Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-26@16:46:57 GMT

کودکان قربانیان اصلی آنفولانزا

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۹۱۰۸۴

در پی شیوع آنفلوانزا در برخی از کشورها، پژوهشگران به بررسی دلایل این موضوع پرداخته و دریافتند میزان درگیری و مرگ‌ومیر کودکان بر اثر آنفولانزا نسبت به بزرگ‌سالان بیشتر بوده است. دلیل این موضوع ضعف سیستم عمومی و کمبود اکسیژن در خون کودکان است. ناطقان: آنفلوانزا در زمستان سال جاری بیشتر از بزرگ‌سالان، کودکان را درگیر کرده و اداره بهداشت عمومی انتاریوی (Ontario) کانادا اعلام کرده است که آگاهی بهتر و استفاده از واکسیناسیون برای کودکان می‌تواند به رفع این مشکل کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مهم‌ترین علامت خطرناک بیماری آنفلوانزا که در اغلب کودکان دیده می‌شود، کاهش میزان اکسیژن خون است. این بیماری باعث می‌شود تا کودکان توانایی تولید اکسیژن کافی را برای سایر بخش‌های مهم بدن و بقا از دست بدهد.

پزشکان کانادایی می‌گویند این گروه سنی که بیشتر درگیر آنفلوانزا شده‌اند به‌طور سنتی میزان واکسیناسیون کمتری را دریافت می‌کنند. ویروس نوع H1N1 تایپ A آنفلوانزا یکی از اصلی‌ترین انواع این بیماری در سال جاری در کانادا به‌حساب می‌آید. طبق گفته کارشناسان بیماری‌های عفونی، همان‌طور که بیماری همه‌گیر ویروس نوع H1N1 تایپ A آنفلوانزا در سال ۲۰۰۹- ۲۰۱۰ میلادی بیشتر کودکان و نوجوانان را درگیر کرده بود، در سال جاری نیز این اتفاق رخ‌داده است.

دکتر سانجی مهتا (Sanjay Mehta) متخصص اطفال از مرکز حفاظت از کودکان (KinderCare) تورنتو معتقد است که آنفولانزا تأثیر بیشتری در کودکان دارد بنابراین در این سال به‌طور بالقوه مرگ‌ومیر آن‌ها بیشتر بوده است. آنفلوانزا عفونت‌های گوارشی، تب، سرفه، اختلالات و دردهای عضلانی و دردهای مفاصل را ایجاد می‌کند.

آخرین اطلاعات موجود در آژانس بهداشت عمومی کانادا که به تاریخ ۲۹ دسامبر ۲۰۱۸ میلادی بازمی‌گردد، نشان می‌دهد که ۱۳ هزار و ۷۹۶ مورد آنفولانزا در بخش‌های آزمایشگاهی سرتاسر کشور مورد ثبت قرار گرفت. از این مورد هزار و ۴۶ نفر در بیمارستان‌ها بستری شدند و ۲۴ نفر جان خود را از دست دادند. در این فصل زمستان تاکنون درمجموع ۱۱ هزار و ۲۷۵ مورد آنفلوانزا در آزمایشگاه‌ها گزارش‌شده است.

اداره بهداشت عمومی انتاریو در گزارش بهداشتی خود که از ماه سپتامبر تابه‌حال را دربرمی گرفته، اعلام کرد که در این مدت ۴۱۴ کودک زیر ۱۶ سال به جهت ابتلا به آنفلوانزا در بیمارستان‌ها بستری‌شده‌اند و بیشترین میزان پذیرش کودکان، مربوط به کودکان زیر پنج سال بوده است. امسال ۱۹۵ کودک بیمار مبتلا به آنفلوانزا در مقایسه با سال گذشته بیشتر در بیمارستان بستری شدند. قابل‌توجه است که در این فصل بار همه‌گیر شدن آنفلوانزا میزان عفونت در بخش غربی کانادا بیشتر از سایر بخش‌ها اعلام‌شده است.

مقامات بهداشت عمومی ساسکاچوان (Saskatchewan) کانادا پس‌ازاینکه سه کودک پیش‌دبستانی در اثر واکسینه نشدن با واکسن آنفلوانزا جان خود را از دست دادند، از مردم این استان خواستند تا کودکان خود را در برابر این بیماری واکسینه کنند.

