Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-27@03:51:17 GMT

طلبه‌‌ای که قهرمان «پاورلیفتینگ» کشور است

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۸۲۲۳۸

طلبه‌‌ای که قهرمان «پاورلیفتینگ» کشور است

گروه ورزشی جهان نيوز: خبر این گونه آغاز می‌شد: «طلبه‌ی مدرسه علمیه حضرت ولیعصر (عج) تبریز در مسابقات قهرمان کشوری  تک پرس، تک لیفت بدون لوازم موسسه ورزش های قدرتی  WPA که انتخابی مسابقات پیش‌رو در کشور گرجستان می‌باشد، در رده سنی بزرگسالان و دسته وزنی 100 کیلوگرم، با رکورد 195 کیلوگرم مقام نخست رشته پرس را کسب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

» متن خبر کاملا مفهوم و البته عجیب بود؛ یک طلبه در مسابقات بدنسازی، قهرمان کشور شده است، مگر می‌شود؟
  با وجود گرایش روحانیت به ورزش‌های انفرادی و رزمی و کسب عناوین مختلف در این رشته‌ها، شنیدن اینکه یک طلبه در مسابقات پاورلیفتینگ و پرس سینه کشور عنوان برتر را به دست آورده است، تعجب آور است.
به همین بهانه برای آشنایی با این طلبه ورزشکار، گفتگویی با «امین فریادی خامنه» انجام دادیم که ماحصل آن در ادامه از نظرتان می‌گذرد.
 
 ابتدا خود را معرفی کرده و مختصری از سوابق و عناوین ورزشی‌تان برایمان بفرمایید.
امین فریادی خامنه، متولد سال 1370 در شهر خامنه و ساکن این شهر هستم و پس از گرفتن مدرک کارشناسی در رشته حقوق و گذراندن خدمت مقدس سربازی، به عنوان طلبه وارد مدرسه علمیه حضرت ولیعصر (عج) تبریز شده‌ام.

رشته ورزشی‌ام پاورلیفیتینگ و پرس سینه می‌باشد که به عنوان داور ملی این رشته نیز گاهی داوری می‌کنم و تابحال سه دوره قهرمان مسابقات کشوری، دو دوره قهرمان مسابقات شمالغرب کشور و هشت دوره قهرمان مسابقات استان شده‌ام و در مسابقات مچ‌اندازی استان آذربایجان‌شرقی نیز عنوان اول را در کارنامه‌ ورزشی ام  دارم . بیش از 15 سال است این رشته ورزشی را دنبال می‌کنم و در سال 1385 اولین بار در مسابقات حضور یافته‌ام.
 
سابقه مربیگری دارید؟
یک باشگاه بدنسازی داشتم و حدود هشت سال نیز باشگاه داری و مربیگری را تجربه کرده‌ام.
 
چه عواملی باعث ورودتان به حوزه علمیه شد؟
عوامل مختلفی در ورودم به حوزه علمیه دخیل بودند که شاید اصلی‌ترین آن‌ها حضور در مساجد و هیئات مذهبی و نشستن پای منابر اساتید و روحانیت می‌باشد.
 
دلیل گرایش به این رشته ورزشی را بفرمایید و در خصوص کارکردهایش نیز توضیح دهید.
در ابتدای بحث اشاره به خواسته معروف مقام معظم رهبری از جوانان یعنی همان «تحصیل، تهذیب و ورزش» خالی از لطف نخواهد بود. ورزش شاید اصلی‌ترین عامل برای سلامتی جسمی بوده و در ارتقاء روحیه و نشاط نیز بسیار تاثیرگذار است و شاید بهترین پاسخ برای این سؤال همان عبارت معروف (جسم و روح سالم در بدن سالم) باشد.

با توجه به اینکه یکی از رسالت‌های اصلی حوزه علمیه و طلاب، تبلیغ است؛ ورزش با توجه به طیف مخاطبینی که دارد یکی از بهترین راه‌ها برای عمل به این رسالت مهم است. ورزش‌های عامه پسند و پر مخاطب می‌تواند یکی از بهترین ابزارها برای انجام امور تبلیغی باشد که من این موضوع را از نزدیک لمس کرده و تأثیراتش را دیده‌ام.
 
برخوردهایی با شما به عنوان یک طلبه ورزشکار در میادین ورزشی چگونه بود؟
وقتی متوجه می‌شدند یک طلبه‌ام، تعجب می‌کردند  که مگر می‌شود در عین حال که طلبه هستی، یک ورزشکار قهرمان کشور هم باشی آن‌هم در رشته‌ای مثل بدنسازی! از من می‌پرسیدند چگونه تمرین می‌کنی یا در حوزه علمیه چگونه تغذیه‌ات را کنترل می‌کنی که بدنت دچار افت نمی‌شود.
برداشت من از این برخوردها این است که مردم فکر می‌کنند که روحانیت به‌ندرت دست به ورزش می‌زند آنهم در حد خودمانی و فامیلی نه قهرمانی کشور و در رشته‌های متداولی مثل فوتبال، والیبال و امثالهم.

