Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از باشگاه خبرنگاران، احمد اصغری مهرآبادی قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در امور مسکن مهر در حاشیه اولین نمایشگاه مسکن، شهرسازی و بازآفرینی شهری در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه طرح مسکن مهر از سال ۸۶ آغاز شده است، گفت: در این بازه زمانی دو میلیون و ۲۰۰ هزار واحد مسکن مهر هدف گذاری شد که از این تعداد ساخت یک میلیون و ۹۸۶ هزار واحد به اتمام رسیده و یک میلیون و ۷۴۰ هزار واحد به متقاضیان تحویل داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سهم دولت یازدهم از این تعداد یک میلیون و ۱۰۵ هزار واحد بوده که به طور متوسط بیش از ۲۰۰ هزار واحد، پروژه نیمه تمام تکمیل و تحویل داده شده است.

اصغری مهرآبادی با بیان اینکه پروژه‌های مسکن مهر باقی مانده به دو دسته تقسیم می‌شود، گفت: پروژه‌هایی که کار ساختمانی آن‌ها به اتمام رسیده، ولی به دلیل پاره‌ای از مشکلات زیربنایی و روبنایی امکان تحویل وجود ندارد و تعداد آن‌ها به ۲۴۵ هزار واحد می‌رسد.

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: به دلیل افزایش قیمت مصالح ساختمانی با مشکل نصب در واحد‌های مسکن مهر روبرو شده‌ایم و امیدواریم با رویکرد‌های جدیدی که به کار گرفته‌ایم تحویل این واحد‌ها زودتر انجام شود.

وی درباره دسته دوم واحد‌های مسکن مهری که باقی مانده است، گفت: تعداد این پروژه‌ها به ۲۱۵ هزار واحد با پیشرفت فیزیکی میانگین ۶۱ درصد می‌رسد که این واحد‌ها دارای مشکلات بسیاری هستند و تعدادی از آن‌ها در مرجع قضایی مطرح شده است.

اصغری مهرآبادی افزود: ۱۱۲ هزار واحد مسکن مهر در قالب پروژه‌های تعاونی باقی مانده که ۶۱ هزار واحد آن هنوز در دست بررسی مراجع قضایی است. طی نامه‌ای از رئیس قوه قضاییه درخواست کرده‌ایم که رسیدگی به آن‌ها در اولویت قرار بگیرد.

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه برخی از پروژه‌های مسکن مهر فاقد متقاضی هستند، گفت: طی تفاهم نامه‌ای که با کمیته امداد منعقد کرده‌ایم برخی از این واحد‌ها در استان‌های مختلف در اختیار کمیته امداد و سازمان بهزیستی قرار می‌گیرد و تا پایان امسال هماهنگی‌های لازم برای آن‌ها انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه تعداد واحد‌های فاقد متقاضی مسکن مهر در کل کشور به ۵۷ هزار واحد می‌رسد، گفت: برخی از این واحد‌ها زیر ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و همچنان راکد مانده‌اند.

اصغری مهرآبادی افزود: تلاش خواهیم کرد پروژه‌های بدون معارض مسکن مهر را تا پایان سال آینده به اتمام برسانیم و در این بخش از تمامی سیاست‌های وزارت راه و منابع مالی در اختیار آن‌ها، استفاده خواهیم کرد.

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی، تسهیلات بانکی پرداخت شده برای این ۵۷ هزار واحد را ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد.

وی با بیان اینکه ۴۳۰ هزار واحد مسکن مهر در مناطق روستایی قرار دارند، گفت: تعداد کل قرارداد‌های منعقد شده برای این واحد‌ها به ۲ میلیون و ۳۶۶ هزار واحد می‌رسد و تعداد واحد‌های باقی مانده ۴۴۳ هزار مورد است. از این تعداد واحد‌ها ۲۰۳ هزار واحد فعال و ۲۴۰ هزار واحد غیرفعال و بلاتکلیف هستند.

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: ۴۱ هزار و ۳۰ واحد مسکن مهر در مناطق روستایی دارای مشکلات زیرساختی هستند که از این تعداد ۳۰ هزار و ۸۰۰ واحد پیش از تحویل به فروش اقساطی رسیده‌اند که جزء واحد‌های تصرفی به شمار می‌روند.

وی یادآوری کرد: ۲۶ هزار و ۸۰۰ واحد مسکن مهر در روستاها به دلیل عدم مراجعه متقاضیان جزء واحد‌های فاقد متقاضی شناخته می‌شوند.

