهار کرد: با روی کار آمدن مدیریت جدید شهری، کار عمرانی و زیرساختی در پیربازار جان دوباره ای به خود گرفت.

رئیس شورای اسلامی شهر پیربازار به تشریح برخی از اقدامات صورت گرفته در این شهر پرداخت و بیان کرد: استقرار پایگاه اورژانس، تخریب ساختمان انتظامی و ساماندهی و تعیین تکلیف این عرصه، پیگیری جهت تعویض لوله‌های فرسوده و ترمیم شبکه انتقال آب، بهسازی پیاده روها و پیگیری جهت بازگشایی محورهای منتهی به پیربازار تنها بخشی از اقدامات در این شهر بوده است.

قربانزاده از تصویب ۲۱ میلیارد تومان اعتبار برای بودجه شهرداری در سال جاری خبر داد و اضافه کرد: این مبلغ برای ادامه روند اجرای پروژه‌های زیرساختی و عمرانی پیربازار در صحن شورا به تصویب رسید.

وی با تاکید بر لزوم استقرار ادارات و نمایندگی‌های دستگاه‌های خدمات رسان در پیربازار افزود: تا استقرار کامل ادارات و نمایندگی‌ها، مدیریت شهری پیربازار برای رفاه حال شهروندان به مطالبات مردم از دیگر دستگاه‌ها رسیدگی می‌کند.

رئیس شورای اسلامی پیربازار از خرید ۳۰۰ لامپ روشنایی برای معابر این شهر خبر داد و اضافه کرد: اگر چه تهیه لامپ معابر بر عهده شهرداری نیست اما برای رفاه حال شهروندان زیباسازی شهری این اقدام توسط مدیریت شهری صورت گرفت.

قربانزاده با اشاره به اینکه توسعه زیرساخت‌های ورزشی پیربازار در دستور کار قرار دارد، گفت: احداث پارک و زمین ورزشی برای رفاه حال شهروندان به ویژه جوانان در پیربازار جزو برنامه‌های مهم مدیریت شهری است.

وی با اشاره به انسجام، همدلی و وفاق در مدیریت و پارلمان شهری پیر بازار افزود: مجموعه اعضای شورای شهر پیربازار تمام قد از عملکرد و فعالیت‌های شهردار جوان این شهر دفاع و حمایت می‌کند.

درب شورا و شهرداری پیربازار به روی همه باز است

«حسن دوستی» عضو شورای اسلامی پیربازار در این نشست با اشاره به فرصت ۱۰ ماهه مدیریت شهری در سال گذشته اظهار کرد: شهردار جوان پیربازار در سال گذشته کمتر از ۱۰ ماه فرصت داشت و در این بازه زمانی اتفاقات خوبی را برای شهر رقم زد.

وی با اشاره به مشکل آب شرب شهر پیربازار افزود: مدیریت شهری با کمک بسیج سازندگی سپاه اقدام مشترک مؤثری برای رفع مشکل اب شرب انجام دادند.

عضو شورای اسلامی پیربازار از تعویض ۲۰ کیلومتر لوله‌های فرسوده در این شهر خبر داد و اضافه کرد: گام‌های مثبتی برای رفع چالش آب شرب و ساماندهی شبکه آبرسانی پیربازار انجام شده و در حال انجام است.

دوستی با اشاره به وجود انسجام، وفاق و همدلی بین مدیریت و پارلمانی شهری پیربازار بیان کرد: مشارکت مردم، همراهی مسؤولان استان و شهرستان، نمایندگان رشت و همچنین نگاه تعاملی شهردار و اعضای شورای شهر رسیدگی به امورات شهری را تسهیل بخشیده است.

وی با بیان اینکه درب شورا و شهرداری پیربازار به روی همه باز است، افزود: شهروندان پیربازار هر زمانی اراده کنند می‌توانند با اعضای شورا و شهردار ملاقات و دیدار چهره به چهره داشته باشند.

این عضو شورای اسلامی شهر پیربازار از برپایی میز خدمات در شهرداری پیربازار خبر داد و اضافه کرد: مجموعه مدیریت شهری آماده برپایی میز خدمت برای سرعت بخشی به حل مشکلات شهروندان را دارد.

به گفته دوستی، اعضای شورای پیربازار یک دست و با قاطعیت حامی و پشتیبان شهردار توانمند و کاربلد این شهر برای انجام امورات شهری است.

توسعه شهری مهم‌ترین دغدغه مدیریت شهری است

«کمیل حسینی» نایب رئیس شورای اسلامی شهر پیربازار در این نشست با اشاره به قدمت و پیشینه این شهر اظهار کرد: پیربازار به دلیل سبقه تاریخی و همچنین همجواری با رشت می‌توانست خیلی زودتر به توسعه و پیشرفت دست یابد و یا اینکه به امکانات حداقلی برسد اما برخی کوتاهی‌ها در گذشته این توفیقات را از این شهر سلب کرده است.

وی با بیان اینکه توسعه شهری مهم‌ترین دغدغه مدیریت شهری است، افزود: استقرار اورژانس، آتش نشانی و تأمین برخی زیرساخت‌ها خیلی زودتر از اینها می‌توانست در پیربازار رقم بخورد اما نشد و با روی کار آمدن مدیریت جدید کارها گام گام به جلو پیش می‌رود.

نایب رئیس شورای اسلامی پیربازار با بیان اینکه بخش عمده‌ای از وقت شهرداری و شورا صرف تأمین زیرساخت‌های شهر شد، گفت: اگر زیرساخت‌های شهری در پیربازار در گذشته فراهم می‌شد قطعاً این روزها فکر و اندیشه مدیریت شهری روی برنامه‌های مهم‌تری معطوف می‌شد.

حسینی با بیان اینکه دبنال کالبد شکافی برای حل نشدن مشکلات نیستیم، اضافه کرد: اعضای شورا و شهردار به دنبال باز کردن گره مشکلات و موضوعات هستند.

افزایش ۴۵ درصدی درآمد شهرداری پیربازار

«مهرشاد پورنوروز» عضو شورای اسلامی شهر پیربازار هم در این نشست از درآمد ۱۴۰ میلیارد ریالی شهرداری پیربازار خبر داد و اظهار کرد: که نیمی از این میزان درآمد در بخش عمرانی و مابقی صرف هزینه‌های جاری شهرداری شد.

وی از افزایش ۴۵ درصدی درآمد شهرداری پیربازار در سال گذشته خبر داد و افزود: با توجه به عدم وجود درآمد پایدار برای شهرداری پیربازار جذب درآمد ۱۴۰ میلیارد ریالی رقم مثبتی به حساب می‌آید.

این عضو شورای پیربازار با تاکید بر لزوم اجرای پروژه‌های عمرانی و زیرساختی در این شهر بیان کرد: مدیریت شهری پیربازار در سال جاری دنبال رونق بخشی پروژه‌های عمرانی شهری هستند تا کم و کاستی‌ها در این بخش جبران شود.

پورنوروز با اشاره به اینکه ایجاد فضای تفریحی و تفرجگاهی در پیربازار مورد توجه است، گفت: احداث دو پارک تفریحی در شهر پیربازار جزو برنامه‌های مدیریت شهری در سال جاری است.

وی با تاکید بر لزوم مشارکت مردم در توسعه و عمران شهری افزود: چشم انداز روشنی برای شهر پیربازار ترسیم شده است که با مشارکت مردم و همراهی و همدلی شورا و شهرداری تحقق پیدا می‌کند.

کد خبر 6088445

دیگر خبرها

  • معرفی شهردار جدید گوراب زرمیخ
  • اردوی هفت گردی به مناسبت هفته فرهنگی در منطقه ۷ شهرداری اصفهان
  • شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • ارتباط نامعقول طرح سوال از شهردار کرج با جابجایی برخی مدیران
  • «حق‌شناس» مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری اصفهان شد
  • مرمت و بازسازی زورخانه ده‌ونک با قدمت بیش از یک قرن
  • (ویدیو) توضیحات شهردار تهران در مورد خدمات میادین میوه و تره‌بار
  • «صادقانی» سرپرست اداره کل طرح‌های توسعه شهری و منطقه‌ای شهرداری اصفهان شد
  • «محلوجی» سرپرست امور اجرایی کمیسیون‌های ماده ۱۰۰ شهرداری اصفهان شد