  از نظر شما این برخوردها و سؤالات چه دلیلی دارد؟
شاید ضعیف و کمرنگ بودن ورزش در حوزه‌های علمیه و در بین طلاب عامل این نگرش و تعجب مردم باشد. من وقتی به عنوان داور در مسابقات حضور می‌یابم و متوجه طلبه بودنم می‌شود، باور نمی‌کنند و سؤالات متعدد و گاهی عجیبی هم مطرح می‌کنند.
 
نگاه حوزه و روحانیت به ورزش چگونه است؟
مسؤولان مدرسه، مدیریت حوزه علمیه استان و حتی امام جمعه محترم و مردمی تبریز نگاه مناسبی به ورزش دارند و حمایت‌های کافی از من صورت می‌گیرد، ولی نظر من این است که باید ورزش را خودمان با انگیزه و علاقه شروع کنیم و دنبال سالن و زمین ورزشی یا یک دوره ورزشی نباشیم.

باید با یک هدف مشخص و بصورت برنامه‌ریزی ورزش کرد و با خوابیدن و اتلاف وقت کار به جایی نمی‌رسد. ورزش برای سلامتی جسم و روح و مهمتر از آن برای معرفی بهتر حوزه علمیه و از بین بردن نگرشی که یک روحانی نمی‌تواند یک قهرمان ورزشی در رشته‌های متفاوت باشد، بسیار کارساز است.
 
 رشته ورزشی شما نیازمند تمرینات و رژیم غذایی خاصی است، از این بابت در حوزه دچار مشکل نمی‌شوید؟
به من می‌گویند چگونه در حوزه با وجود محدودیت‌های تغذیه‌ای و تمرینی، زندگی می‌کنی که بدنت افت نمی‌کند و دچار مشکل نمی‌شوی. بألاخره غذای خانه نیست و تفاوت‌هایی با رژیم غذایی ورزشکاران حرفه‌ای دارد و محدودیت‌هایی به لحاظ تمرین نیز پیش می‌آید؛ من در پاسخ به آن‌ها می‌گویم که این غذای امام زمان (عج) که از آن می‌خورم و من را بسیار آماده نگه می‌دارد.
 
آیا طلبگی در ورزش شما تاثیرگذار بوده و چه سمت و سویی به ورزش داده است؟
از نظر من، مهم این است که نگرش به ورزش چگونه و در چه سطحی باشد. ورزش یک بعد قهرمانی و بعد مهمتر دیگری به نام پهلوانی دارد. متأسفانه در کشور ما بجای پهلوان پروری، قهرمان پروری صورت گرفته است، تا زمانی که در مسابقات حضور می‌یابی، مدال کسب می‌کنی و داور هستی، تو را بعنوان ورزشکار شناخته و تکریمت می‌کنند ولی پس از آن معلوم نیست چه بر سرت خواهد آمد.

همیشه به عنوان یک طلبه ورزشکار، سعی بر این داشتم که با ادب، رفتار، احترام و گفتار مناسب، این را که ورزش در مقابل اخلاق است را ترویج دهم و همیشه دنبال این بوده‌ام که پهلوانی در ورزش را بجای قهرمان‌پروری محض که بدون پهلوانی است، گسترش یابد و موضوع ترویج مسائل اخلاقی، تربیتی و عمل به رسالت تبلیغی نیز همیشه مد نظرم بوده است.  

  در پایان اگر صحبت خاصی دارید، بفرمایید.
خانواده نقش مهم در پیشرفت من ایفاء کرده است. با وجود اینکه پدرم جانباز هستند، نقش بی بدیلی در رسیدن من به این مرحله داشته‌اند. این رشته ورزشی را من در شهرستان خامنه معرفی کرده‌ام و تنها مربی و همراهم در تمامی مسابقات، پدرم بوده و برای حضور در مسابقات همراهم به استان‌های مختلف سفر می‌کردند که جا دارد به صورت ویژه از ایشان تشکر کنم.

برای ورزش کردن باید علاقه و انگیزش کافی وجود داشته باشد، تا به الان ورزش‌های زیادی را تجربه کرده ام و علت اینکه به صورت حرفه‌ای بدنسازی را انتخاب کرده‌ام این است که امکانات کافی برای ورزش‌های انفرادی مورد علاقه‌ام در شهرمان وجود نداشت.

