Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-03@22:36:55 GMT

تدوین نقشه جذب استاد در شهید بهشتی

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۸۸۸۰۹

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از تدوین نقشه ۳ ساله جذب اعضای هیئت‌ علمی در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر محمد آقاجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در چهل و چهارمین نشست شورای دانشگاه اظهار امیدواری کرد این جلسه هم‌اندیشی در راستای پیشبرد اهداف دانشگاه و دستیابی به تعالی جایگاه دانشگاه مثمر ثمر واقع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تقدیر از اقدامات صورت گرفته در راستای طرح تمرکز و تمایز کارکرد دانشگاه و عملکرد کارگروه و کمیته‌های مربوطه گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مدلی برای تمایز دارد که بسیار جلوتر و پیشرفته‌تر از سایر دانشگاه‌های کشور است و در جلسات مختلف در وزارت بهداشت نیز از این الگو تقدیر شده اما این مدل قبل از اجرا می‌تواند مورد نقد و بررسی بیشتر قرار گیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تأسیس مرکز امور هیئت‌علمی را اتفاقی مبارک و اقدامی مؤثر در راستای حفظ شأن و جایگاه اعضای هیئت‌ علمی برشمرد که تمامی امور مربوط به اعضای هیئت‌ علمی اعم از امور اداری، جذب، بازنشستگی، ارتقا و... در آن تجمیع یافته است.

وی با اشاره به تدوین نقشه ۳ ساله جذب اعضای هیئت‌ علمی در دانشگاه توسط مرکز امور هیئت‌ علمی تأکید کرد: بحث فرایندها و نقاط برجسته آموزشی در نقشه مذکور باید پررنگ‌تر دیده شود، زیرا با استفاده از این ابزار می‌خواهیم به سرمایه‌گذاری در حوزه‌های آموزشی بپردازیم. بنابراین شاخص‌های آموزشی باید باقدرت قابل‌ ملاحظه ای در این نقشه تمایز لحاظ شود تا از آن برای سرمایه‌گذاری تمایز در آموزش و پژوهش استفاده کنیم.

آقاجانی با اشاره به حمایت دانشگاه از جذب نخبه‌ها و افراد توانمند، اظهار داشت: نیروهای نخبه و توانمند می‌توانند دانشگاه را متحول کرده و رشد و جهش‌های بزرگی توسط آنان صورت گیرد. بنابراین جذب نخبگان باید به‌صورت فعالانه در دانشگاه صورت پذیرد، زیرا همه به دنبال جذب این افراد هستند.

در ادامه جلسه دکتر سید امیر محسن ضیائی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به ارائه گزارشی در خصوص طرح تمرکز و تمایز کارکرد آکادمیک دانشگاه و نقشه جذب ۳ ساله جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه پرداخت.

وی با اشاره به لزوم اجرای سند تحول و نوآوری در برنامه آموزش پزشکی و بسته‌های ۱۲ گانه آن تأکید کرد: دانشگاه‌ها بر اساس مأموریت‌های محوله در این مسیر باید حرکت کنند و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در این راستا به تدوین یک برنامه راهبردی در سه حوزه بهبود زیرساخت‌ها، بقا و توسعه پرداخت.

ضیائی با اشاره به انجام ارزیابی دقیق از تمامی گروه‌های آموزشی دانشگاه و شناسایی وضعیت آن‌ها در سطح ملی و منطقه‌ای خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم متمایز شویم باید در زمان قابل‌قبول با یک انتخاب و تمرکز به نقاط بالاتری برسیم.

وی یکی از مهم‌ترین سرمایه های دانشگاه را اعضای هیئت‌ علمی برشمرد و با اشاره به تدوین نقشه جذب هیئت‌ علمی تا ۳ سال آتی در دانشگاه که توسط مرکز امور هیئت‌ علمی انجام‌شده است به ارائه گزارشی در خصوص روند تدوین این نقشه ، معیارها و شاخص‌های آن و ... پرداخت.

در نشست مذکور دو گزارش عملکرد در خصوص طرح تمرکز و تمایز کارکرد آکادمیک دانشگاه و نقشه جذب ۳ ساله دانشگاه و هفت دستور جلسه مطرح شد که موردبحث و تبادل‌نظر اعضای شورا و اساتید و پیشکسوتان قرار گرفت و با آنها موافقت شد.

