Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور گفت:با اقلام و ار قامی که در بودجه‌ سال ۹۸ دیده می‌شود که البته این احتمال وجود دارد مجلس نیز به نفع محرومان دخالت‌هایی را در این بودجه داشته باشد فعلا نوید بخش این هستیم که ۵۵ هزار واحدی که در دست ساخت است در سال آینده به ثمر برسد.

حسین نحوی نژاد در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان اظهار داشت:قانون حمایت از معولان دست را در زمینه ساخت و ساز و تحویل منازل برای افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی باز گذاشته است از از آماده‌سازی زمین، عوارض نیز معاف باشند و تسهیلات و انشعابات به صورت رایگان برای آن‌ها خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با اشاره به اینکه این خدمات  فقط برای یک منزل درنظر گرفته شده است افزود:این موضوع می‌تواند به خیرین مسکن ساز و انبوه سازانی که تمایل دارند در این زمینه کار بکنند کمک زیادی کند.
نحوی نژاد گفت:این منازل برای همه افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی است، اما اولویت گذاری می‌شود و تسهیلاتی که به خانواد‌های که دارای دو معلول یا بیشتر هستند نیز بیشتر است.
وی با اشاره به اینکه ۳۰ میلیون تسهیلات برای خانواده‌های دارای دومعلول و بیشتر و ده میلیون تومان برای خانواده‌های دارای یک معلول درنظر گرفته شده است افزود: مابقی هزینه برای ساخت منازل با کمک خیرین و مشارکت خانواده‌ها و وام‌های کم بهره و بدون بهره بانکی تامین می‌شود که البته باید به این نکته توجه داشت که سعی داریم این هزینه‌ها به تدریج از محل کمک هزینه این عزیزان کم شود که یک فشار آنی به خانواد‌ها وارد نشود.
معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی اضافه کرد: روندی در پیش گرفته ایم باید درسال آینده با تسهیلاتی که قانون در نظر گرفته از رشد بیشتری برخورد خواهد باشد خوشبختانه با ارتباطاتی که با سازمان برنامه بودجه برقرار شده است در حوزه معلولان مبلغی برای اجرای قانون حمایت از معلولان در نظر گرفته شده است که در تقسیم بندی‌ها بخشی از به حوزه مسکن وبخش دیگر به حوزه اشتغال در نظر گرفته می‌شود. در حوزه زنان خانوار هم اولویت این است که مسکن یکی از معظل‌های اصلی این عزیزان است آن  هم تسهیل پیدا کند. من چیزی که فکر می‌کنم این است با   روندی که در ۵ سال گذشته در پیش گرفته ایم با اعداد و ار قامی که در بودجه‌ای که در سال ۹۸ فعلا دیده می‌شود و البته احتمال داده می‌شود مجلس نیز به نفع محرومان دخالت‌هایی را داشته باشد فعلا نوید بخش این هستیم که ۵۵ هزار واحدی که در دست ساخت است در سال آینده به ثمر برسد و واحد‌هایی که در دست ساخت است نیز شروع به ساخت و واگذاری شود وفکر می‌کنم در روند سال ۹۸ روندی استشنایی نسبت به سال ۵ سال گذشته باشد.
نحوی نژاد با بیان اینکه در دهه فجر امسال صد هزارمین مسکن راتحویل می‌دهیم افزود:حدودا یک میلیون و چهارصد هزار خانوار دارای معلول داریم و حدود ۲۰۰ هزار زن سرپرست خانوار یعنی به عبارتی  یک و میلیون ششصد هزار خانوار به طور مستقیم تحت پوشش حمایت‌های سازمان‌های بهزیستی هستند البته جدای این آمار  خانوار‌هایی هستند که سوء مصرف مواد داشتند و پاک شدند و سازمان وظیفه حمایتی این عزیزان را دارند.
وی گفت:مطالعات در این زمینه می‌گوید که ۶۰ در صد این عزیزان صاحب مسکن مناسب نیستند، یعنی حدود ۸۰۰ هزار خانواری هستند که نیاز به سرپناه و مسکن دارند  حتی مسکن‌هایی با ابعاد کوچک و ارزان قمیت.۱۵۰ هزار نفر این عزیزان در جریان این طرح صاحب مسکن شدند وفکر می‌کنم با روندی که در سال آینده داشته باشیم در پنج سال بتوانیم برنامه ریزی کنیم وقسمت اعظم مشکلات افراد تحت پوشش بهزیستی را با تسهیلات بلاعوض وبا دخالت افراد خیر و تهسیلاتی که در برنامه ششم در نظر گفته شده است محل کنیم ، اما آن چیزی که مشخص است فعلا حدود ۲۰ درصد مشکلات افرادی که مشکل مسکن دارند در حال حل شدن است و ۸۰ درصد در بازه زمانی ۵ ساله قابل حل است.
نحوی نژاد تصریح کرد: خوشبختانه یکی از دغدغه‌هایی که خانواده‌ها داشتند  این بود که یک هزینه ثابت تحت عنوان کمک هزینه نگهداری در حوزه معلولان اختصاص پیدا کند. صحبتی که الان می‌شود با توجه به تورم که وجود دارداین رقم ها را با دریافت ماهیانه خود مقایسه می کنند . اکه درست هم هست، اما ملاحضه داشته باشید که در سال ۹۶ حدود سه و نیم برابر مستمری‌ها را دولت از محل هدف مندی یارانه‌ها افزایش  داده بود ، اما بار‌ها تکرار کرده ام، چون پایه ضعیف بود این موضوع خود را نشان نمی‌دهد.
معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی افزود: ۱۷۰ درصد در سال ۹۷ در حوزه مستمری بگیران رشد داشته ایم. یعنی از اول انقلاب تا ابتدای سال ۹۷ چیزی حدود ۳۲۵ هزار مستمری بگیر در حوزه معلولان داشتیم که توانستیم در ۹ ماهه سال ۹۷ حدود ۵۰۰ هزا نفر  را به این رقم اضافه کنیم یعنی بیشتر از یک و نیم برابر رشد در تعداد مستمری بگیران داشتیم.

وی با بیان اینکه در حوزه اجتماعی هم پشت نوبتی‌ها به صفر نزدیک شده اند گفت: در حوزه معلولان با توجه به اینکه تعدادی از معلولان با توجه به وضعیت اقتصادی دچار مشکلاتی شدند حدود ۱۵۰ هزار خانوار که پشت نوبت هستند .تلاش ما این است که این رقم تا پایان سال به صفر برسانیم. در سال ۹۸ نیز باید تلاش کنیم که کیفیت کار بالا باشد یعنی افرادی که وارد چرخه مستمری بگیران سازمان بهزیستی شدند بیاییم رقم ریالی را نوعی بهبود بدهیم که با تورم موجود در جامعه بخواند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بهزیستی معلولان تسهیلات بودجه 98

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۱۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت

 سیدمحمدجواد حسینی گفت: در ماه مبارک امسال برای نخستین بار در سطح گسترده روایت ها، موضوعات و مسائل جامعه هدف، مددجویان، همکاران، خدمت گیرندگان، خدمت دهندگان در راستای جهاد تبیین و شناخت بیش از پیش سازمان معرفی شد و به مدت یک ماه علاوه بر جلب مشارکت‌های نقدی مردم، بسیاری از نظام مسائل خاص افراد دارای معلولیت، ایتام، بانوان سرپرست‌خانوار، کودکان کار، مادران و پدران فداکار در رسانه ملی روایت و بیان شد.

وی افزود: در این ماه مبارک به میزان قابل توجه‌ای رسانه ملی به افراد دارای معلولیت، مددجویان سازمان بهزیستی و مسئله آسیب‌های اجتماعی در برنامه‌های مختلف پرداخت و مخاطبان با نظام مسائل مددجویان سازمان بهزیستی آشنا شدند.

حسینی در زمینه بستر‌های دریافت مشارکت‌های مردمی گفت: امسال به روز رسانی و نوآوری بستر‌های مشارکت مردم، مانند راه اندازی برخی درگاه ها، اتصالات با برخی شتاب‌دهنده‌ها و راه اندازی درگاه مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی به نشانی mosharekat.behzisti.ir صورت گرفت.

وی اظهار امیدواری کرد: در سالی که به نام مشارکت مردم مزین شده‌است، بتوانیم با استفاده از بستر‌های نوین و ایجاد ارتباط مؤثر نسبت به استفاده بیش از پیش از ظرفیت‌ها و منابع مردمی و گروه‌های غیردولتی اقدام کنیم.

معاون مشارکت‌های مردمی بهزیستی شهر تهران نیز درباره کمک‌های مردمی به مددجویان گفت: ۱۷ میلیارد ریال فطریه بین مددجویان و جامعه هدف بهزیستی در شهر تهران توزیع شد.

ژیلا اصلانی با قدردانی از خیرین شهر تهران از جمع آوری مبلغی بالغ بر ۱۷ میلیارد ریال به صورت نقدی و غیر نقدی به مناسبت عید فطر در این شهر خبر داد و گفت: با استقرار ۶۰ پایگاه جمع آوری فطریه در روز عید فطر مبلغی بالغ بر ملبغ ۳ میلیارد ریال در مراکز دولتی و بالغ بر ۱۴ میلیارد ریال در مرکز غیردولتی جمع آوری شد.

وی خاطر نشان کرد: این مبلغ نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش داشته است که هر سال بر اساس موازین و دستورالعمل‌های شرعی در سریع‌ترین زمان ممکن و در راستای دستگیری از نیازمندان واقعی هزینه می‌شود و امیدوار هستیم این مبالغ بتواند در رفع مشکلات مددجویان نقش اثرگذاری داشته باشد.

اصلانی یادآور شد: در سال گذشته خیرین نقش بسزایی در کمک به اقشار نیازمند از جمله افراد دارای معلولیت و زنان سرپرست خانوار داشتند و امیدوار هستیم با توجه به مشکلات کنونی جامعه هدف از جمله تامین تجهیزات توانبخشی، هزینه درمان و معیشتی همچنان شاهد حضور خیرین به عنوان بازوان توانمند در این اداره باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • خانواده ۵ معلولی در دشتستان صاحب خانه می‌شوند
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • روش ثبت نام وام 100 میلیون تومانی بانک آینده به صورت غیرحضوری
  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی در استان اردبیل
  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی
  • کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده