Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ حجت‌الاسلام سید سعیدرضا عاملی دبیر جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: از رهبر انقلاب به خاطر اطمینانی که به من داشتند تشکر می‌کنم و معتقدم شورای عالی انقلاب فرهنگی میراث امام خمینی، رهبری و شهدای انقلاب اسلامی است.

وی افزود: قدرت شورای عالی  انقلاب فرهنگی در اعضای آن است، بنده به عنوان دبیر شورا اگر بخواهم طرح مسئله کنم باید بگویم دو نیکی وجود دارد که برتر از آن نیست، یکی نیکی کردن به مردم و دوم رفع نیازهای آنها است چرا که باید فعالیت‌های ما در شورای عالی انقلاب فرهنگی منجر به آرامش مردم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عاملی اضافه کرد: اسلام دین ضرر زدن به خود و دیگران نیست، در حوزه علم و فرهنگ باید بیشتر با یکدیگر تعامل کنیم؛ مسائل سیاسی از تشخیص مسئله و موضوع در مباحث علمی جلوگیری می‌کند. به گفته مقام معظم رهبری این شورا، شورای پایدار است و گرایشات سیاسی نباید دخالتی در حوزه تصمیم‌گیری آن داشته باشد.

دبیر جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: فعالیت شورای عالی انقلاب فرهنگی کار مکانیکی و صنعتی نیست که تولید کنیم و از طرفی خروجی بگیریم چرا که کار فرهنگی ظرفیت‌های زیادی دارد که مهمترین کار آن هم ارتباط با نسل جوان و دانشگاهی است.

وی اضافه کرد: دشمنان جمهوری اسلامی در دهه اخیر جمهوری اسلامی را رژیم معرفی کردند که این موضوع جفای بزرگی در حق انقلاب بود.

عاملی گفت: مهمترین کار شورای عالی انقلاب فرهنگی ارتباط با نسل دانشگاهی بوده است، در دوره چهارم شورای عالی انقلاب فرهنگی اسناد این شورا را به طور کلی انجام خواهم داد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه گفت: اجرایی شدن مصوبات شورای انقلاب فرهنگی مستلزم همدلی و همکاری است. ما بنا داریم اسناد شورای انقلاب فرهنگی را به طور کلی انجام دهیم و در  واقع زمینه اجرایی شدن سندها را در این شورا ایجاد خواهیم کرد.

عاملی تأکید کرد: در حال حاضر ما در کشور با جامعه‌ای روبرو هستیم که ۶۰ میلیون کاربر فضای مجازی دارد که باید از این ظرفیت برای قدرت انقلاب استفاده کنیم.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها شورای عالی انقلاب فرهنگی فضای مجازی مقام معظم رهبری سعیدرضا عاملی جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۸۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم

حیدریان فر گفت:دنیای مجازی به دنبال یکسان سازی فرهنگ هاست که متاسفانه باعث از بین رفتن بخشی زیادی از بافت فرهنگی و قومیتی میشود.

حیدریان فر مشاور و استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو _ زهره عرب زاده در رابطه با چالش‌های نوجوانان در شهر‌های جنوبی کشور اظهار داشت: متاسفانه در جنوب کشور به دلیل بدی آب و هوا والدین بیشتر ساعت‌های روز را با فرزندان خود در خانه سپری میکنند و فضای مناسب برای بازی را ندارند و همین مسئله باعث میشود که کودکان و نوجوانان بیشتر زمان خود را با فضای مجازی پر کنند.

متاسفانه دنیای مجازی هم نمایانگر دنیای پر زرق و برقیست که با دنیای واقعی تفاوت زیادی دارد و کودکان و نوجوانان هم به انداره بزرگسالان توانایی درک این موضوع را ندارند.

وی افزود: دنیای مجازی به دنبال یکسان سازی فرهنگ هاست که متاسفانه باعث از بین رفتن بخشی زیادی از بافت فرهنگی و قومیتی میشود.

حیدریان فر ادامه داد: بهترین راه حل ایجاد فضای بیشتر برای بازی و فعالیت کودکان و نوجوانان است. فضا‌های سرپوشیده‌ای که به دور از گرما و آلودگی باشند که بچه‌ها بتوانند مقداری از زمان خود را به فعالیت در مکان‌های مناسب بپردازند.

حیدریان فر با اشاره به دوزبانه بودن کودکان در شهر‌های جنوبی کشور هم گفت که این امر میتواند بر کیفیت یادگیری و تعامل کودکان تاثیر بگذارد که بهترین راه حل همگام و هماهنگ بودن محتوای آموزشی با فرهنگ آن قومیت باشد.

دیگر خبرها

  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم
  • جبهه انقلاب با عبور از اختلافات جزیی، ایران قوی را بسازد
  • خسرو غفوریان کیست؟
  • روایت خسروپناه از سجایای اخلاقی محمدرضا سنگری
  • تشکل‌های دانشجویی در شناسایی مسائل و اعتباربخشی سیاست‌ها کمک کنند
  • سردار شکارچی: رسانه یکی از مهمترین عناصر نقش‌آفرین در تقویت قدرت نرم و امنیت است
  • ۶۰ هکتار به فضای سبز سنندج اضافه می‌شود
  • فضای مجازی باید قانون داشته باشد/لزوم قانونمندی پدیده‌های اجتماعی
  • فهرست شورای وحدت هنوز نهایی نشده است
  • ابلاغ مصوبه‌ای درباره «هیات علمی دانشگاه فرهنگیان»