Web Analytics Made Easy - Statcounter

داریوش غریب‌زاده در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان رضوی، در حاشیه برگزاری سومین جشنواره ملی فیلم کوتاه، فیلم‌نامه و عکس «تسنیم»، با بیان این مطلب اظهار کرد: به نظ من اگر قرار است که تبادل‌های میان ادیانی در قالب گفت‌وگو شکل گیرد، ابزارهایی مانند فیلم، سینما و عکس است که می‌تواند به ما در این زمینه کمک کند و به نوعی واسطه بین ما و سایر فرهنگ‌ها هستند که با کمک این واسطه‌ها است که ما با هم ارتباط برقرار می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: هرچه اتقافاتی علاوه بر اینگونه جشنواره‌ها در زمینه داستان، شعر و کتاب نیز رخ دهد، تاثیرات مثبتی را شاهد خواهیم بود. همچنین اگر به سطوح مختلفی مانند دبیرستان و حتی دبستان راه یابد، ریشه اینگونه حرکت‌ها شکل می‌گیرد.
این فیلم‌نامه نویس عنوان کرد: هنگامیکه بودجه‌های فرهنگی وارد این حوزه‌های هنری می‌شود می‌تواند اساس کاری باشد تا جوانان با استفاده از آن‌ها به این حوزه ورود پیدا کرده و به نوعی استعدادهای خود را در این مسیر بروز و ظهور دهند. از این طریق است که می‌توان به جوانان علاقه‌مند به این عرصه میدان داد تا بتوانند آثار خود را به نمایش گذاشته و استعدادهای خود را به نوعی کشف کنند.
غریب‌زاده خاطرنشان کرد: هنگامیکه هزینه‌هایی در جهت ساخت فیلم و سینما می‌شود، در واقع بهترین کاری است که می‌توان در این راستا انجام داد، چرا که ساده‌ترین ابزاری که امروزه در دست نسل جوان وجود دارد همان دوربین است و از همین طریق است که می‌توان آثار ارزشمندی را به ویژه در حوزه قرآن و عترت خلق کرد.
وی گفت: امیدوارم که اینگونه جشنواره‌ها و دیگر حرکت‌هایی که در این مسیر در نظر گرفته می‌شود، گسترده‎تر و حمایت‌ها نیز بیشتر شود و این مجال به ویژه در زمینه ساخت فیلم به جوانان داده شود تا در این عرصه گام‌های بزرگتری را بردارند.
غریب‌زاده عنوان کرد: برگزاری جشنواره یک اتفاق خوبی است در این مسیر اما اگر یک اتفاق بزرگ‎تر و با عزم راسخ‎تری رخ دهد و جوانان نیز حمایت بیشتری شوند تا بتوانند تولیداتی را با مضامین قرآنی نیز داشته باشند، می‌توان شاهد تاثیرگذاری این جشنواره‌ها در جامعه باشیم.
این فیلم‌نامه نویس بیان کرد: در واقع اینگونه جشنواره‌ها تنها جایی است که فیلم‌ساز می‌تواند اثر خود را نمایش دهد، چرا که به جز جشنواره‌ها افراد علاقه‌مند به این هنر که خواهان فیلم‌سازی هستند، جایی برای نمایش اثر خود ندارند، بنابراین از طریق این جشنواره‌ها است که فضایی برای آن‌ها فراهم می‌شود تا بتوانند وارد این عرصه شوند.
وی اظهار کرد: این عوامل بستگی به مدیریت کلان کشور دارد تا بتوان شاهد گسترش این رویدادها باشیم و آن‌ها باید برنامه‌ریزی‌هایی را در جهت گسترش این حرکت‌ها داشته باشند. به عنوان مثال می‌توان به این امر اشاره کرد که اگر جشنواره تسنیم به صورت بین‌المللی برگزار شود، قطعا می‌تواند مخاطبان بیشتری را در عرصه جهانی داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه نمی‌توان عرصه فیلم سازی را یکی از ترفندهای مقابله با دشمن دانست، خاطرنشان کرد: من به عنوان هنرمند هیچ کس را به عنوان دشمن یا دزد کشور خود نمی‌دانم و این موضوع را به گونه‌ خاصی تعریف نمی‌کنم، چرا که به عقیده من یک آمریکایی نگاه ویژه‌ای نسبت به فرهنگ خود دارد و من نیز نگاه دیگری براساس اسلام برای فرهنگ کشور خود دارم.
این فیلم‌نامه نویس خاطرنشان کرد: اینکه اگر یک آمریکایی فرهنگ خود را ترویج دهد بد نیست، بلکه کار بسیار ارزشمندی است که به فرهنگ خود اهمیت داده و به آن از شیوه‌های مختلف پرداخته تا بتواند آن را در وجود افراد کشور خود نهادینه کند و کار خود را به درستی انجام دهد.
غریب‌زاده خاطرنشان کرد: ما خود باید برای اینکه فرهنگ خود را نهادینه کنیم، وارد این کار شویم. شاید با کوچکترین کار بتوانیم بر روی فرد آمریکایی تاثیر گذاریم، چه بسا اینکه با اقدامات بزرگی که در این راه انجام داده‌ایم نیز توانستیم در این مسیر تا حدودی موفق شویم و این تاثیرگذاری را بر روی افراد و فرهنگ‌های دیگر نیز گذاشته‌ایم. به ویژه مستنداتی در زمینه‌های مختلفی مانند مستند جانبازان شیمیایی، این تاثیر گذاری را شاهد بودیم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خراسان رضوی قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۱۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا باقری دبیر جشنواره فرهنگی – هنری اتقان در احکامی نوشت:

