Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@05:31:58 GMT

افزایش 25 درصدی وحوش منطقه حفاظت‌شده «آلموبلاغ»

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۹۲۸۴۴

افزایش 25 درصدی وحوش منطقه حفاظت‌شده «آلموبلاغ»

مدیر اداره محیط‌زیست اسدآباد از افزایش 25 درصدی وحوش منطقه حفاظت‌شده آلموبلاغ این شهرستان خبر داد.

«روح‌الله زال‌پور» در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در فرآیند سرشماری زمستانه وحوش منطقه حفاظت‌شده آلموبلاغ تعداد قوچ و میش این منطقه از 40 راس در سال گذشته به 50 راس در سال جاری افزایش داشته است.

وی با اشاره به انجام سرشماری زمستانه وحوش منطقه حفاظت‌شده آلموبلاغ در 10 دی‌ماه با مشارکت پرسنل اداره‌کل محیط‌زیست و همکاری شهرستان‌های مجاور منطقه آلموبلاغ افزود: هر سال طبق دستورالعمل‌های سرشماری در طول سال 2 بار در مناطق حفاظت شده و آزاد شامل یکبار در فصل میان بهار و تابستان و بار دوم در فصل زمستان سرشماری پستانداران انجام می‌گیرد که در سرشماری زمستانه آمار وحوش این شهرستان در منطقه حفاظت‌شده آلموبلاغ رو به افزایش بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر اداره محیط‌زیست اسدآباد هم‌چنین  تصریح کرد: در این سرشماری زمستانه، شماتر گرازها نیز افزایش چندین برابری داشته و حیوانات گرگ، تشتی، خرگوش، کفتار، کبک، پرندگان شکاری و عقاب تعداد بیشتری مشاهده شد.

زال‌پور در ادامه با اشاره به سرشماری پرندگان کنار آبزی این شهرستان در تالاب پیرسلمان در هفته جاری  نیز یادآور شد: این سرشماری هم با همکاری اداره‌کل و محیط‌زیست شهرستان انجام گرفت که در این فرآیند اردک سرسبز، اگرت، حواصیل، پرندگان شکاری زیست‌کننده در کنار تالاب‌ها و حوزه‌های آبی و سنقر تالابی مشاهده شد که این آمار گویای وضعیت خوب شهرستان در این رابطه بود.

وی هم‌چنین در رابطه با وضعیت تالاب پیرسلمان اسدآباد خاطرنشان کرد: طی 4 سال گذشته تالاب پیرسلمان اسدآباد خوشبختانه دیگر دچار خشکسالی نشده و این تالاب دارای  وضعیت آبی خوبی است که در صورت تداوم وضعیت بارندگی‌ها در سال آینده نیز قطع به یقین تالاب پیرسلمان به‌عنوان تنها تالاب طبیعی و زنده استان همدان با خشکسالی مواجه نخواهد شد.

انتهای پیام

دبیر: آرزو سعید

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محیط زیست منطقه همدان وحوش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۲۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش اعتبارات محیط زیستی در راستای رفع چالش‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا انجم شعاع، معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: در کارگاه آموزشی توجیهی صندوق ملی محیط زیست کشور که با حضور مدیران کشوری و استانی در شیراز برگزار شد، افزود: محیط زیست در همه عرصه‌های طبیعی و انسانی بیش از هر زمان نیازمند ارزیابی و مدیریت عملکرد در حوزه‌های حفاظت و شناسایی نقاط قوت و ضعف‌ها است.

معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه محیط زیست در سال‌های اخیر با تأمین اعتبارات در جایگاه مناسب‌تری قرار گرفته است گفت: تأمین معیشت محیط‌بانان و نیروهای یگان حفاظت نیز با این بهبود روند در اولویت بیشتری قرار گرفته است.

وی ادامه داد: اعتبارات محیط زیست در سال‌های اخیر از ۱۲ صدم درصد به ۱۸ صدم درصد رسیده است و افق آینده هدف گذاری روی یک درصد است در حقیقت اعتبارات از ۵۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۳۹۷ به حدود ۱,۹۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ رسیده است. درآمدهای محیط زیست نیز در سال‌های اخیر افزایش داشته است و در این عرصه موفقیت‌های مناسبی به دست آمده است.

وی با اشاره به اینکه اکنون کشورمان با چالش‌های مختلف زیست محیطی روبرو است، ادامه داد: همه اهداف مسؤولان و برنامه‌ریزان و تصمیم‌گیران در عرصه محیط زیست اولویت دادن به رفع تنگناها و مشکلات و ایجاد ترازمندی در زمینه چالش‌ها است.

این مقام مسؤول افزود: در حوزه محیط زیست با چالش‌هایی نظیر موضوع آب، آلودگی هوا، تغییر کاربری اراضی و فرسایش زمین، مصرف بی رویه انرژی و تخریب، انقراض و به خطر افتادن تنوع زیستی رو به رو هستیم. همچنین طی سال گذشته درگیر چالش‌های محیط زیستی با مشکلات ناشی از حوزه گرد و غبار، آلودگی هوا و انباشت آلاینده‌ها در کلانشهرها مواجه بودیم.

معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: زمانی صنایع در مسیر توسعه پایدار حرکت می‌کنند که در کنار اقتصادی بودن پروژه‌ها، نظم اجتماعی را هم تقویت کنند و ضمن حفظ حقوق نسل‌های آینده، محیط زیست را هم تخریب نکنند.

وی خاطر نشان کرد: با تلاش‌هایی که از طریق دفاتر تخصصی مانند پایش فراگیر، مدیریت پسماند، مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم، ارزیابی زیست محیطی، حفاظت از آب و خاک و دبیرخانه گرد و غبار کشور انجام می‌شود، در جهت کنترل این آلودگی‌ها و حفظ محیط زیستی سالم و عاری از هر گونه آلایندگی تلاش می‌شود.

کد خبر 6086087

دیگر خبرها

  • تزریق ۳.۵ میلیون متر مکعب آب به تالاب هشیلان
  • صدور حکم قضایی علیه مدیرعامل شرکت دولتی در اصفهان
  • صدور حکم قضایی علیه مدیرعامل شرکت آب اصفهان
  • میزبانی تالاب قره گُل بوکان از پرندگان مهاجر و بومی
  • آبگیری یک کانون مهم گرد و غبار بر اثر بارندگی‌های اخیر | آب به جازموریان رسید
  • آبگیری بخشی از وسعت تالاب جازموریان در اثر بارندگی‌های اخیر
  • استفاده از پهپاد برای پایش‌تالاب‌ها
  • پیشرفت فیزیکی ۸۶ درصدی تصفیه خانه شرقی بندرانزلی
  • مناطق حفاظت شده در استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • افزایش اعتبارات محیط زیستی در راستای رفع چالش‌ها