Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@17:27:35 GMT

انتشار آمار رسمی کره جنوبی از واردات نفت ایران

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۸۰۹۰۲

انتشار آمار رسمی کره جنوبی از واردات نفت ایران

آمار گمرکی مقدماتی کره جنوبی نشان داد این کشور به دلیل بازگشت تحریم‌های آمریکا علیه تهران، در دسامبر برای چهارمین ماه متوالی از ایران واردات نفت نداشت.

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، توقف خرید در ماههای پایانی سال ۲۰۱۸، باعث شد میزان واردات نفت کره جنوبی از ایران در سال میلادی گذشته ۶۰ درصد کاهش نسبت به سال ۲۰۱۷ نشان دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کره جنوبی که پنجمین واردکننده بزرگ نفت جهان است در نوامبر از واشنگتن برای ادامه واردات نفت ایران معافیت شش ماهه گرفت. خریداران کره‌ای می‌توانند حداکثر ۲۰۰ هزار بشکه در روز، نفت ایران را که عمدتا میعانات است، تحت معافیت‌های واشنگتن وارد کنند اما انجام توافقات مربوطه از جمله حمل محموله و همچنین بیمه محموله زمان برده است.

منابع آگاه به رویترز اعلام کرده‌اند انتظار می‌رود واردات نفت کره جنوبی از ایران در ماه میلادی جاری از سرگرفته شود.

بر اساس گزارش رویترز، یک خریدار نفت کره جنوبی قرار است حدود دو میلیون بشکه میعانات ایران را در ژانویه دریافت کند و نخستین محموله به میزان حدود ۹۶۰ هزار بشکه در روز میعانات قرار است هفته جاری به بندر اینچئون برسد. محموله دوم به میزان ۹۹۰ هزار بشکه در روز اواخر ژانویه به کره جنوبی خواهد رسید.

طبق آمار گمرکی، واردات نفت کره جنوبی از ایران در سال ۲۰۱۸ به ۷.۱۵ میلیون تن کاهش پیدا کرد. کره جنوبی در سال ۲۰۱۷ به میزان ۱۸.۰۷ میلیون تن نفت از ایران خریده بود که ایران را در جایگاه سومین صادرکننده بزرگ نفت به کره جنوبی قرار داده بود.

کره جنوبی در دسامبر مجموعا ۱۲.۳۸ میلیون تن نفت خام وارد کرد که ۶.۶ درصد در مقایسه با ۱۳.۲۵ میلیون تن در دسامبر سال ۲۰۱۷ کاهش داشت.

این کشور در سال ۲۰۱۸ مجموعا ۱۴۸.۶۰ میلیون تن نفت وارد کرد که ۰.۱ درصد نسبت به ۱۴۸.۶۸ میلیون تن در سال ۲۰۱۷ کاهش داشت.

عربستان سعودی با صادرات ۴۳.۶۰ میلیون تن نفت خام در سال ۲۰۱۸ که ۱.۳ درصد در مقایسه با ۴۳.۰۶ میلیون تن در سال ۲۰۱۷ رشد داشت، بزرگترین صادرکننده نفت به کره جنوبی بود.

صادرات نفت آمریکا به کره جنوبی در سال ۲۰۱۸ بیش از چهار برابر افزایش یافت و به ۷.۸۷ میلیون تن رسید.

آمار نهایی واردات از سوی شرکت ملی نفت کره در ماه میلادی جاری منتشر خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: واردات نفت کره جنوبی از ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۰۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود! +فیلم

تسنیم نوشت: ماجرای واردات محموله ۴۴ هزار تنی روغن خوراکی غیرقابل مصرف ‌در قالب ۳ محموله به کشور حواشی زیادی را ایجاد کرده است. براساس اخبار منتشر شده؛ بیش از ۴۷ هزار تن روغن مایع مسموم و تاریخ گذشته در دولت ابراهیم رئیسی توزیع شده است

بیش از ۹۱ هزار تن روغن مایع در مرداد ۱۴۰۰ توسط «شرکت مادر تخصصی بازرگانی ایران» از دو کشور ترکیه و آرژانتین وارد ایران شد که بنا به گزارش‌های صریح سازمان غذا و دارو مسموم به سموم کشاورزی و آفت‌کش‌ها بودند.

این محموله از مرداد ۱۴۰۰ تا اردیبهشت ۱۴۰۲ در گمرک شهید رجایی نگهداری می‌شد و طی ۴ مرحله نمونه‌برداری و آزمایش آن در آزمایشگاه‌های مختلف «غیر قابل ترخیص» و «غیر قابل مصرف انسانی» شناخته شد.

علیرغم‌ گزارش‌های رسمی درباره‌ مسموم بودن این محموله در اردیبهشت ۱۴۰۲ ؛ یک کمیته فنی نتایج به‌دست آمده در نمونه‌گیری‌ها را «غیر قطعی» دانست و دستور به ترخیص ۴۷ هزار تن از این روغن‌ها را صادر کرد که اکنون وارد بازار ایران شده‌اند.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در این خصوص اعلام کرد: یک محموله ۴۴ هزار تنی روغن خوراکی غیرقابل مصرف به ارزش ۷۰ میلیون یورو ‌در قالب ۳ محموله وارد بندر شهید رجایی وارد شده است.

دو مورد از این محموله‌ها مربوط به یک شرکت ترکیه‌ای و یک محموله مربوط به یک شرکت آرژانتینی است که وارد کننده این روغن‌ها شرکت بازرگانی دولتی است.

برای مدیران مربوطه، پرونده کیفری تضیع اموال عمومی تشکیل شده ‌و این پرونده در بازپرسی دادسرای بندرعباس در حال پیگیری است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود! +فیلم
  • انتشار شایعات عجیب درباره ریحانه پارسـا به دلیل یک کلیپ! | تصویر
  • ۵.۶ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد
  • پلی به گذشته - تساوی 2-2 بارسلونا و رئال مادرید در نیوکمپ (لالیگا اسپانیا - 6 می 2018) / فیلم
  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • قیمت خودرو در بازار آزاد دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه
  • صنعت نوشت‌افزار ایران در بازار جهانی کجا ایستاده است؟
  • ذخیره سد زاینده‌رود به ۳۹۶ میلیون مترمکعب رسید
  • چین صدر جدول نمایشگاه‌ها؛ ۸۵ درصد صادرات ایران برپایه نفت است
  • واردات ۱۳۴ میلیون دلار برنج هندی در ۲ ماه