دکتر لاورانتیو گیبلیچیان (Laurentiu Givelichian) سرپرست بخش اطفال اداره بهداشت ساسکاچوان اعلام کرد که ویروس نوع H1N1 تایپ A آنفلوانزا اثر سنگینی را در ریه‌های کودکان مبتلا برجای می‌گذارد.

دکتر گیبلیچیان در این رابطه اظهار داشت: «مهم‌ترین علامت خطرناک این بیماری که در اغلب کودکان دیده می‌شود، کاهش میزان اکسیژن خون است. این بیماری باعث می‌شود تا کودکان توانایی تولید اکسیژن کافی را برای سایر بخش‌های مهم بدن و بقا از دست بدهد.»

دکتر میشل مورتی (Michelle Murti) یکی از پزشکان اداره بهداشت عمومی انتاریو به‌شدت رواج این بیماری در منطقه انتاریو اشاره‌کرده و افزود: «اگر افرادی هستند که هنوز واکسن آنفلوانزا را دریافت نکرده‌اند بهتر است برای دریافت آن اقدام کنند چرا که با شدت سرما میزان فعالیت این ویروس‌ها نیز افزایش پیدا خواهد کرد.»

لازم به توضیح است که این آمارهای اعلام‌شده، مواردی را نشان می‌دهند که افراد به پزشک یا آزمایشگاه مراجعه کردند و بیماری آن‌ها از این طریق به ثبت رسیده‌اند.


برچسب ها: کودکان ، قربانیان ، آنفلوانزا

منبع: ناطقان

کلیدواژه: کودکان قربانیان آنفلوانزا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۱۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛  دکتر جواد شاهین‌فر بابیان اینکه پارسال  یازده هزار کودک متولد شده در بیمارستان‌های استان غربالگری شنوایی شدند، گفت: ازاین تعداد  ۱۶۳ نوزاد به مرحله مداخله و از این تعداد ۳۵ نوزاد برای درمان از سمعک و ۱۴۲ نوزاد نیز با روش‌های جراحی و طبی زیر پوشش قرار گرفته اند.
وی اضافه کرد: با توجه آمار‌های جهانی کم شنوایی و پیش بینی افزایش این آمار در کودکان، برنامه‌های بهداشتی پیشگیری، شامل غربالگری برای تشخیص زودهنگام در این گروه سنی در دانشگاه انجام می‌شود.
رئیس دانشگاه غلوم پزشکی استان گفت: بر اساس مطالعات انجام شده ۵.۲ درصد از کودکان در بدو ورود به مدرسه و ۱۱ تا ۱۵ درصد از کودکان محصل، نشانه‌هایی از آسیب شنوایی را دارند، که برای شناسایی این کودکان، برنامه غربالگری شنوایی جزو برنامه نظام مراقبت بیماری‌های غیرواگیردار گنجانده شده است.
به گفته شاهین فر اکنون برنامه غربالگری شنوایی نوزادان در هنگام ترخیص از بیمارستان‌های استان به کمک شنوایی شناسان و غربالگران آموزش دیده با همکاری سازمان بهزیستی انجام می‌شود.
افزایش جمعیت سالمندی، افزایش عوامل خطر مانند ابتلا به عفونت‌های گوش و دیگر عفونت‌ها از جمله بیماری‌هایی مانند سرخک و سرخجه، استفاده بی رویه و نابجا از دارو‌های آسیب رسان به شنوایی، قرار گرفتن افراد در معرض اصوات بلند درمحیط‌های شغلی و نظامی، استفاده بی رویه از تلفن‌ همراه و دستگاه‌های صوتی شخصی از دلایل اصلی افزایش آمار کم شنوایی است.

دیگر خبرها

  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • مصوبات سفر رئیس‌جمهور به دامغان اطلاع رسانی عمومی شود
  • مصوبات سفر رئیس جمهور به دامغان اطلاع رسانی عمومی شود
  • تهرانی‌ها در این دو منطقه بیشتر تصادف می‌کنند
  • غربالگری شنوایی ۱۱هزار نوزاد در خراسان شمالی
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر سنگ کلیه می گیرند؟
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک
  • روشی که طول عمر شما را بیشتر می‌کند
  • هشدار دانشمندان؛ همه‌گیری آنفلوانزا در جهان (فیلم)