Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@15:01:46 GMT

جاده چالوس پر مخاطره ترین محور البرز

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۸۴۹۷۰

جاده چالوس پر مخاطره ترین محور البرز

حوادث طبیعی از جمله ریزش سنگ، سقوط بهمن و ... خطر جاده چالوس را افزایش داده است و لق گیری و مهار سنگ ها در این محور نیازمند اعتباری فراملی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، آنچه این روزها جاده چالوس را از بار ترافیکی موجود می رهاند، جدا کردن این محور برای کاهش تصادفات رخ به رخ و تجاوز به چپ خودروهایی است که این محور را قفل می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر محدودیت های ترافیکی اعمال نمی شد جداسازی محور چالوس با گاردریل ممکن بود، اما متاسفانه انجام این امر ممکن نیست زیرا روزهای تعطیل جاده چالوس یک طرفه می شود.

حجم بالای تصادفات و ترافیک در روزهای تعطیل تمامی نیروهای پلیس راه را پای کار می آورد و حتی نیروهای ستادی از سرباز تا سرهنگ نیز در این محور فعالیت می کنند.

ایمن سازی محور چالوس نیازمند اعتبار فراملی

متاسفانه در حال حاضر چاره ای جز یک طرفه کردن جاده چالوس نداریم، سرهنگ رضا گودرزی رئیس پلیس راه البرز با بیان این جملات به خبرنگار تیتریک، می گوید: می توان جاده چالوس را دو طرفه نگاه داشت اما باید با نیرو و تجهیزات آن را مدیریت کنیم.

حوادث طبیعی از جمله ریزش سنگ، سقوط بهمن و ... خطر جاده چالوس را افزایش داده است و لق گیری و مهار سنگ ها در این محور نیازمند اعتباری فراملی است.

متاسفانه طی 30 سال اخیر بارها عنوان شده است که در نقاطی از جاده چالوس شاهد ریزش سنگ هستیم، در حالی که اگر هر سال یک نقطه ایمن سازی می شد تا کنون مرتفع شدن خطرات 30 نقطه را شاهد بودیم.

نقاط حادثه خیز ترافیکی جاده چالوس با نقاط حادثه خیز طبیعی آن متفاوت است. به طور مثال با اینکه در محدوده ارکیده، هیچگاه شاهد ریزش سنگ نبودیم اما سال 95 بر اثر ریزش سنگ در همین نقطه یک خانواده 4 نفره فوت کردند.

سقوط سنگ و بهمن در اثر وزش باد، بارندگی و گرما ایجاد می شود، برف های یخ زده با اتمام زمستان و آفتابی شدن هوا موجب سقوط بهمن خواهند شد.

به دنبال وضعیتی مطلوب برای محور چالوس هستیم

با توجه به اینکه پرواز یک کلاغ، ریزش خرده سنگ و یا روباهی که از کوه عبور می کند می تواند برای سقوط بهمن خطر ساز باشد، ایمن سازی جاده چالوس را نیازمند اعتباری فراملی خواهد کرد.

شاید نتوان به واسطه هزینه زیاد مشکلات را برطرف کرد اما مقوله ترافیکی آن بر عهده ما خواهد بود و البرز استانی است که هر ساله کاهش تصادفات را تجربه می کند و ما به دنبال وضعیتی مطلوب برای محور چالوس هستیم.

ممکن است در استان البرز 4 محدوده حادثه خیز را ایمن سازی کرده باشیم اما با توجه به متغیر بودن این مسئله، بعضا شاهد بروز حادثه در محدوده های دیگری باشیم.

چالوس حادثه خیز ترین محور البرز

بر اساس آمار در کل استان البرز 45 منطقه حادثه خیز داریم، البته تعریف نقاط حادثه خیز در محورهای آزادراهی، کوهستانی، جاده های دو طرفه و جاده های روستایی با یکدیگر متفاوت است اما چالوس حادثه خیز ترین محور البرز است.

آمار تصادفات فوتی استان البرز در جاده های روستای علی رغم وجود روستاهای متعدد، طی سه سال اخیر صفر است در حالی که در بسیاری از استان ها، آمار تصادفات به واسطه راه های روستایی افزایش یا کاهش می یابد.

فاصله هر بیلبورد در آزادراه با بیلبورد دیگر نباید کمتر از 500 متر باشد اما در البرز به واسطه عبور آزادراه از داخل شهر در اغلب نقاط، پل عابر پیاده جانمایی شده است و به واسطه کمبود اعتبار، راهداری سرمایه گذاران را پای کار آروده است.

در جانمایی بیلبوردهای آزادراهی نباید جیب سرمایه گذار را به جان مردم ترجیح داد

 

به واسطه حضور سرمایه گذار، تابلوهای تبلیغاتی آزادراه ها تا چند سال به آنها واگذار می شود و علت تعدد تابلوهای تبلیغاتی بزرگراه کرج - قزوین در محدوده شهر کرج این است که فاصله 12 کیلومتری جهان نما در کلاک تا بهشت سکینه را به دلیل داشتن ورودی ها و خروجی های کمتر از استانداردِ با فاصله 3 کیلومتر، همچون خلج آباد، فردیس، ساسانی، مصباح، مهرویلا و ...  نمی توان آزادراه دانست.

