Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، مهندس نیره پیروزبخت، رئیس سازمان ملی استاندارد در نشست انعقاد تفاهم نامه در زمینه های مختلف علمی، پژوهشی و اقتصادی با دکتر مهناز ملانظری، رئیس دانشگاه الزهرا (س) که در سالن همایش های بین المللی این دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: دانشگاه الزهرا، شرایط ویژه ای دارد و دختران دانشجوی این دانشگاه می توانند به گسترش استفاده از ظرفیت بانوان برای پیشرفت جامعه کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جلسه قبل با اتاق بازرگانی تهران، مباحث خوبی داشتیم. به جز حوزه سلامت و استانداردسازی خدمات، اشاعه فرهنگ استاندارد بسیار لازم است و باید در جامعه اشاعه پیدا کند.
وی ادامه داد: خیلی خوشحالم انجمنی علمی در دانشگاه الزهرا برای استاندارد تاسیس شده است. گزارش هایی که به سازمان ملی استاندارد هم بسیار امیدوار کننده بود و ثابت کرد نسل جوان، نسلی پویا و هماهنگ با تحولات روز دنیا است.
پیروزبخت تصریح کرد: روند استانداردسازی در دانشگاه الزهرا و دانشگاه علم و صنعت شتاب خوبی گرفته که باعث افتخار ماست. رئیس سازمان جهانی استاندارد وقتی با معاون رئیس جمهوری کشورمان صحبت کرد، به تمجید از فضای دانشگاه های ما پرداخت. او معتقد بود در هیچ کشوری تا این اندازه شور و شوق و پتانسیل دانشجویی برای استانداردسازی وجود ندارد.
وی افزود: قدم هایی برای مشارکت دانشجویان در تدوین استانداردهای بین المللی تعریف شده و ان شاءالله با کمک دانشگاه الزهرا، این اتفاق محقق خواهددشد.
رئیس سازمان ملی استاندارد با اشاره به آزمایشگاه های دانشگاه الزهرا گفت: از وجود چنین آزمایشگاه هایی برای استانداردسازی استقبال می کنیم. تفاهم نامه امروز هم برای گسترش همکاری هاست. دانشگاه برای ما در اولویت قرار دارد و از طرفی وقتی دانشگاه، کاری را انجام دهد، خیال مان راحت است.
پیروزبخت در خصوص قانون جدید سازمان ملی استاندارد تاکید کرد: خوشبختانه سال گذشته قانونی تصویب شد که در چند ماده بر ظرفیت آموزشی و پژوهشی دانشگاه تاکید شده است. سازمان ملی استاندارد توجه ویژه ای به بحث پژوهش دارد، در حالی که در گذشته بیشتر صنعت مد نظر قرار داشت. ما به ۱۰ هزار دانشجوی دانشگاه الزهرا به چشم ۱۰ هزار مبلغ استاندارد نگاه می کنیم. ما نمی خواهیم فقط استاد تمام‌ها کارشناس استاندارد شوند و می خواهیم از ظرفیت بقیه استادان هم بهره ببریم. برای اشاعه فرهنگ استاندارد باید از مراکز آموزشی شروع کرد و تا زمانی که این فرهنگ جا نیفتد، نمی توان توقع پیشرفتی داشت.

168 / 167

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۰۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، واحد علوم و تحقیقات، برای نخستین بار در دانشگاه آزاد اسلامی و با پیگیری‌های صورت گرفته از سوی اداره کل طرح و برنامه، بودجه و تعالی سازمانی با رهنمودهای قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات و معاونت توسعه و مدیریت منابع این واحد، موفق به دریافت گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی به شرح زیر شده است:

بیشتر بخوانید: دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات و شرکت ملی انفورماتیک سند همکاری امضا کردند

ISO ۱۰۰۰۲:۲۰۱۸ (فرآیند رسیدگی به شکایات ذی‌نفعان)؛

ISO ۱۰۰۰۴:۲۰۱۸ (سنجش میزان رضایت‌مندی مشتری)؛

ISO ۲۱۰۰۱:۲۰۱۸ (استانداردسازی مدیریت آموزشی مبتنی بر نیازهای فراگیران)؛

ISO ۱۰۰۱۵:۲۰۱۹ (مدیریت شایستگی و توسعه افراد)؛

گواهینامه ISO ۲۱۰۰۱ و گواهینامه ISO ۱۰۰۱۵؛ برای نخستین ‌بار در سطح دانشگاه‌های کشور توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، کسب شده است.

گفتنی است، اقدامات صورت گرفته در فرآیند کسب گواهینامه‌های استاندارد بین المللی ISO پیرو تاکیدات دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و متمرکز بر محورهای سند تحول و تعالی این دانشگاه، محقق شده است.

لازم به ذکر است، در مسیر دریافت این چهار گواهینامه، "محور راهبردی دانشگاه سرآمد و پاسخگو" مبتنی بر تحقق اهداف مندرج در بسته کاری مشتمل بر ارتقاء پاسخگویی و قابلیت حل مسئله، توسعه فناوری، نوآوری و کارآفرینی و ارتقاء جایگاه بین‌المللی و الهام‌بخشی، مدنظر قرار گرفته است.

همچنین "محور راهبردی دانشگاه کارآمد و پایدار" مبتنی بر تحقق اهداف مندرج در بسته کاری شامل دستیابی به سازمان یادگیرنده، فعالیت‌های منسجم و هم‌افزایی شبکه‌ای و تحول در فرهنگ سازمانی، از دیگر ضرورت‌های تبیین شده جهت دریافت گواهینامه‌های استاندارد بین المللی ISO در واحد علوم و تحقیقات، بوده است.

بر اساس این گزارش، گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی ذیل توسط شرکت کیفیت و انطباق پویا (KQR) دریافت شده است که ISO۱۰۰۰۲ و ISO۱۰۰۰۴ تحت لیسانس Benchmark certificate انگلستان و گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی ISO۲۱۰۰۱ و ISO۱۰۰۱۵ تحت لیسانس استرالیا، صادر شده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229476 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • تلاش برای راه‌اندازی دانشگاه‌های وقفی در کشور
  • توجه ویژه رسانه‌های عربی به سفر «مهم» بارزانی به ایران
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • تولید مقاطع فولادی استاندارد و ریل در ذوب آهن اصفهان
  • محورهای سفر ویژه رئیس سازمان سیا به قطر
  • قاسمی: هر جا از قرآن فاصله گرفتیم به همان میزان دچار مشکل و انحراف شدیم +فیلم
  • توجه به آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها کشور را سروسامان می‌دهد
  • اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • مدیرکل نظارت، کنترل فنی و استاندارد سازمان نقشه‌برداری معرفی شد