در این نشست که اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و سایر اعضا حضور داشتند، برنامه‌های جدید حوزه آموزش دانشگاه توسط معاون آموزشی مطرح شد و مورد بحث و تبادل‌نظر قرار گرفت.

منبع: تابناک

کلیدواژه: جذب استاد شهید بهشتی علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۸۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز بررسی پیش‌نویس سند کوآنتوم / تشکیل هیئت امنای واحد برای ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسه ۱۹۸ شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور به ریاست حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

ایمان افتخاری، دبیر ستاد علم، فناوری و نوآوری شورای عالی انقلاب فرهنگی،  پس از این جلسه در خصوص پیشنهاد تشکیل هیئت امنای واحد برای ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار بیان کرد: براساس تأکید رئیس جمهور بر ضرورت وجود هیئت امنای مشترک و متمرکز برای هدایت تمامی ستاد‌های فناوری با حمایت و پشتیبانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در جلسه شماره ۸۷۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی، مقرر شد ماده واحده‌ای در خصوص تشکیل هیئت امنای واحد برای ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار تدوین و در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی طرح شود.

وی افزود: معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به منظور ارتقای عملکرد و بهره‌وری ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار و ایجاد زمینه ساختاری لازم برای رفع چالش‌های اداری و مالی موجود این ستاد‌ها ماده واحده پیشنهادی خود را برای تصویب در شورای عالی انقلاب فرهنگی به ستاد علم و فناوری ارسال کرد که پس از بررسی‌های دقیق و کارشناسی در این ستاد، موضوع در این جلسه ارائه شد و با استماع نظرات اعضای شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور مقرر شد در جلسه آتی این شورا در خصوص اعضای این هیئت امنا و حوزه وظایف آن جمع‌بندی صورت گیرد.

دبیر شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور در خصوص نهایی‌سازی پیش‌نویس سند ملی توسعه علوم و فناوری‌های کوانتومی بیان کرد: پیشنهاد تدوین سند ملی توسعه فناوری‌های کوانتومی توسط سازمان انرژی اتمی مطرح شد و در جلسه ۱۳۵ شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور مورخ مقرر شد تدوین سند در دستور کار ستاد علم و فناوری قرار گیرد. به منظور مشارکت سایر دستگاه‌ها در تدوین این سند مکاتباتی در این خصوص صورت گرفت و با توجه به تدوین سند‌های مختلف بخشی در این خصوص توسط دستگاه‌های مختلف، تمامی این سند‌ها برای تهیه سند واحد و یکپارچه کوانتوم با ابعاد ملی دریافت و مقرر شد بررسی و نهایی‌سازی پیش‌نویس این سند در قالب میز تخصصی تدوین سند کوانتوم انجام گرفته و برای طی فرآیند تصویب در شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور طرح شود.

وی افزود: میز تخصصی تدوین سند کوانتوم پس از برگزاری جلسات متعدد کارشناسی با مشارکت سایر دستگاه‌ها و همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان، اولین پیش‌نویس این سند برای طرح در شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور آماده کرده است. در این جلسه پس از بیان اهمیت برنامه‌ریزی راهبردی در علوم و فناوری‌های کوانتومی و ملزومات توسعه این فناوری، کلیات سند مطرح  شد. در جلسات آتی ستاد، در خصوص جزئیات و برخی موارد باقیمانده تصمیم گیری خواهد شد، و امیدواریم طی هفته‌های آینده بتوانیم به تصویب پیش نویس در ستاد، جهت طرح و تصویب نهایی در شورای عالی انقلاب فرهنگی برسیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • اساتید در شکل‌گیری شخصیت انسان‌هایی که آینده جامعه را می‌سازند، بسیار مؤثر هستند
  • ابلاغ ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیئت مرکزی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • بیشترین اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها در این دولت حضور دارند 
  • مصوبه «تعیین ترکیب اعضای هیئت مرکزی جذب هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان» ابلاغ شد
  • آغاز بررسی پیش‌نویس سند کوآنتوم / تشکیل هیئت امنای واحد برای ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • رییس سازمان بسیج اساتید استان کرمان استاد نمونه کشور شد
  • تصویب راه‌اندازی دانشکده خانواده در دانشگاه‌های شهید بهشتی و شریف همچنین تهران
  • دو عضو هیات ‌علمی‌ دانشگاه شهید چمران اهواز در جمع استادان نمونه کشوری
  • عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی، استاد نمونه کشوری