Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره ثبت احوال نهاوند گفت: امسال آمار وفات در نهاوند یک و نیم درصد کاهش داشته و متاسفانه بیماری‌های قلبی و عروقی بیشترین علت مرگ و میر در نهاوند را به خود اختصاص داده‌ است. ۲۵ دی ۱۳۹۷ - ۲۲:۲۵ استانها همدان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نهاوند روح‌الله مهدوی‌تبار شامگاه سه‌شنبه در جلسه ثبت وقایع حیاتی شهرستان نهاوند که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: در 9 ماهه اول سال 97 در شهرستان نهاوند 745 واقعه وفات به ثبت رسیده است که در مقایسه با 9 ماهه اول سال 96 کاهش یک و نیم درصدی واقعه وفات در شهرستان را نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: از تعداد 745 واقعه وفات به ثبت رسیده در شهرستان 446 نفر مرد و 299 نفر زن و همچنین از این تعداد 356 مورد شهری و 389 مورد روستایی است و به طور میانگین در طی این 9 ماه در هر شبانه‌روز سه نفر در شهرستان فوت کرده‌اند.

مهدوی‌تبار افزود: در 9 ماهه نخست سال 97 بیماری‌های قلبی و عروقی با 302 مورد بیشترین علت مرگ و میر در شهرستان را به خود اختصاص داده است و سرطان‌ها و تومورها با 104 مورد و بیماری های دستگاه تنفسی به ترتیب دومین و سومین علت مرگ و میر در شهرستان نهاوند هستند.

بیماری‌های قلبی رکورد ‌دار علل مرگ‌ و ‌میر در چهارمحال و بختیاری است42 درصد از مرگ‌ومیر استان مرکزی در سال 96  به سبب بیماری‌های قلبی و عروقی بودایمن بودن کشور در برابر بیش از 90 درصد بیماری‌ها از برکات انقلاب اسلامی است

وی با اشاره به کاهش 11 درصدی آمار ولادت در نهاوند، عنوان کرد: در 9 ماهه اول امسال دو هزار و 640 مورد واقعه تولد در شهرستان به ثبت رسیده که در مقایسه با 9 ماهه سال گذشته که 3 هزار و 480 مورد ولادت به ثبت رسیده، نشان می‌دهد که امسال آمار ولادت در شهرستان یازده درصد کاهش یافته است.

رئیس اداره ثبت احوال نهاوند گفت: همچنین در 9 ماهه اول سال 97 در شهرستان نهاوند شاهد افزایش 8.5 درصدی آمار طلاق هستیم و همچنین طی این مدت آمار ازدواج در شهرستان 5.6 درصد کاهش داشته است.

مهدوی‌تبار اظهار داشت: در 9 ماهه اول سال 97 در شهرستان 382 واقعه طلاق به ثبت رسیده است که در مقایسه با نه ماهه سال 96 که 352 مورد طلاق در شهرستان به ثبت رسیده، شاهد افزایش 8.5 درصدی آمار طلاق در شهرستان هستیم.

وی تاکید کرد: نسبت ازدواج به طلاق در طی نه ماهه اول سال 97، 3.4 درصد است و در مقابل هر سه ازدواج یک طلاق به ثبت رسیده است.

مهدوی‌تبار تصریح کرد: همچنین در طی این مدت دوام زندگی مشترک در هنگام طلاق در شهرستان هفت سال بوده است و این شاخص در کل استان برابر هشت سال است.

وی با اشاره به کاهش 5.6 درصدی آمار ازدواج در شهرستان، افزود: در 9 ماهه اول سال 97 در شهرستان هزار و 308 واقعه ازدواج به ثبت رسیده است که در مقایسه با 9 ماهه سال 96 که هزار و 381 واقعه ازدواج به ثبت رسیده است، شاهد کاهش 5.6 درصدی آمار ازدواج در شهرستان هستیم.

رئیس اداره ثبت احوال نهاوند عنوان کرد: همچنین در 9 ماهه نخست سال 97 به طور متوسط در هر شبانه‌روز تقریبا پنج ازدواج در شهرستان به ثبت رسیده است.

مهدوی‌تبار بیان کرد: طبق آمار مقایسه‌ای که در اداره ثبت احوال نهاوند صورت گرفته است طی سال‌های 91 تا 97 شاهد روند افزایش آمار طلاق و کاهش آمار ازدواج در شهرستان هستیم.

وی گفت: در 9 ماهه اول سال 91 تعداد دو هزار و 400 مورد ازدواج در شهرستان به ثبت رسیده است که در مقایسه با نه ماهه اول سال 97 که هزار و 700 مورد ازدواج به ثبت رسیده است نشان دهنده کاهش روند ازدواج طی این هفت سال در شهرستان هستیم.

مهدوی‌تبار افزود: همچنین در نه ماهه اول سال 91، 320 مورد طلاق در شهرستان به ثبت رسیده و در نه ماهه اول سال 97، 420 مورد واقعه ازدواج در شهرستان به ثبت رسیده است که مقایسه این دو آمار نشان می‌دهد آمار طلاق نیز در طی این هفت سال در شهرستان سیر صعودی داشته است.

انتهای پیام/ن

R41405/P/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۰۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درد قفسه سینه نشانه چه بیماری است؟

درد قفسه سینه حالت و نشانه بیمار گونه‌ای است که علامت برخی بیماری‌ها از جمله بیماری‌های قلبی محسوب می‌شود.در مطلب پیشرو شما با علل مختلف درد قفسه سینه آشنا می‌شوید.

به گزارش فارس، نفس نفس زنان و به سختی در حالی که دو دستش را روی سینه گذاشته و چهره‌اش حالت درد به خود گرفته فریاد می‌زند«آی قلبم!» هرچند که درد قفسه سینه در بیشتر موارد نشانه‌ مشکلی جدی نیست، اما در هر صورت باید با پزشک مشورت کنیم. اگر شک کنیم که دچار حمله قلبی شده‌ایم، باید فوراً کمک پزشکی دریافت کنیم.

مشخصات درد قفسه سینه که باید بلافاصله با اورژانس (۱۱۵) تماس بگیریم شامل موارد زیر است:

اگر درد ناگهانی قفسه سینه‌ای داشته باشیم که به بازوها، پشت، گردن یا فک گسترش می‌یابد.

باعث احساس فشار یا سنگینی در قفسه سینه شود.

با تنگی نفس، تعریق و احساس ناخوشی همراه باشد.

بیش از 15 دقیقه طول بکشد.

می‌تواند نشان‌دهنده این باشد که دچار حمله قلبی شده و نیاز به درمان فوری در بیمارستان داریم.

مشخصات درد قفسه سینه که باید به پزشک مراجعه کنیم

درد قفسه سینه متناوب باشد (گاهی می‌آید و می‌رود)

درد قفسه سینه به‌ سرعت از بین می‌رود، اما همچنان باعث نگرانی ما شده است.

برای اطمینان از اینکه این درد مسئله‌ای جدی نیست، مشورت با پزشک بسیار مهم است.
 
علل شایع درد قفسه سینه

درد قفسه سینه دلایل مختلفی دارد. دسته اول علل با منشأ قلبی یا ریوی که تهدیدکننده زندگی هستند. 

دسته دوم درد قفسه سینه که علت آنها مشکلات قلبی یا ریوی نیست. از آن جایی‌ که درد قفسه سینه می‌تواند نشان‌دهنده یک مشکل جدی باشد، ضروری است که فوراً به دنبال بررسی علت آن و مراجعه به پزشک باشیم.
 
نمونه‌هایی از علل درد قفسه سینه مربوط به قلب عبارت‌اند از:

حمله قلبی: حمله قلبی به علت مسدود شدن جریان خون به عضله قلب که ثانویه به وجود لخته خون رخ می‌دهد.

آنژین: به درد قفسه سینه ناشی از جریان خون ضعیف به قلب، آنژین گفته می‌شود. این درد اغلب به دلیل وجود پلاک در دیواره رگ‌های خون رسان به قلب ایجاد می‌شود. این پلاک‌ها، رگ‌ها را باریک و خون رسانی به قلب را، به‌ویژه در حین فعالیت بدنی، محدود می‌کنند.
 
علل گوارشی درد قفسه سینه

دقت کنیم نمونه‌هایی از درد قفسه سینه ناشی از اختلالات دستگاه گوارش، عبارت‌اند از:

سوزش سردل (ریفلاکس): این احساس درد و سوزش در پشت استخوان جناق سینه زمانی اتفاق می‌افتد که اسید معده وارد مری شود.

اختلالات بلع: اختلالات مری می‌تواند بلع را دشوار کند و باعث درد شود.

مشکلات کیسه صفرا یا پانکراس: وجود سنگ یا التهاب کیسه صفرا یا پانکراس می‌تواند باعث دردی شود که به قفسه سینه گسترش می‌یابد.

علل عضلانی و استخوانی درد قفسه سینه

برخی از انواع درد قفسه سینه با صدمات و سایر مشکلاتی که بر ساختارهای تشکیل‌دهنده‌ دیواره قفسه سینه تأثیر می‌گذارد، مرتبط‌ اند، از جمله:

درد عضلات: درد عضلات مربوط به سندرم‌های درد مزمن، مانند فیبرومیالژیا، می‌توانند باعث درد مداوم قفسه سینه شوند.

دنده‌های آسیب‌دیده: آسیب دنده مربوط به ضرب‌دیدگی یا شکستگی، می‌تواند باعث درد قفسه سینه شود.

