Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، باقر کرد معاون عمرانی استانداری سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در این نشست مدیران عامل آب منطقه ای سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی و خراسان جنوبی؛ معاونان عمرانی استانداری های این سه استان و مشاور و مدیرعامل کنسرسیوم به بررسی جزئیات طرح پرداختند، گفت: طرح انتقال آب دریای عمان به شرق کشور تصویب نهایی شده و اجرای آن قطعی است و این نشست به منظور هماهنگی، آمادگی و زمینه سازی برای اجرای آن برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این جلسه ابتدا مدیر عامل کنسرسیوم مجری طرح و مشاور، کلیات طرح و نحوه اجرای آن را ارائه کردند و در ادامه دیگر کارشناسان حاضر در نشست نظرات مکمل خود را بیان کردند.

معاون عمرانی استانداری سیستان و بلوچستان ادامه داد: نظریات و اصلاحیه های کارشناسی بیان شده باید به تصویب وزارت نیرو برسد تا  کلنگ اجرای طرح در سریع ترین زمان ممکن به زمین بخورد.

همچنین اسدی مدیر عامل کنسرسیوم تابش به عنوان مجری این طرح نیز گفت: طرح شیرین سازی و انتقال ۲۳۰ میلیون متر مکعب به سه استان شرقی کشور و ۱۶۰ میلیون متر مکعب آب به سواحل مکران، ٣.٩ میلیارد دلار بودجه نیاز دارد که تامین مالی و اجرای آن به عهده بخش خصوصی است.

کد خبر 4514141

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری سیستان و بلوچستان انتقال آب باقر کرد زاهدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۷۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۴۰۰ مسئول ایمنی در سیستان و بلوچستان

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان، گفت: ۴۰۰ مسئول ایمنی در کارگاه‌های تولیدی، خدماتی و عمرانی این استان بر اجرای دستورالعمل‌های ایمنی و بهداشت کار نظارت می‌کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، خلیل احمد سلامی صبح امروز در جلسه با مسئولین ایمنی استان، اظهار داشت: 400 مسئول ایمنی در کارگاه‌های تولیدی، خدماتی و عمرانی این استان بر اجرای دستورالعمل‌های ایمنی و بهداشت کار نظارت می‌کنند. 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: ایمنی و بهداشت کار از مهترین مسائلی است که هر فرد در هر سطحی در محیط کار و زندگی باید به آن توجه کند، زیرا غفلت از آن باعث صدمات و ضایعات جبران ناپذیری می شود.

وی با بیان اینکه آموزش نکته کلیدی پیشگیری از حوادث کار است، افزود: طبق قانون کار، کارگاه‌ها پیش از راه‌اندازی باید چارچوب ایمنی را داشته و آموزش‌های لازم را به نیروهای خود داده باشند. 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان ادامه داد: در سال گذشته با مجموع اقدامات نظارتی بازرسان کار و ارائه آموزش‌های کاربردی به جامعه هدف، میزان حوادث ناشی از کار در استان نسبت به سال قبل‌تر، 10 درصد کاهش یافت. 

سلامی از فعالیت 396 کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار در سیستان و بلوچستان هم خبر داد و گفت: از وظایف کمیته‌ حفاظت فنی و بهداشت کار می‌توان به طرح مسائل و مشکلات حفاظتی و بهداشتی در جلسات کمیته و ارائه پیشنهادات لازم به کارفرما برای رفع نواقص و سالم سازی محیط کار و همکاری با کارشناسان بهداشت حرفه‌ای و بازرسان کار برای اجرای مقررات حفاظتی و بهداشت کار اشاره کرد. 

وی تأکید کرد: جلب مشارکت کارگران در برنامه‌های ایمنی و آموزش‌های لازم در این زمینه نیز منجر به پیشگیری از حوادث ناشی از کار و رشد بهره‌وری در تولید می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روند سرمایه‌گذاری در سیستان‌وبلوچستان تسهیل شود
  • طرح اضطراری برای برقراری آب در ۲۸ روستای سیلزده زرآباد آغاز شد
  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش- سراوان
  • فعالیت ۴۰۰ مسئول ایمنی در سیستان و بلوچستان
  • هواشناسی ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ / هوای بارانی در انتظار نیمه شرقی کشور
  • وزش باد شمال شرقی در خلیج فارس و دریای عمان از امشب
  • تسریع عملیات اجرایی طرح‌های آبرسانی به فسا
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • عملکرد دستگاه‌های اجرایی سیستان و بلوچستان بررسی شد
  • ضروت تسریع در اجرای پروژه فیبرنوری در خوزستان