در خدمت مقدس سربازی نیز در رشته‌های مختلفی مثل بدنسازی، پرس سینه، طناب‌کشی و ورزش‌های باستانی در مسابقات ارتش حضور یافته‌ام و کل دوران خدمتی‌ام به ورزش محدود شده است. البته این را هم بگویم که با وجود جانباز بودن پدر و تک فرزند بودنم، نزدیک به 20 ماه خدمت کرده‌ام.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۲۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت ۲۰ هزار نفر در المپیاد ورزشی فرهنگی بسیجیان مازندران

به گزارش خبرنگار مهر, سردار سیاوش مسلمی عصر چهارشنبه در آئین اختتامیه مرحله نهایی اولین المپیاد ورزشی، فرهنگی و علمی پایگاه‌های مقاومت بسیج استان مازندران جام شهید مدافع امنیت روح الله عجمیان که به میزبانی شهرستان فریدونکنار برگزار شد، از همه کسانی که در پایین‌ترین سطح برگزاری این مسابقات (پایگاه‌های مقاومت محلات) تا بخش و شهرستان زحمت کشیدند تا این برنامه در عرصه‌های علمی، ورزشی و فرهنگی برگزار شود تقدیر و تشکر کرد.

فرمانده سپاه کربلا افزود: طبیعتاً این اقدام صورت نمی‌گرفت مگر با همکاری و هم افزایی که بین بخش‌های اداره کل ورزش جوانان استان، اداره ورزش شهرستان‌ها، شوراها و شهرداری‌ها، دهیاران و بخشداری‌ها و همچنین فرماندهان نواحی، حوزه‌های مقاومت و پایگاه‌های مقاومت ایجاد و زمینه لازم را فراهم کردند.

وی از شرکت حدود ۲۰ هزار نفر در این مسابقات خبر داد و گفت: به موجب برگزاری این مسابقات فضای خوبی برای جوانان ایجاد شد و حضور جوانان در این عرصه‌ها برای جسم، روح، فکر و برای آینده کشور که موجبات افتخار آفرینی را فراهم می‌کند، نقطه قوتی است.

سردار مسلمی با بیان اینکه خدمت به مردم فقط معیشتی نیست، اظهار کرد: همه ما در هر سطوحی که مسئولیت داریم باید یکی از اصلی ترین دغدغه‌ها پرداختن به نسل جوان و خدمت به مردم باشد باتوجه به اینکه خدمت به مردم، فقط معیشتی نیست و عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اعتقادی و ورزشی همه این سطح می‌تواند عرصه خدمتگزاری باشد.

فرمانده سپاه کربلا از ۱۴۴ سالن ورزشی که در اختیار بسیجیان قرار داده شده، خبر داد و افزود: امروز افتخارمان این است که در مجموعه بسیج در خدمت مردم باشیم و به عنوان بخشی از جامعه ورزشی در استان مازندران انجام وظیفه کنیم و تاکنون ۱۴۴ سالن ورزشی در خدمت جوانان بسیجی استان مازندران قرار داده شده است.

سردار مسلمی با اشاره به مسئولیت خویش در کسوت رئیس هیئت کشتی بسیج کشور بیان داشت: امروز در حوزه ورزش کشتی، مازندران به عنوان قطب کشتی ایران است بر همین مبنا برنامه ریزی هایی را با هیئت کشتی استان برقرار کرده‌ایم که لیگ کشتی استانی و چندین تیم را در لیگ برتر و دسته یک داشته باشیم و ان شاءالله بتوانیم بخشی از سهم خودمان را به عنوان آورده مجموعه سپاه در حوزه کشتی تقدیم علاقه مندان کشتی کنیم.

کد خبر 6088037

دیگر خبرها

  • تجلیل از آقای ورزش ایران در حاشیه کشتی فرنگی جام تختی
  • روایت برگزیدگان جشنواره «قهرمان ایران» از عملکرد رسانه ملی
  • معیار انتخاب و اعزام ورزشکاران برای مسابقات کشوری پرس‌سینه
  • رقابت ۲۸۵ دانش‌آموز مدارس سمپاد در مسابقات ورزشی کردستان
  • اختتامیه جشنواره قهرمان ایران/ بهترین‌های ورزش ایران معرفی شدند
  • شرکت ۲۰ هزار نفر در المپیاد ورزشی فرهنگی بسیجیان مازندران
  • آکادمی ورزش و تندرستی دانشگاه علامه‌طباطبایی راه‌اندازی شد
  • برگزاری آیین اختتامیه جشنواره «قهرمان ایران»
  • بانوان پلیس؛ مامن زنان آسیب دیده/ کسب ۴۰ مدال ورزشی
  • ایجاد نشاط اجتماعی در جوامع محلی با برگزاری مسابقات ورزشی