درد قفسه سینه همچنین می‌تواند به دلایل زیر باشد:

حملات هراس (پانیک): اگر دوره‌هایی از هراس شدید همراه با درد قفسه سینه، ضربان قلب سریع، تنفس سریع، تعریق زیاد، تنگی نفس، حالت تهوع، سرگیجه و ترس از مرگ داشته باشیم، ممکن است دچار حمله پانیک شده باشیم.

تشخیص علت درد قفسه سینه

درد قفسه سینه به شکل‌های مختلفی، از یک درد شدید و تیز تا یک درد مبهم، حس می‌شود. گاهی درد قفسه سینه به شکل سوزش احساس می‌شود. در مواردی، درد از گردن به سمت فک و سپس به پشت یا پایین یک یا هر دو بازو گسترش می‌یابد.

هرچند که درد قفسه سینه همیشه نشانه حمله قلبی نیست، اما در اورژانس، معمولاً ابتدا حمله قلبی موردبررسی قرار می‌گیرد؛ زیرا فوری‌ترین تهدید برای زندگی است. پزشک ممکن است علل ریوی تهدیدکننده حیات، مانند آمبولی ریه را نیز بررسی کند.

برخی از اولین بررسی‌هایی که پزشک ممکن است هنگام ارزیابی درد قفسه سینه درخواست کند عبارت‌اند از: نوار قلب، عکس از قفسه سینه، سی‌تی‌اسکن، آزمایش خون.

بسته به نتایج آزمایش‌های اولیه بررسی درد قفسه سینه، پزشک ممکن است آزمایش‌های بیشتری درخواست نماید. 

این بررسی‌ها ممکن است شامل موارد زیر باشد: اکوکاردیوگرام (بررسی قلب در حال حرکت با استفاده از امواج صوتی)، تست ورزش یا آنژیوگرافی.

باید به خاطر داشته باشیم که درد قفسه سینه دلایل احتمالی زیادی دارد و همه آن‌ها نیاز به بررسی توسط پزشک دارند.

درد قفسه سینه مربوط به قلب چگونه است؟

درد قفسه سینه که مرتبط با بیماری‌های قلبی است، در بسیاری از مبتلایان به این بیماری‌ها، به‌صورت ناراحتی مبهم و نه لزوماً درد احساس می‌شود. به‌طورکلی، وقتی ناراحتی قفسه سینه مربوط به حمله یا مشکلات قلبی باشد، ممکن است با یک یا چند مورد از موارد زیر همراه شود:

    احساس فشار، پُری، سوزش یا گرفتگی در قفسه سینه
    درد فشاری یا شدید که به کمر، گردن، فک، شانه‌ها و یک یا هر دو بازو گسترش می‌یابد
    دردی که بیش از چند دقیقه طول می‌کشد، با فعالیت بدتر می‌شود، با استراحت از بین می‌رود و دوباره عود می‌کند یا شدت آن متغیر است
    تنگی نفس
    تعریق سرد
    سرگیجه یا ضعف
    حالت تهوع یا استفراغ
 
درد قفسه سینه به دلایل غیرقلبی چگونه است؟

 ممکن است تشخیص درد قفسه سینه مربوط به قلب از سایر انواع درد قفسه سینه دشوار باشد. بااین‌حال، درد قفسه سینه‌ای که ارتباط کمتری با مشکلات قلبی دارد، اغلب با موارد زیر همراه است:


    احساس طعم ترش یا احساس بازگشت غذا به دهان
    مشکل در بلع
    
    دردی که با تغییر وضعیت بدن بهتر یا بدتر می‌شود
    
    دردی که با تنفس عمیق یا سرفه بدتر می‌شود
    
    تشدید درد، زمانی که روی سینه خود فشار بیاوریم
      دردی که ساعت‌ها ادامه داشته باشد

توجه داشته باشیم که علائم کلاسیک سوزش سر دل، یک احساس دردناک و سوزش در پشت جناق سینه، می‌تواند ناشی از مشکلات قلب یا معده باشد. بنابراین برای تشخیص علت دقیق درد قفسه سینه حتماً باید با پزشک مشورت کنیم.

دیگر خبرها

  • فاصله ازدواج و فرزندآوری به ۳ سال رسیده است
  • درد قفسه سینه نشانه چه بیماری است؟
  • قیمت نقره و فلزات گران‌بها امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بیماری‌های قلبی و عروقی از شایع‌ترین علل مرگ‌ومیر در دنیا
  • بیماری‌های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام‌های بهداشتی دنیا
  • بیماری های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام های بهداشتی دنیا
  • توزیع اعتبارات کهگیلویه و بویراحمد مبنای منطقی ندارد
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • اجرای طرح سرشاخه کاری در باغ‌های گردوی نهاوند