پلیس در بحث جانمایی پل های عابر پیاده، و بیلبوردها بر اساس آئین نامه های داخلی حق اظهار نظر ندارد اما طی دو سال اخیر به واسطه فشارهای پلیس راه البرز ارائه نظر پلیس در جانمایی ها مصوب شده است زیرا اگر چه تامین هزینه ها الزام استفاده از سرمایه گذار را می آورد ولی در این میان نباید حق مردم نادیده گرفته شود.

 

سرهنگ گودرزی در پایان خاطر نشان کرد: در بارش های اخیر برف، عوامل راهداری پای کار بودند، این اقدام آنها قابل تقدیر است و خوشبختانه رئیس راهداری با همراهی بنده و همکاران 2 اداره، در این مواقع همواره در مناطق مختلف حضور داریم.

راهداری البرز تمامی تجهیزات زمستانی خود را بعضا با وجود نقص فنی، پای کار آورده است و آمادگی استان برای ارائه خدمات زمستانی به رانندگان نسبت به سال های گذشته کیفیت خوبی دارد.

سال های گذشته متاسفانه خودرو راهداری گازوئیل نداشت اما امروز مدیر راهداری مدیریت خوبی در جاده چالوس دارد و خوشبختانه قدم به قدم ارائه خدمات بهتری را به مسافران در محورهای مواصلاتی البرز خواهیم داشت.

گلاویژ اصحابی

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۴۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ چهار بانده شدن جاده ملاثانی به مسجدسلیمان به کجا رسید؟

تین نیوز

مردم شهر مسجد سلیمان از استاندار خوزستان تسریع در احداث جاده چهاربانده محور ملاثانی به مسجدسلیمان را مطالبه کردند. 

به گزارش خبرنگار تین نیوز، در این کارزار خطاب به علی اکبر حسینی محراب؛ استاندار خوزستان آمده است: شهر نفت خیز و تاریخی مسجدسلیمان که در تاریخ کشور در عرصه هنر و علم پزشکی و ادبیات کهن و داشتن انسان هایی فرهیخته، عالم و خدوم و همچنین احداث بناهای جدید و مدرن در کشور از اولین ها بوده و اولین چاه نفت خاورمیانه را در خاطره ها دارد و توریسم و گردشگران زیادی برای دیدن این دکل و چاه نفتی به این شهر می آیند و در حال حاضر نیز از ثروت خدادادی نفت و گاز بهره مند است و نیز تیم فوتبال در لیگ کشور دارد، از داشتن جاده چهار باند بین شهرهای ملاثانی و مسجدسلیمان بی بهره است.

در ادامه عنوان شده که تصادفات رانندگی زیادی به دلیل دوطرفه بودن جاده مذکور موجب تلفات جانی و مالی شده است و این در حالیست که بیشتر جاده های کشور از نعمت یک طرفه بودن جاده و داشتن اتوبان بهره مند هستند ولی در خوزستان ثروت خیز سزاوار نیست جاده ای با استانداردهای قدیم بین شهرهای ذکر شده داشته باشیم؛ لذا برای رفاه حال ساکنین این شهر و تردد کم خطر به مرکز استان از آن مقام تقاضا داریم که در امر تسریع احداث جاده چهار باند بین شهرهای ملاثانی و مسجدسلیمان دستور مقتضی معمول فرمایید.

این کارزار در حالی از روز 2 اردیبهشت ماه مطرح شده که معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی خوزستان چند روز پیش پیرامون آخرین وضعیت چهار خطه کردن محور اهواز ملاثانی مسجد سلیمان تشریح کرد: ۱۳ کیلومتر از مسیر ملاثانی به سمت مسجدسلیمان به صورت کامل چهار خطه شده است.

مطلب پربازدید استان ها را بخوانید:

طولانی ترین تونل ریلی خاورمیانه در لرستان ساخته می شود

رحمان بهرامی طرح چهارخطه کردن محور ملاثانی به سمت مسجدسلیمان را بسیار مهم و پرتردد عنوان کرده و گفته: در این محور، عملیات چهار خطه کردن مسیر ملاثانی به مسجدسلیمان در قالب پنج قطعه، به طول ۳۴ کیلومتر توسط پیمانکاران در حال اجرا بوده و عمده اعتبارات این طرح نیز تامین شده است.

به گفته معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی خوزستان در صورت تکمیل و اتمام این طرح ها حدود ۴۷ کیلومتر از این محور پر تردد به حالت چهار خطه تبدیل می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • نصب توری بر روی تراشه‌های ریزشی کوه در محور کرج – کندوان
  • محور کرج -چالوس مسدود شد
  • جاده کرج ـ چالوس بسته شد
  • اجرای پروژه «نصب توری» جاده کرج_چالوس را مسدود کرد
  • چالوس سه روز بسته شد؛ مسافران از مسیر جایگزین استفاده کنند
  • انسداد محور کرج – چالوس
  • حرکت عادی خودرو‌ها در جاده‌های شمال
  • ◄ چهار بانده شدن جاده ملاثانی به مسجدسلیمان به کجا رسید؟
  • ثبت بیش از ۴۳۴ هزار تماس با سامانه ۱۴۱ استان البرز
  • کندوان یکطرفه شد