تعامل با معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تشکیل دبیرخانه متمرکز، سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی، ارتباط با مخاطبان و نشر آثار هنرمندان و گسترش فرهنگ کار و تلاش از طریق انجام امور رسانه‌ای، از جمله اهدافی است که دبیر جشنواره اتقان از دبیر اجرایی و مدیر روابط عمومی این جشنواره خواسته است.

امیرحسین شفیعی، تهیه کننده و کارگردان تئاتر، مدیر فرهنگی و دارای نشان درجه۲ هنری و مدرک کارشناسی مدیریت فرهنگی است. شفیعی در کارنامه خود دبیر اجرایی تئاتر مهم بین المللی و ملی را به ثبت رسانده که جشنواره بین المللی تئاتر فجر یکی از آنها است.

مصطفی ساجدی نیز فعال‌رسانه‌ای و دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت رسانه از دانشگاه تهران است. ساجدی سابقه سردبیری پایگاه‌های خبری و اطلاع‌رسانی و برنامه‌های تلویزیونی و همچنین معاونت خبر و اطلاع‌رسانی مرکز رسانه‌ای حوزه هنری انقلاب اسلامی را در کارنامه خود دارد.
گفتنی است که فراخوان نخستین جشنواره فرهنگی و هنری «اتقان» با هدف ارتقای فرهنگ کار و تلاش و تبدیل آن به گفتمان عمومی توسط معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با همکاری حوزه هنری انقلاب اسلامی از اسفند سال گذشته منتشر شد.

این جشنواره فرهنگی به منظور تولید محتوای ادبی – هنری در حوزه فرهنگ کار، ترویج و اشاعه مؤلفه‌های فرهنگ کار و حمایت و در بخش‌های هنر‌های تجسمی (پوستر و کاریکاتور)، عکاسی، طنز، شعر، نثر، استندآپ کمدی، ادبیات (شعر، داستانک، داستان کوتاه)، هنر‌های نمایشی (تئاتر خیابانی – تئاتر کوتاه (صحنه‌ای)) از هنرمندان به صورت سراسری برگزار می‌شود.

آخرین مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به جشنواره اتقان تا ۵ خرداد ماه اعلام شده و اختتامیه آن تیرماه امسال برگزار می‌شود.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • انتشار فراخوان بخش ویژه «کتاب و سینما» جشنواره فیلم کوتاه تهران
  • هم اندیشی بین المللی اصحاب ادیان و مسئله غزه برگزار می شود
  • کدام فیلم‌های سینما به جامعه کارگری ادای دین کردند؟
  • اعلام اولویت‌های تولیدی از سوی رییس سازمان سینمایی
  • باکو، میزبان ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها
  • (ویدئو) ماجرای خدمتی که عباس کیارستمی در دهه ۷۰ به سینمای ایران کرد چه بود؟
  • فرهنگ خیر و احسان ایرانی در حوزه برون‌مرزی ترویج می‌شود
  • ساخت فیلم «عشق آباد» با محوریت امام رضا (ع) و فرهنگ رضوی
  • دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان