Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، پس از اتفاقات ۲ سال پیش، روابط سیاسی کشور‌های عربستان، امارات و قطر تیره و تار و از سال ۲۰۱۷ تمامی راه‌های زمینی، دریایی و هوایی عربستان و کشور‌های همسو نظیر امارات با قطر بسته شد و آن‌ها از قطری‌ها درخواست‌هایی کردند تا روابط به حالت عادی بازگردد که با پاسخ منفی مسئولان قطری همراه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع به ورزش و به خصوص فوتبال هم ورود کرد تا جایی که اماراتی‌ها و عربستانی برای بازی در لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۱۸ خواستار برگزاری دیدارهایشان با نمایندگان قطر در کشور ثالث (بی طرف) بودند که کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) این موضوع را رد کرد. البته در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه موضوع حق پخش تلویزیونی نیز درگیری‌های زیادی را بین عربستان و قطر بوجود آورد، زیرا قطر با BEIN SPORT و عربستان با BE OUT Q فعالیت می‌کرد و در صدد بودند تا قطر را که حق پخش بازی‌ها را خریداری کرده، بیرون بیاندازند و خودشان حق پخش مسابقات را بگیرند که موفق نبودند، زیرا در حال حاضر همه کشور‌ها مجبور هستند تا برای دیدن بازی‌های مهم ورزش جهان با قطر گفتگو و مذاکره کنند که حق پخش بالاتری نسبت به دیگران دارد.

البته با همگروه شدن عربستان و قطر در جام ملت های آسیا ۲۰۱۹، همگان منتظر دیدار سیاسی ترین بازی جام ملت ها هستند و به دلیل مشکلات امارات با قطری ها، آنها دخالت هایی را انجام دادند که به مذاق مسئولان قطری خوش نیامده است.

1 - پلیس امارات مانع حضور نایب رئیس قطری کنفدراسیون فوتبال آسیا شد

عجیب‌ترین اتفاق زمانی رخ داد که سعود المهندی، نایب رئیس قطری کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) در هنگام ورود به امارات با ممانعت پلیس این کشور روبرو شد و چند ساعتی درگیر حل این مشکل بود. هرچند پس از گذشت چند ساعت او در نشست سران کنفدراسیون فوتبال آسیا در دبی حضور یافت، اما رسانه‌های قطری این مشکل را آبروریزی امارات قلمداد کردند و خواستار رفع حل مشکل شدند که این اتفاق رخ نداد.

 2 - جلوگیری از حضور ۵ خبرنگار قطری در امارات

اماراتی‌ها ۱۷ دی ۱۳۹۷ مانع ورود پنج خبرنگار قطری که برای پوشش مسابقات به امارات می‌رفتند، شدند و به یکی از خبرنگاران روزنامه الخلیج گفتند که گذرنامه او باید توسط مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا چک شود و به نوعی مانع ورود او به خاک امارات شدند که همین امر سبب بازگشت او به دوحه شد.

همچنین خبرنگاری دیگر که با روادید گردشگری برای تماشای دیدار‌ها آمده بود تا در طول برگزاری مسابقات گزارش‌هایی درباره این مسابقات تهیه کند، به دلایلی نامعلوم بازداشت شد. اینبار، اما اماراتی‌ها دلیل مشکل ویزای این خبرنگار را اندازه عکس او عنوان کردند و این در حالیست که روادید او با سایرین هیچ تفاوتی نداشت، اما مانع حضور او در دیدار‌های جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۹ شدند.

البته درباره صدور ویزا برای اصحاب رسانه نیز ابهاماتی وجود دارد. روادید افراد رسانه‌ای در امارات توسط نیرو‌های بی طرف کنفدراسیون فوتبال آسیا صادر می‌شود و این روند در تمامی مسابقات معمول است. اگر مدارک قانونی و مورد تایید از سوی مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا باشد، دلیلی برای این کار اماراتی‌ها وجود ندارد.

در جریان برگزاری مسابقات جام ملت های آسیا به میزبانی امارات متحده عربی اصحاب رسانه به صورت متوالی و با روندی غیر معمول تحت تحقیقات امنیتی قرار گرفته و در این رابطه نقض حقوق شخصی از سوی مقامات اماراتی قابل مشاهده بود. اماراتی ها در تلاش بودند تا آدرس منزل، شماره منزل، نوشته ها وگزارش های این افراد را زیر نظر داشته باشند. آن ها به دلایل نامشخص نوشته های ورزشی قطری ها را به مسائل سیاسی مرتبط و با دستوری خودسرانه بیش از ۱۳ ساعت این افراد را در خاک کشورشان در جایی همانند لابی فرودگاه حبس می کردند.