اصغری مهرآبادی با بیان اینکه پروژه مسکن مهر به عنوان عظیم‌ترین پروژه عمرانی در  سال‌های ۸۶ تا به امروز شناخته می‌شود، گفت: در زلزله اخیر کرمانشاه کمترین خسارتی که به واحد‌های مسکونی رسید مربوط به مسکن مهر بود و بسیاری از واحد‌های فولادی دچار آسیب شدند.

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: مسکن مهر، طرح عمرانی کشور است و به هیچ عنوان طرح دولتی به شمار نمی‌رود زیرا که در این طرح، ۲۶۳ هزار واحد در بافت‌ فرسوده ساخته شده است.همچنین  ۸۴۰ هزار واحد  توسط تعاونی‌ها در شهر‌های جدید و  ۵۵۰ هزار واحد دیگر در قالب قرارداد‌های سه جانبه به متقاضیان تحویل داده شده است.

وی تصریح کرد: تا کنون وصولی اقساط مسکن مهر ۲۰ هزار و ۴۹ میلیارد تومان بوده است که ۱۹ هزار و ۱۵۸ میلیارد تومان آن در دولت یازدهم و دوازدهم و هزار و ۶۸۲ میلیارد پیش از سال ۹۲ پرداخت شده است.

اصغری مهرآبادی در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران، مبنی بر تامین اعتبار واحد‌های مسکن مهر گفت: به جمع بندی‌هایی برای تامین اعتبارات رسیده ایم و امیدواریم در بودجه سال ۹۸ این کمبود اعتبار جبران شود.

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۸۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی در نشست مشترک اعضای هیأت دولت و استانداران با حضور رئیس جمهور، عنوان کرد: مشکلات استان هایی که دچار بیکاری مزمن هستند و تورم بالاتری نسبت به میانگین کشور دارند، با روال عادی و برنامه های فعلی حل نمی شود و این استانها نیازمند توجه و حمایت های ویژه هستند.

وی پیشنهاد داد که برای اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر، یک کارگروه چابک و اثرگذار در سطح ملی تشکیل شود.

به گفته صحرایی، یکی از مهمترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در این استان ها، تکمیل طرح ها و اقدامات نیمه تمام است. به عنوان نمونه دولت گذشته در یک اقدام نادرست، جشن پایان باسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه را برگزار کرد، در حالی که بسیاری از ساختمان و زیرساخت های زلزله زده این استان همچنان نیازمند بازسازی هستند.

استاندار کرمانشاه ادامه داد: اکنون ترمیم تخریب های زلزله و تکمیل عملیات بازسازی در کرمانشاه، حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. همچنین جبران افتتاح زودهنگام راه آهن کرمانشاه، حدود هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

استاندار کرمانشاه یکی دیگر از طرح های زیربنایی و اشتغالزای استان را «راه آهن کرمانشاه - خسروی» نام برد و اضافه کرد: حمایت های بانکی و اعتباری ویژه از پنج استان دچار نرخ بیکاری بالاتر، می تواند منجر به رونق طرح ها و کسب و کار و در نتیجه اشتغالزایی بیشتر در این استان ها شود.

موافقت رئیس جمهور و دستور تشکیل کارگروهی به ریاست معاون اول

در ادامه این جلسه، رئیس جمهور با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها و استقبال از پیشنهاد مطرح شده، دستور داد کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس جمهور و استانداران، به فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مذکور تلاش کنند.

انتهای خبر/

کد خبر: 1229635 برچسب‌ها کرمانشاه هیات دولت سید ابراهیم رئیسی اشتغال

دیگر خبرها

  • موضوع مسکن کارکنان نیروی انتظامی استان بررسی شده است
  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • واگذاری ۶۰ واحد نهضت ملی مسکن شاهدیه یزد
  • ساخت ۵۲۵۰ واحد نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی
  • ساخت ۱۴۰ هزار واحد مسکونی برای کارگران و صنعتگران کشور آغاز شد
  • ۱۲۸ هزار واحد مسکن مهر در حال ساخت است/ تامین یک میلیون قطعه زمین روستایی تا تابستان
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • همه ارکان دولت درگیر طرح نهضت ملی مسکن/ جهادگران پای کارند
  • کمترین خسارت به گندم‌های نگهداری شده در مراکز روباز خوزستان