Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- استاندار تهران گفت: متاسفانه مدیران کل با چسبندگی به وزارتخانه ها، موارد حیاتی و اهم استان را مغفول می‌گذارند.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا انوشیروان محسنی بندپی در شورای آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه رشد جمعیت در تهران بالاتر از سایر نقاط کشور است افزود: این استان مهاجرپذیر است و بر این اساس باید در حوزه‌های آموزش و بهداشت اقدامات سریع تری انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید بر لزوم تفکیک صف و ستاد در استان اظهار داشت: یکی از مشکلات جدی در استان تهران، بحث تفکیک صف از ستاد بوده که این مسئله، خط قرمز ما است.
استاندار تهران ادامه داد: کل اعتبارات تملک و دارایی استان تهران، رشد کمی داشته و متاسفانه ما در این حوزه در رده 27 کشوری قرار داریم. با توجه به هزینه‌های ساخت و ساز و مسئله تورم، این رشد، تاثیر چندانی نخواهد داشت، مدیران استانی باید پیگیر اعتبارات ملی دستگاه‌ها باشند.
محسنی بندپی ادامه داد: متاسفانه برخی از افراد در دوره های قبلی تصمیماتی گرفته اند که دود آن به چشم همه دستگاه ها و نهادها در استان رفته است که امروز با یک تراکم جمعیت بالا بدون در نظر گرفتن فضاهای آموزشی مواجه هستیم.
استاندار تهران گفت: آموزش و پرورش در هر حکومتی از منزلت بالایی برخوردار است که اگر به شکل شایسته به آن نپردازیم دچار خسران بزرگی برای نسل‌های آینده خواهیم شد.
محسنی بندپی افزود: سرانه آموزشی استان تهران در مدارس ابتدایی 34 دانش آموز در هر کلاس است که میانگین این سرانه در کشور 24 دانش آموز ثبت شده است. استان تهران در برخی از شاخص‌ها دچار یک عقب ماندگی تاریخی است که باید نسبت به رفع این عقب‌ماندگی تلاش کنیم.
**رشد 27 درصدی استان تهران در ایجاد فضاهای آموزشی
معاون وزیر آموزش و پرورش نیز در این نشست با بیان اینکه امسال و با تاکید رئیس جمهور، در ایجاد فضاهای آموزشی، 27 درصد رشد داشته ایم گفت: بیشترین شیب این رشد در استان تهران و بخصوص در شهرستان پردیس اتفاق افتاده است.
مجتبی زینی‌وند افزود: ماده 18قانون و تبصره‌های ذیل آن، کلیه شهرک‌ها و شهرهای مسکونی را ملزم به تامین واحدهای آموزشی کرده و شهرک‌سازان و انبوه‌سازان باید در این راستا اقدام کنند.
وی ادامه داد: 4 تبصره‌ ذیل ماده 18 قانون در سال 86 و با درخواست دولت وقت، توسط مجلس حذف شد و اکنون با تاکید رئیس‌جمهور، انتظار از نمایندگان مجلس این است که با بازگرداندن این تبصره‌ها، ماده مذکور احیا شود.
زینی وند تصریح کرد: این وزارتخانه، دو هزار و 900 فضای آموزشی از محل شهرهای جدید طلب دارد که نیاز حیاتی حوزه آموزش و پرورش است.
تهرام/ 3036//1348

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي استانداري مديران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۸۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرسودگی ۳۰ درصد مدارس گناباد

 

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: با وجود افزایش ۲ برابری سرانه فضاهای آموزشی مدارس گناباد در مقایسه با سطح استانی ولی همچنان حدود ۳۰ درصد از مدارس این شهرستان فرسوده است و باید با مشارکت خیران و از محل اعتبارات دولتی بازسازی شوند.

مجید فدوی افزود: سرانه فضاهای آموزشی آموزش و پرورش به ازای هر دانش آموز در شهرستان گناباد هشت مترمربع است در حالی که این میزان در سطح استانی چهار و سه دهم متر مربع است.

رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد ادامه داد: ۴۶۰ میلیارد ریال طی یک سال گذشته برای احداث و بهسازی ۱۳ مدرسه و فضای آموزشی مناطق شهری و روستایی شهرستان گناباد تخصیص یافت.

فدوی گفت: ۲۳۰ میلیارد ریال از این میزان با مشارکت خیران و ۲۳۰ میلیارد ریال و معادل آن هم از محل منابع اعتباری اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خراسان رضوی تخصیص یافت.

وی در ادامه جهیز و توسعه کارگاه هنرستان دخترانه فدک، توسعه دبیرستان نمونه ذبیحی، احداث و بهسازی دبیرستان و دبستان شهید رفیعی بیدخت، مدرسه ابتدایی بهفر ریابی ، ساخت و تکمیل استخر شهر کاخک، مدرسه خیرساز نوغاب و احداث ۶ چمن مصنوعی را از جمله طرحهایی عنوان کرد که طی یک سال اخیر در گناباد به بهره برداری رسیده است.

رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: احیا و راه اندازی مرکز تونبخشی و روان شناختی آموزش و پرورش شهر بیدخت و خانه معلم شهر کاخک از توابع شهرستان گناباد از دیگر اقدامات این اداره طی این مدت به شمار می‌رود.

دیگر خبرها

  • تأمین ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای توسعه فضای آموزشی بوشهر
  • فرسودگی ۳۰ درصد مدارس گناباد
  • سکونت ۵۰ درصد از اتباع کشور در استان تهران
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • مدیران فرهنگی به احیای آموزش هنر خوشنویسی توجه داشته باشند
  • ۶۰۰ کلاس درس جدید در هرمزگان ساخته می‌شود
  • مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است
  • هوشمندسازی ۴۰۰ کلاس درس در بردسکن
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج