Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کنفدراسیون صادرات ایران گفت: اینکه تحریم‌ها تاثیر خودش را در اولین مرحله صادرات کشور نشان می‌دهد غیر قابل انکار است اما به نظر من نقش خود تحریمی‌ها بیشتر از تحریم‌های خارجی است. ۲۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۰ اقتصادی اقتصاد ایران صنعت و تجارت نظرات - اخبار اقتصادی -

محمد لاهوتی رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: اینکه تحریم ها تاثیر خودش را در اولین مرحله نشان میدهد غیر قابل انکار است و مشکلاتی برای خرید کالا یا دریافت پول ایجاد می‌کند اما اینکه خود تحریمی ها چقدر میتواند تاثیر داشته باشد امری دیگر است؛ به نظر من نقش خود تحریمی ها در ایجاد مشکل برای صادرات بیشتر از تحریم‌های خارجی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خود تحریمی ها از روی عمد یا نظر نیست و به نوعی تحت تاثیر فضای فعلی قرار دارد. مشکل ارز به وجود می آید و ارز حاصل از صادرات بایدسریع به کشور برگردد، این موارد خودش دلایلی از تحریم است که سیاست گذار را مجبور میکند تا بتواند آن شرایط را مدیریت کند.

رئیس کنفدراسیون صادرات ایران ادامه داد: این تصمیمها دربرخی از موارد بدون کارشناسی و بررسی اتخاذ و عملا باعث میشود که مشکلات بیشتر شود؛ از  فروردین ماه سال جاری شاهد بخشنامه‌ها و دستور العمل‌های متعددی در حوزه تجارت کشور هستیم.

وی با اشاره به بخش از این بخشنامه و دستور العمل‌های جدیدی که در 8 ماه سال جاری گرفته و تبدیل به مانعی برای صادرات شده است، گفت: ممنوعیت‌ها، تعهدارزی، زمان برگشت، ضمانت نامه‌ها و پایه های صادراتی را داشتیم که مشکلاتی برای صادر کنندگان ایجاد کرد و در بخش واردات نیز ممنوعیت، محدودیت و تغییرات برنامه ریزی نشده را شاهد هستیم.

«تقصیر تحریم است؟»|ارتباط فرار مالیاتی چند ده هزار میلیارد تومانی را با تحریم خارجی پیدا کنید!فهرستی از مشکلات امروز صادرات که ربطی به تحریم ندارد

لاهوتی گفت: در دو ماه گذشته این شرایط بهتر و تغییرات و تصمیمات متعدد در تجارت کشور کمتر شده است؛ اگر موضوعات اقتصادی در یک مجموعه درباره آن تصمیم گیری شود می تواند سرعت و تسهیل کار را در پی داشته باشد و از تغییرات پی در پی آن جلوگیری به عمل میآید.

 رئیس کنفدراسیون صادرات ایران گفت: مشکلات پایه ای در صادرات مانند بازاریابی و شناخت و تولید بر اساس نیاز  بازارهای هدف  از گذشته وجود داشته است و کماکان نیز وجود دارد  اما الزام رفع این مشکلاتدر شرایط کنونی جز اولویت ها نیست.

مشکلات صادراتی که به خاطر سیاست‌های داخلی است نه تحریم

وی اظهار داشت: یکی از مشکلاتی که در شرایط فعلی برای بخش صادرات مشکل ایجاد کرده ممنوعیت صادرات به بهانه تنظیم بازار داخلی بود که البته بعد از مدتی نیز برداشته شد؛ اما این امر باعث شد که برخی از صادرکنندگان ما در بازارهایی که مدتها بود  برای حضور در آنها تلاش کرده بودند با مشکل موجه شوند.

لاهوتی گفت: در قوانین بالادستی ممنوعیت صادرات، حتی با بهانه تنظیم بازار داخلی ممنوع است اما این اتفاق برای صادرات کشور به وجود آمد. صادر کنندگان نمیدانندکالایی که اکنون برای صادرات آن قرارداد بسته اند، میتوانند در ماه های آینده دوباره آن را صادر کنند یا خیر.

 رئیس کنفدراسیون صادرات ایران با بیان اینکه این مشکلات برای صادرات کشور در شرایطی به وجود آمده است که از اولویت‌های همه نظام صادرات و ارز آوری است گفت:  در مواردی ثبت سفارش چند ماه زمان می برد و واردات مواد اولیه تولید به مشکل می خورد که این موارد ربطی به تحریم ندارد و به خاطر سیاستهای داخلی است.

انتهای پیام/

R1342/P/S7,77,78/CT7 واژه های کاربردی مرتبط تحریم های ایران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تحریم های ایران تحریم های ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۰۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ترکمنستان از فروش گاز به چین از روسیه بیشتر شد

ترکمنستان ۲.۴ میلیارد دلار از صادرات گاز به چین در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ درآمد داشت، در حالی که روسیه ۲ میلیارد دلار درآمد داشته است.

به گزارش ایسنا، غول انرژی گازپروم روسیه در اوایل سال ۲۰۲۴ با هیاهوی زیادی اعلام کرد از ترکمنستان به عنوان بزرگترین تامین کننده گاز طبیعی چین از نظر حجم عرضه، پیشی گرفته است، اما وقتی از درآمدهای صادراتی صحبت می‌شود، عشق آباد همچنان بالاتر از مسکو قرار دارد.

طبق گزارش پورتال نفت و گاز ترکمنستان، عشق آباد در سه ماهه اول سال میلادی جاری، ۲.۴ میلیارد دلار از صادرات گاز به چین درآمد داشته است. این رقم توسط داریو که محبوبترین وب سایت خبری ازبکستان است، تائید شده است. در گزارش داریو خاطرنشان شده است روسیه در همین مدت، ۲ میلیارد دلار از فروش گاز خود به پکن درآمد داشته است.

دلیل اختلاف بین حجم صادرات و درآمد حاصل از آن، این است که چین، گاز روسیه را با تخفیف خریداری می‌کند. نیاز کرملین به نقدینگی برای سرپا نگه داشتن کشور و در عین حال، تامین هزینه های جنگ در اوکراین، روسیه را از بیشتر اهرم های مذاکره خود در معاملاتش با پکن، محروم کرده است.

بر اساس گزارش اویل پرایس، برتری روسیه در حجم صادرات ممکن است تا زمانی ادامه یابد که تخفیف های چشمگیر این کشور در فروش گاز ادامه داشته باشد. نشریه مستقل «کرونیکل ترکمنستان» گزارش کرده است ظرفیت خط لوله گاز «قدرت سیبری» روسیه به چین در سال ۲۰۲۵، حدود ۳۸ میلیارد متر مکعب پیش بینی شده است. در همین حال، ظرفیت جمعی سه خط لوله که ترکمنستان و چین را به هم متصل می کند، به ۵۵ میلیارد متر مکعب می رسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تاثیر عجیب این ویتامین روی عصبانیت
  • درآمد ترکمنستان از فروش گاز به چین از روسیه بیشتر شد
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی خلق و خو
  • یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم
  • سیل دوبی یا تنش ایران - اسرائیل؛ کدام یک میزبانی را از ایران گرفت؟
  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد
  • اعتراف کی‌یف به دستاورد‌های نظامی روسیه
  • ونزوئلا از ضرر ۲ میلیارد دلاری ناشی از تحریم‌ها در 4 ماه گذشته خبر داد
  • ضرر ۲ میلیارد دلاری ونزوئلا به دلیل تحریم‌ها
  • ونزوئلا از ضرر ۲ میلیارد دلاری ناشی از تحریم‌ها در ۴ ماه گذشته خبر داد