Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: اعتبار درنظر گرفته شده برای حوزه سلامت در سال ۹۸ همچنان کفایت نخواهد کرد و باید این بخش مورد توجه جدی قرار گیرد. ۲۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۸ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، علی‌اکبر کریمی ظهر امروز در دومین مجمع سلامت شهرستان اراک با اشاره به بودجه سال آینده حوزه سلامت اظهار داشت: رقم پیش‌بینی شده در لایحه بودجه سال آینده حوزه سلامت، 36 هزار میلیارد تومان منابع مالی است، هر چند که این رقم مورد قبول وزیر سابق بهداشت و درمان نبود، اما در 6 سال گذشته علی‌رغم کاستی‌ها منابع حوزه سلامت، بیش از 500 درصد رشد در بودجه این حوزه را شاهد هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اعتبار درنظر گرفته شده برای حوزه سلامت در سال 98 همچنان کفایت نخواهد کرد و باید این بخش مورد توجه جدی قرار گیرد، سلامت حوزه فرابخشی بوده و قطعا توسعه آن به وسیله یک اداره، دستگاه و یا سازمان امکان‌پذیر نیست، بهترین روش برای تضمین سلامت در بین مردم اجتماعی کردن این موضوع و افزایش سطح حساسیت در جامعه در این حوزه است. 

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تلاش درراستای توسعه بهداشت و پیشگیری از بیماری‌‌ها قطعا اقدامی ارزان‌تر و سهل‌الوصول‌تر از درمان بیماری است، هر چه فعالیت‌ها در  حوزه پیشگیری افزایش یابد، مردم ثمرات  و نتیجه‌های بهتری را مشاهده می‌کنند.

کریمی بیان کرد: طرح تحول سلامت مزیت‌های خوبی دارد، اما عدم توجه جدی به پیشگیری و یا عدم توجه برابر درمان یکی از انتقاداتی وارده به این طرح است، زیرا عمده این طرح معطوف به حوزه درمان است، در چند سال گذشته اختصاص یک درصد مالیات بر ارزش افزوده به حوزه سلامت به برداشتن گام‌های بلندی در حوزه بهداشت کمک کرده است.

وی با اشاره به پایش‌های انجام شده حوزه سلامت در سال 94 گفت: براساس آمارهای موجود در سال 94 بیش از 25 میلیون نفر در کشور به چاقی و یا اضافه وزن، بیش از 9 میلیون نفر به فشار خون و هفت میلیون نفر به دیابت دچار هستند که قطعا مشکل عمده این موضوع معطوف به نوع تغذیه و کاهش تحرک در محیط زندگی است. 

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: کم‌تحرکی علاوه بر شهرها به روستاها نیز سرایت کرده  و یک فرد روستایی به میزانی که در گذشته فعالیت داشته امروز دیگر تحرک ندارد، تلاش برای توسعه بازی‌های بومی و محلی، ایجاد ایستگاه‌های دوچرخه سواری به طور رایگان و یا حداقل هزینه، توسعه ورزش همگانی، استفاده از سمن‌ها، ایجاد بستر مناسب برای پیاده‌روی و جدی گرفتن نقش ورزش در مدارس و دانشگاه‌ها  از اقدامات لازم در این حوزه است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: بودجه حوزه سلامت در سال 98 از رشد 10 درصدی برخوردار شدگیلان| عضو کمیسیون بهداشت مجلس: دولت برای پرداخت بدهی‌های بیمه سلامت تدبیری نکرد36 هزارمیلیارد تومان اعتبار در حوزه سلامت به استان ایلام اختصاص یافت

کریمی عنوان کرد: چاقی و افزایش وزن بیشتر در کودکی و نوجوانی مشاهده می‌شود که با ایجاد بستر مناسب می‌توان از این موضوع پیشگیری کرد، تالاب میقان، کوه مودر، پارک جنگلی شهید باهنر و دره گردو ظرفیت‌های خوبی برای توسعه در حوزه سلامت هستند که با اقدامات مناسب می‌توان پذیرش حجم بیشتری از مردم را فراهم کرد. 

وی اضافه کرد: یکی از مشکلات و دغدغه‌های حوزه سلامت، هزینه‌های گران ورزش و تفریح است، براساس شاخص عمومی گروه کالایی تفریحی و فرهنگی، قیمت‌ها در شهریور امسال نسبت به سال گذشته 70 درصد رشد داشته است. 

انتهای پیام/ن

R41371/P/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۵۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، منوچهر متکی سخنگوی شورای وحدت، از برنامه شورای وحدت در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: شورای وحدت دو ماموریت اساسی دارد. نخست کمک به کشورداری بر اساس نظام مسائل است. یعنی موضوعات اساسی کشورداری شناسایی و حوزه‌هایی که مورد اجماع نیست به بحث گذاشته شود تا به نظر واحدی دست یابیم و آن را در اختیار دولت قرار دهیم که این جزو ماموریت اصلی شورای وحدت است.

وی در گفتگو با ایرنا، دومین ماموریت شورای متبوعش را حضور در مناسبت‌ها و رویدادهای مهم سیاسی بیان کرد و افزود: یکی از این مناسبت ها، انتخابات است که شورای وحدت در عمر چهارساله خود در انتخابات ریاست‌جمهوری و مجلس دوازدهم و مجلس خبرگان رهبری حضور فعال و مسئولانه داشت، البته در انتخابات مجلس در حوزه تهران انتظار ما برآورده نشد.

سخنگوی شورای وحدت با بیان اینکه در سطح کشور با تلاش شورای وحدت ۶۰ نماینده اختصاصی و ۳۰ نماینده مشترک با جریان های دیگر راهی بهارستان شدند، اعلام کرد: در مرحله دوم انتخابات هم نامزد داریم که معرفی می‌‍شوند و ممکن است تصمیم بگیریم از فهرست‌های دیگر لیست را تکمیل و به مردم تهران معرفی کنیم. در استان‌ها هم بررسی‌ها انجام و نامزدها مشخص شدند که در زمان خود اعلام می‌کنیم.

متکی همچنین مهمترین برنامه مجلس دوازدهم را نظارت عنوان کرد و گفت: دستگاه‌های حکمرانی در کشور نیاز دارند هر چند وقت یکبار خود را در معرض قضاوت مردم قرار دهند که در حکمرانی نوین در دنیا به آن سنجش مقبولیت می‌گویند. تلقی بر این است که مردم نسبت به مجلس یک ارزیابی بسیار مثبتی ندارند و انتقادات و مطالبات برزمین مانده دارند که فکر می‌کنند مجلس به آن رسیدگی نکرده است.

وی با بیان اینکه بر این اساس ما ضرورت تحول در رویکردها و کاردکردهای مجلس دوازدهم را مطرح کردیم، افزود: در مجلس در حوزه های شکلی و سخت افزای کار نیاز به تحول داریم.

منتخب مجلس داوزدهم از دیگر حوزه هایی که نیاز به تحول دارد را حوزه مدیریت مجلس عنوان کرد و گفت: رئیس مجلس قبل از ورود به دستور صحن علنی باید موضوعات را بررسی کرده باشد و در عین حال باید گروه‌های مشاوره‌ای تشکیل دهد تا موضوعات را بررسی کنند که این مشاوران می‌تواند روسای کمیسیون‌ها، استادان دانشگاه و نخبگان باشند و از طرفی تعامل باید برآمده از نگاه نمایندگان باشد.

متکی در بیان ویژگی‌های رئیس مجلس دوازدهم نیز، اظهار کرد: اشراف به حوزه داخلی و خارجی و دیپلماتیک می‌تواند نقاط قوت یک نامزد ریاست مجلس باشد تا بتواند مدیریت شکلی و محتوایی موفقی را در مجلس داشته باشد. یا می تواند خودش متخصص باشد و یا از مشاوران استفاده کند. اما باید نسبت به مسائل کلان کشور داری اشراف داشته باشد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899368

دیگر خبرها

  • جهش تولید به نهضت مردم نیاز دارد
  • مدیران حوزه کارگری در نماز جمعه سیستان و بلوچستان پاسخگوی مطالبات مردم شدند
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند
  • اجرای برنامه های هفته سلامت با مشارکت مردم
  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • تمدید اعتبار سیستمی بیمه روستاییان و پنج دهک درآمدی
  • بهداشت و سلامت جایگاه ویژه‌ای در اسلام دارد
  • جاده ریز به دژگاه و دوراهک در جنوب استان تکمیل می‌شود
  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان