Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، صدرالدین علی‌‌‌‌پور، مدیر اداره‌‌کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با اشاره به اینکه مباحث مرتبط به مدیریت مصرف انرژی در شهر، جزو مواردی است که در شهرسازی بیشتر شهرهای توسعه‌‌‌یافته جهان مورد توجه است، گفت: در حال حاضر بیشتر شهرهای دنیا به ویژه شهرهای کشورهای حوزه خلیج فارس در طراحی‌‌‌های شهری، توسعه و گسترش شهر به موضوع میزان حداقل مصرف انرژی توجه ویژه دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در شهری مانند تهران که با انواع مشکلات زیست محیطی دست به گریبان است، بهینه‌‌سازی مصرف انرژی در تمامی کاربری‌هایی مانند مناطق مسکونی، اداری و تجاری یک ضرورت است.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با بیان اینکه بر این اساس بررسی وضعیت مصرف انرژی در شهر تهران از سوی کارگروه انرژی شورای امنیت ملی به شهرداری تهران سپرده شده است، اظهار داشت: بر این اساس کارگروه انرژی با مسئولیت اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار عهده‌‌دار بررسی و تجزیه و تحلیل وضعیت مصرف انرژی در شهر تهران و مقایسه آن با استاندارد ملی و ساختمان‌های انرژی کارا برای نخستین بار شده است.

علی‌‌پور افزود: اداره‌‌کل محیط زیست و توسعه پایدار به عنوان متولی امر انرژی در مجموعه شهری در راستای امر سیاستگذاری صحیح در حوزه انرژی و تدوین صحیح آیین‌‌‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های مرتبط با امر مدیریت انرژی در ساختمان‌ها اقدام به بررسی ساختمان‌های شهر تهران و ساختمان‌های تحت تملک شهرداری تهران در کاربری‌های مختلف در خصوص وضعیت مصرف منابع انرژی در شهر تهران کرده است.

وی اضافه کرد: بر این اساس ۱۵۰ ساختمان در شهر تهران با کاربری‌های متفاوت، اداری، تجاری، مسکونی ویلایی و مسکونی آپارتمانی براساس خط مبنا و شدت مصرف انرژی مقایسه آن با ساختمان‌های انرژی کارا صورت گرفت و سرانه مصرف انرژی هر فرد در ساختمان‌‌های منتخب برآورد شد.

این مقام مسئول ادامه داد: طبق بررسی‌های صورت گرفته مشخص گردید بیشترین میزان شدت مصرف انرژی در شهر تهران مربوط به ساختمان‌های تجاری است و طبق مقایسه مقدار میانگین شدت مصرف انرژی ایده‌‌آل در بخش تجاری، اداری و مسکونی بزرگ و کوچک با میانگین شدت انرژی در ساختمان‌های منتخب، می‌‌توان گفت میزان شدت مصرف انرژی در بخش اداری، تجاری و مسکونی آپارتمانی و ویلایی به ترتیب ۶.۵، ۱۳، ۲ و ۳.۵ برابر مقدار ایده‌آل است.

علی‌پور افزود: در مجموعه شهرداری تهران تاکنون فعالیت‌های تاثیرگذاری در زمینه کاهش مصرف انرژی با احداث نیروگاه‌های کوچک و بزرگ مقیاس در ۱۹ ساختمان و هفت پارک انرژی، نصب و راه‌‌اندازی ۲۳۴ دستگاه آبگرمکن خورشیدی در مناطق ۲۲ گانه، بهینه‌‌‌سازی مصرف انرژی در ۴۰۰ ساختمان با سیستم کنترل هوشمند گرمایشی و ۲۴ ساختمان با سیستم کنترل رادیویی دمنده‌‌دار و تحت پوشش قرار دادن بیش از ۵۰۰ ساختمان در پروژه اصلاح الگوی مصرف، کرده است.

وی اضافه کرد: احداث نیروگاه‌های کوچک و بزرگ مقیاس در مجموعه شهرداری تهران منجر به تولید ۳۴۷ مگاوات ساعت تولید برق و کاهش ۲۶۴ تن گاز گلخانه‌‌ای شده است.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار ادامه داد: ساماندهی و پایش اطلاعات مربوط به انرژی در هر مجموعه اقدامی مهم جهت بررسی وضعیت فعلی مصرف انرژی و شناسایی فعالیت‌های مثمرثمر در جهت بهبود آن است، بنابراین جهت تحقق این امر نیازمند ایجاد مرکز تخصصی و فنی به منظور ثبت، مدیریت و پایش منابع مصرف انرژی در شهرداری تهران ضروری است و این اقدام گام مهمی در جهت تحقق اهداف مدیریت نوین شهری مبتنی بر توسعه پایدار به شمار می‌رود.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۸۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۹۵۰۰ واحد مسکونی در ۳ منطقه پایتخت

به گزارش خبرگزاری مهر، نوید خاصه‌باف، مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران در خصوص ساخت پروژه‌های مسکونی توسط شهرداری تهران اظهار کرد: پروژه های مسکونی در مناطق ۱۸ «پروژه الغدیر» و ۱۹ و همچنین پروژه «مریم» در منطقه ۲۲ در قالب شهرک‌های الگو (مجموعاً ۹۵۰۰و احد) است که قرارداد آنها منعقد خواهد شد.

وی افزود: زمان تحویل پروژه‌ها حداقل سه ساله خواهد بود. البته این موارد از پروژه های احداث محلات الگو که در دستور کار سازمان نوسازی شهر تهران قرار دارد، مجزاست.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران در ادامه با اشاره به اینکه سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران در موضوع فروش واحدها دخالتی ندارد، ادامه داد: تا زمانی که این پروژه ها تا ۷۰ درصد پیشرفت نداشته باشد، سرمایه گذار و شهرداری تهران حق فروش نخواهند داشت.

خاصه‌باف گفت: قراردادهایی که امروز بسته می‌شود، بهره‌برداری آن برای آینده شهرداری خواهد بود. این قراردادها درواقع سرمایه گذاری و ایجاد ارزش افزوده برای آینده شهر خواهد بود.

کد خبر 6093101 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • وزیر کشور: انتقال پایتخت ۱۰۰ میلیارد دلار لازم دارد
  • ساخت ۹۵۰۰ واحد مسکونی در ۳ منطقه پایتخت
  • وضعیت عجیب در پایتخت؛ شکل‌گیری محل جدید برای کاسبی مردم! +تصویر
  • سنگلج در خطر است!
  • اوضاع نظافت تهران از پاریس هم بهتر است؛ آمار هم داریم
  • وضعیت تهران به لحاظ نظافت بهتر از پاریس است
  • کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • اتفاق ناگوار در انتظار تماشاخانه قدیمی سنگلج/ مسئولان شهرداری کجا هستند؟
  • اوجاقی:به سمت برگزاری مسابقات ورزشی پایتخت‌های آسیایی می رویم
  • یک بام و دوهوای دولت برای کولرهای گازی: تبلیغ ممنوع؛ فروش آزاد، قاچاق رها!