3 - ائتلاف شوم عربستان و امارات برای شکست قطر

سیاسی‌ترین بازی جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۹ امارات درحالی از روز پنج شنبه هفته جاری آغاز می‌شود که سعودی‌ها برای صدرنشینی دست به هرکاری می‌زنند و فدراسیون فوتبال این کشور اعلام کرد که ۹ هزار بلیت مجانی برای این دیدار در نظر گرفته که آن‌ها را بین هواداران عربستانی و اماراتی تقسیم خواهد کرد تا خود را آماده دیدار برابر قطر کنند.

محمد الدوسری، مسئول توزیع بلیت‌های مجانی عربستان گفت‌ که استقبال اماراتی ها برای دیدن این رقابت زیاد بوده و قرار است با شعار "با هم تا ابد" به حمایت از هم در جام ملت های آسیا بپردازند.

دیدار تیم‌ ‌ملی فوتبال عربستان و قطر ۲۷ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه زاید ابوظبی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

سیاسی‌ترین بازی جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۹ در قطر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار ورزشی جام ملت های آسیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۳۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرهاد مجیدی تصمیم نهایی را گرفت: در امارات می‌مانم!

فرهاد مجیدی در ۳ مقطع زمانی مختلف سکان هدایت استقلال را برعهده گرفت که مهم‌ترین دوران سرمربیگری او در جمع آبی‌پوشان پایتخت، در لیگ بیست‌ویکم اتفاق افتاد. مجیدی که در ۲ نوبت در قامت جانشین موقت به جای وینفرد شفر و آندره‌آ استراماچونی روی نیمکت استقلال حضور پیدا کرد، روزهای پرفرازوفرودی را در جمع آبی‌پوشان پایتخت گذراند اما در دوره سوم حضورش در استقلال که بعد از پایان همکاری آبی‌ها با محمود فکری بود، شرایط کاملاً متفاوت پیش رفت.

استقلالی‌ها هم در آسیا با فرهاد مجیدی عملکرد قابل‌قبولی را از خود به جای گذاشتند و هم در اولین فصلی که مجیدی از ابتدای فصل روی نیمکت استقلال نشست، آبی‌پوشان پایتخت رکوردهای تاریخی را از خود به جای گذاشتند و بدون باخت و با ثبت بیشترین امتیاز در تاریخ لیگ برتر به مقام قهرمانی رسیدند. در کنار روزهای پراتفاق اما شیرین مجیدی در استقلال، باید اشاره‌ای هم به دوران سرمربیگری او در تیم امید ایران و اتحاد کلبا داشته باشیم که سرمربی ایرانی روزهای پرتلاطمی را در فوتبال امارات در نقش سرمربی اتحاد کلبا گذراند و در نهایت به شکلی توافقی از این تیم اماراتی جدا شد.

مجیدی برای دست‌نخورده‌ماندن رکورد تاریخی‌اش در استقلال، تصمیم هوشمندانه‌ای گرفت و بعد از یک فصل شکست‌ناپذیری همراه استقلال و کسب قهرمانی تاریخی، در قامت لژیونر در عرصه سرمربیگری کارش را پیش برد و حالا همواره نام او به عنوان جدی‌ترین آلترناتیو نیمکت استقلال مطرح است. با توجه به پایان همکاری فرهاد مجیدی و اتحاد کلبا، در طول ۲ اخیر بارها نام او برای حضور در تیم‌های مختلف در فوتبال ایران به میان آمده اما این سرمربی جوان در مقطع کنونی هیچ تصمیمی برای مربیگری در فوتبال ایران ندارد.

استقلال سرمربی دارد، حضور در تراکتور را نمی‌خواهد!
جواد نکونام سرمربی کنونی آبی‌پوشان پایتخت توانسته عملکردی درخشان را از خود به جای بگذارد و صدرنشینی در لیگ بیست‌وسوم و قدم زدن در مسیر کسب عنوان قهرمانی باعث شده تا سایه فرهاد از نیمکت آبی‌ها دور باشد؛ هر چند که در طول ماه‌های اخیر شایعاتی درباره حضور احتمالی مجیدی به جای نکونام به میان آمد اما بررسی دقیق‌تر نشان می‌دهد که هم نکونام قراردادی ۳ ساله با استقلال دارد و هم اینکه در شرایط فعلی، فرهاد مجیدی علاقه‌ای به حضور دوباره در فوتبال ایران و تیم استقلال نشان نداده است.

فرهاد مجیدی البته برای بازگشت به چرخه سرمربیان لیگ برتری، پیشنهادی از تیم تراکتور تبریز هم روی میز خود داشت و مدیران باشگاه تراکتور تایید کردند که برای جانشینی پاکو خمس به سراغ استخدام مجیدی رفته‌اند اما با این وجود، فرهاد مجیدی به پیشنهاد تراکتوری‌ها پاسخ منفی داده و تمایلی برای حضور روی نیمکت سرخ‌پوشان تبریزی نشان نداده است. پاسخ منفی مجیدی به پیشنهاد تراکتوری‌ها باعث شده تا دوری این سرمربی جوان از چرخه سرمربیان لیگ برتری به ۲ سال نزدیک شود و به نظر می‌رسد که این دوری تداوم خواهد داشت.

فرهاد حتی هدایت تیم امید را هم نمی‌خواهد
مسئولان فدراسیون فوتبال در حال برنامه‌ریزی برای معرفی اعضای جدید کادرفنی تیم‌های پایه ملی هستند و در این زمینه، برای هدایت تیم امید ایران نام فرهاد مجیدی به میان آمد؛ آن‌هم در حالی‌که مجیدی تجربه کوتاه سرمربیگری در تیم امید را در کارنامه خود دارد اما با این وجود، او در مقطع فعلی هیچ تمایلی به حضور در تیم امید ندارد و گفته می‌شود که مجیدی تنها در شرایطی علاقه‌مند به فعالیت در عرصه ملی است که پیشنهاد تیم ملی بزرگسالان به او ارائه شود تا پرونده حضور احتمالی‌اش در تیم امید هم در مقطع کنونی بسته شود.

مجیدی از تیم جدیدش در امارات رونمایی می‌کند!
سرمربی سابق استقلال که قهرمانی‌ای تاریخی را از خود در فوتبال ایران به جای گذاشته، بعد از آنکه همکاری‌اش با اتحاد کلبا به پایان رسید، سیاست سکوت را در پیش گرفت و نسبت به شایعات مطرح شده سعی کرد که واکنشی نداشته باشد. فرهاد مجیدی در سکوت خبری در حال گذراندن دوره‌های دانش‌افزایی است و پیگیری‌های بیشتر نشان می‌دهد که فرهاد تصمیم نهایی خود را گرفته و او قصد دارد تا در فوتبال امارات به کارش ادامه بدهد. براساس آخرین خبرها، مجیدی مشغول مذاکره با مدیران یکی از تیم‌های اماراتی است و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، او به‌زودی از تیم جدیدش در فوتبال امارات رونمایی می‌کند تا در نقش سرمربی لژیونر به کارش ادامه بدهد و نامش برای نیمکت تیم‌های ایرانی در حد آلترناتیو بماند.

منبع: فوتبال 360

دیگر خبرها

  • تصمیم مهم مهدی قایدی برای فصل آینده
  • چالش‌های میزبانی جام‌جهانی ۲۰۳۴ / دلار‌های نفتی عربستان قرار است چگونه هزینه شوند؟
  • فرهاد مجیدی مهمان ویژه فینال لیگ قهرمانان آسیا شد!
  • فرهاد مجیدی تصمیم نهایی را گرفت: در امارات می‌مانم!
  • یک استقلالی میهمان افتخاری فینال لیگ قهرمانان آسیا
  • فرهاد مجیدی مهمان مخصوص فینال لیگ قهرمانان آسیا
  • تاریخ و ساعت پخش فینال قهرمانان آسیا؛ العین و یوکوهاما
  • نخستین قهرمانی ستاره ایران با باشگاه قطری
  • لیگ قهرمانان آسیا| صعود العین امارات به فینال با حذف الهلال
  • شوک بزرگ؛ تیم اماراتی الهلال را از آسیا حذف کرد